Welcome to بیسیک فور ایکس

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

پرچمداران

  1. R.S

    R.S

    معاون انجمن


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      19

    • تعداد ارسال ها

      36


  2. akbar-single

    akbar-single

    کاربر نیم فعال


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      16

    • تعداد ارسال ها

      15


  3. H@mid.RS

    H@mid.RS

    مدیر کل و مدیر فنی


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      16

    • تعداد ارسال ها

      961


  4. ♋Amir♋

    ♋Amir♋

    کاربر فعال


    • امتیاز: پسندیدن (Likes)

      4

    • تعداد ارسال ها

      104



مطالب محبوب

در حال نمایش بیشترین مطالب پسند شده از زمان ۱۷/۰۲/۱۸ در همه بخش ها

  1. 3 پسند
    این خط مقدار FileName رو که با متد GET ارسال شده رو میگیره و داخل متغیر FileName ذخیره میکنه $FileName = $_GET['FileName']; توی این کد بررسی میکنه میگه اگه مقدار FileName$ برابر نبود با FileName که بعد بررسی شرط دستوراتی نداره... تا حالا کد نویسی دستورات شرطی if رو به این صورت توی php ندیدم... if (!$FileName) $FileName = "FileName"; این قطعه کد هم با استفاده از تایع strstr مقدار php رو داخل متغیر FileName جستجو میکنه و برمیگردونه if (strstr($FileName,"php")) return; توی قطعه کد زیر تابع file_get_contents محتویات فایل ارسالی رو داخل متغیر PostData ذخیره میکنه در واقع از این تابع برای خوندن محتویات یک فایل استفاده میشه $PostData = file_get_contents("php://input"); در مورد دو خط کد زیر هم کاری که انجام میده میاد فایلو با تابع fopen باز میکنه و با تایع fwrite اطلاعاتی که داخل متغیر PostData بود رو داخل فایل ذخیره میکنه و در اخر با تابع fclose فایل رو مبنده $File = fopen("./uploaded/" . $FileName,"wb"); fwrite($File, $PostData); fclose($File); این توضیحات برای هر خط بود. برای توضیح کلی اگه لینکی از صفحه ای که این کد رو پیدا کردین دارین بدین و یام کدهای بیسکشو اگه دارید پیوست کنید.
  2. 2 پسند
    @aliali1000 از ربات تلگرامی @utubebot هم می تونید استفاده کنید.
  3. 2 پسند
    سورس رفتن به گروه در تلگرام با یک کلیک رفتن به گروه در تلگرام.rar
  4. 2 پسند
    گرد کردن گوشه های لیبل بدون دیزاینر گرد کردن گوشه های لیبل.rar
  5. 2 پسند
    کار با دکمه های ولوم گوشی.rar
  6. 2 پسند
    حتما براتون پیش اومده نیاز داشته باشید با کشیدن یک عکس به سمت راست،عکس بعدی رو نشون بده و برعکس.یه چیزی تو مایه های صفحه اول بازار. برای این کار کافیه از سورس زیر استفاده نمایید. slidimage.rar
  7. 2 پسند
    در این سورس کاربر فقط با وارد کردن نام سایت، به سایت مورد نظر می رود(بدون نوشتن www و .com) open url.rar
  8. 2 پسند
    سلام دوستان این سورس خعلی مفید هست یک سورس کتاب هست که سما می تونید یاد بگیرید چطوری کتاب های مخطلف بسازید project_ios_Template (Www.Basic4X.IR).zip
  9. 2 پسند
    شما میتوانید به جای نوشتن این خط کد scrollview1.Panel.Height=Button15.top+Button15.height+48dip داخل لایوتی که اسکرول رو قرار دادید مقدار Inner Height مربوط به اسکرول ویو رو بیشتر کنید
  10. 2 پسند
  11. 2 پسند
