پرچمداران

  1. H@mid.RS

    H@mid.RS

    موسس سایت


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      1,730

    • تعداد ارسال ها

      893


  2. salmana

    salmana

    پاسخگو و راهنما


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      583

    • تعداد ارسال ها

      293


  3. Sina

    Sina

    مدیر بخش


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      434

    • تعداد ارسال ها

      326


  4. m007moh

    m007moh

    پاسخگو و راهنما


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      352

    • تعداد ارسال ها

      171



مطالب محبوب

در حال نمایش بیشترین مطالب پسند شده از زمان ۱۶/۰۲/۱۹ در همه بخش ها

  1. همون طور که می دونید سمت سرور کد های ارسالی به سرور انلان می باشد ما می تونیم برنامه های فوق العاده پیشرفته با سمت سرور بسازیم ازجمله برنامه ها با دیتای انلاین و بازی های دارای مرحله ای که با وارد کردن اطلاعات به داخل برنامه بارگذاری می شوند ی سورس همراه با کد های PHP رو براتون قرار دادم تا با کار باهاشون بتونید بیشتر اشنا بشید البته دوست خوبم حسین با کد های PHP آشنایت بیشتری داره و حتما این بحث رو ادامه میدیم قابلیت های پروژه پیش رو : 1-ثبت نام کاربر 2-ورود 3-مدیریت یا بارگذاری افرادی که ثبت نام کرده اند 4-تغییر پسورد و ریست 5-فراموشی پسورد و چیز های دیگر... هر گونه سوالی در مورد سورس یا کد های PHP داشتید مطرح کنید با ارزوی پیشرفت روز افزون php.zip Samte Server V 3.3 (Www.Basic4x.IR).zip
    15 پسند
  2. سلام دوستان و عزیزان برنامه نویس امشب براتون کتابخونه ای آوردم که داخل اینترنت اصلا رایگان نیست کتابخونه به صورت کامل و بدون نقص براتون آماده کردیم این ورژن 1.1 کتابخونه هست به زودی با برطرف کردن برخی باگ ها و به صورت کامل براتون میذارم آموزش کامل استفاده از این کتابخانه و 0 تا 100 درون پرداخت بازار در لینک زیر : http://basic4x.ir/to...زار-کتابخانه-د/ موفق باشید. نکته» اشتراک گذاری این کتابخانه با ذکر منبع مانعی نداره در غیر این صورت شرعا حرام و پیگرد قانونی دارد. و به هیچ عنوان در هیچ سایتی به فروش نرسد IRBazaar.zip
    15 پسند
  3. ما از شیوه خبرنامه میاییم داخل گوشی کاربر و هر بلایی که بخاییم سر گوشی کاربر میاریم (البته باید از قبل تمهیدات اندیشه باشید) روال کار: ما توی هاست یک فایل تکست میسازیم و بعد از اونجا متن و عبارات رو وارد میکنیم و توی گوشی کاربر اتفاق(مثلا نوتیفیکشن یا هر عملی) رخ میده همانگونه که توی اموزش گفتم از این شیوه فقط خاص ارسال نوتیفیکیشن نیست.بلکه هرکاری میتونین بکنین مثلا : میتونین از قبل توی برنامه تعریف کنین که اگر در مسیر فلان فایلی وجود داشت برنامه قفل بشه یا مثلا 100 سکه به کاربر بده. حالا شما میاین از این روش استفاده میکنین. مثلا زمانی که دلتون خاست برنامه را قفل کنین میاین توی سرور تعریف میکنین که برنامه رو ببند توی آموزشهای اینده خیلی حرفه ای تر براتون توضیح میدم با این آموزشها و آموزشهای آینده میتونین خیلی پیشرفته برنامه تون رو مدیریت کنین.همچنین مدیریت تبلیغاتیتون رو هم خیلی پیشرفته تر از سایتهای ارایه دهنده اینگونه خدمات کنین. با توضیحاتی که در آینده میدم باعث میشه که خیلی وقتا نیاز به آپدیت نداشته باشین .یعنی مثال پایین: مثلا من میام توی برنامه از آدرس سایت ارایه دهنده هاست رایگان www.mysite.ir جهت بعضی فعالیتهام استفاده میکنم.حالا منه برنامه نویس از قبل حدس میزنم که احتمال داره این سایت دایمی نباشه و میام تمهیداتی می اندیشم و بعد از طریق این خبرنامه آدرس سایت جدید رو به جای آدرس قبلی میزارم دیگه نیازی نیست من برم آپدیت برای اینکار بدم توی آموزشهای آتی اشاره کامل به این میکنم همانگونه که مستحضرید بازار ارسال تبلیغات رو ممنوع کرده(دستش درد نکنه کار خوبی کرده) ولی من یک اموزشی میدم که شمامیتونین تبلیغ کنین و بازار هم نمیفهمه حتی خود کاربر هم نمیدونه از کجا داره تبلیغات میاد . بقول معروف نمیدونه از کجا داره چوب میخوره.خخخخخ موفق باشین دانلود سورس+آموزش --------------------------------------------------------------------------- سورس بهینه (از سورس بالا استفاده نکنید و از این سورس استفاده کنید ولی از آموزش بالا حتمن استفاده کنید) آموزش مربوط به بهینه شدن ----------------------------------------------------------- لینک آموزش تکمیلی ------------------------------------
    14 پسند
  4. سلام خدمت همه دوستان عزیز اینم یه سورس برنامه پیامکی انلاین که خود کاربر هم میتونه پیامک خودشو ارسال کنه البته بجز کپی پیامک و اشتراک گذاری قابلیت دیگه ای نداره که خودتون میتونید روش کار کنید و قابلیت های جدید بهش اضافه کنید پسورد : basic4x.ir اختصاصی از انجمن بیسیک فور ایکس OnlineSms_Basic4X.ir.zip PHP-file.zip
    14 پسند
  5. سلام به همه ی کاربرای انجمن طرحی که امروز برای شما در نظر گرفتیم یه طرح کاملا جدیده توضیح زیادی نمیدم داخل پوشه دانلود سه تا فایل psd وجود داره اینم یه اسکرین شات از ظرح نهایی لینک دانلود
    13 پسند
  6. *اختصاصی انجمن basic4x.ir سلام دوستان یه کد ساده براتون نوشتم برای آشنایی با گت المنت تصویر: -اول باید در ادیت باکس اول شماره رو با +98 وارد کنید و روی بعدی کلیک کنید بعدش یه رمز براتون تلگرام میفرسته که در ادیت باکس بخش رمز برنامه وارد کنید و حذف نهایی رو بزنید سپس روی بله حذف شود کلیک کنید تا اکانت حذف بشه این کد رو ساده نوشتم براتون برای همین مثلا چک کنه شماره موبایل درسته یا نه و اینا رو براش نزاشتم(راحت میشه اضافه کرد) پایین برنامه در وب ویو کار هایی که انجام میدید رو نمایش میده که میتونید میتونید از دید مخفیش کنید لینک دانلود سورس: http://s2.picofile.com/file/8262911092/delete_accon_teell.zip.html
