Welcome to بیسیک فور ایکس

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

پرچمداران


مطالب محبوب

در حال نمایش بیشترین مطالب پسند شده از زمان ۱۷/۰۳/۱۷ در همه بخش ها

  1. 5 پسند
    این پروژه واقعا خعلی کاربرد داره متریال داخل بروز رسانی هست و واقعا زیباست پروژه پیوست شد. SwipeToRefresh.zip
  2. 4 پسند

    نگارش 1.0.0

    0 دریافت

    درود و سپاس با شاهکاری دیگر از آقای امیر حسین اقاجری در خدمت هستیم این سورس دقیقا شبیه تنظیمات تلگرام میباشد که کاملا اختصاصی به دست آقای امیر حسین اقاجری کد نویسی شده است.

    50٬000 ریال

  3. 4 پسند
    سلامو درود و سحر بخیر اول از همه با سایت و انجمن 4pda.ru آشناتون کنم این انجمن یک انجمن معروف و بزرگ در زمینه های مختلف هست که هر چی بخوای مخصوصا رام و ابزار های دیگه داخلش پیدا میشه من تو اینترنتم گشتم بعضیا به مشکل بر خورده بودن دلیل این که نمی تونه هر کس ثبت نام کنه این کپچا هست که در زیر مشاهده میکنید ادم می بینه زبان خودشم یادش میره خلاصه اگه فایلی یا چیزی خواستید همین تاپیک بگید براتون قرار میدم دیشب برای یکی از دوستان داخل این انجمن اکانت ساختم موفق باشید Basic4X
  4. 4 پسند
    اینم یه پروژه که داخل اینترنت وجود نداشت و من نوشتم براتون پروژه های اینترنتی همشون مشکل دارن یا کامل نیستن امیدوارم بدردتون بخوره این پروژه بعد از تست گذاشته شده در صورت وجود مشکل یا هر گونه سوال همین تایپک بپرسید فایل پیوست شد. Show Video (Www.Basic4X.IR).zip
  5. 4 پسند
    قوانین قرار دادن محصولات شما در فروشگاه انجمن 1-پرداخت اشتراک فروشگاه از لینک زیر که بعد از پرداخت امکان ارسال محصول باز میشه لینک پرداخت اشتراک 2- توضیحات کامل در مورد محصول بدون هیچ حاشیه اضافی تنها محصول را معرفی کنید: 3-حداقل 3 اسکرین شات (تصویر محصول) 4-داشتن حساب زرین پال و قرار دادن شماره‌حساب زرین‌پال 5-قیمت محصول 6-داشتن آموزش حتی امکان داخل سورس (در صورت سورس کد) 7-هر چیز اضافی که شما نیاز میبینید با محصول باشه(اختیاری) بعد از انجام این مراحل تمام خواسته ها در زیر اون شماره قرار بدید و ارسال کنید تا بررسی بشه و در صورت نیاز با شما ارتباط برقرار کنیم با ارزوی موفقیت مدیریت بیسیک فور ایکس
  6. 2 پسند
    پروژه فول متریال مشاهده فایل کامل ترین پروژه متریال با تمام کتابخانه ها و ریسورس ها را مشاهده کنید.. برای دوستانی که میخواهند با متریال و کتابخانه های ان اشنا شوند بسیار عالی و کاربردی هست از پرکاربرد ترین کتابخانه های متریال و بهترین کد ها در این پروژه استفاده شده نمونه تصاویر از این پروژه ارسال کننده Assassin ارسال ۱۷/۰۳/۰۱ دسته محصولات کاربران انجمن  
  7. 2 پسند
  8. 2 پسند
    IS-A در جاوا Is-a رابطه بین جنس پارامترهای یک کلاس یا اینترفیس با جنس دیگر پارامتر ها که از کلوز های extend و implement گرفته میشوند.پس از این به بعد اگه گفتیم is-a منظورمون رابطه بین جنس پارامترهای یک کلاس یا اینترفیس با جنس دیگر پارامتر هاست. مثال معروف : ArrayList<E> implements List<E>, and List<E> extends Collection<E>. So ArrayList<String> is a subtype of List<String> List<E> پیاده سازی شده درList <E>Arrayو باز List<E> اومده از Collection<E> اکستند شده.