پرش به

  • مهمان گرامی به انجمن برنامه نویسی بیسیک فور ایکس خوش آمدید برای استفاده از تمام امکانات انجمن لطفا ثبت نام کنید.
    تصویر

    آیا به لحظه گرفتن آنلاین و آفلاین کاربر در سرور غلط است ؟؟؟


    • موضوع قفل شده این موضوع قفل شده است
    2 پاسخ برای این موضوع

    #1 ارسالی جمعه ۲ مهر ۹۵ - ۱۳:۵۵:۱۴

    Syed Esmaeil
    Syed Esmaeil
    +1302
    • ıllı Basic4X Moderator ıllı

    • 972 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : تهران

    مدال های کاربر

                  

    آیا به لحظه گرفتن آنلاین و آفلاین کاربر در سرور غلط است ؟؟؟

    و به سرور فشار می آورد ؟

    حجم کاربر تو دقیقه چقدر مصرف میشود ؟

    و میزان مصرف باطری به چه صورت هست ؟

     

    الان من این کد رو نوشتم و زمان و تاریخ و ورود و خروج و پیغام های متعددی از کاربر میگیرم فقط آیا به لحظه گرفتن زمان کاربر برا سوال های بالا م به چه صورت می باشد .

     

    یا روشی بهینه تری در بیسیک هست ؟؟؟

     

    sec.gif

     

    اساتید لطفا پاسخگو باشن 

     

    چت روم نیست 

     

    ممنون  :)  :)  :) 


    • H@mid.RS, ali.1020 و mr.edris این پست را پسندیده است



    فقط امام زمان (عج)



    بر پدر و مادر کسی که با منبع کپی پست میکنه رحمت ...............

     

    جهت سفارش هر گونه پروژه با من در ارتباط باشید.

     

    CRYPT3R@

     

     

     


    #2 ارسالی چهارشنبه ۷ مهر ۹۵ - ۱۴:۵۶:۴۲

    ali.1020
    ali.1020
    +156
    • ██████████ %100

    • 133 ارسال

    مدال های کاربر

                  

    راستش من خیلی وارد نیستم 

    ولی اینکه بخای هر لحظه سند ریسور داشته هم باتری کاربر رو به فنا دادی هم نتش هم به cpu گوشی بعد یه مدت فشار میاد 

    برای چه کاری از این روش استفاده میکنی شاید روش بهتری به ذهنم بیاد


    • Syed Esmaeil این پست را پسندیده است

    #3 ارسالی چهارشنبه ۷ مهر ۹۵ - ۱۵:۳۴:۲۹

    Sina
    Sina
    +469
    • ıllı Basic4X Moderator ılılı

    • 377 ارسال
    • جنسیت : انتخاب نشده

    مدال های کاربر

                  
    بنظرم باید دقیقه به دقیقه بگیرب
    • Syed Esmaeil این پست را پسندیده است
    منتظر کتابخانه های خوب با پیشوند ir باشید
    کتابخانه های در حال ساخت :
    Irmyket
    توضیحات بیشتر:
    دسترسی به همه مایکت ها از نظر برنامه یا مثلا آوردن بخش نظرات و بخشی که برنامه شما توی هر کدام از مایکت ها که باشد
    وضعیت : کامپایل گیری
    Irgps
    توضیحات بیشتر:
    گرفتن مکان شما از نظر شهر کشور و جمعیت و موقعیت های مکانی(lot , lat)
    وضعیت:درحال نوشته شدن (تحقیقات انجام شده)
    Irpardakht
    توضیحات بیشتر:پرداخت اینترنتی آنلاین که همان پرداخت درون برنامه است البته بدون نیاز به اپلیکیشن کمکی و با صود پانزده درصد
    نفرات لازم: به یک نفر که مسلط به پی اچ پی باشد و یک سایت داشته باشد
    سن بالای هجده سال
    وضعیت : کتابخانه بیسیک انجام شده فقط هاست لازم است
    Irmaterial
    توضیحات بیشتر: توضیحات در لینک زیر

    وضعیت : بعضی اشکالات جزئی مانده است
    برنامه های در حال ساخت:
    کلاس درس
    توضیحات بیشتر :با کسانی که بیایند درمورد برنامه صحبت می کنم
    نفرات لازم : یک نفر برای طراحی UI یک نفر که مشخصات irpardakht را داشته باشد




    0 کاربر در حال خواندن این موضوع است

    0 کاربر، 0 مهمان و 0 عضو مخفی

    تغییر Layout ایندکس انجمن
    انتخاب فونت دلخواه
    انتخاب رنگ عناصر
    123456789101112131415
    انتخاب عکس به عنوان پس زمینه
    انتخاب پترن به عنوان پس زمینه
    انتخاب رنگ پس زمینه ایندکس
    انتخاب رنگ منو ها
    Click To Disable Effects