    12 پسند
  7. سلام و درود خدمت کاربران عزیز نسخه 3 کتابخانه AppCompat رو براتون قرار دادم می تونید برای حمایت از ما کاربر ویژه بشید و این کتابخانه رو دانلود کنید http://basic4x.ir/store/product/12-خرید-اشتراک-کاربر-ویژه/ و بعد از خرید اشتراک شما به راحتی می تونید این کتابخانه رو دانلود کنید البته دسترسی کامل پیدا می کنید به انجمن تغییرات نسخه سه : Requires B4A 6.0 or above References AppCompat from Maven repository Full designer custom properties support for all views Fix: ACRadioButton now supports grouping in a panel Desupport of the Activity Entry animation. New: ACSeekbar Fix: ACSearchview closed() event does not fire (AppCompat bug). Added workaround for this. Fix: Fixed several minor and major bugs New example App which shows main features کتابخانه نسخه سه همراه سورس کد جدید پیوست شد. AppCompatBaseExample3_20.zip AppCompatLib3_20.zip
    11 پسند
  8. درود به دوستان عزیز ما اگه بخوایم از لیست ویو بیسیک فور اندروید استفاده کنیم چون زبان ما فارسی هست دچار مشکلاتی میشیم و خیلی از دوستان هم این مشکل رو دارن من امروز سورسی براتون آماده کردم که شما لیست ویوتونو می تونید کاملا سفارشی کنید طوری که کاربر اصلا احساس بهم ریختگی نمیبینه قابلیت اسکرول سریع هم داره که دیگه ما نیاز به لیست ویو دیگه ای ندارم واقعا میشه گفت کامل هست شات : سورس کد براتون پیوست شد هرجا مشکلی یا سوالی داشتید مطرح کنید در پناه حق Persian listview.zip
    11 پسند
  9. شما قبل از هر چیز آموزش اولی را ببینید تا بهتر متوجه این بشین لینک آموزش قبلی ------------------------------------------------------------ توی این آموزش چیزی شبیه به عکس پایین ساختیم(البته از آموزش دیالوگ پژمان خان بهره جستم) و بعدش میاییم هربار متن و عکس رو تغییر میدیم. بعدش میاییم روی دکمه ورود کنترل میکنیم. یعنی اینکه هرباری که دستور دادین سایت موردنظر باز بشه. بار بعدی دستور میدین مثلا آدرس کانال یا گروه تلگرام باز بشه. یا ادرس صفحه ایسنتا باز بشه. انواع اینتنتهای مارکتها یعنی نظردهی و صفحه برنامه ها را باز کنید. خلاصه با این اموزش میتونین هر تبلیغ شبکه اجتماعی رو بگیرین و در برنامه خود پیاده کنید البته توی این اموزش که گفتم میتونین دستور بدین که مستقیم کانال موردنظرتون باز بشه. یا مستقیم بره صفحه توسعه دهنده باز بشه(یعنی بدون اینکه دیالوگ باز بشه یا بدون اینکه کاربر دخالت کنه) در این مورد خواهشا ایرانی بازی در نیارین که پدر ملت رو دربیارین.خخخخخ من توی اموزش یک چیزی زیاد روش کلید نکردم.توی اسن اموزش همش از یک آدرس اینترنتی عکس استفاده کردم که شما میتونین هربار این ادرس عکس رو به دلخواه خودتون تغییر بدین.مثلا تبلیغ کانال تلگرام میگیرین و شما ادرس لینک اپلودی شکل مربوط به تلگرام بزارین و... فقط شرمنده که حجم فیلم زیاد شد اگر آموزش هم ضعیف دادم ببخشین. نه چون استاد هستم و نه هم هیچ وقت تاحالا فیلم آموزشی ساختم لینک دانلود سورس تنها لینک دانلود سورس+آموزش ------------------------------------ آپدیت جدید خبرنامه(1395/4/16) در این بخش ما اومدیم قابلیت دیالوگی به خبرنامه اضاف کردیم که موقع ارسال تبلیغ(دیالوگ) کاربر نمیفهمه که این دیالوگ مربوط به کدوم برنامه هست. یعنی دیگه ترسی از بازار هم نداریم چون کسی متوجه نمیشه این تبلیغ توسط چه برنامه ای ارسال شده........ بازم میگم از این تبلیغ زیاد استفاده نکنید و ایرانی بازی در نیارین لطفا دیالوگ در این روش مشابه مثل عکس بالاست فقط عکس نداره در این دیالوگ هم مثل دیالوگ اموزش قبلی همه اجزا و چیزها را کنترل میکنیم لینک فیلم آموزشی لینک سورس بدون پسورد -------------------------------------------- آموزش ساخت تماس با ما (آپدیت 24 تیر 95) لینک سورس لینک آموزش بدون پسورد آموزش ساده پیغام دادن برای کاربر در مورد آپدیت برنامه(آپدیت 31 تیر95) لینک آموزش بدست آوردن تعداد پوش رسیده به دست کاربر + بدست آوردن تعداد پوش باز شده(آپدیت15مرداد95) لینک آموزش تصویری لینک سورس لینک فایل php ---------------------------------------------------- خبرنامه بهینه شد(آپدیت 16 شهریور 95) سورس پایین به دو صورت خلاصه واره : 1- کد نویسی جهت انجام عملیات خبرنامه 2- کدهای عملیاتی داخلش زیاد نداره یعنی اگر مثالهای بالا رو میخاین عملی کنین باید اونها رو توی سورس پایین پیاده سازی کنین سورس بهینه آموزش مربوط به بهینه شدن
    11 پسند
  10. کتابخانه ای برای ساخت صفحات راهنما هست دوستان مثالی که پیوست شده رو حتما دقت کنید به راحتی می تونید برنامه های خودتون به سادگی بهشون راهنما وصل کنید شات از عملکرد : MSShowTips.zip
    11 پسند
  11. اول باید یه دیتابیس داخل هاستت بسازی اموزش ساخت دیتابیس :http://basic4x.ir/topic/97-%D8%B3%D9%88%D8%B1%D8%B3-%DA%A9%D8%AF-%D8%B3%D9%85%D8%AA-%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1-%D8%AB%D8%A8%D8%AA-%D9%86%D8%A7%D9%85-%D9%88-%D9%88%D8%B1%D9%88%D8%AF-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1-%D8%AF%D8%B1-basic4android-php/#entry1384 بعد ایجاد دیتابیس برو به phpmyadmin هاستت و دیتابیسی که ساختی رو انتخاب کن حالا باید یه جدول بسازی داخل فیلد name : اسم جدول رو وارد کن وداخل فیلد Number of columns : تعداد ستون ها , که چون ما توی این برنامه فقط یه متن پیامک و یه نام ارسال کننده میخوایم پس به دو ستون نیاز داریم و عدد 2 رو وارد میکنیم در اخر هم Go رو بزن تا جدول ساخته بشه بعد ایجاد جدول باید اسم و نوع ستون ها رو مشخص کنی ستون اول اسمش رو sms میزاریم که دلخواهه هر اسمی میتونی بزاری و قسمت type رو هم از نوع text انتخاب میکنیم ستون دوم رو برای نام ارسال کننده میخوایم اسمش رو author میزاریم و قسمت type رو هم از نوع text انتخاب میکنیم قسمت collation هم utf8_persian_ci رو انتخاب میکنیم ودراخر save رو میزنیم حالا اون دو فایل php که داخل پست اول پیوست کردم رو باید ویرایش کنی و اطلاعات دیتابیس رو وارد کنید فایل SendSMS.php رو با نوت پد باز کن و اطلاعات دیتابیس و اسم جدول رو وارد کن حالا فایل SQLDB.php رو باز کن و توی این فایل هم اطلاعات دیتابیسی که ساختی رو وارد کن(اینجا دیگه نیازی نیست نام جدول رو وارد کنی فقط اطلاعات دیتابیس) . بعد وارد کردن اطلاعات این دوفایل را داخل هاستت اپلود کن حالا سورس برنامه روباز کن و برو به اکتیویتی sendSMS و ادرس فایل sendSMS.php که داخل هاست اپلود کردی رو وارد کن حالا برو به اکتیویتی LoadSMS و توی ساب LoadData اسم ستون ها و اسم جدولی که ساختی رو وارد کن توی ساب ExecuteRemoteQuery هم ادرس فایل SQLDB.php که داخل هاست اپلود کردی رو وارد کن در اخر هم داخل جاب دان اسم ستون ها رو وارد کن
    11 پسند
  12. درود خوب با برای این که یک برنامه با طراحی متریال داشته باشیم نیاز داریم یک منو متریال هم داشته باشیم که به برنامه زیبایی چند برابر بده سورس کدی که براتون آماده کردم باهاش می تونید منو متریال ایجاد کنید توسط کتابخانه MSMaterialDrawer شات از منو : پوشه appcompat.zip رو داخل درایو بریزید و مثل من لینک پوشه ها رو به اکتیویتی main اضافه کنید محتویات MSMaterialDrawer lib.zip داخلش کتابخانه هست به محل کتابخانه های بیسیک فور اندروید بریزید و پوشه MaterialDrawer.zip پوشه سورس هست که می تونید با شخصی ساز کردنش ی منو زیبا برای خودتون طراحی کنید هر گونه سوال در این مورد بود بپرسید تا راهنمایینون کنیم موفق باشید. appcompat.zip MaterialDrawer.zip MSMaterialDrawer lib.zip
    10 پسند
  13. سلامو دورد خدمت دوستان عزیز خوب یک مشکل واقعا بزرگ که هیچ یک از برنامه های که با بیسیک فور اندروید نوشته میشه و ما دقت نمی کنیم دسترسی دادن در اندروید 6 و بالاتر به برنامه هست دلیلش رو من این طور گرفتم که چون ما از گوشی یا دیوایسی نداریم که تست بگیریم برناممونو در اندروید شیش و بالاتر این مشکل برای هممون پیش اومده خوب ما قبل از این که اندروید 6 و 7 بیان هیچ مشکلی نداشتیم یعنی در مینفیست کد دادن دسترسی رو میذاشتیم دیگه حل می شد و برناممون به خوبی اجرا میشد ولی در اندروید 6 و 7 اینجوری نیست و برنامه های که انتشار دادیمو برای همگام سازی با اخرین نسخه اندروید یعنی 6 و 7 این کاری که من در ادامه توضیح میدم رو روی برنامه هاتون پیاده کنید شات از پروژه عملکرد :(جنی موشنم با نفت کار میکنه) خوب برای شروع ی پروژه ایجاد کنید اول از همه باید تارگت اندروید روی 23 قرار بگیره android:targetSdkVersion="23" داخل ماینفیست هم همین کارو انجام بدید خوب طبق قبلا ما باید دسترسی هارو اول به مینفیست اضافه کنیم به صورت زیر : 'این دسترسی های درخواستی اینجا هم باید اضافه شوند AddPermission ("android.permission.RECEIVE_SMS") AddPermission ("android.permission.CAMERA") خوب حالا ما نیاز به کتابخانه IRPermissions داریم که من براتون برای راحتی کارتون نوشتم و پیوست کردم کتابخانه رو به پوشه کتابخانه های بیسیک فرو اندروید اضافه کنید این کتابخانه به صورت متفاوت براتون دسترسی ارسال میکنه من یک روش رو توضیح میدم بقیش رو خودتون تست کنید مثلا من می خوام دسترسی دوربین رو به برنامه بدم کافیه کتابخانه رو تیک بزنید و کد زیر رو قسمتی که می خواید کار انجام بدید ارسال کنید نظر من اینه که همون اول اجرای برنامه دسترسی هارو بگیرید از کاربر به صورت زیر : Dim Basic4X As IRPermissions 'درخواست یک دسترسی بدون توضیحات اضافه Basic4X.RequestPermission ("android.permission.CAMERA") وقتی درخواست بالا رو ارسال کردیم ی دیالوگ برای کاربر مبنی به دادن دسترسی ارسال میشه و نتیجشو کتابخانه توسط ساب زیر به ما اعمال می کنه Sub Activity_PermissionResult (Permission As String, Result As Boolean) Log(Permission&" Vaziat:"&Result) End Sub ما با گذاشتن یک if می تونیم بدونیم کدوم دسترسی نتیجش چی شد خوب حالا نیاز داریم که قبل دسترسی ی توضیحاتی به کاربر هم بدیم و قانعش کنیم که اینو اگه تائید نکنه برنامه کار نمی کنه این کد زیر برای توضیحات و دسترسی دادن هست : ' یک درخواست همراه نمایش دادن دلیل Basic4X.RequestPermissionWithReason("android.permission.CAMERA", "اگه دسترسی که در ادامه میاد رو اکی نکنی برنامه کار نمیکنه ") خوب حالا اومد ما چند تا دسترسی داشتیم برای درخواستش از کد زیر استفاده کنیم و چند تا دسترسی رو از کاربر بگیریم : ' درخواست چند دسترسی در یک برنامه Basic4X.RequestMultiPermissions (Array As String ("android.permission.CAMERA" , "android.permission.RECEIVE_SMS")) شما هر چقد دوست داشتید می تونید دسترسی اضافه کنید حوب شاید باز نیاز داشتید به کاربر توضیحات بدید برای همه دسترسی ها طوری نیست از کد زیر استفاده کنید : ' درخواست چند دسترسی همراه با نمایش دلیل برای هر یک از دسترسی ها Basic4X.RequestMultiPermissionsWithReason((Array As String("android.permission.CAMERA","android.permission.RECEIVE_SMS")),"اگه دسترسی که