رفتن به مطلب
بیسیک فور ایکس

پرچمداران

  1. H@mid.RS

    H@mid.RS

    مدیر کل و مدیر فنی


    • امتیاز

      2

    • تعداد ارسال ها

      1,332


  2. jalal

    jalal

    کاربر نیم فعال


    • امتیاز

      1

    • تعداد ارسال ها

      32


  3. Unknown_Programmer

    Unknown_Programmer

    کاربر عادی


    • امتیاز

      1

    • تعداد ارسال ها

      1



مطالب محبوب

در حال نمایش مطالب دارای بیشترین امتیاز از زمان یکشنبه, 30 دی 1397 در همه بخش ها

  1. 1 امتیاز
    درود امروز در خدمت شما هستم با آموزش شماره گیری کد های USSD . خب واقعا کار ساده ای هستش اول کتاب خونه Phone رو فعال کنید. سپس کد زیر رو بنویسید . Sub USSDCODE(code As String) code = code.Replace("#","%23") Dim phone As PhoneCalls StartActivity(phone.Call(code)) End Sub سپس این گونه میتوانید کد را شماره گیری کنید. USSDCODE("*555*5#") برای مثال یک button استفاده میکنیم و میگیم اگر روی این button کلیک کردیم بیا و کد رو شماره گیری کن. Sub Button1_Click USSDCODE("*555*5#") End Sub به جای *555*5# هر کدی که میخواهید بزارید. امید وارم به دردتون خورده باشه منتظر آموزش های دیگر باشید...
  2. 1 امتیاز
    درود به دوستان به درخواست کاربر امیر در تاپیک زیر این سورس کد رو براتون نوشتم : تمام امکانات رو در این سورس اضافه کردم شات : کد php که باید درون هاستتون بریزید(ایجاد محدودیت آپلود برا امنیت هاست) : <?php $extensions = array('.jpg', '.jpeg','.JPG', '.JPEG'); $valid_extensions = '.jpg, .jpeg'; $extension = strrchr($_FILES['uploaded_file']['name'], '.'); if (!in_array($extension, $extensions)) { die("Estensione Errore!"); } $target_path = "uploads/"; $dir=$target_path; $target_path2 = $target_path . basename( $_FILES['uploaded_file']['name']); $target = $target . basename( $_FILES['uploaded_file']['name']); $target_path2 = str_replace(".JPG", "/", $target_path2); $target_path2 = str_replace(".jpg", "/", $target_path2); $target_path2 = str_replace(".JPEG", "/", $target_path2); $target_path2 = str_replace(".jpeg", "/", $target_path2); //جلوگیری از تکرار mkdir("$target_path2",0755); $target_file_mod = imageExists($target,$target_path2); if(move_uploaded_file($_FILES['uploaded_file']['tmp_name'], $target_path2 .$target_file_mod)) { echo " The file ". $target_file_mod ." has been uploaded"; } else{ echo "There was an error uploading the file, please try again!"; } function imageExists($image,$dir1) { $i=1; $probeer=$image; while(file_exists($dir1.$probeer)) { $punt=strrpos($image,"."); if(substr($image,($punt-3),1)!==("[") && substr($image,($punt-1),1)!==("]")) { $probeer=substr($image,0,$punt)."[".$i."]". substr($image,($punt),strlen($image)-$punt); } else { $probeer=substr($image,0,($punt-3))."[".$i."]". substr($image,($punt),strlen($image)-$punt); } $i++; } return $probeer; } ?> سورس کد پیوست شد سوالی بود در خدمتیم Upload Basic4X.IR.zip up_basic4x.php
  3. 1 امتیاز
    سلام خدمت دوستان امروز میخوام یه آموزش بهتون یاد بدم که به جرات میتونم بگم شاید اصلا نتونید پیداش کنید.. خیلی از دوستان سوال پرسیدن چطور میشه در b4a یک لیست ویو ساخت که برای هر آیتم اون یک عکس یا آیکون متفاوت بزاریم . در اکثر سایت ها گفتن که از مولتی پنل استفاده کنین در حالی که شاید خیلیا بلد نباشن یا دوس نداشته باشن از این روش استفاده کنن . خب روشی که میخوام بهتون معرفی کنم اینه که اول توی دیتابیس فیلدی که قراره عکساتون توش لود بشه با فرمت txt باشه بعد نام عکسهاتون به همراه پسوند توش لود کنید بعد بیاید وارد b4a بشید وکدی که قراره دیتابیس رو به وسیله لیست ویو نمایش بدیم مینویسیم (LV.AddTwoLinesAndBitmap2(cur.GetString("list") , "" , LoadBitmap(File.DirAssets , cur.GetString("pic")) , i فقط به جای "pic" اسم فیلد عکس خودتون که تو دیتابیس ساختین رو وارد کنید بقیه هم که مشخصه تشکر فراموش نشه سوالی بود در خدمتم
  4. 1 امتیاز
    این آموزش ها کمک میکنه سطح یک برنامه به حرفه ای بودن برسه اگه خوب توجه کنیم به این آموزش میشه خیلی از برنامه های کاربردی نوشت که نظیرشون کمتر پیدا میشه داخل بازار اگه نیاز هست من بخش اختصاصی آموزش تصویری رو راه اندازی کنم تا بتونیم داخل آموزش های که توسط خودمون گرفته میشه رو بگذاریم عالی بود
این صفحه از پرچمداران بر اساس منطقه زمانی تهران/GMT+03:30 می باشد
×