پرش به

  • مهمان گرامی به انجمن برنامه نویسی بیسیک فور ایکس خوش آمدید برای استفاده از تمام امکانات انجمن لطفا ثبت نام کنید.
    تصویر

    مشکل در فراخوانی از دیتابیس آفلاین


    • لطفا وارد حساب کاربری خود شوید تا بتوانید پاسخ دهید
    8 پاسخ برای این موضوع

    #1 ارسالی پنجشنبه ۲۵ شهريور ۹۵ - ۰۹:۵۴:۱۷

    seyyedali
    seyyedali
    +27
    • ████▒▒▒▒▒▒ %30

    • 50 ارسال

    سلام دوستان 

    من تو دیتابیسم سه تا ستون به نام سبز و قرمز و ابی دارم که به هرکدوم یه کد دادم

     

    تو برنامم هم دیتابیس رو فراخونی کردم و کد زیر رو بهش دادم

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

    یعنی باید رنگ پنل رو از دیتابیس بگیری

    مشکل اینجاست که پنل رو سیا نشون میده یا از برنامه خارج میشه

    کل برنامه ام هم 4 تا خطه

    دیتابیس رو به برنامه شناسوندم و کرزر رو هم تعریف کردم

    بعدشم کد بالاست


    • Syed Esmaeil این پست را پسندیده است

    #2 ارسالی پنجشنبه ۲۵ شهريور ۹۵ - ۱۰:۲۴:۱۵

    Sina
    Sina
    +470
    • ıllı Basic4X Moderator ılılı

    • 377 ارسال
    • جنسیت : انتخاب نشده

    مدال های کاربر

                  
    می شه همه کد هاتون رو بدید؟
    آخه این جای کار تون اشکالی نداره
    • Syed Esmaeil و salmana این پست را پسندیده است
    منتظر کتابخانه های خوب با پیشوند ir باشید
    کتابخانه های در حال ساخت :
    Irmyket
    توضیحات بیشتر:
    دسترسی به همه مایکت ها از نظر برنامه یا مثلا آوردن بخش نظرات و بخشی که برنامه شما توی هر کدام از مایکت ها که باشد
    وضعیت : کامپایل گیری
    Irgps
    توضیحات بیشتر:
    گرفتن مکان شما از نظر شهر کشور و جمعیت و موقعیت های مکانی(lot , lat)
    وضعیت:درحال نوشته شدن (تحقیقات انجام شده)
    Irpardakht
    توضیحات بیشتر:پرداخت اینترنتی آنلاین که همان پرداخت درون برنامه است البته بدون نیاز به اپلیکیشن کمکی و با صود پانزده درصد
    نفرات لازم: به یک نفر که مسلط به پی اچ پی باشد و یک سایت داشته باشد
    سن بالای هجده سال
    وضعیت : کتابخانه بیسیک انجام شده فقط هاست لازم است
    Irmaterial
    توضیحات بیشتر: توضیحات در لینک زیر

    وضعیت : بعضی اشکالات جزئی مانده است
    برنامه های در حال ساخت:
    کلاس درس
    توضیحات بیشتر :با کسانی که بیایند درمورد برنامه صحبت می کنم
    نفرات لازم : یک نفر برای طراحی UI یک نفر که مشخصات irpardakht را داشته باشد

    #3 ارسالی پنجشنبه ۲۵ شهريور ۹۵ - ۱۰:۳۶:۵۰

    seyyedali
    seyyedali
    +27
    • ████▒▒▒▒▒▒ %30

    • 50 ارسال

    می شه همه کد هاتون رو بدید؟
    آخه این جای کار تون اشکالی نداره

    ممنون 

    یه دوساعت دیگه میزارم انشاالله


    • Syed Esmaeil و Sina این پست را پسندیده است

    #4 ارسالی پنجشنبه ۲۵ شهريور ۹۵ - ۱۲:۱۲:۱۴

    myDb
    myDb
    +37
    • ██▒▒▒▒▒▒▒▒ %5

    • 15 ارسال

    سلام

    شما لاگتونم بذارید

    دوستان اینجا میگن سلام ، ما ارور داریم ، فورس کلوز میده

    یه عکس از لاگم بذارید :) بهتر میشه کمک کرد هموطن


    • Syed Esmaeil و salmana این پست را پسندیده است

    #5 ارسالی پنجشنبه ۲۵ شهريور ۹۵ - ۱۴:۱۲:۱۷

    m007moh
    m007moh
    +347
    • ıllıllı Basic4X User ıllıllı

    • 162 ارسال
    • جنسیت : اقا

    مدال های کاربر

               