در ادامه میاد رو اکی نکنی برنامه کار نمیکنه") و در نهایت می تونید هر جای برنامه دوست داشتید بررسی کنید که دسترسی که نیازه آیا به برنامه داده شده یا نه اونم با کد قابل بررسی هست: ' بررسی دادن دسترسی ToastMessageShow ("دسترسی به دوربین: " & Basic4X.CheckPermission ("android.permission.CAMERA") & CRLF & "دسترسی دریافت اس ام اس: " & Basic4X.CheckPermission ("android.permission.RECEIVE_SMS"), True) شما در کد بالا می تونید if و else قرار بدید تا در صورت دسترسی نداشتن براتون دوباره دسترسی ارسال کنه کد بررسی فقط true و false بر می گردونه true یعنی دسترسی داده شده false یعنی نشده در نهایت سورس کد همراه فایل apk هم براتون قرار دادم تا تست کنید من کاملا روی اندروید 6 تست کردم و براتون قرار دادم سوال بود حتما مطرح کنید چون بحث خیلی مهمی هست برنامه هاتون اگه این کارو انجام ندید در اندروید 6 و بالاتر کار نمیکنه البته همین الانم کار نمیکنه اگه برنامه دارد این آموزش هیچ جای اینترنت پیدا نمیشه و با دستای خودم تایپ کردمش و اگر کسی احیانا کپی کرد و بدون ذکر منبع قرار داد شرعا حق الناس بر گردنشه و من راضی نیستم و دزدی حساب میشه منبع : basic4x.ir با آرزوی موفقیت برای کاربران عزیز انجمن IRPermissions lib.zip IRPermissions Ex.zip IRPermissions apk.zip
    10 پسند
  14. نام فایل: IRFButton ارسال کننده: MojTaba فایل ارسال شده: جمعه ۸ مرداد ۹۵ - ۲۳:۱۷:۴۶ بخش فایل: کتابخانه با سلام خدمت کاربران عزیز بیسیک فور ایکس کتابخانه ساخت باتن فلت بسیار زیبا وارپ شده از پروژه گیت هاب زیر : پروژه گیت هاب قابلیت های که در تصویر می بینید همه داخل کتابخانه اعمال شده شما به راحتی می توانید ی باتن فلت داشته باشید در برنامتون برای استفاده از رنگ های فلت از کد RGB استفاده کنید بعنوان مثال: IRFButton1.ButtonColor=Colors.RGB(256,69,35) شات: سوالی بود در خدمتم در پناه حق برای دریافت فایل اینجا را کلیک کنید
    10 پسند
  15. درود به دوستان به درخواست کاربر امیر در تاپیک زیر این سورس کد رو براتون نوشتم : http://basic4x.ir/topic/705-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%AE%D8%A7%D8%A8-%D9%88-%D8%A7%D9%BE%D9%84%D9%88%D8%AF-%D9%81%D8%A7%DB%8C%D9%84/ تمام امکانات رو در این سورس اضافه کردم شات : کد php که باید درون هاستتون بریزید(ایجاد محدودیت آپلود برا امنیت هاست) : <?php $extensions = array('.jpg', '.jpeg','.JPG', '.JPEG'); $valid_extensions = '.jpg, .jpeg'; $extension = strrchr($_FILES['uploaded_file']['name'], '.'); if (!in_array($extension, $extensions)) { die("Estensione Errore!"); } $target_path = "uploads/"; $dir=$target_path; $target_path2 = $target_path . basename( $_FILES['uploaded_file']['name']); $target = $target . basename( $_FILES['uploaded_file']['name']); $target_path2 = str_replace(".JPG", "/", $target_path2); $target_path2 = str_replace(".jpg", "/", $target_path2); $target_path2 = str_replace(".JPEG", "/", $target_path2); $target_path2 = str_replace(".jpeg", "/", $target_path2); //جلوگیری از تکرار mkdir("$target_path2",0755); $target_file_mod = imageExists($target,$target_path2); if(move_uploaded_file($_FILES['uploaded_file']['tmp_name'], $target_path2 .$target_file_mod)) { echo " The file ". $target_file_mod ." has been uploaded"; } else{ echo "There was an error uploading the file, please try again!"; } function imageExists($image,$dir1) { $i=1; $probeer=$image; while(file_exists($dir1.$probeer)) { $punt=strrpos($image,"."); if(substr($image,($punt-3),1)!==("[") && substr($image,($punt-1),1)!==("]")) { $probeer=substr($image,0,$punt)."[".$i."]". substr($image,($punt),strlen($image)-$punt); } else { $probeer=substr($image,0,($punt-3))."[".$i."]". substr($image,($punt),strlen($image)-$punt); } $i++; } return $probeer; } ?> سورس کد پیوست شد سوالی بود در خدمتیم Upload Basic4X.IR.zip up_basic4x.php
    10 پسند
  16. سلامو دورد خدمت دوستان و کاربران انجمن بیسیک فور ایکس ما بعضی اوقات نیاز داریم که اطلاعات کاربر همیشه قابل دسترس باشه مثلا برنامه ای نوشتیم که در اون پایگاه داده افلاین استفاده شده کافیه گوشی یه مشکلی براش پیش بیاد تا این پایگاه داده از بین بره خوب اینجا فقط برای استفاده از پایگاه داده انلاین نیاز به اینترنت هست کار باهاش مثل پایگاه داده افلاین هست من براتون ی سورس آماده کردم که بتونید اطلاعات یک کاربر رو از پایگاه داده ها بگیرید و روی اونا کار انجام بدید برای ذخیره هم با کدهای دستوری پایگاه داده میشه این کارو کرد که ما در مرور زمان کم کم براتون آماده می کنیم و میذاریم نمونه ای از کار با پایگاه داده ها رو شما می تونید در زیر می تونید ببینید : http://basic4x.ir/topic/97-%D8%B3%D9%88%D8%B1%D8%B3-%DA%A9%D8%AF-%D8%B3%D9%85%D8%AA-%D8%B3%D8%B1%D9%88%D8%B1-%D8%AB%D8%A8%D8%AA-%D9%86%D8%A7%D9%85-%D9%88-%D9%88%D8%B1%D9%88%D8%AF-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1-%D8%AF%D8%B1-basic4android-php/ خوب حالا بریم سر اصل مطلبمون شات از کار سورس کد : دوستان بازم میگم هیچ فرقی نداره با پایگاه داده افلاین برای مثال داخل بازی کلش اف کلنز که همه می دونن و کار کردن با وارد کردن ایمیل اطلاعات میاد اطلاعات از سرور اون بازی ما هم می تونیم این کارو انجام بدیم من در این سورس با نام کاربری اطلاعات گرفتم شما دوست داشتید می تونید با هرچی که فیلد اون در جدولتون باشه انجام بدید کد کوئری گرفتن اطلاعات با نام کاربری : ExecuteRemoteQuery("SELECT email, user_id, location, user_name FROM tbl_member WHERE user_id='اینجا ایدی رو وارد کنید'", "userinfo") شما سعی کنید اگه اطلاعات کاربرا براتون مهم هست برید سمت دیتابیس انلاین ، هم امنیت و هم کپی برداری ازش خیلی سخت میشه فقط دوستان فایل SQLDB.php که براتون پیوست کردم برای ارتباط بین برنامه و دیتا بیس هست که اطلاعات دیتا بیس رو وارد کنید و در محلی از هاستتون بریزینش و لینکشو به قسمت که کدشو در زیر می ذارم بدین job.PostString("http://app.basic4x.ir/reg/SQLDB.php", Query) سوالی داشتید مطرح کنید سورس کد پیوست شد در پناه حق MySQL Www.Basic4X.IR.zip SQLDB.php
    10 پسند
  17. سلام به همه کاربرای انجمن سورسی که میخوام براتون قرار بدم سورس یه کتاب کامل همراه با دیتابیس قابلیت جستجو لیست علاقه مندی هستش و برای کسایی که میخوان یه کتاب با دیتابیس بنویسن شروع خوبی میتونه باشه یکم گرافیک کتاب خوب نیست ولی کدهای آموزشی خوبی داره لینک دانلود سورس اگه مشکلی داشتین تو همین تاپیک مطرح کنین
    10 پسند
  18. سلام دوستان در این تایپیک یه سورس کتاب خوب براتون قرار دادم امکانات: علاقه مندی ها جستجو ادامه خواندن(یعنی یه باتون داره کاربر رو میبره به آخرین مطلبی که خونده) و............... در آخر میبینید که روی ادامه خواندن کلیک میکنم و آخرین مطلب خوانده شده رو میاره کتابخانه های مورد نیاز(هر کدوم رو نداشتید بگید پیوست کنم): لینک دانلود سورس: http://rozup.ir/download/1725038/book-sor1.zip این سورس به درد افراد مبتدی خیلی میخوره چون خیلی سادس و قابل فهمه
    10 پسند
  19. یک کد جاوا خدمتتون میدم که خیلی راحت متن لیبل را اسکرول میکنه و دیگه نیازی به زحمت دادن واسه اسکرول ساختن نیست. ناگفته نماند که سرعت اسکرولش چنگی به دل نمیزنه(واسه دم دستی و محض احتیاط گذاشتن خوبه) کتابخانه جاوا آبجکت رو تیک بزنین http://s7.picofile.com/file/8257822150/_basic4x_ir_%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D8%B1%D9%88%D9%84_%D9%84%DB%8C%D8%A8%D9%84.zip.html
    10 پسند
  20. سلام خدمت کاربران عزیز و دوستداران بیسیک فور ایکس بعضی از ما واقعا سخته برامون که بیایم تنظیمات متریال رو ست کنیم و بیایم تب متریال داخل برنامه بذاریم این کتابخانه دیگه هیچ نیازی به پیشنیازهای طراحی متریال نداره و ی کتابخانه مستقل هست که می تونید تب هاست زیبا تولید کنید ی خوبی دیگه داره می تونی مستقیم با کد زیر لی اوت را داخل ی تب وارد کنید خیلی هم کار باهاش راحته TabStrip1.LoadLayout("Page1", "layout1") شات: سورس کد همراه با کتابخانه پیوست شد. TabStrip.zip lib_TabStripViewPager.zip
    9 پسند
  21. با سلام خدمت شما کاربران عزیز با توجه به به نبود رایگان کتابخونه بازار در ایران ما برای شما کتابخانه بازار رو در تایپک زیر رایگان گذاشتیم: http://basic4x.ir/topic/37-دانلود-کتابخانه-درون-پرداخت-بازار-در-basic4android-به-صورت-ر/ امشب با یه پروژه فوق العاده که خیلی مفید هست اومد که دارای آموزش 0 تا 100 پرداخت درون برنامه ای بازار می باشد در این فایلی که ما به شما خواهیم داد سه تا پوشه هست پوشه کتابخانه بازار پوشه سورس کد کار با کتابخانه آموزش تصویری 0 تا 100 درون پرداخت بازار قابلیت های این پروژه که ما برای شما قرار دادیم : 1-خرید بسته های سکه (به دلخواه به عنوان مثال بسته 50 تایی،بسته100تایی و ...) 2-اضافه کردن یه قابلیت به برنامه بعد از پرداخت 3-شناسایی گوشی هایی که پرداخت انجام شده از طریق IM گوشی که قابل هک نیست 4-ضد هک کردن برنامه برای جلوگیری از کرک 5- ایجاد محدودیت برای جعبه سکه ها 6-استفاده از سکه های خریداری شده 7- دادن سکه پیشفرض به برنامه 8- نمایش پیغامهای مربوط نسخه معمولی و تبدیل به نسخه کامل برنامه و نمایش پیغامهای نسخه کامل و چندین قابلیت دیگر... قیمت ما نسبت به سایتهای ایرانی دیگر فوق العاده پایین می باشد پس این سورس و آموزش و کتابخانه را از دست ندهید : قیمت : 4500 تومان دانلود پروژه هر سوالی داشتید در مورد این پروژ یا در خواست شات از پروژه به من پیام خصوصی بدید
    9 پسند
  22. نام فایل: IRLoadingViews ارسال کننده: MojTaba فایل ارسال شده: شنبه ۱۶ مرداد ۹۵ - ۲۳:۱۶:۲۶ بخش فایل: کتابخانه درود دوستان انواع لودینگ ویو زیبا براتون نوشتم و می تونید از اون برای بارگزاری یک وب ویو یا هرچیزی که دوست داشتید استفاده کنید : شات : امکانات بیشتری به این کتابخانه اضافه میشه برای شما کاربران عزیز بیسیک فور ایکس در پناه حق برای دریافت فایل اینجا را کلیک کنید
    9 پسند
  23. شما دوستان با این پروژه می تونید محیطی همانند گوشی های اندرویدی و یا چت با یکدیگر ایجاد کنید امید وارم به کارتون بیاد پروژه پیوست شد. SMSLabels Chat (Www.Basic4X.IR).zip
    9 پسند
  24. باعرض سلام خدمت تمامی اعضای انجمن basic4x این سورس مشابه متریال دیالوگه ولی به صورت دستی خدمت تمامی اعضا اسکرین شات امیدوارم به کارتون بیاد یاعلی material dialog.zip
    8 پسند
  25. تشخیص چهره شات : سورس کد همراه کتابخانه پیوست شد. b4aAndroidVisionFaceTracker.zip AndroidVisionFaceTrackerLibFiles.zip
    8 پسند
  26. لینک آموزش تصویری کیفیت بالا لینک آموزش تصویری کیفیت پایین لینک سورس درخواستی دوستان بود و اینجا هم گذاشتم تا دیدتر باشه
    8 پسند
