• اطلاعیه ها

    • H@mid.RS

      جذب نیرو   پنجشنبه, 10 فروردین 1396

      درود به دوستان عزیز به چند نفر مدیر برای بخش های php و گرافیک نیازمندیم درصورت تمایل درخواست خود را در پیام خصوصی بفرستید  
    • H@mid.RS

      تغییر نام کاربری   دوشنبه, 28 فروردین 1396

      درود دوستانی که نام کاربری انها با ایمل شان یکی بود تغییر کرد مثلا نام کاربری sss@tmail.com به sss تغییر کرد دوستانی که مشکل ورود دارند @ به بعد را پاک کنند
    • H@mid.RS

      کسب درآمد   پنجشنبه, 31 فروردین 1396

      دوستانی که میخواهند با انجمن خودشون همکاری کنند و از محیط انجمن درآمد کسب کنند به بنده پیام خصوصی بفرستند

پرچمداران

  1. H@mid.RS

    H@mid.RS

    مدیر کل و مدیر فنی


    • امتیاز: پسندیدن

      73

    • تعداد ارسال ها

      1,106


  2. hocein

    hocein

    کاربر فعال


    • امتیاز: پسندیدن

      14

    • تعداد ارسال ها

      96


  3. Assassin

    Assassin

    کاربر نیم فعال


    • امتیاز: پسندیدن

      11

    • تعداد ارسال ها

      12


  4. رضا صبوری

    رضا صبوری

    معاون انجمن


    • امتیاز: پسندیدن

      7

    • تعداد ارسال ها

      79



مطالب محبوب

در حال نمایش بیشترین مطالب پسند شده از زمان پنجشنبه, 10 فروردین 1396 در همه بخش ها