    از اونجایی که این خط کدی ک نوشتی مشکلی نداره فک کنم مشکلتون اینه که position کرزر رو تعیین نمیکنی

     

    مثلا:

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید


    • Syed Esmaeil, salmana و Sina این پست را پسندیده است

    #6 ارسالی جمعه ۲۶ شهريور ۹۵ - ۱۴:۰۵:۵۳

    seyyedali
    seyyedali
    +27
    • ████▒▒▒▒▒▒ %30

    • 50 ارسال

    اینم کد

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید


    • Syed Esmaeil و Sina این پست را پسندیده است

    #7 ارسالی جمعه ۲۶ شهريور ۹۵ - ۱۸:۰۵:۲۷

    myDb
    myDb
    +37
    • ██▒▒▒▒▒▒▒▒ %5

    • 15 ارسال

    نمیدونم چرا نمیگید ارورتون چیه

    اما rgb یه بازه داره

    تنها چیزی که بدون دیدن ارورتون میتونم بگم اینه که خارج از این بازه ممکنه اعداد رو بذارید

    این بازه از 0 تا 255 هست که ممکنه اگر خارج از این محدوده بذارید ، ارور بگیره

    یه کپی پیست ساده اس

    اون لاگ رو یا اون ارور مسیج باکس رو بذارید بهتر کمک بشه بهتون نه از روی حدس 

    موفق باشید


    • Syed Esmaeil و Sina این پست را پسندیده است

    #8 ارسالی شنبه ۲۷ شهريور ۹۵ - ۰۸:۰۳:۱۵

    seyyedali
    seyyedali
    +27
    • ████▒▒▒▒▒▒ %30

    • 50 ارسال

    نمیدونم چرا نمیگید ارورتون چیه

    اما rgb یه بازه داره

    تنها چیزی که بدون دیدن ارورتون میتونم بگم اینه که خارج از این بازه ممکنه اعداد رو بذارید

    این بازه از 0 تا 255 هست که ممکنه اگر خارج از این محدوده بذارید ، ارور بگیره

    یه کپی پیست ساده اس

    اون لاگ رو یا اون ارور مسیج باکس رو بذارید بهتر کمک بشه بهتون نه از روی حدس 

    موفق باشید

     

    کد رنگ هام درسته 

    با colorpicker  کد ها رو میزارم

    تو کامپایل مشکل نداره،مشکل اینه اجرا نمیشه 



    #9 ارسالی شنبه ۲۷ شهريور ۹۵ - ۱۰:۴۲:۱۵

    myDb
    myDb
    +37
    • ██▒▒▒▒▒▒▒▒ %5

    • 15 ارسال

    اگه میتونید سورستون رو بذارید

    یه رنگ معمولی بدید

    مثلا colors.Red و ببینید رنگو عوض میکنه یا نه

    سورس رو هم بذارید خیلی خیلی بهتره

    یه تصویرم از حدولتون قرار بدید






    0 کاربر در حال خواندن این موضوع است

    0 کاربر، 0 مهمان و 0 عضو مخفی

    تغییر Layout ایندکس انجمن
    انتخاب فونت دلخواه
    انتخاب رنگ عناصر
    123456789101112131415
    انتخاب عکس به عنوان پس زمینه
    انتخاب پترن به عنوان پس زمینه
    انتخاب رنگ پس زمینه ایندکس
    انتخاب رنگ منو ها
    Click To Disable Effects