    درود بعضی از سایتها هستن که امکان مستقیم کننده ی لینک رو دارن ، مثل سایتهای زیر http://www.dasan.ir/ http://www.mul.ir/help و یا اینکه نرم افزار برای ویندوز نیز دارن http://www.downloadha.com/tag/دانلود-با-لينك-مستقيم-ويديو-هاي-youtube/ البته اگر سرچ کنید واس آندروید هم هستن خودتونم یکمی در گوگل سرچ کنید ، به نتیجه های مطلوبی هم میرسید ، بعضی از سایتها هم امکاناتی رو ارایه میدن ولی پولی هستن
  12. 2 پسند
    سلام بر همگی با استفاده از کتابخانه ی arcmenu میتوانیم یک منو بصورت شکل زیر درست کنیم حالا خوبه که آموزشش رو خودتون هم برید و یاد بگیرید ولی نه ، خودمم اشاره کنم بهتره خب میریم سراغ آموزش این منوی زیبای اول از همه کتابخانه arcmenu رو به کتابخانه هامون اضافه میکنیم و بعدش داخل پروژمون تیکشو میزنیم . دوم اینکه ما به یک متغیر برای این کارمون نیاز داریم پس Sub Globals Dim arc1 As ArcMenu End Sub الان باید arc1 رو مقدار دهی اولیش رو انجام بدیم و بعدش آیتم منوهامونو اضافه کنیم arc1.Initialize( Activity , Me , "arcmenu1" , LoadBitmap( File.DirAssets , "menu.png") , Null , 50%x , 50%y ) خب مقدار دهیه اولیمونو انجام دادیم و ایونت نیمش رو هم برابر با arcmenu1 rvhv nhndl , یک تصویر هم با نام menu.png رو بهش اختصاص دادیم و اونو در وسط صفحه قرار دادیم برای تغییر اندازه ی خود منو از کد زیر استفاده میکنیم arc1.SetAnimatedButtonDimensions(80dip ,80dip) برای اضافه کردن آیتم برای نمایش بعد از کلیک شدن روی منو ، از کد زیر استفاده میکنیم arc1.AddItem( LoadBitmap( File.DirAssets , "01.png")) در کد بالا اد آیتم کردم و تصویرمو براش انتخاب کردم برای تغییر سایز اندازه ی آیتم ها از کد زیر استفاده میکنیم arc1.SetMenuItemDimensions(90dip,90dip) برای تنظیم اندازه از مرکز هم از کد زیر استفاده میکنیم arc1.SetMenuItemRadius(150dip) و برای تنظیم اندازه آیتم ها از همدیگر از کد زیر استفاده میکنیم arc1.SetDegreeSpan(300dip) خب الان ما به یک سابی نیاز داریم که اگر رو آیتم هامون کلیک کردیم ، یه کار خاصی رو انجام بده ، مثلا بره به یک اکتیویتی خاص ، پس باید از کد زیر استفاده کنیم Sub arcmenu1_Click( position As Int ) If position=1 Then StartActivity(page1) Activity.Finish End If End sub در کل من تو اکتیویتیم از شش آیتم استفاده کردم و برای هر آیتم هم یک اکتیویتی جداگانه مشخص کردم ، پس فقط باید پوزیشین بعدی رو بهش بدم و تمام در آخر هم سورس رو برایتون قرار میدم ، ولی خداییش فقط کپی پیست نکنید و یاد بگیرید که کدها ، کاراییشون چیه موفق باشید سورس
  13. 1 پسند
    درود با استفاده از سورس زیر که از کتابخانه ی MSShowTips استفاده شده ، میتوانید در نرم افزارهاتون یک صفحه ی راهنمایی بسازید تا کاربرانتون بهتر بتونن از قسمتها ی مختلف نرم افزارهاتون استفاده کنن سورس
  14. 1 پسند
    درود بسیار عالی
  15. 1 پسند
    یه سورس ساده که نیاز داره خودتون پر و بال بهش بدین ایدی یاب تلگرام.rar
  16. 1 پسند
    درود. اگه یه کار کوچکی باشه inner دادن کافیه،وگرنه اندازه اخرین ویو هم بهتره هم به تبع راحت تره
  17. 1 پسند
