رفتن به مطلب
بیسیک فور ایکس
  • اطلاعیه ها

    • H@mid.RS

      جذب نیرو   پنجشنبه, 10 فروردین 1396

      درود به دوستان عزیز به چند نفر مدیر برای بخش های php و گرافیک نیازمندیم درصورت تمایل درخواست خود را در پیام خصوصی بفرستید  
    • H@mid.RS

      تغییر نام کاربری   دوشنبه, 28 فروردین 1396

      درود دوستانی که نام کاربری انها با ایمل شان یکی بود تغییر کرد مثلا نام کاربری sss@tmail.com به sss تغییر کرد دوستانی که مشکل ورود دارند @ به بعد را پاک کنند
    • H@mid.RS

      کسب درآمد   پنجشنبه, 31 فروردین 1396

      دوستانی که میخواهند با انجمن خودشون همکاری کنند و از محیط انجمن درآمد کسب کنند به بنده پیام خصوصی بفرستند
    • H@mid.RS

      راه اندازی وبلاگ برای انجمن   دوشنبه, 18 اردیبهشت 1396

      درود به همه دوستان عزیز از این پس کاربران ویژه  - همکاران - و مدیران میتوانند در انجمن برای خود وبلاگ بسازند
  • 0
batman1

کارکردن با سرویس

سوال

سلام به تمامی دوستان.

من برنامه ای دارم که وقتی شارژ گوشی به 90 درصد برسه(درحالی که به شارژر وصله)،شروع به هشدار دادن میکنه

من برای این کار یک سرویس ساختم که برنامه حتی اگر بسته شد،بازم کار کنه.

حالا من میخوام که خود کاربر تعیین کنه که وقتی مثلا میزان شارژ به این درصد رسید،گوشی هشدار بده.

اما متاسفانه داخل سرویس،نمیشه مثلا یه ادیت تکست رو تعریف کرد،که کاربر بتونه داخلش عدد بزنه.

ممنون میشم کمکم کنید که چه طور میتونم داخل سرویس،ادیت تکستم رو تعریف کنم.البته به عنوان متغیر و بعد داخل اکتیویتیه اصلیم،بهش کاربر مقدار بده.

ممنون.

Untitled.png

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

5 پاسخ به این سوال تا کنون داده شده است

Recommended Posts

  • 0

توی سرویس اصلا نمیشه با ویو کار کرد 

 

برای کار شما بیاید تو اکتیویتی اصلی یه قسمت تنظیمات بذارید و از اونجا یه عدد رو بگیرید و توی یک تکست یا دیتا بیس دخیره کنید 

 

حالا بیاید تو سرویس اون مقدار رو فرا خونی کنید و شرط رو روی اون اعمال کنید

 

اونوقت همین کدای شما با تغییرات من با فرض اینکه عدد توی یه تکست به اسم darsad.txt  دخیره شده باشه سه خط اول تابع میشه مثل زیر بقیش همون

Dim t As Int
t=File.ReadString(File.DirRootExternal,"darsad.txt")
If plugged=True AND level=t Then

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

آهان،یعنی ابتدا عدده داخل یک فایل متنی ذخیره بشه و بعد اعمال بشه؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

یک راه دیگر استفاده از callsubdelyed2 هست

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

میشه بیشتر توضیح بدید؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

این ساب رو در سرویس بزارید


Dim b as String
Sub get(a as string)
a= b
Endsub
[/Php]

حالا خط mp.load رو به این تغییر بدید

[Php]
Mp.load(dirassets,b&".mp3")
[/Php]

و توی اکتیویتی اینجوری بنویسید

[Php]
callsubdelyed2(service name,"get","ahang bedone mp3")
[/Php]

جای service name اسم سرویس و جای ahang bedone mp3 اسم آهنگ بدون پسوند mp3 بزار

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط batman1
      سلام به دوستان.
      مشکل من این خطا هست

      در ضمن،کتابخونه ای که بهش اشاره شده رو دارم(البته فقط فایل jar)
      اما با این حال بازهم ارور میده
      ممنون میشم راهنماییم کنید.
    • توسط batman1
      سلام به همه دوستان
      من برنامم رو مینوسیم
      در قسمت Designer هم کدهارو میارم
      مثلا lbl_title.SetLeftAndRight(20%x,80%x)
      lbl_title.SetTopAndBottom(0%y,10%y)
      منتها وقتی که روی گوشی یا تبلت اجرا میکنم
      اندازه ویووها با هم فرق میکنه!!
      چر اینطوری میشه
      ممنون.
    • توسط batman1
      سلام
      دوستان,من یو آر الی دارم که وقتی اون رو برای یک وب ویو تعریف میکنم و اجرا میکنم
      صفحه رو بارگذاری نمیکنه
      اما توی کامپیوتر به راحتی میاد
      ممنون میشم کمکم کنید
      خیلی واجبه
×