  1. 16 پسند
    سلام دوستان و عزیزان برنامه نویس امشب براتون کتابخونه ای آوردم که داخل اینترنت اصلا رایگان نیست کتابخونه به صورت کامل و بدون نقص براتون آماده کردیم این ورژن 1.1 کتابخونه هست به زودی با برطرف کردن برخی باگ ها و به صورت کامل براتون میذارم آموزش کامل استفاده از این کتابخانه و 0 تا 100 درون پرداخت بازار در لینک زیر : http://basic4x.ir/to...زار-کتابخانه-د/ موفق باشید. نکته» اشتراک گذاری این کتابخانه با ذکر منبع مانعی نداره در غیر این صورت شرعا حرام و پیگرد قانونی دارد. و به هیچ عنوان در هیچ سایتی به فروش نرسد IRBazaar.zip
  2. 13 پسند
    درود خوب با برای این که یک برنامه با طراحی متریال داشته باشیم نیاز داریم یک منو متریال هم داشته باشیم که به برنامه زیبایی چند برابر بده سورس کدی که براتون آماده کردم باهاش می تونید منو متریال ایجاد کنید توسط کتابخانه MSMaterialDrawer شات از منو : پوشه appcompat.zip رو داخل درایو بریزید و مثل من لینک پوشه ها رو به اکتیویتی main اضافه کنید محتویات MSMaterialDrawer lib.zip داخلش کتابخانه هست به محل کتابخانه های بیسیک فور اندروید بریزید و پوشه MaterialDrawer.zip پوشه سورس هست که می تونید با شخصی ساز کردنش ی منو زیبا برای خودتون طراحی کنید هر گونه سوال در این مورد بود بپرسید تا راهنمایینون کنیم موفق باشید. appcompat.zip MaterialDrawer.zip MSMaterialDrawer lib.zip
  3. 13 پسند
    *اختصاصی انجمن basic4x.ir سلام دوستان یه کد ساده براتون نوشتم برای آشنایی با گت المنت تصویر: -اول باید در ادیت باکس اول شماره رو با +98 وارد کنید و روی بعدی کلیک کنید بعدش یه رمز براتون تلگرام میفرسته که در ادیت باکس بخش رمز برنامه وارد کنید و حذف نهایی رو بزنید سپس روی بله حذف شود کلیک کنید تا اکانت حذف بشه این کد رو ساده نوشتم براتون برای همین مثلا چک کنه شماره موبایل درسته یا نه و اینا رو براش نزاشتم(راحت میشه اضافه کرد) پایین برنامه در وب ویو کار هایی که انجام میدید رو نمایش میده که میتونید میتونید از دید مخفیش کنید لینک دانلود سورس: http://s2.picofile.com/file/8262911092/delete_accon_teell.zip.html
  4. 12 پسند
    اول باید یه دیتابیس داخل هاستت بسازی اموزش ساخت دیتابیس :http://basic4x.ir/topic/97-%D8%B3%D9%88%D8%B1%D8%B3-%DA%A9%D8%AF-%D8%B3%D9%85%D8%AA-%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1-%D8%AB%D8%A8%D8%AA-%D9%86%D8%A7%D9%85-%D9%88-%D9%88%D8%B1%D9%88%D8%AF-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1-%D8%AF%D8%B1-basic4android-php/#entry1384 بعد ایجاد دیتابیس برو به phpmyadmin هاستت و دیتابیسی که ساختی رو انتخاب کن حالا باید یه جدول بسازی داخل فیلد name : اسم جدول رو وارد کن وداخل فیلد Number of columns : تعداد ستون ها , که چون ما توی این برنامه فقط یه متن پیامک و یه نام ارسال کننده میخوایم پس به دو ستون نیاز داریم و عدد 2 رو وارد میکنیم در اخر هم Go رو بزن تا جدول ساخته بشه بعد ایجاد جدول باید اسم و نوع ستون ها رو مشخص کنی ستون اول اسمش رو sms میزاریم که دلخواهه هر اسمی میتونی بزاری و قسمت type رو هم از نوع text انتخاب میکنیم ستون دوم رو برای نام ارسال کننده میخوایم اسمش رو author میزاریم و قسمت type رو هم از نوع text انتخاب میکنیم قسمت collation هم utf8_persian_ci رو انتخاب میکنیم