    درود برای چک کردن اتصال به اینترنت از کدهای زیر استفاده کنید Sub Globals Dim internet1 As PhoneEvents Dim net As Boolean End sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("layout1") internet1.Initialize("internet1") End Sub Sub internet1_ConnectivityChanged (NetworkType As String, State As String, Intent As Intent) If State = "CONNECTED" Then net=True Else net=False End If End Sub خب الان مثلا تو رویداد باتن کلیکمون میخوایم آدرسی رو که در ادیت تکست وارد کردیم رو در یک وب ویو نمایش بدیم ، اول میایم و چک میکنیم که اگر به نت متصل نبود ، پیغام بده که : شما به اینترنت دسترسی ندارید ، لطفا از اتصال به اینترنت ، اطمینان حاصل نمایید Sub Button1_Click If net=False Then Msgbox("شما به اینترنت دسترسی ندارید ، لطفا از اتصال به اینترنت ، اطمینان حاصل نمایید","خطا ") End If WebView1.LoadUrl(EditText1.Text) End Sub موفق باشید
  18. 1 پسند
    درود شما از این سورس و کتابخانه استفاده کنید basic4x.ir(datamobile).zip
  19. 1 پسند
    درود sv از یه سرچ ویو تعریف شده بعد اومده اینیشیالایز کرده بعد سرچ ویو رو به کل اکتیویتی داده بعد گفته اگه FirstTime درست بود بیا Cities.txt رو بخون و index رو برابر بده با sv.setitem که از محتویات لیست هست در غیر این صورت sv.setindex پر کن از index که از نوع ابجکت هست
  20. 1 پسند
    سلام وقت بخیر من در برنامه نیاز به نقشه داشتم که با کتابخانه googlemap و استفاده از api گوگل نقشه رو لود کردم میخوام مثل برنامه گوگل مپ که یه نوار ابزاری بالاش داره و یه شهری مثلا تهران رو جستجو میکنی برات میاره و میره تو اون نقطه من هم میخوام اسم شهر رو جستجو کنم و طول و عرض اون شهر رو برام بیاره.میشه لطف کنید بگید با چه کتابخانه ای میشه همچین کاری کرد و یه سمپلی چیزی ازش بدید؟ تشکر
  21. 1 پسند
    درود به نظرتون کدوم روش استاندارد خاصی داره ؟ اینکه آخرین ویو رو معرفی کنیم و بعد اندازمون رو اضافه کنیم ، یا حالتی که فرمودین ؟
  22. 1 پسند
    توی سایت مرجع اگر لایسنس رو تهیه کنی و برید سوال بکنید پست شما پاک رو میکنن
  23. 1 پسند
    سلام به تمامی دوستان. من یک قطعه کدی پیدا کردم که مربوط میشه به ارسال فایل از نرم افزار بیسیک فور اندروید به هاست. بیسیک فور اندروید نمیتونه به صورت مستقیم با هاست ارتباط برقرار کنه،به همین دلیل باید یک زبان سمت سروری باشه که پل ارتباطی بیسیک با سرور بشه. این قطعه کد رو من ازش چیزی نفهمیدم،میشه یه نفر لطف کنه و توضیحاتی درموردش بده؟ (البته من کمی باز زبان پی اچ پی آشنا هستم) < ? php $FileName = $_GET['FileName']; if (!$FileName) $FileName = "FileName"; if (strstr($FileName,"php")) return; $PostData = file_get_contents("php://input"); $File = fopen("./uploaded/" . $FileName,"wb"); fwrite($File, $PostData); fclose($File); echo "x"; ?>
  24. 1 پسند
    درود دوست عزیز شما میتونید از Tag استفاده کنید مثلا img.tag="5.png"" و این تگ رو در هر ساب کلیکی که بخواین میتونید استفاده کنید
  25. 1 پسند
    بسیار عالی خداقوت سمت بیسیک هم باید کد هاش باشه تا بشه بهتر راهنمایی کرد
  26. 1 پسند
    به احتمال خیلی زیاد ارل میفهمه ایرانی هستی و کلا همه چیزو پاک میکنه
  27. 1 پسند
    #Region Activity Attributes #FullScreen: true #IncludeTitle: false #End Region Sub Process_Globals 'These global variables will be declared once when the application starts. 'These variables can be accessed from all modules. End Sub Sub Globals 'These global variables will be redeclared each time the activity is created. 'These variables can only be accessed from this module. Dim cards(52) As Int Dim i=0 As Int Dim j=0 As Int Dim Rand(52) As Int 'Dim mp As MediaPlayer Private c1 As ImageView Private c9 As ImageView Private c3 As ImageView Private c5 As ImageView Private c8 As ImageView Private c4 As ImageView Private c7 As ImageView Private c2 As ImageView Private c6 As ImageView Private user1 As ImageView Private user2 As ImageView Private user3 As ImageView Private user4 As ImageView Private vic1 As ImageView Private vic2 As ImageView Private vic3 As ImageView Private vic4 As ImageView Private land1 As ImageView Private land2 As ImageView Private land3 As ImageView Private land4 As ImageView Private land5 As ImageView Private land6 As ImageView Private land12 As ImageView Private land11 As ImageView Private land10 As ImageView Private land9 As ImageView Private land8 As ImageView Private land7 As ImageView End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) 'Do not forget to load the layout file created with the visual designer. For example: Activity.LoadLayout("game") 'mp.Initialize("mp3") 'mp.Load=(File.DirAssets,"begin.mp3") For i=0 To cards.Length-1 cards(i)=i+1 Next For j=0 To Rand.Length-1 Rand(j)=Rnd(1,52) Next ToastMessageShow("بازی شروع شد",False) c1.Bitmap=LoadBitmap(File.DirAssets,Rand(0)&".png") c2.Bitmap=LoadBitmap(File.DirAssets,Rand(1)&".png") c3.Bitmap=LoadBitmap(File.DirAssets,Rand(2)&".png") c4.Bitmap=LoadBitmap(File.DirAssets,Rand(3)&".png") user1.Bitmap=LoadBitmap(File.DirAssets,Rand(4)&".png") user2.Bitmap=LoadBitmap(File.DirAssets,Rand(5)&".png") user3.Bitmap=LoadBitmap(File.DirAssets,Rand(6)&".png") user4.Bitmap=LoadBitmap(File.DirAssets,Rand(7)&".png") vic1.Bitmap=LoadBitmap(File.DirAssets,Rand(8)&".png") vic2.Bitmap=LoadBitmap(File.DirAssets,Rand(9)&".png") vic3.Bitmap=LoadBitmap(File.DirAssets,Rand(10)&".png") vic4.Bitmap=LoadBitmap(File.DirAssets,Rand(11)&".png") End Sub Sub Activity_Resume End Sub Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) End Sub Sub user4_Click land4.Bitmap=LoadBitmap(File.DirAssets,Rand(7)&".png") user4.Bitmap=LoadBitmap(File.DirAssets,"100.png") End Sub Sub user3_Click land3.Bitmap=LoadBitmap(File.DirAssets,Rand(6)&".png") user3.Bitmap=LoadBitmap(File.DirAssets,"100.png") End Sub Sub user2_Click land2.Bitmap=LoadBitmap(File.DirAssets,Rand(5)&".png") user2.Bitmap=LoadBitmap(File.DirAssets,"100.png") End Sub Sub user1_Click land1.Bitmap=LoadBitmap(File.DirAssets,Rand(4)&".png") user1.Bitmap=LoadBitmap(File.DirAssets,"100.png") End Sub اینم از کد ها برای مثال وقتی روی یوزر یک کلیک میشه میخوام نام تصویری که تو یوزر یک در حال نمایش هست اسمش توی یه متغیر ذخیر بشه (نام فایل فقط) فرض کنید نام تصویری که تو یوزر 1 هست اینطوری باشه 5.png الان میخوام نام تصویر مثلا توی یه متغیر متنی ذخیره بشه تا بشه جای دیگه استفاده کرد
  28. 1 پسند