  27. در این آموزش یاد میگیریم که چطور دیتابیس خود را بصورت آنلاین آپدیت کنیم...مثلا در برنامه یه دکمه با عنوان آپدیت وجود داشته باشد که با زدن آن یک دیتابیس را از اینترنت با فرمت db دانلود کند و جایگزین دیتابیس فعلی (مثلا در internal )بکند. ابتدا کتابخانه HttpUtils2 را فعال کنید. سپس در رویداد دکمه آپدیت بنویسید: Sub btnUpdate_Click Dim ht As HttpJob ht.Initialize("update",Me) ProgressDialogShow("updating") ht.Download("http://www.example.com/databases/data.db") End Sub به جای http://www.example.c...tabases/data.db آدرس دیتابیس خود را که قبلا در هاست خود آپلود کرده اید را بنویسید. سپس یک ساب بنویسید: Sub JobDone(Job As HttpJob) ProgressDialogHide If Job.Success Then If Job.JobName = "update" Then Dim ou As OutputStream File.Delete(File.DirInternal,"data.db") ou = File.OpenOutput(File.DirInternal,"data.db",False) File.Copy2(Job.GetInputStream,ou) ou.Close ToastMessageShow("updated successfully",False) End If End If End Sub توی توضیح باید بهتون بگم ما اول اومدیم چک کردیم که آیا موفقیت آمیز بوده یا نه...سپس چک کردیم که آیا نام کار که در بالا در قسمت ht.Initialize مشخص کرده بودیم هست یا نه...سپس دیتابیس قبلی را حذف کردیم و دیتابیس دانلود شده را جایگزین آن کردیم. پایان آموزش سوالی بود همین تاپیک بپرسید
    8 پسند
  28. سلام برادر به این حالت اصطلاحا پارالکس میگن که توی جاوا هستش اما دوستان تو انجمن بغلی یه لایبرری رپ کردم براش که پولیه ولی من یه سورس رایگان هم میذارم که اقای شاهدی درست کردن گه به کارتون بیاد استفاده کنین ازش این نمونه سورس سورس
    8 پسند
  29. درود به همه دوستان همون طور که می دونید انجمن ما اولین انجمنی بود که نسخه6 ازمایشی رو براتون قرار داد و حالا نسخه کامل این برنامه رو براتون قرار میدیم اولین بار در جهان نسخه Basic4Android v6.00 کامل بدون نیاز به کرک و فعال ساز منتشر شده توسط انجمن ما همون طور که می دونید دوستان کپی پیست می کنن و این برنامه رو که ما گذاشتیم به اسم خودشون میذارن خلاصه این ادمها کم نیستن و دشمن هم حساب نمی شن دقیقا مثل اسرائیل لطفا نسخه قبلی رو از سیستمتون پاک کنید و نسخه جدید رو نصب کنید شات : لینک دانلود نسخه کامل : http://basic4x.ir/files/file/19-basic4android/ فیلم انتشار نسخه 6 توسط ما و تست برنامه : http://s7.picofile.c..._Video.rar.html لینک در مرجع اصلی برنامه : https://www.b4x.com/...released.68112/ لیست کامل تغییرات در قسمت دانلود می تونید مشاهده کنید مشکلی اگه در نصب بود حتما اطلاع بدید امیدوارم به پیشرفت روز افزون هموطنان عزیز افزوده بشه تا پرچم ایران همیشه بالا هست بالاتر بره کپی با ذکر منبع مانعی نداره و مجاز، اما کپی بدون ذکر منبع شرعا حرام و پیگرد قانونی داره منبع: Www.Basic4X.Ir و در اخر مرگ بر اسرائیل... در پناه حق
    8 پسند
  30. سلام دوستان وقت بخیر امیدوارم مطلب مفید واقع بشه تاحالا شده بعضی مواقع فایلهای خاصی درون برنامتون بزراین و دوست نداشته باشین خارج از برنامه کسی بتونه ازش استفاده کنه؟؟؟ مانند تصویر فایل ویدیویی موزیک و .... با این آموزش امنیت برنامتون رو بالا بببرید لینک تاپیک این موضوع در سایت مرجع در واقع این برنامه چند فایل رو بصورت زیپ با پسوورد قرار میده و باکدنویسی اونارو باز میکنیم و میخوانیم قبل از کد نویسی فایل SecuredAssets.jar رو اجرا کنید و فایلهایی را که میخواهید رمزگزاری شوند را انتخاب کنید و طبق تصویر زیر پسوورد را انتخاب کنید فایلها در مکانی که شما آدرس میدهد ذخیره میشوند خب مثلا من موزیکی بنام 0.mp3 رو رمزنگاری کردم و فایل خروجی بنام dostmobile و پسوورد 0930******* را خروجی گرفتم و فقط فایل رو به پروژم اضاف کردم میریم سراغ کد نویسی ابتدا لایبری Encrypt-Files رو تیک بزنید ابتدا معرفی کردن متغیر ها Dim encrypt As EncryptFiles Dim mp As MediaPlayer سپس در داخل اکتیویتی اینیشایلاز میکنیم و فایل را باز میکنیم mp.Initialize2("mp") Activity.LoadLayout("Layout1") ProgressDialogShow("در حال بارگزاری و خواندن فایل مربوطه") encrypt.Initialize("encrypt",Me) encrypt.UnpackAsset("dostmobile","09305698044",Application.VersionCode) یک ساب هم تعیین میکنیم برای گرفتن نتیجه و پخش یا هرکاری روی موزیک Sub encrypt_Done(success As Boolean) ProgressDialogHide If success = True Then mp.Load(encrypt.PrivateAsset,"0.mp3") mp.Play Else ToastMessageShow("ERRORRRRRRRRRR",False) End If End Sub این آموزش طبق توضیحات و مستندات سایت مرجع تکمیل شده و از هیچ منبعی جز سایت مرجع استفاده نشده لایبری + فایلها + سورس رو پیوست میکنم دانلووووووووووووووووود امیدوارم مفید باشه
    8 پسند
  31. بفرماید: Dim mostafa As String Dim basic4x As StringFunctions mostafa=basic4x.MidExtract(EditText1.Text,"c","g") Msgbox(mostafa,"نتیجه") شات: StringFunctions 1.05.zip c ta k.zip
    8 پسند
  32. با سلام خدمت شما دوست عزیز خب شما از اینجا لایوت رو می تونید معرفی کنید Activity.LoadLayout("lmain") شما باید از منوی بالا b4a گزینه Designer رو انتخاب کنی بعدش تصویری رو که می خوای وارد کنی رو اد کنی از این قسمت عکسی رو که می خوای بزاری رو اد کن بعدش این گزینه رو انتخاب کن وقتی در قسمت image file کلیک کنی نام فایلت رو میاره انتخاب کنی خب در مورد سوال دومت وقتی شما یه باتن ایجاد می کنی توی خصوصیات اون باتن که میشه این قسمت سه حال داره اولی وقتی باتن فعاله دومی وقتی باتن غیر فعاله سومی وقتی باتن فشرده بشه شما اگه مثل تصویر بالا که تصویر اضافه کردیم این مرحله رو هم همین طور انجام بدی می تونید عکس وارد کنی به باتن خب برای رفتن به اکتیوتی دیگه از این کد استفاده کنید و در مورد اسپلش توی انجمن تازه گذاشتیم می تونید سرچ کنید و یاد بگیرید موفق باشید Activity.Finish ("نام")StartActivity