ودراخر save رو میزنیم حالا اون دو فایل php که داخل پست اول پیوست کردم رو باید ویرایش کنی و اطلاعات دیتابیس رو وارد کنید فایل SendSMS.php رو با نوت پد باز کن و اطلاعات دیتابیس و اسم جدول رو وارد کن حالا فایل SQLDB.php رو باز کن و توی این فایل هم اطلاعات دیتابیسی که ساختی رو وارد کن(اینجا دیگه نیازی نیست نام جدول رو وارد کنی فقط اطلاعات دیتابیس) . بعد وارد کردن اطلاعات این دوفایل را داخل هاستت اپلود کن حالا سورس برنامه روباز کن و برو به اکتیویتی sendSMS و ادرس فایل sendSMS.php که داخل هاست اپلود کردی رو وارد کن حالا برو به اکتیویتی LoadSMS و توی ساب LoadData اسم ستون ها و اسم جدولی که ساختی رو وارد کن توی ساب ExecuteRemoteQuery هم ادرس فایل SQLDB.php که داخل هاست اپلود کردی رو وارد کن در اخر هم داخل جاب دان اسم ستون ها رو وارد کن
  5. 11 پسند
    درود به دوستان به درخواست کاربر امیر در تاپیک زیر این سورس کد رو براتون نوشتم : http://basic4x.ir/topic/705-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%AE%D8%A7%D8%A8-%D9%88-%D8%A7%D9%BE%D9%84%D9%88%D8%AF-%D9%81%D8%A7%DB%8C%D9%84/ تمام امکانات رو در این سورس اضافه کردم شات : کد php که باید درون هاستتون بریزید(ایجاد محدودیت آپلود برا امنیت هاست) : <?php $extensions = array('.jpg', '.jpeg','.JPG', '.JPEG'); $valid_extensions = '.jpg, .jpeg'; $extension = strrchr($_FILES['uploaded_file']['name'], '.'); if (!in_array($extension, $extensions)) { die("Estensione Errore!"); } $target_path = "uploads/"; $dir=$target_path; $target_path2 = $target_path . basename( $_FILES['uploaded_file']['name']); $target = $target . basename( $_FILES['uploaded_file']['name']); $target_path2 = str_replace(".JPG", "/", $target_path2); $target_path2 = str_replace(".jpg", "/", $target_path2); $target_path2 = str_replace(".JPEG", "/", $target_path2); $target_path2 = str_replace(".jpeg", "/", $target_path2); //جلوگیری از تکرار mkdir("$target_path2",0755); $target_file_mod = imageExists($target,$target_path2); if(move_uploaded_file($_FILES['uploaded_file']['tmp_name'], $target_path2 .$target_file_mod)) { echo " The file ". $target_file_mod ." has been uploaded"; } else{ echo "There was an error uploading the file, please try again!"; } function imageExists($image,$dir1) { $i=1; $probeer=$image; while(file_exists($dir1.$probeer)) { $punt=strrpos($image,"."); if(substr($image,($punt-3),1)!==("[") && substr($image,($punt-1),1)!==("]")) { $probeer=substr($image,0,$punt)."[".$i."]". substr($image,($punt),strlen($image)-$punt); } else { $probeer=substr($image,0,($punt-3))."[".$i."]". substr($image,($punt),strlen($image)-$punt); } $i++; } return $probeer; } ?> سورس کد پیوست شد سوالی بود در خدمتیم Upload Basic4X.IR.zip up_basic4x.php
  6. 9 پسند
