رفتن به مطلب
بیسیک فور ایکس
  • 0
bakhtiaran

اموزش پرداخت درون برنامه ای بازار

سوال

با سلام آیا پرداخت درون برنامه ای بازار که در فروشگاه قرار گرفته آموزش پرداخت درون برنامه ای برای کتاب هم میده یا نه؟

من میخوام آیتم های لیست ویو که از دیتابیس میگیرم رو محدود کنم

الان اومدم یه فیلد تو دیتابس از نوع integerدرست کردم که مقدار اونای رو که میخوام باز باشه رو صفر قرار دادم و اونایی که میخوام پرداخت درون برنامه داشته باشه رو یک قرار دادم.حالا اگه این آموزش رو بخرم میتونم واسه کتاب هم پرداخت بذارم؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

2 پاسخ به این سوال تا کنون داده شده است

Recommended Posts

  • 0

شما بخر اگر نبود با من در پیام خصوصی در ارتباط باشید راه حل رو بگم

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

اصول کار درون پرداخت :

 

توی سورس اینطوره که یه ساب success داره. یعنی اگر کاربر پرداخت رو با موفقیت انجام داد اون ساب موفقیتش رو ترو میزاره و شما اونجا کد باز شدن مابقی بخش ها رو بزار یعنی کد طلایی کردن برنامه ات رو بزار

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط amir386
      سلام خدمت اساتید عزیز ! همونطور که میدونین مدتیه که تلگرام هیتلر شده و من بسیاری از برنامه هام شاید بیشتر از 15 تاش ارتباط مستثیم و غیر مستقیم با تلگرام و api هاش دارن ! که خیلی وقته از کار افتادن و کاربر حتما باید به قندشکن وصل باشه! اما سوال اصلی من اینه بهترین راه برای دور زدن هیتلر داخل برنامه چیه! چند نقری گفتن که به سرور وصل کنم و از اونجا بهتلگرام . ولی من میخوام مثل برنامه هایی مثل تلگرام طلایی و هاتگرام و... از تونل پراکسی داخل برنامه استفاده کنم ! کسی بلده و یا راهکاری واسم داره!؟ خیلی ممنون❤️
    • توسط batman1
      سلام خدمت تمامی دوستان.
      کسی تا به حال تونسته توی بیسیک فور اندروید،نرم افزار دوربین مخفی بسازه؟
      یعنی این که برنامه رو اجرا کنه، بعد برنامه خودش بسته شه و شروع به فیلم برداری با دوربین جلو کنه.
      با توجه به این که دوربین نیاز به یک پنل داره و توی سرویس هم نمیشه پنل رو به اون شکل تعریف کرد،تقریبا این کار نشدنیه.
      ممنون میشم راهنماییم کنید.
    • توسط batman1
      سلام به همه.
      دوستان،من با استفاده از کتابخانه SHCamera عکس گرفتم.
      منتها دوتا مشکل دارم
      یکی میخوام این عکسی که داخل پنل هست رو به داخل یه ایمیج ویو انتقال بدم
      یکی میخوام کاربر بتونه تصویری که دوربین داخل پنل مینداره رو زمانی که دوربین داره کار میکنه،بزرگ نمایی کنم.
      خیلی گشتم
      چیزی پیدا نکردم
      ممنون میشم راهنماییم کنید.
×