    درود برای نظم دادن به تاپیک ها ، از حالت اسپم استفاده نکنید ، اولین اخطار برای شما داده میشه ، در صورت تکرار ، نمره منفی نیز لحاظ خواهد شد بنده هم دقیقا متوجه منظورتون نمیشم ، کدهای کامل اکتیویتیتون رو قرار بدین لطفا و یا در صورت امکان سورس
  29. 1 پسند
    یه پروژه جدید ایجاد کردم کد هارو انتقال دادم مشکل حل شد.ممنون
  30. 1 پسند
    درود تصاویرتون رو چجوری گرفتین برای imageview ؟ اگر از دیتابیس استفاده کردین و یا خودتون آدرس دهی کردین ، میتونید نام هرکدوم رو در آیتم کلیک ایمیج ویو مشخص کنید وبعنوان یه توست مسیج نشون بدین در سوالات هم دقت داشته باشین بصورت کامل توضیح بدین تا بهتر به نتیجه برسید
  31. 1 پسند
    درود من کد های b4a و b4j رو دیدم که زیاد باهم فرقی ندارند با b4i و vb6 کار نکردم
  32. 1 پسند
    درود دوباره تحقیق میکنم و گزارش میدم
  33. 1 پسند
    درود باید ببینیم از چه کتابخونه هایی استفاده کردی
  34. 1 پسند
    درود خدمت دوستان عزیز این سورس کدی که تهیه شده برای راستچین و چپ چین کردن تولبار هست امیدوترم خوشتون بیاد tobar.zip
  35. 1 پسند
    ممنونم ، از پشتیبانی های شما استاد گرامی هم بسیار سپاس گذارم
  36. 1 پسند
    سلام و خسته نباشید خدمت همه ی دوستان نمیدونم این آموزش تو انجمن هستش یا نه ،خودمم سرچ نکردم حتما تا حالا واستون پیش اومده که بخواین ، لیست ویوتون دارای محدودیتی باشه که یه تعداد از مطالبتون باز باشه تا کاربر بتونه مطالبی رو که محدود نکردین رو مشاهده بکنه و در صورت رضایت از مطالب ، اقدام به خرید مطالب دیگر هم بکنه در این آموزش ساده ، یک مثال از نحوه ی محدودسازی لیست ویو رو براتون میگیم و نحوه ی ارجاع به صفحه ی پرداخت و انجام عملیات پرداخت و فعالسازی تمامی موارد لیست ویو خب اول از همه دیتابیسمون رو میسازیم ( البته مونده به خودتون که از چه طریقی ، مطالبتون رو داخل پروژتون اضافه میکنید ، بنده از دیتابیس استفاده کردم ) بعد تو اکتیویتیمون ، میایم و لیست ویومون رو تکمیل میکنیم و عنوانهامون رو میگیریم برای لیست ویو Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("Layout2") If File.Exists(File.DirInternal,"dastan.db") = False Then File.Copy(File.DirAssets,"dastan.db",File.DirInternal,"dastan.db") End If If sql1.IsInitialized = False Then sql1.Initialize(File.DirInternal,"dastan.db",True) End If cur1 = sql1.ExecQuery("SELECT * FROM tbl1") For i = 0 To cur1.RowCount-1 cur1.Position = i ListView1.AddSingleLine(cur1.GetString("onvan")) Next End Sub حالا در قسمت مربوط به آیتم کلیک لیست ویو ، میایم و محدودیت خودمون رو انجام میدیم Sub ListView1_ItemClick (Position As Int, Value As Object) st = Value If File.Exists(File.dirinternal,"01.txt")=True Then StartActivity(page01) Activity.Finish End If If File.Exists(File.dirinternal,"01.txt")=False Then For i=0 To cur1.RowCount-1 If Position < 2 Or Position=2 Then StartActivity(page01) Activity.Finish End If If Position > 2 Then StartActivity(page_pardakht) Activity.Finish End If Next End If End Sub در کدهامون اومدیم و چک کردیم که اگر فایلی با نام 01.txt در dirinternal اگر موجود بود ، بره به اکتیویتی page01 و مطالبش رو نشون بده و اگرم فایل مذکور ، موجود نبود ، بره به اکتیویتی page_pardakht کدهای موجود در اکتیویتی page01 Sub Process_Globals Dim sql1 As SQL End Sub Sub Globals Dim cur1 As Cursor Private Label1 As Label End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("Layout3") If File.Exists(File.DirInternal,"dastan.db") = False Then File.Copy(File.DirAssets,"dastan.db",File.DirInternal,"dastan.db") End If If sql1.IsInitialized = False Then sql1.Initialize(File.DirInternal,"dastan.db",True) End If cur1 = sql1.ExecQuery("SELECT * FROM tbl1 WHERE onvan='"&page1.st&"'") For i=0 To cur1.RowCount-1 cur1.Position=i Label1.Text = cur1.GetString("matn") Next End Sub کدهای مربوط به اکتیویتی page_pardakht Sub Globals Private Button1 As Button End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("Layout4") End Sub Sub Activity_Resume End Sub Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) End Sub Sub Button1_Click StartActivity(pardakht) Activity.Finish End Sub در اکتیویتی page_pardakht ، یک لیبل قرار دادیم و توش عنوان کردیم که ، "مطالب انتخابی شده بسته است ، برای خرید تمامی مطالب بر روی گزینه زیر کلیک نمایید" و در پایین لیبل یک باتن قرار دادیم که وقتی کلیک میشه ، میره به اکتیویتی pardakht کدهای موجود در اکتیویتی pardakht Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("Layout5") File.WriteString(File .DirInternal,"01.txt",False) End Sub در اکتیویتی pardakht هم فایل 01.txt رو در شاخه ی dirinternal رایت کردیم پس از انجام این مراحل ، تمامی موارد لیست ویو قابل مشاهده خواهد بود توجه : پرداخت های مارکتها یا درگاه ها ، باهم متفاوت میباشد ، بدین صورت که پس از طی کردن مراحل پرداخت ، در صورتی که مراحل پرداخت ، موفقیت آمیز باشد ، در قسمت خاصی باید کد File.WriteString(File .DirInternal,"01.txt",False) را قرار بدیم ، برای مثال ، در پرداخت همراه پی ، در این ساب ، کدمون رو قرار میدیم Sub activate_app() 'کد های فعال سازی برنامه خود را در این قسمت بنویسید ToastMessageShow("نرم افزار شما به نسخه طلایی ارتقاع پیدا کرد.",True) End Sub
  37. 1 پسند
    سلام خدمت تمامی اعضای انجمن حتما تا حالا براتون پیش اومده که بخواین مثلا چندین جدول رو در یک اکتیویتی تعریف کنید و از یک لایوت استفاده کنید ، نه اینکه هی لایوت و هعیییییی اکتیویتی داشته باشین برای اینکار میتونید از سورسی که در پست قرار میدیم ، الگو برداری کنید و در پروژه های خودتون ازش استفاده کنید سورس
  38. 1 پسند
    درود در اولین تصویر ارسالی ، خطایی که داده ، به خاطر اسم تصویرتون هستش که فارسیه تصویر دوم و سومتون هم مربوط به شبیه سازه ، نمیتونه شبیه ساز رو تشخص بده ، از قسمت tools گزینه ی restart adb server رو انتخاب کنید و دوباره ران بگیرید
  39. 1 پسند
    درود به همگی ، دوستان لطفا برنامه هایی که ساختین رو در قسمت " برنامه های ساخته شده توسط شما " قرار بدین تا هم در مارکتها حمایتتون بکنیم با نظراتمون و هم در انجمن مورد نقد و بررسی قرار بدیم تا اگر هم اشکالات جزیی داشته باشن ، در نسخه های بعدی برطرفشون بکنید
  40. 1 پسند
