پرش به

  • مهمان گرامی به انجمن برنامه نویسی بیسیک فور ایکس خوش آمدید برای استفاده از تمام امکانات انجمن لطفا ثبت نام کنید.
    تصویر

    رویداد کلیک برای مولتی پنل

    سافت اذربایجان

    • لطفا وارد حساب کاربری خود شوید تا بتوانید پاسخ دهید
    6 پاسخ برای این موضوع

    #1 ارسالی شنبه ۳ مهر ۹۵ - ۱۴:۳۸:۴۱

    iranapp
    iranapp
    +0
    • █▒▒▒▒▒▒▒▒▒ %1

    • 7 ارسال

    سلام ...

    من یه دیتابیس دارم که سه تا فیلد داره به نام های ای دی ، عنوان ، متن با موضوع داستان

    حالا من فیلد ها عنوان رو توی مولتی پنل لود کردم به جای لیست ویو

    الان چجوری رویداد کلیک بزارم طوری که اگه روی هر مولتی پنل کلیک شد تو اکتیویتی بعدی متن مربوط به اون رو لود و نمایش کنه

    لطفا کد یا نمونه سورسی بزارید ممنون میشم ...



    #2 ارسالی شنبه ۳ مهر ۹۵ - ۱۴:۴۶:۰۳

    mr.edris
    mr.edris
    +47
    • ███▒▒▒▒▒▒▒ %15

    • 31 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : iran-kermanshah

    باید از خاصیت تگ و سندر استفاده کنی 


    ویرایش شده توسط mr.edris شنبه ۳ مهر ۹۵ - ۱۴:۵۰:۳۴.

    • H@mid.RS این پست را پسندیده است

    با آرزوی موفقیت برای تمامی برنامه نویس ها

    B4A Is My LoVe


    #3 ارسالی شنبه ۳ مهر ۹۵ - ۱۵:۲۳:۵۱

    iranapp
    iranapp
    +0
    • █▒▒▒▒▒▒▒▒▒ %1

    • 7 ارسال

    باید از خاصیت تگ و سندر استفاده کنی 

    خب کد یا سورسی یا آموزشی بدین



    #4 ارسالی شنبه ۳ مهر ۹۵ - ۱۵:۵۸:۵۳

    m007moh
    m007moh
    +338
    • ıllıllı Basic4X User ıllıllı

    • 157 ارسال
    • جنسیت : اقا

    مدال های کاربر

               

    خب کد یا سورسی یا آموزشی بدین

     

    ببینید واسه کار با دیتا بیس بهترین و آسون ترین را کار کردن با id ها هست چون منحصر به فرد هستن حالا چکار کنیم؟؟؟!!!

     

    شما زمانی که دیتا رو توی مولتی پنل نشون دادید ینی هر فیلد رو توی یه پنل قرار دادی د بیاید و از کد زیر استفاده کنید

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

    اینجا شما ای دی رو به panel نسبت دادید حالا میاید تو خاصیت کلیک پنل از کد زیر استفاده میکنید

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

    حالا میبینی که id فیلدت رو لاگ کرد

     

    حالا با همین id بیا و متنت رو فراخونی کن


    • H@mid.RS, Syed Esmaeil, Sina و 1 فرد دیگر این پست را پسندیده اند

    #5 ارسالی شنبه ۳ مهر ۹۵ - ۱۶:۱۸:۱۷

    iranapp
    iranapp
    +0
    • █▒▒▒▒▒▒▒▒▒ %1

    • 7 ارسال

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

     کلا کد من اینه شما براش اون کد هایی که دادی رو اضافه کن بده ممنون من تازه مولتی پنل کار میکنم



    #6 ارسالی شنبه ۳ مهر ۹۵ - ۱۶:۲۱:۴۷

    Sina
    Sina
    +469
    • ıllı Basic4X Moderator ılılı

    • 377 ارسال
    • جنسیت : انتخاب نشده

    مدال های کاربر

                  

    ارور را بدید


    • H@mid.RS و mr.edris این پست را پسندیده است
    منتظر کتابخانه های خوب با پیشوند ir باشید
    کتابخانه های در حال ساخت :
    Irmyket
    توضیحات بیشتر:
    دسترسی به همه مایکت ها از نظر برنامه یا مثلا آوردن بخش نظرات و بخشی که برنامه شما توی هر کدام از مایکت ها که باشد
    وضعیت : کامپایل گیری
    Irgps
    توضیحات بیشتر:
    گرفتن مکان شما از نظر شهر کشور و جمعیت و موقعیت های مکانی(lot , lat)
    وضعیت:درحال نوشته شدن (تحقیقات انجام شده)
    Irpardakht
    توضیحات بیشتر:پرداخت اینترنتی آنلاین که همان پرداخت درون برنامه است البته بدون نیاز به اپلیکیشن کمکی و با صود پانزده درصد
    نفرات لازم: به یک نفر که مسلط به پی اچ پی باشد و یک سایت داشته باشد
    سن بالای هجده سال
    وضعیت : کتابخانه بیسیک انجام شده فقط هاست لازم است
    Irmaterial
    توضیحات بیشتر: توضیحات در لینک زیر

    وضعیت : بعضی اشکالات جزئی مانده است
    برنامه های در حال ساخت:
    کلاس درس
    توضیحات بیشتر :با کسانی که بیایند درمورد برنامه صحبت می کنم
    نفرات لازم : یک نفر برای طراحی UI یک نفر که مشخصات irpardakht را داشته باشد

    #7 ارسالی يكشنبه ۴ مهر ۹۵ - ۰۸:۲۵:۱۸

    m007moh
    m007moh
    +338
    • ıllıllı Basic4X User ıllıllı

    • 157 ارسال
    • جنسیت : اقا

    مدال های کاربر

               

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

     کلا کد من اینه شما براش اون کد هایی که دادی رو اضافه کن بده ممنون من تازه مولتی پنل کار میکنم

     

     

    داداش کدات درستن و مشکلی نداره الان تو کد شما panel1.tag میشه id  جدولتون طبق خط زیر کدتون

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

    حالا کافیه این کد رو که رویداد کلیک پنل هست رو اضاف کنی به اکتیویتی

     

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

    میبینید که id رو براتون log میکنه حالا با استفاده از id  میتونید مطالب رو از دیتابیس چه آنلاین و چ آفلاین بیرون بکشید


    • nasim, طاها الیاس زاده و mr.edris این پست را پسندیده است




    0 کاربر در حال خواندن این موضوع است

    0 کاربر، 0 مهمان و 0 عضو مخفی

    تغییر Layout ایندکس انجمن
    انتخاب فونت دلخواه
    انتخاب رنگ عناصر
    123456789101112131415
    انتخاب عکس به عنوان پس زمینه
    انتخاب پترن به عنوان پس زمینه
    انتخاب رنگ پس زمینه ایندکس
    انتخاب رنگ منو ها
    Click To Disable Effects