بنابراین Arrylist<string> هستش یک سابتایپ از ( فرزند جنس پارامتره) List<String> . اگه بخوام یک نمونه مثال عامیانه بزنم. اینه که فرض کنید شما یک قلمه گل محمدی توی حیاطتتون میکارید و آب و کودش میدید و بلاخره گل میده . حالا فرض کنید که زنبور میاد شهد گل محمدی رو میگیره میبره میریزه تو کندو در نهایت عسلی که شما از این زنبور میگیرید عسل گل محمدی هستش.اگه شما گل بابونه بکاری پس جنس عسل شما هم میشه بابونه مسلما. پس جنس عسل ما ربط داره که زنبور از چه گلی بگیره و اینکه چه گلی ما بکاریم. Polymorphism – پلی مورفیسم – چندریختی همینطور که از اسمش پیداست چند تا ریخت داره . تا بحال شده مامانت عصبانی باشه بهت بگه نمیخوام ریختتو ببینم . بعد بگی کدوم ریختمو ؟ بعد بگه ریخت خودتو باباتو عمتو K . این یعنی اینکه تو چندتا ریخت داری که از بابا به ارث بردی . چیزی که مسلمه بابات از تو چیزی به ارث نبرده. پلی مورفیسم یعنی توانایی یک Object که می تونه اشکال و فرم های مختلفی بخودش بگیره. رایج ترین حالتی که از پلی مورفیسم در برنامه های شی گرایی استفاده میکنند زمانی اتفاق میفته که یک شئ از کلاس پدر ایجاد کنیم ولی آن را با کلاس های فرزندان مقداردهی نماییم. یادتونه وقتی میخواستیم یک نمونه بسازیم میومدیم میگفتیم : Phone obj=new phone(); که Phone اولی واسه اینه که بگی از چه متغیری میخوایم obj خوب اسمشه میتونه هرچی باشه و new هم بخاطره اینه که ما یک نمونه جدید میخوایم دیگه .. Phone دومی اسم اون کلاسی که داریم ازش نمونه میگیریم. حالا اگه بجای این Phone بیایم (یک کلاس فرزند تعریف کنیم و از پدر ارث بری کنیم و) اسم کلاس فرزند رو بنویسیم ما در واقع Polymorphism رو بکار بردیم . به این صورت : Phone obj=new Samsung(); نتیجه اینکه Reference variable ( متغیر مرجع) ما Phone هستش که شی جدیدی که ساخته شده توسط کلاس Samsung مقدار دهی میشه .اینم بدونید بد نیست هر شئ جاوا که از کلاسی ساخته شده باشد به گونه ای که آن کلاس حد اقل دو کلاس فرزند داشته باشد که با کلاس پدر رابطه IS-A داشته باشد قابلیت چندریختی را می تواند داشته باشد . یک مثال عامیانه بزنم : فرض کنید پدر من یک چغندر فروشی داره . و یک شعبه دیگه ایی در نقطه ایی دیگه از شهر زده با این تفاوت که قند دار و اون شعبه رو سپرده به من که بچرخونمش و من شعبه دیگری در منطقه دیگه ایی زدم اما توی این شعبه شکر دارم که سپردم دست داداشم علی و داداشم شعبه دیگری زده که شیرینی فروشیه که باز اون سپرده دست داداش حسن و ... آموزش تصویری این مثال رو توی آپارات آپلود کردم میتونید ببینید . http://www.aparat.com/v/JcAl4 به مثال زیر هم توجه کنید . class P{ public void m1() {} } class C extends P{ public void m2() {} } class Test{ public static void main (String [] args) { //case 1 P p = new P(); p.m1(); // کامپایل میشه p.m2(); // کامپایلر نمی تونه این آبجکت رو پیدا کنه //case 2 C c = new C(); c.m1(); // کامپایل میشه c.m2(); // کامپایل میشه //case 3 P p = new C(); p.m1(); // کامپایل میشه p.m2(); // کامپایلر نمی تونه این آبجکت رو پیدا کنه //case 4 C c = new P(); // کامپایلر میگه چنین تایپی ( جنسی ) ناسازگاره } }
  9. 2 پسند
    Assassin

    پروژه فول متریال

    نگارش 1.1.0

    5 دریافت

    کامل ترین پروژه متریال با تمام کتابخانه ها و ریسورس ها را مشاهده کنید.. برای دوستانی که میخواهند با متریال و کتابخانه های ان اشنا شوند بسیار عالی و کاربردی هست از پرکاربرد ترین کتابخانه های متریال و بهترین کد ها در این پروژه استفاده شده نمونه تصاویر از این پروژه

    50٬000 ریال

  10. 2 پسند
    کد رو اینگونه توی اکتیویتی بنویسین Dim vv As VideoView vv.Initialize("vv") Activity.AddView(vv, 10dip, 10dip, 250dip, 250dip) If File.Exists(File.DirRootExternal, "IMAG0018.mp4")=False Then File.Copy(File.DirAssets,"IMAG0018.mp4", File.DirRootExternal, "IMAG0018.mp4") End If vv.LoadVideo(File.DirRootExternal, "IMAG0018.mp4") vv.Play
  11. 2 پسند
    کتابخانه ای برای ساخت تب که چند وقت پیش نسخه سه این کتابخانه ارائه شد: شات : کتابخانه پیوست شد AHViewPager3_00.zip
  12. 1 پسند
    درود من از اخرین ورژن استفاده میکنم
  13. 1 پسند
    batman1

    Sign Google

    سلام به همه. دوستان،من خیلی گشتم دنبال آموزش تصویریه ساین کردن به گوگل با بیسیک،اما چیز زیادی دستگیرم نشد. میشه آموزش تصویری چیزی،اگر دارید،معرفی کنید؟ ممنون.
  14. 1 پسند
  15. 1 پسند
    H@mid.RS

    Sign Google

    حتما آموزش تهیه میشه
  16. 1 پسند
    درود شما برای صفحه اسپلش باید از یه اکتیویتی مجزا استفاده کنید و چرا در هر دو اکتیویتی از ساب بک استفاده کردین؟ Sub Activity_KeyPress (KeyCode As Int) As Boolean 'Return True to consume the event If IsMain = True Then If (KeyCode=KeyCodes.KEYCODE_BACK) Then Dim a As Int a=Msgbox2("دوستم میخوای بری؟","خروج","بله","خیر","",Null) If(a= DialogResponse.POSITIVE )Then ExitApplication Else Return True End If End If Else Activity.RemoveAllViews Activity.LoadLayout("Layout2") IsMain = True End If End Sub Sub Activity_KeyPress (KeyCode As Int) As Boolean 'Return True to consume the event If (KeyCode=KeyCodes.KEYCODE_BACK) Then Activity.Finish StartActivity("Main") Return True End If End Sub
  17. 1 پسند
  18. 1 پسند
    این منیفست من 'This code will be applied to the manifest file during compilation. 'You do not need to modify it in most cases. 'See this link for for more information: http://www.basic4x.ir AddManifestText( <uses-sdk android:minSdkVersion="4" android:targetSdkVersion="23"/> <supports-screens android:largeScreens="true" android:normalScreens="true" android:smallScreens="true" android:anyDensity="true"/>) SetApplicationAttribute(android:icon, "@drawable/icon") SetApplicationAttribute(android:label, "$LABEL$") 'End of default text. کپی کن درست میشه
  19. 1 پسند
    واسه منم اول خطا داد تا مقدار sdk رو ار منیفست بردم بالا درست شد
  20. 1 پسند
    درود اگه از ریساکلر لیست ویو استفاده کنی خیلی بهتره من باید سورس رو ببینم تا کاملتر توضیح بدم
  21. 1 پسند
    باید تو کتابخانه های گیت هاب بگردید تا مد نظر خودتون رو پیدا کنید
  22. 1 پسند
    مشکلش اینه که کرک نکردین نرم افزار رو فایلارو از داخل پوشه در بیار بریز محل نصب یعنی برو داخل پوشه که اکسترکت کردی و سه تا فایل رو کپی کن و replace کن تو محل نصب بیسیک License & DLL.zip
  23. 1 پسند
    درود از ساب لیست ویو استفاده کن و positon رو بگیر
  24. 1 پسند
    درود چیزی نشد نداره ولی من کد هارو بررسی کردم هم رو با استودیو نوشته بودن
  25. 1 پسند
    درود تو منیفیست برنامه <uses-sdk android:minSdkVersion="4" android:targetSdkVersion="23"/> sdk رو 23 کن و اجرا بگیر درسته
  26. 1 پسند
    مشگل حل شد اشتباه تو فراخونی لیست ویو تو حلقه forیک اشتباه کرده بودم بازم مرسیییییییییییییییی
  27. 1 پسند
    درود من چک کردم و کتابخانه نیست و با کد نویسی نوشته شده و کلا با اندروید استودیو کد زده شده
  28. 1 پسند
  29. 1 پسند
    درود یک بار نرم افزار رو از روی شبیه ساز پاک کرده و دوباره ران بگیرید ، اگر حل نشد ،کدهای اکتیویتیتون رو بعلاوه یک عکس از دیتابیستون قرار بدین
  30. 1 پسند
    تاپیک به جهت رعایت نکردن قوانین به بایگانی منتقل شد و نمره منفی نیز لحاظ خواهد شد
  31. 1 پسند
    درود باشه خودم بهتون میگم اسمشو
این صفحه از پرچمداران بر اساس منطقه زمانی تهران/GMT+04:30 می باشد