    سلام بر تمامی اعضای انجمن و کسانی که از مطالب انجمن استفاده میکنن بالاخره سورسی که قولش رو داده بودیم رو آماده کردیم و میتونید از فروشگاه انجمن ، برای تهیش اقدام کنید افرادی که تازه شروع به برنامه نویسی با زبان " basic4android " کردن ، با استفاده از این سورس به راحتی میتوانند ، نرم افزارهای مورد علاقه ی خودشونو تهیه کنن مطالب موجود در این سورس پخش آهنگ با اجرا شدن برنامه ( با استفاده از سرویس و حالت pause و play) طریقه افزودن تصویر در ابتدای متون ( جایگذاری تصاویر در دیتابیس آفلاین ) طریقه افزوودن حالت اسکرول ویو به خود لیبل بدون استفاده از اسکرول ویو کد نویسی کلیذ back ( خروج از برنامه با دوبار لمس کلید برگشت ) طریقه افزودن تصویر مابین متون ( با استفاده از دیتابیس آفلاین ) ساخت تنظیمات برای اپ ( تغییر فونت ، رنگ متن ، اندازه متن ) نمایش تصویر در ابتدای شروع برنامه ، برای مدت زمان دلخواه طریقه ساخت لیست علاقه مندی ( به کمک دیتابیس آفلاین ) طریقه ی ساخت صفحه ی درخواست رمز برای ورود به برنامه باز کردن صفحه ی اینترنتی با وارد کردن آدرس توسط کاربر طریقه ی جابه جایی ویو ها از یک مکان به مکانی دیگر باز کردن کانال و یا یک آیدی خاص مربوط به تلگرام باز کردن صفحه ی شخصی اینستاگرام ارسال sms به یک شماره خاص چک کردن اتصال به اینترنت تغییر رنگ آیتم لیست ویو تغییر رنگ قسمتی از متن چینش لیست ویو اپ این سورس رو میتونید از آدرس زیر دانلود کنید app رمز ورود به برنامه : 1234 توجه کنید که برای درک بهتر مطالب ، هر مطلب را ، در یک اکتیویتی جداگانه ساختیم ، تا با ساده ترین راه ، به نتیجه ی دلخواهتون برسید
  41. 1 پسند
    اگر در داخل بیسیک آدرس دهی نمیکنید و بازم خطا میده ، حتما از sdk هستش چون نمیتونه یکی از ریسورهارو تشخیص بده و بخونه از جدیدترین sdk استفاده کنید ، البته شاید حجمش یکمی بالا باشه ، ولی مشکلتون رو برطرف میکنه متاسفانه حجمم خیلی کمه وگرنه خودم واستون آپ میکردم
  42. 1 پسند
    درود از کدوم نسخه ی کتابخانه appcompat استفاده کردین ؟ شما یکی از ریسورس ها رو ندارید تو sdk توجه کنید که اگه نسخه ی بیسیک 6 هستش و آخرین ورژن sdk رو دارید ، نیازی نیست که آدرس ریسورس ها رو بدین و خود بیسیک اضافه میکنه
  43. 1 پسند
    درود دوست عزیز همونطور که گفته شده ، نمونه سورس در فروشگاه قرار خواهد گرفت در دو یا سه روز آینده داریم رو سورس کار میکنیم تا یک سورس توپی بشه و ارزشمند
  44. 1 پسند
    از سورس searchview دارخل انجمن استفاده کنید
  45. 1 پسند
    من دنبال یک مبتکر کد نویسی میگردم که همیشه تو این سایت بتونه پاسخگو همه باشه سریع به نتیجه برسن
  46. 1 پسند
    درود گروه بیسیک که خودمون داریم استودیو هم نمیدونم چه کسانی فعالیت دارن
  47. 1 پسند
    اندروید 5.1 برای جنی موشن در لینک زیر (از سایت اصلی جنی موشن ) http://files2.genymotion.com/dists/5.1.0/ova/genymotion_vbox86p_5.1_160609_162956.ova اندروید 6جنی موشن در لینک زیر (از سایت اصلی جنی موشن ) http://files2.genymotion.com/dists/6.0.0/ova/genymotion_vbox86p_6.0_160609_160125.ova
  48. 1 پسند
    سلام به همه ی کاربرای انجمن سورسی که امروز میخوام براتون بذاریم یه سورس کابردیه که نکات آموزشی زیادی رو میتونه داشته باشه از جمله مهمتریتنش اینک نحوه ی کار با مولتی پنل رو یاد میگیرن ساخت برنامه پیامکی هم که از اسم سورس مشخصه و چیزای دیگه البته شاید یکم کار با مولتی پنل برای کسی که اولین باره میخواد باهاش کار کنه یکم سخت بشه ولی نگران نباشین یه آموزش تصویری کار با مولتی پنل رو هم میذاریم تا دیگه مشکلی پیش نیاد یه اسکرین از برنامه قرار میدم تا قبل دانلود متوجه بشین دقیقا چیه لینک سورس
  49. 1 پسند