    سلام دوستان وقت بخیر امیدوارم مطلب مفید واقع بشه تاحالا شده بعضی مواقع فایلهای خاصی درون برنامتون بزراین و دوست نداشته باشین خارج از برنامه کسی بتونه ازش استفاده کنه؟؟؟ مانند تصویر فایل ویدیویی موزیک و .... با این آموزش امنیت برنامتون رو بالا بببرید لینک تاپیک این موضوع در سایت مرجع در واقع این برنامه چند فایل رو بصورت زیپ با پسوورد قرار میده و باکدنویسی اونارو باز میکنیم و میخوانیم قبل از کد نویسی فایل SecuredAssets.jar رو اجرا کنید و فایلهایی را که میخواهید رمزگزاری شوند را انتخاب کنید و طبق تصویر زیر پسوورد را انتخاب کنید فایلها در مکانی که شما آدرس میدهد ذخیره میشوند خب مثلا من موزیکی بنام 0.mp3 رو رمزنگاری کردم و فایل خروجی بنام dostmobile و پسوورد 0930******* را خروجی گرفتم و فقط فایل رو به پروژم اضاف کردم میریم سراغ کد نویسی ابتدا لایبری Encrypt-Files رو تیک بزنید ابتدا معرفی کردن متغیر ها Dim encrypt As EncryptFiles Dim mp As MediaPlayer سپس در داخل اکتیویتی اینیشایلاز میکنیم و فایل را باز میکنیم mp.Initialize2("mp") Activity.LoadLayout("Layout1") ProgressDialogShow("در حال بارگزاری و خواندن فایل مربوطه") encrypt.Initialize("encrypt",Me) encrypt.UnpackAsset("dostmobile","09305698044",Application.VersionCode) یک ساب هم تعیین میکنیم برای گرفتن نتیجه و پخش یا هرکاری روی موزیک Sub encrypt_Done(success As Boolean) ProgressDialogHide If success = True Then mp.Load(encrypt.PrivateAsset,"0.mp3") mp.Play Else ToastMessageShow("ERRORRRRRRRRRR",False) End If End Sub این آموزش طبق توضیحات و مستندات سایت مرجع تکمیل شده و از هیچ منبعی جز سایت مرجع استفاده نشده لایبری + فایلها + سورس رو پیوست میکنم دانلووووووووووووووووود امیدوارم مفید باشه
  7. 9 پسند
    تشخیص چهره شات : سورس کد همراه کتابخانه پیوست شد. b4aAndroidVisionFaceTracker.zip AndroidVisionFaceTrackerLibFiles.zip
  8. 8 پسند
    درود سورس آموزش ساخت تب هاست زیبا به صورت زیر : TabStripExample.zip TabStripViewPager lib.zip
  9. 6 پسند
    درود با کد زیر شما می توانید ادرس مک رو بگیرید: Sub Process_Globals Public Serial1 As Serial Dim MacArray(6) As Byte Private bc As ByteConverter End Sub Private Sub AppStart Serial1.Initialize(115200) Log("AppStart") Log(bc.HexFromBytes(MacAddress)) End Sub Sub MacAddress() As Byte() RunNative("getMac", Null) Return MacArray End Sub #if C #include <ESP8266WiFi.h> void getMac(B4R::Object* u) { WiFi.macAddress((Byte*)b4r_main::_macarray->data); } #end if این کد رو از ی جا گرفتم که خیلی وقتا به کارتون میاد
  10. 6 پسند
    با کد زیر زبان گوشی رو می فهمید که من اون رو توی یک لیبل قرار می دم Sub basic4xgetlanguage as string Dim basic4x As Reflector Basic4x.Target = refc.RunStaticMethod("java.util.Locale", "getDefault", Null, Null) Return basic4x.RunMethod("getDisplayName") End sub 'کد پایین رو تو اکتیویتی کریت بزارید' Label1.text=basic4xgetlanguage
  11. 5 پسند
    پروژه فول متریال مشاهده فایل کامل ترین پروژه متریال با تمام کتابخانه ها و ریسورس ها را مشاهده کنید.. برای دوستانی که میخواهند با متریال و کتابخانه های ان اشنا شوند بسیار عالی و کاربردی هست از پرکاربرد ترین کتابخانه های متریال و بهترین کد ها در این پروژه استفاده شده نمونه تصاویر از این پروژه ارسال کننده Assassin ارسال ۱۷/۰۳/۰۱ دسته محصولات کاربران انجمن  
  12. 5 پسند
    کاربرانی می توانند دانلود کنند که تعداد پست های ارسالی آنها بیشتر از 45 باشد یا کاربر ویژه سایت شوند فقط بخاطر این که وقت میبره درخواست داده شده می تونی با حمایت از انجمن این بخش براتون باز بشه