    8 پسند
  33. دوستان تا حالا مطمعنا دیدید که وقتی داخل گوگل پلاس هستید می خواید صفحه تازه کنید باید صفحه رو به طرف پایین بکشید تا بروز بشه همون عمل رو همراه با امکاناتش داخل این کتابخانه می بینید دو شات زیر عمل کشیدن و رها کردن هست : AHSwipeToRefresh1_10.zip SwipeToRefresh.zip
    8 پسند
  34. با سلام یکی از دوستان سوال کرده بودند من کدها رو اونجا قرار دادم ولی خب برای اینکه بقیه دوستان بتونند ازش استفاده کنند اینجا هم میزارم تا راحتر پیدا بشه برای استفاده هر کدوم که دوست داشتید رو تو مانیفست کپی کنید و ذخیره کنید SetApplicationAttribute(android:theme,"@android:style/Theme.Holo.Light") SetApplicationAttribute(android:theme,"@android:style/Theme.Holo.NoActionBar") SetApplicationAttribute(android:theme,"@android:style/Theme.Holo.Light.NoActionBar") SetApplicationAttribute(android:theme,"@android:style/Theme.Holo.Dialog.NoActionBar") SetApplicationAttribute(android:theme,"@android:style/Theme.Holo.InputMethod") SetApplicationAttribute(android:theme,"@android:style/Theme.Holo.Light.DarkActionBar") SetApplicationAttribute(android:theme,"@android:style/Theme.Holo.Light.Dialog") SetApplicationAttribute(android:theme,"@android:style/Theme.Holo.Light.NoActionBar.Fullscreen") SetApplicationAttribute(android:theme,"@android:style/Theme.Holo.Light.NoActionBar.TranslucentDecor") SetApplicationAttribute(android:theme,"@android:style/Theme.Holo.Light.Panel") SetApplicationAttribute(android:theme,"@android:style/Theme.Black") SetApplicationAttribute(android:theme,"@android:style/Theme.Black.NoTitleBar" SetApplicationAttribute(android:theme,"@android:style/Theme.Light") SetApplicationAttribute(android:theme,"@android:style/Theme.Light.NoTitleBar") SetApplicationAttribute(android:theme,"@android:style/Theme.Light.Panel") SetApplicationAttribute(android:theme,"@android:style/Theme.Translucent") SetApplicationAttribute(android:theme,"@android:style/Theme.Wallpaper") SetApplicationAttribute(android:theme,"@android:style/Theme.DeviceDefault") SetApplicationAttribute(android:theme,"@android:style/Theme.DeviceDefault.Light") SetApplicationAttribute(android:theme,"@android:style/Theme.DeviceDefault.Light.DarkActionBar") یه نکته ی هم همین جا بگم دیدید وقتی برنامه رو ران میکنید و تایتل بار رو یه لحظه نشون میده و نمیدونید چه کار کنید راه حلش استفاده از این کده SetApplicationAttribute(android:theme,"@android:style/Theme.Holo.NoActionBar") اگر از یادم نرفته باشه مسیج باکس هم سفید میشه تمام امیداورم بدردتون خورده باشه
    8 پسند
  35. درود به دوستان عزیز دوستان شبتون بخیر باشه این کتابخونه هدیه ای ناقابل برای شما همین اولشم بگم که از این کتابخونه ها فقط داخل انجمن ما گیر میاد شات از عملکرد: سورس کد و کتابخانه پیوست شد. کپی با ذکر منبع آزاد FaceOffToggleButton.zip FaceOffToggleButtonEx.zip
    8 پسند
  36. سلام اینم دوتا فایل پی اچ پی برای گرفتن پسورد و ریست پسورد فایل ها پیوست شد دقیقا مثل همون قبلی باید عمل کنیم ، ی EDIT TEXT به پروژتون اضافه کنید و دقیقا مثل قبل که ارل مجتبی گذاشته عمل کنید داخل پی اچ پی فقط من ی دستور جایگزینی دیتابیس و گرفتن دیتابیس اضافه کردم مجتبی اگه بتونی به پروژه ها اضافی کنی خیلی خوب میشه فایل php پیوست شد. Rest PW & Get PW.zip
    8 پسند
  37. دوستان درود ی چند روزی بود که من درگیر این کد بودم که تونستم با قاطی کردن کد جاوا و بیسیک بتونم چنل در تلگرام یا یک چت رو با یک کاربر باز کنم همون طور که می دونید تلگرام یک برنامه پر کاربرد هست و شما می تونید با این کد بعنوان پشتیبانی از برنامه در تلگرام استفاده کنید کد : Dim in As Intent in.Initialize(in.ACTION_VIEW,"https://telegram.me/basic4x") Dim jo As JavaObject = in jo.RunMethod("setPackage", Array("org.telegram.messenger")) StartActivity(jo.RunMethod("createChooser", Array As Object(in, ""))) در کد بالا مستقیم تلگرام باز میشه و شما می تونید چت رو شروع کنید در پناه حق
    7 پسند
  38. کتابخانه برای دریافت خوراک سایت پیوست شد. و نسخه فارسی شده توسط ما که پیوست شد. منبع: Basic4X.IR هر گونه کپی برداری شرعا حرام و در صورت مشاهد مورد پیگرد قانونی دارد. CustomRSSView.zip CustomRSSView(RTL) (Www.Basic4X.IR).zip
    7 پسند
  39. سلام به همه کاربرای انجمن امروز یه آموزش مهم براتون آماده کردیم یکی از مشکلات برنامه نویس های بیسیک لود کردن عکس و بین متن میباشد یعنی به صورت زیر متن عکس متن عکس البته به هر ترتیب که شما بخوایین ما تو این آموزش به شما یاد میدیم که چجوری این کار رو انجام بدید در این آموزش همه مطالب در دیتابیس لود میشن و برای جلوگیری از هنگ کردن برنامه و پرحجم شدن دیتابیس ما فقط اسم عکس ها رو توی دیتابیس میتونیسیم و عکسا رو توی Files لود میکنیم. طبق کدنویسای این سورس خود برنامه تشخیص میده که کجا باید عکس لود بشه کجا متن اینم یه نمونه از برنامه عکس بالایی نمایانگر همه چیز هستش دیگه توضیح اضافی نمیدم هر اشکالی داشتین توی همین تاپیک مطرح کنین فیلم با سورس رو هم براتون آپلود کردیم لینک دانلود سورس و فیلم آموزشی مدرس:آقای اکبرپور منبع :کامپیوتر دانشجو