    بعضی وقتا شده ی نفر رو اعصابتون باشه یا لول کلش اف کلنزش خعلی بالاست و شما در طمع زدن یا هک اون اکانت هستید خوب با این برنامه ای که اختصاصی هست و تنها برای خودتون هست شما می تونید به راحتی اکانتش رو با یک حرکت اجتماعی در دست داشته باشید شما با این برنامه می تونید به راحتی اکانت هر کس رو بزنید و روزانه می تونید اکانت های زیادی بزنید خلاصه در صورت دریافت اطلاع بیشتر از این برنامه و پروژه به من پیام خصوصی بدید تا کاملا در مورد این برنامه و چگونگی دریافت اون باهاتون در میان بذارم
  50. 1 پسند
    باآموزش قرار دادن تبلیغات عدد در برناممون با استفاده از بیسیک۴آندورید در خدمتتون هستم از اونجایی که شاید بدوینید به ازای هر کلیکی که روی تبلیغ می شه مبلغی رو میاره رو اعتبارتون. ۱- عضویت در سایت عدد : خب قبل هرچیزی لارمه که توی سایت عدد عضو بشیم. ورود به سایت عدد ۲- دریافت کتابخونه ی عدد : http://basic4x.ir/files/file/7-%DA%A9%D8%AA%D8%A7%D8%A8%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%87-iradad/ ۳- یادتون نره که باید رسانه یا برنامتونو توی عدد ثبت کنید : قسمت نمایش دهندگان » قسمت رسانه های من » بر روی دکمه رسانه جدید کلیک کنید. ۴- پکیج برنامتونو می نویسید و ثبتش می کنید. ۵- شناسه رو دریافت می کنید. حال وارد بیسیک۴آندروید شده و ادامه مراحل را دنبال می کنیم. ۶- کتابخونه ی adad و Reflection رو از لیست کتابخونه های بیسیک۴آندروید تیک می زنیم. ۷- کد زیر را به شناسنامه ی برنامتون یا Manifest اضافه کنید : AddApplicationText( <Activity android:name="ir.adad.AdadActivity" android:theme="@android:style/Theme.Dialog"> </Activity> <meta-data android:name="ir.adad.token" android:value="YOUR_TOKEN"></meta-data> <meta-data android:name="ir.adad.test_mode" android:value="true"></meta-data> ) به جای مقدار YOUR_TOKEN شناسه ی برنامه خودتونو بزارید. نکته : برای اینکه تبلیغات از حالت آزمایشی در بیاد قبل از کامپایل نهایی مقدار ir.adad.test_mode که به صورت پیش فرض True هست رو False کنین نکته : کد زیر رو در شناسنامه اضافه کنید تا دسترسی به اینترنت داشته باشید. AddPermission(android.permission.INTERNET) در متد Creat این کد رو می نویسیم : Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Dim verticalPosition As String = "bottom" '"top" or "bottom" Dim horizontalPosition As String = "center" '"left", "right" or "center" Dim r As Reflector Dim args(3) As Object = Array As Object(r.GetActivity, verticalPosition, horizontalPosition) Dim types(3) As String = Array As String("android.app.Activity", "java.lang.String", "java.lang.String") r.RunStaticMethod("ir.adad.AdadB4APlugin", "createAdView", args, types) End Sub نکته : سایر مقدارهای قرار گیری از لحاظ افقی و عمودی رو در کامنت نوشته ام. نکته : اگه خواستین تبلیغات, دیگه واسه کاربرا نمایش داده نشه می تونید از کد زیر استفاده کنید : Dim disabled As String = "true" Dim args(1) As Object = Array As Object(disabled) Dim types(1) As String = Array As String("java.lang.String") r.RunStaticMethod("ir.adad.AdadB4APlugin", "setDisabled", args, types) در نهایت موفق باشید سوالی بود در خدمتم
این صفحه از پرچمداران بر اساس منطقه زمانی تهران/GMT+03:30 می باشد