  13. 5 پسند
    اول از همه شما باید برنامه Eclips رو از لینک زیر دانلود کنید : http://basic4x.ir/topic/111-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-eclipse-ide-for-java-developers-v45-mars-%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D8%B3%D8%A7%D8%AE%D8%AA-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-basic4android/ بعد از دانلود و باز کردنش فیلم زیر رو دانلود و نگاه کنید : FristLib Video(Www.Basic4X.IR).zip بعد از اینکه فیلم رو نگاه کردید به دوتا فایل نیاز داریم به اسم BADoclet و BADoclet$Property که می تونید از لینک زیر دانلودشون کنید : BADoclet.zip و در نهایت با این آموزش به پروژه زیر و کتابخانه ساخته شده زیر می رسید: FristLib Source Code(Www.Basic4X.IR).zip و اگه هرجای این عملیات مشکل داشتید ما در خدمتیم سوال بپرسید FristLib Source Code(Www.Basic4X.IR).zip FristLib Video(Www.Basic4X.IR).zip
  14. 5 پسند
    سورس ارسال و دریافت انواع فایل با وای فای گوشی های اندروید فقط برای پیدا کردن ای پی باید خودتون حرکت بزنید و پیدا کنید شات از برنامه : سورس پیوست شد برای درخواست کتابخونه به بخش کتابخونه ها مراجعه کنید Wifi Transfer (Www.Basic4X.IR).zip
  15. 4 پسند
    درود به دوستان و همکاران عزیز. این کتابخانه دیالوگ متریال بسیاز زیباست امیدوارم خوشتون بیاد
  16. 4 پسند
    سلام دوستان این لینک کامل این پروژه لطفا دکمه تشکر ( پسند ) فراموش نشه https://www.dropbox.com/s/2btbfl3dgakgu7x/FaceTracker.zip?dl=0
  17. 4 پسند
    از پاسخ شما ممنونم نوشتن فارسی منظورم نبود منظورم دادن فونت به نوشته هست (همون بیسیک که نوشتید) مثلا فونت یکان یا تیتر باشه
  18. 4 پسند
    بله حسین جان شما اصلا می تونید از مدیریت محتوای وردپرس برای تایید مطالب و گرفتنش استفاده کنید کلا ی برنامه جامع میشه مث دیوار براتون اموزششو همراه با سورس کد می ذارم خودم قبلا ار وردپرس زیاد در برنامه هام استفاده کردم مثلا ارسال نظرات که بعد تایید در صفحه گوشی نمایش داده میشه به زودی براتون قرار میدم که بدونید محتوای برنامه رو مدیریت کنید یا ی اسکریپت اختصاصی برای این کار براتون می نویسم موفق باشید
  19. 3 پسند
    MsgBoxMaterial مشاهده فایل سلام به تمام کاربران basic4x.ir این بار با یک دیالوگ و مسیج باکس ها ی زیبای و متریال با شما هستیم کتابخانه و ریسورس رو خودم ساختم نمونه هاش رو در فایل گیف زیر میتونید مشاهده کنید در آن یه سمپل هم برای دانلود ها وجود داره و همیچنین دو بخش هستش ارسال کننده Assassin ارسال سه شنبه, 5 اردیبهشت 1396 دسته محصولات کاربران انجمن  
  20. 3 پسند
    دو تا راه دارید! با گت المنت بیاین این کار رو بکنین یا اگر به گفته خودتان پی اچ پی بلد هستید باید یه Api بنویسید ک ب دیتابیس متصل کنید و با بیسیک کاملش کنید. یکی از راهها را انتخاب کنید و صفحه سابت رو بفرستین تا راهنمایتون کنم
  21. 3 پسند
