• اطلاعیه ها

    • H@mid.RS

      جذب نیرو   پنجشنبه, 10 فروردین 1396

      درود به دوستان عزیز به چند نفر مدیر برای بخش های php و گرافیک نیازمندیم درصورت تمایل درخواست خود را در پیام خصوصی بفرستید  
    • H@mid.RS

      تغییر نام کاربری   دوشنبه, 28 فروردین 1396

      درود دوستانی که نام کاربری انها با ایمل شان یکی بود تغییر کرد مثلا نام کاربری sss@tmail.com به sss تغییر کرد دوستانی که مشکل ورود دارند @ به بعد را پاک کنند
    • H@mid.RS

      کسب درآمد   پنجشنبه, 31 فروردین 1396

      دوستانی که میخواهند با انجمن خودشون همکاری کنند و از محیط انجمن درآمد کسب کنند به بنده پیام خصوصی بفرستند
    • H@mid.RS

      راه اندازی وبلاگ برای انجمن   دوشنبه, 18 اردیبهشت 1396

      درود به همه دوستان عزیز از این پس کاربران ویژه  - همکاران - و مدیران میتوانند در انجمن برای خود وبلاگ بسازند
  • 0
bakhtiaran

مشکل در پرداخت درون برنامه ای

سوال

سلام دوستان من اومدم یه ستون به دیتابیس اضافه کردم به اسم خرید بعد تو کد نویسی گفتم هرجا خرید مساوی 1 بود متن رو نمایش بده هرجا 0بود مسج باکس پرداخت درون برنامه ای بیاد.همه اینا درست عمل میکنه ولی مشکلی که هست اینه که من چندتا تیبل دارم و مثلا وقتی که روی مطالب تیبل اول کلیک کردم و خرید رو انجام دادم فقط واسه مطالب تیبل اول متن نمایش داده میشه و بقیه تیبل ها هنوز اون مسج باکس پرداخت درون برنامه ای میاد هرچندکه اگه رو خرید کلیک کنی پول پرداخت نمیشه ولی خب یکم واسه برنامه بده

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

0 پاسخ به این سوال تا کنون داده شده است

هنوز برای این سوال پاسخی ارسال نشده است

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط milad4047
      سلام به همه دوستان
      ممنون میشم اگر کسی از دوستان با تجربه یه نمونه کد یا راهنمایی برای دانلود همزمان چندین فایل با استفاده از چند نخی محبت کنه
      با تشکر
    • توسط amir386
      سلام دوستان . خواستم بدونم ادمین کردن یه برنامه چه فوایدی داره و چه دسترسی هایی به برنامه اضافه میکنه... 
      و هر کس راجع به کد ها و سورس های بعد از ادمین شدن برنامه چیزی داره تو این تاپیک قرار بده . با تشکر
    • توسط amir386
      سلام دوستان من با تابع POP3 که در کتابخونه NEt هست تونستم پیام های جیمیل رو بخونم ولی مشکلیل که دارم چطور پیام مورد نظر رو پاک کنم مثلا بعد از این که خوندم بتونم با یه کیلد باتن اون رو پاک کنم(از داخل جیمیلم). سوال دومم اینه با این تابع فقط میشه متن رو خوند یا میشه فایل های پیوست شده در اون پیام جیمیل هم دانلود کرد!؟اگه هست چطوریه؟
      سوال سومم رویداد :
       
      Sub EventName_StatusCompleted (Success As Boolean, NumberOfMessages As Int, TotalSize As Int)
          
      End Sub
      داخل این تابع دقیقا چی میکنه؟؟
      با تشکر از شما دوستان