    7 پسند
  40. سلام به همه ی اعضای انجمن امیدوارم حالتون خوب باشه نوای کربلا اولین تجربه ی کاریم با اندروید استدیو هستش البته برنامه رو همراه با استاد عزیزم آقای شهاب اسکندری نوشتیم اپلیکیشن کاملا آنلاین هست علاوه بر آرشیو مداحی های سال های قبل، آپدیت مداحی های امسال همراه با تفکیک مداحان فارس و ترک زبان کشور در برنامه گنجانده شده لیست آفلاین مداحی های دانلود شده نیز در برنامه تعبیه شده و در نهایت قسمت گالری عکس که بار بصورت آنلاینه فعلا عکس و پس زمیینه محرمی قرار داده میشه و به مرور زمان بسته به مناسبت ها گالری عکس آپدیت خواهد شد چند نمونه از اسکرین شات های برنامه ممنون میشم اگه نظراتتون رو بفرمایین لینک برنامه ی نوای کربلا در کافه بازار
    7 پسند
  41. یکی از مهمترین بخش هایی که یک برنامه نویس باید بفهمه این هست که بدونه کنترل تماس چگونه است. چون با فهمیدن این بخش میتونین خیلی برنامه ها بسازین. من خودم در برنامه کیف نرم افزار(لینک دانلودش) حدود 10 برنامه باهاش ساختم در این بخش یاد میگیرین که وقتی براتون تماس اومد بتونین یک رویدادی را اجرا کنین(من یک توستی دادم در سورس) یا مثلا وقتی شما دارین تماسی میگیرین یک رویدادی را اجرا کنین(من یک توستی دادم در سورس) یا وقتی روی دکمه قرمز لمس کردین یه رویدادی را بتوینن اجرا کنین(من یک توستی دادم در سورس) لینک آموزش + سورس لینک سورس تنها
    7 پسند
  42. با پیام رسان تلگرام که همه اشناییت دارن خوب اون شکلک های که شما می فرستید رو می تونید داخل بیسیک فور اندروید هم استفاده کنید برای مثال اگه شما یه پیام رسان بخواید درست کنید واقعا به این شکلکها نیاز دارید خوب ما سورس و آموزش استفاده رو به صورت ساده براتون قرار دادیم سورس کد پیوست شد. پیش نمایش : msEmojiEx.zip
    7 پسند
  43. این هم گزاشتم شما هم تشویق شید بزارید باز کردن فیلم در مکس پلیر (MX player) از طریق آدرس اینترنت یا فایل های خود گوشی Sub basic4x (address As String) Dim Intent1 As Intent Intent1.Initialize(Intent1.ACTION_VIEW,address) Intent1.SetComponent("com.mxtech.videoplayer.ad/.ActivityScreen") StartActivity(Intent1) End Sub حالا با نام که به این صورت می شه Basic4x(File.Combine(File.DirrootExternal,"basic4x.mp4")) یا پخش اینترنتی MxPlayer("http://www.basic4x/sina.mp4")
    7 پسند
  44. باعرض سلام خدمت تمامي اعضاي انجمن بااين روش مي تونيد به راحتي وباسرعت بالا(چون که سرور داخليه) sdkروبه طورکامل آپديت کنيد. 1-sdk manager روبازکنيدازمنوي tools زيرمنوي optionsروانتخاب کنيدومطابق شکل زیرعمل کنید. تو قسمت HTTP ProxyServerبنویسید mirror.mbaas.ir وتوقسمت HTTP Proxy Portبنویسید8700 وتیک هارومطابق تصویربزنید حالا از منوی پکیج گزینه Reload وانتخاب کنید وبه راحتی هرپکیجی روخواستیدآپدیت کنید یاعلی
    7 پسند
  45. با سلام امروز یه سورس براتون آماده کردم برای گرافیکی کردن نرم افزار بعضی وقت ها شما وقتی برنامه رو باز می کنید می بینید متن ها یا عکس هایی میان و بعد از چند ثانیه با کلیک کاربر یا تایمر مخصوص به صفحه اصلی منتقل میشین سورس رو براتون آماده کردم تا استفاده کنید هر مشکلی هم داشتین بپرسین sp.zip
    7 پسند
  46. سلام به کاربرای انجمن فایل لایه بازی که براتون آپلود کریدم 12 تا طرح psd عضویت رو داره که میتونین تو برنامتون ازشون استفاده کنین که خیلی به زیبایی برنامتون کمک میکنه من اسکرین 3 نمونه از طرح ها رو براتون میذارم لینک دانلود فایل
    7 پسند
  47. درود کتابخانه ای برای ارسال ایمیل و نمایش با یک انمیشن زیبا واقعا می تونه در پیشرفت برنامه و جذابیت یک برنامه کمک کنه شات : کتابخانه همراه با مثال پیوست شد در پناه حق b4aSendEmailAnimation.zip SendEmailAnimationLibFiles.zip
    7 پسند
  48. سلام به همه ی کاربرای انجمن سورسی که امروز براتون در نظر گرفتیم سورس دانلود و پخش آنلاین فیلم هستش که میتونید از مثلا سایت آپارات یا امثال اون فیلم ها رو تو برنامتون بصورت آنلاین پخش کنین یا اگه خواستین دانلود کنین تو یه پوشه سیو کنین بعد پخشش کنین این اسکرین برنامه لینک دانلود سورس
    7 پسند
  49. سلام دیگر این کتابخانه واقعا به معنی واقعی ویژه هست برای کسانی که فعالیت دارن در انجمن و باعث بالا بردن پرچم برنامه نویسان ایرانی هستن روزه هاتون هم مقبول در گاه حق کارت شارژ که خیلی استفاده کردید و پوست روی شارژ رو هم زیاد خراش دادید این کتابخانه دقیقا کارش خراش دادن و نمایش عکس و لیبل مخفی شده زیر پوست هست با این کتابخانه تنها میشه یک بازی فوق العاده ساخت با هر خراش دادن و کشیدن دست شما هر پیکسل می تونید امتیاز کم کنید خیلی راحت هم هست : شات : شات از بازی ساخته شده : امیدوارم این پست برای شمامفید واقع شده باشه سورس کد همراه کتابخانه پیوست شد. ScratchView Ex.zip ScratchViewV1.2.zip
    7 پسند
  50. خواهش میکنم قابل بکس انجمن رو نداره . نسیم خانم این کتابخانه 2 کلاس داره* : 1. تولبار یا همون اکشن بار که از قضا راست چین هم میشه! 2.سرچ ویو که محلی برای سرچ هست دقیقا کپی بازار ( البته اون بازار سبزه نه این سفیده ) * : ایرادش اینه که این کتابخانه در محیط دیزاینر کار نمیکنه متاسفانه که واسه اونم باید تو صفحه کد نویسی کار دیزاین رو انجام بدید و البته اینکه ریسورس هم لازمشه . من سورس آموزشی پیفرض برنامه رو هم میدم تا هم شما هم بقیه بچه های انجمن حال کنن. اینم بگم من این کتابخانه رو از سایت مرجع خریدم!! ریسورسها + سورس نمونه پیوست شد! Astoolbar.zip
    7 پسند
این صفحه از پرچمداران بر اساس منطقه زمانی تهران/GMT+03:30 می باشد