    درود وقت بخیر. یه نمونه کد php که با اون میتونید به دوستان خود ایمیل بفرستین نام گیرنده موضوع متن ایمیل. این سورس صرفا برای آموزش میباشد و هرگونه سواستفاده بر عهده فرد میباشد. منبع Basic4x.ir <?php error_reporting(E_ALL); $message = ''; if (isset($_POST['email']) && !empty($_POST['email'])){ if (mail($_POST['email'], $_POST['subject'], $_POST['body'], "from: hocein.ab@gmail.com")){ $message = "Email has been sent to <b>".$_POST['email']."</b>.<br>"; }else{ $message = "Failed sending message to <b>".$_POST['email']."</b>.<br>"; } }else{ if (isset($_POST['submit'])){ $message = "No email address specified!<br>"; } } /*if (!empty($message)){ $message .= "<br><br>n"; }*/ ?> <html> <head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8"> <title> Mail test </title> </head> <body> <?php echo $message; ?> <form method="post" action=""> <table> <tr> <td> e-mail </td> <td> <input name="email" value="<?php if (isset($_POST['email']) && !empty($_POST['email'])) echo $_POST['email']; ?>"> </td> </tr> <tr> <td> subject </td> <td> <input name="subject"> </td> </tr> <tr> <td> message </td> <td> <textarea name="body"></textarea> </td> </tr> <tr> <td> &nbsp; </td> <td> <input type="submit" value="send" name="submit"> </td> </tr> </table> </form> </body> </html> سوالی داشتید بپرسید. موفق باشید.
  22. 3 پسند
    سلام دوستان عزیز این سورس زیبا رو برای شما کاربران عزیز آماده کردم کاملا متریال+منوی کناری زیبا تصاویر: +سورس پیوست شد tgidfind.zip
  23. 3 پسند
    سورس رفتن به گروه در تلگرام با یک کلیک رفتن به گروه در تلگرام.rar
  24. 3 پسند
    درود بر شما عزیزان شما با این مثالی که گذاشتم همراه با جزئیاتش دقیقا می تونید منوی همانند تلگرام بسازید شات : شما appcompat.zip رو از حال زیپ خارج کنید و داخل درایو بذارید (یا کنار سورس بذارید) MSMaterialDrawer lib.zip رو هم در کتابخانه های بیسیک فور اندروید قرار بدید به همین راحتی شما می تونید منو ایجاد کنید وقت نداشتم و الا براتون دقیقا شبه منو تلگرام ردیف می کردم خودتونم با سورس کار کنید متوجه می شید سوالی و یا مشکلی بود مطرح کنید appcompat.zip MSMaterialDrawer lib.zip MaterialDrawer.zip
  25. 2 پسند
    این برنامه مشابه هایپرترمینال هست یکم تخصصی تر برای ارتباط با تجهیزاتی که از AT Command پشتیبانی میکنند که توسط B4J نوشته شده یکی از مزایا این برنامه ذخیره و ارسال دستورات دلخواه میباشد که شما به راحتی میتونید دستورات را ویرایش یا اضافه و حذف کنید تا در زمان استفاده بعدی احتیاج به مراجعه به دیتاشیت نباشه در ضمن برای اجرا حتما باید Java SE Runtime Environment روی سیستمتون نصب باشه امیدوارم بکارتون بیاد آموزش استفاده : نسخه ویندوزی : AT-Tool-V0.3.exe
  26. 2 پسند
    نمیدونم حالا به جواب رسیدین یا نه ولی خاب کدشو میزارم تا دیگران هم استفاده کنن این کد جاوا را توی اکتیویتی کریت بزارین فقط #If Java import android.content.Context; import android.view.WindowManager.*; public void _onCreate() { this.getWindow().setFlags(LayoutParams.FLAG_SECURE, LayoutParams.FLAG_SECURE); } #End If
  27. 2 پسند
    این ساب رو از کجا اوردی؟ Sub zedoxi_done (str As String) Log(str) End Sub برای کدوم کلاس؟
  28. 2 پسند
    درود بفرما امیدوارم به کارت بیاد اینم لینک سورس و متد هاش https://www.b4x.com/android/help/abwifi.html#abwifi_abgetcurrentwifiinfo AB Wifi 1.2.zip
  29. 2 پسند

    نگارش 1.0.0

    34 دریافت

    سلام نمونه سورسی برای برنامه های چت برای ضبط ویس ها و یا کنسل ضبط با حالت انیمیشنی بسیار زیبا شبیه واتس آپ به صورت کاملا رایگان تصاویری که در پروژه استفاده شده اند فایل psd برای تغییر در آن ها توسط فتوشاپ در فایل موجود است.. منبع ساخته شده توسط امیر حسین آقاجری هرگونه کپی برداری پیگرد قانونی دارد بدون نوشتن منبع

    رایگان

  30. 2 پسند
    درود نه تو اکتیویتی مین
  31. 2 پسند
    شما باید دیتابیس سایت رو وصل کنید ب بیسیک و از اونجا سرچ رو اعمال کنید
  32. 2 پسند
    درود مراحال نصب کد nox رو برگردون به قبل
  33. 2 پسند
    درود دوستان دقت کنید که برای استفاده از هاست و موارد دیگه ، مثل استفاده از این سورس ، حتما باید از هاست پولی استفاده کنید ، هاست رایگان به نظرم اصلا جواب نمیده ، امتحان کردم و نشده .در خصوص php هم باید یکمی دانشمون رو ببریم بالا .مثالهای زیادی برای ارتباط با دیتابیس آنلاین هم وجود داره.متاسفانه بدلیل مشغله های موجود و سفر ، فعلا به سیستم دسترسی ندارم تا در اختیارتون قرار بدم . ولی بعدا حتما در این خصوص زیاد بحث خواهیم کرد.دوستانی هم که تونستند واس خودشون هاست اختصاصی و دامین تهیه کنند ، حتما این سورس رو رو هاست خودشون تست کنند تا به جواب برسند . فقط کافیه اطلاعات هاست خودشون رو قرار بدن و فایل php رو نیز در مسیر مناسب آپلود کنند . ایجاد دیتابیس هم در هاست کار خیلی راحتیه.
  34. 2 پسند
    درود چند نکته را رعایت کنید 1.نسخه بیسیک رو اپدیت کنید به اخرین ورژن 2.از اخرین نسخه کتابخانه appcompat استفاده کنید 2.استفاده از کد #Extends: android.support.v7.app.AppCompatActivity در اکتیویتی
  35. 2 پسند
    برای درک بهتر قسمت علاقه مندی کتابها رو ببین متوجه میشی.
  36. 2 پسند
    میتونم فقط ایده بدم بهت. اینک بیای یه قسمت تو دیتابیس ایجاد کنی مثلا resume و عین علاقه مندی باشه بعد بیای بگی هروقت طرف یه قسمت از متن رو باز کرده مثلا فصل یک متن 5 رو ک باز کرد resume=1 بشه و بقیه resume ها همشون مقدار صفر بگیرند. بعد طرف ک نرم افزار رو باز کرد اول چک کنه اگ resume=1 بود اول اون رو باز کنه ... من زیاد با کتاب و اینا آشنا نیستم وگرنه واست سورس رو مینوشتم. ولی مطمعنم با این الگوریتم میتونی جواب بگیری.
  37. 2 پسند
  38. 2 پسند
    درود خدمت شما aksepersenelybanovan.zip
  39. 2 پسند
    سورس کد شبیه تنظیمات تلگرام + پارالاکس مشاهده فایل درود و سپاس با شاهکاری دیگر از آقای امیر حسین اقاجری در خدمت هستیم این سورس دقیقا شبیه تنظیمات تلگرام میباشد که کاملا اختصاصی به دست آقای امیر حسین اقاجری کد نویسی شده است. ارسال کننده Assassin ارسال ۱۷/۰۳/۰۷ دسته محصولات کاربران انجمن  
  40. 2 پسند
    امیر جان ببخشید من حواسم به متنی ک ارسال کردید نبودم. یعنی اول ندیدم تازه چشمم افتداد. آقا معذرت . اگه امکانش هست پاسخ من. پاک کنید چون توضیحات شما کامل تر بوده از بنده.
  41. 2 پسند
  42. 2 پسند
    درود خدمت دوستان عزیز این سورس کدی که تهیه شده برای راستچین و چپ چین کردن تولبار هست امیدوترم خوشتون بیاد tobar.zip
  43. 2 پسند
    با سلام ابتدا متغیر هارا معرفی میکنیم Dim sql1 As SQL Dim cur1 As Cursor سپس دیتابیس را به برنامه متصل میکنیم و فراخوانی میکنیم If File.Exists(File.DirInternal,"database.db") = False Then File.Copy(File.DirAssets,"database.db",File.DirInternal,"database.db") End If sql1.Initialize(File.DirInternal,"database.db",False) cur1= sql1.ExecQuery ("SELECT * FROM table") خب حالا مطالبش را لود میکنیم label1.Text = cur1.GetString ("user") Label2.Text = cur1.GetString ("pass") باقی کدها هم خودتون میتونید بنویسید مثلا اگر نام کاربری و پسوورد برابر با لیبل یک و دو بود لاگین بشه وگرنه پیغام بده اشتباهه
  44. 2 پسند
    این سورس برای ضبط ویدیو از طریق دوربین های گوشی با امکانات پیشرفته است. آخرین نسخه اخیرا منتشر شده است که اشکالات بزرگ آن برطرف شده است. b4aAndroidVideoCapture.zip
  45. 2 پسند
    درود بر تو عزیز بله دوست عزیز هر فایلی که دوست داشتید می تونید بفرستید شات از سورس : فقط ای پی گوشی اندرویدی دیگه رو شما باید خودتون پیدا کرده و داخل کاد وارد کنید بعد کانکت بزنید این سورس رو قبلا تست کردم هیچ مشکلی نداشت با قابلیت بلوتوثش فقط تست نکردم سورس پیوست شد. کتابخونه لازم داشتید در بخش کتابخونه درخواست دهید موفق باشید. Wifi Transfer (Www.Basic4X.IR).zip
  46. 2 پسند
  47. 1 پسند
    H@mid.RS

    getElement

    درود حتما ایونتی که نوشتید درست نیست اگه بتونید سورس رو پیوست کنید عالی میشه
  48. 1 پسند
    H@mid.RS

    getElement

    رو حالت دیباگ بزارید و یه نقطه شروع انتخاب کنید و برنامه رو خط ب خط اجرا کنید
  49. 1 پسند
    متد هاشو داشتم پیدا کنم میفرستم
  50. 1 پسند
    درود یعنی برای استفاده باید دستورات روت رو بکار ببرید وگوشی کاربر هم روت باشه
این صفحه از پرچمداران بر اساس منطقه زمانی تهران/GMT+04:30 می باشد