Welcome to بیسیک فور ایکس

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

  • 0
batman1

کارکردن با سرویس

سوال

سلام به تمامی دوستان.

من برنامه ای دارم که وقتی شارژ گوشی به 90 درصد برسه(درحالی که به شارژر وصله)،شروع به هشدار دادن میکنه

من برای این کار یک سرویس ساختم که برنامه حتی اگر بسته شد،بازم کار کنه.

حالا من میخوام که خود کاربر تعیین کنه که وقتی مثلا میزان شارژ به این درصد رسید،گوشی هشدار بده.

اما متاسفانه داخل سرویس،نمیشه مثلا یه ادیت تکست رو تعریف کرد،که کاربر بتونه داخلش عدد بزنه.

ممنون میشم کمکم کنید که چه طور میتونم داخل سرویس،ادیت تکستم رو تعریف کنم.البته به عنوان متغیر و بعد داخل اکتیویتیه اصلیم،بهش کاربر مقدار بده.

ممنون.

Untitled.png

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

5 پاسخ به این سوال تا کنون داده شده است

  • 0

توی سرویس اصلا نمیشه با ویو کار کرد 

 

برای کار شما بیاید تو اکتیویتی اصلی یه قسمت تنظیمات بذارید و از اونجا یه عدد رو بگیرید و توی یک تکست یا دیتا بیس دخیره کنید 

 

حالا بیاید تو سرویس اون مقدار رو فرا خونی کنید و شرط رو روی اون اعمال کنید

 

اونوقت همین کدای شما با تغییرات من با فرض اینکه عدد توی یه تکست به اسم darsad.txt  دخیره شده باشه سه خط اول تابع میشه مثل زیر بقیش همون

Dim t As Int
t=File.ReadString(File.DirRootExternal,"darsad.txt")
If plugged=True AND level=t Then
salmana، Sina و batman1 پسندیده اند

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

آهان،یعنی ابتدا عدده داخل یک فایل متنی ذخیره بشه و بعد اعمال بشه؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

این ساب رو در سرویس بزارید


Dim b as String
Sub get(a as string)
a= b
Endsub
[/Php]

حالا خط mp.load رو به این تغییر بدید

[Php]
Mp.load(dirassets,b&".mp3")
[/Php]

و توی اکتیویتی اینجوری بنویسید

[Php]
callsubdelyed2(service name,"get","ahang bedone mp3")
[/Php]

جای service name اسم سرویس و جای ahang bedone mp3 اسم آهنگ بدون پسوند mp3 بزار

batman1 پسند دیده است

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط batman1
      سلام به همه.
      دوستان،من میخوام نرم افزاری بنویسم که بتونه سخت افزارها رو تجزیه و تحلیل کنه.
      مثلا بگه که این گوشی که نرم افزار روش نصبه،باتریش چند روز دوام میاره و اطلاعات این چنینی.
      آیا ممکنه؟
    • توسط batman1
      سلام.
      دوستان،من میخوام برنامه ای رو بنویسم که وقتی مثلا گوشی توی شارژ بود و میزان شارژ گوشی به 90 درصد رسید،نرم افزار این رقم رو شناسایی کنه و گوشی رو از شارژ قطع کنه.
      این که چه جوری گوشی رو از شارژ قطع کنه،مهمه.
      ممنون میشم کمکم کنید.
    • توسط batman1
      سلام به تمامی دوستان.
      میخواستم بدونم که چه جوری میشه که یه پسوند به خصوص،مثل مثلا txt یا پسوندهای دیگه رو توی بیسیک سرچ کرد؟
      بعدش،فایل هایی که گیر اومدن رو لیست کنه؟
      ممنون میشم راهنماییم کنید.