• 0
seyyedali

مشکل در فراخوانی از دیتابیس آفلاین

سوال

سلام دوستان 

من تو دیتابیسم سه تا ستون به نام سبز و قرمز و ابی دارم که به هرکدوم یه کد دادم

 

تو برنامم هم دیتابیس رو فراخونی کردم و کد زیر رو بهش دادم

panel1.color = color.rgb(cur.getint("red"),cur.getint("green"),cur.getint("blue"))

یعنی باید رنگ پنل رو از دیتابیس بگیری

مشکل اینجاست که پنل رو سیا نشون میده یا از برنامه خارج میشه

کل برنامه ام هم 4 تا خطه

دیتابیس رو به برنامه شناسوندم و کرزر رو هم تعریف کردم

بعدشم کد بالاست

مهمان پسند دیده است

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

8 پاسخ به این سوال تا کنون داده شده است

  • 0

می شه همه کد هاتون رو بدید؟

آخه این جای کار تون اشکالی نداره

salmana پسند دیده است

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

می شه همه کد هاتون رو بدید؟

آخه این جای کار تون اشکالی نداره

ممنون 

یه دوساعت دیگه میزارم انشاالله

Sina پسند دیده است

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

سلام

شما لاگتونم بذارید

دوستان اینجا میگن سلام ، ما ارور داریم ، فورس کلوز میده

یه عکس از لاگم بذارید :) بهتر میشه کمک کرد هموطن

salmana پسند دیده است

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

از اونجایی که این خط کدی ک نوشتی مشکلی نداره فک کنم مشکلتون اینه که position کرزر رو تعیین نمیکنی

 

مثلا:

cur.position=0
Sina و salmana پسند شده است

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

اینم کد

cur=s.ExecQuery("SELECT * FROM reds")
For i=0 To cur.RowCount-1
		cur.Position=i
Dim Panel1 As Panel
Panel1.Initialize("")
Panel1.AddView(Panel1,0,p,Activity.Width,20dip)
Panel1.LoadLayout("Layout1")
Panel1.Color = Colors.RGB(cur.getint("red"),cur.getint("green"),cur.getint("blue"))
p = p + 100dip
Next
End Sub
Sina پسند دیده است

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

نمیدونم چرا نمیگید ارورتون چیه

اما rgb یه بازه داره

تنها چیزی که بدون دیدن ارورتون میتونم بگم اینه که خارج از این بازه ممکنه اعداد رو بذارید

این بازه از 0 تا 255 هست که ممکنه اگر خارج از این محدوده بذارید ، ارور بگیره

یه کپی پیست ساده اس

اون لاگ رو یا اون ارور مسیج باکس رو بذارید بهتر کمک بشه بهتون نه از روی حدس 

موفق باشید

Sina پسند دیده است

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

نمیدونم چرا نمیگید ارورتون چیه

اما rgb یه بازه داره

تنها چیزی که بدون دیدن ارورتون میتونم بگم اینه که خارج از این بازه ممکنه اعداد رو بذارید

این بازه از 0 تا 255 هست که ممکنه اگر خارج از این محدوده بذارید ، ارور بگیره

یه کپی پیست ساده اس

اون لاگ رو یا اون ارور مسیج باکس رو بذارید بهتر کمک بشه بهتون نه از روی حدس 

موفق باشید

 

کد رنگ هام درسته 

با colorpicker  کد ها رو میزارم

تو کامپایل مشکل نداره،مشکل اینه اجرا نمیشه 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

اگه میتونید سورستون رو بذارید

یه رنگ معمولی بدید

مثلا colors.Red و ببینید رنگو عوض میکنه یا نه

سورس رو هم بذارید خیلی خیلی بهتره

یه تصویرم از حدولتون قرار بدید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری