رفتن به مطلب
بیسیک فور ایکس
  • اطلاعیه ها

    • H@mid.RS

      جذب نیرو   پنجشنبه, 10 فروردین 1396

      درود به دوستان عزیز به چند نفر مدیر برای بخش های php و گرافیک نیازمندیم درصورت تمایل درخواست خود را در پیام خصوصی بفرستید  
    • H@mid.RS

      تغییر نام کاربری   دوشنبه, 28 فروردین 1396

      درود دوستانی که نام کاربری انها با ایمل شان یکی بود تغییر کرد مثلا نام کاربری sss@tmail.com به sss تغییر کرد دوستانی که مشکل ورود دارند @ به بعد را پاک کنند
    • H@mid.RS

      کسب درآمد   پنجشنبه, 31 فروردین 1396

      دوستانی که میخواهند با انجمن خودشون همکاری کنند و از محیط انجمن درآمد کسب کنند به بنده پیام خصوصی بفرستند
    • H@mid.RS

      راه اندازی وبلاگ برای انجمن   دوشنبه, 18 اردیبهشت 1396

      درود به همه دوستان عزیز از این پس کاربران ویژه  - همکاران - و مدیران میتوانند در انجمن برای خود وبلاگ بسازند
  • 0
rezanaseri

اشکال در اسکرول ویو

سوال

با سالام خدمت شما عزیزان

من یک برنامه با بیسیک دارم می سازم که در صفحه اولش بعد از صفحه SPLASH تصویر بک گراند نصفه هست و در صفحه بعدی اسکرول نمی خورد تا مطالب پایین نمایش داده شوند

ممنون میشم کمکم کنید

فایل برنامه به پیوست می باشد

rabinsoon.zip

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

4 پاسخ به این سوال تا کنون داده شده است

Recommended Posts

  • 0

سلام

کدهاتو بزار اینجا

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

با سالام خدمت شما عزیزان

من یک برنامه با بیسیک دارم می سازم که در صفحه اولش بعد از صفحه SPLASH تصویر بک گراند نصفه هست و در صفحه بعدی اسکرول نمی خورد تا مطالب پایین نمایش داده شوند

ممنون میشم کمکم کنید

فایل برنامه به پیوست می باشد

 

من سورستون رو دیدم شما اون تعداد دکمه ای که میخواید(3تا) رو ک گذاشتید و نیاز به اسکرول نیست 

ولی اگه بخواید اسکرول انجام بدید از مدل کد زیر استفاده کنید

For i=0 To 10
				Dim pn As Button
					pn.Initialize("pn")
					ScrollView1.Panel.AddView(pn,5%x,top,90%x,30%x)
pn.Text="cod"&i
				
top=top+30%x

			Next
ScrollView1.Panel.Height=top+10%x

اینجا من 10تا باتن رو پشت سر هم تو اسکرول قرار دادم

البته شما میتونیدهمه خصوصیات دکمه رو تغییر بدید و اسکرول هم میخوره

 

من تو حلقه ساختم شما میتونید دستی بسازید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

با سلام من برنامه زیر را با تابع فراخوانی شماره 3 جناب شهاب اسکندری نوشتم اما کل متن را در خود جای نمی دهد در حالی که در آموزش و سورس نمونه ای که جناب اسکندری قرار دادن به همین صوزت نوشتن و کل متن داخل اسکرول ویو قرار گرفت

#Region  Activity Attributes 
#FullScreen: True
#IncludeTitle: False
#End Region
 
Sub Process_Globals
'These global variables will be declared once when the application starts.
'These variables can be accessed from all modules.
 
End Sub
 
Sub Globals
'These global variables will be redeclared each time the activity is created.
'These variables can only be accessed from this module.
Dim fara As Farakhani
Dim font As Typeface
Private ScrollView1 As ScrollView
 
 
 
 
End Sub
 
Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean)
'Do not forget to load the layout file created with the visual designer. For example:
Activity.LoadLayout("scrollfamilymatn")
 
fara.initialize("moshavere.db","familytbl",True)
font=Typeface.LoadFromAssets("yekan.ttf")
Dim lbl1 As Label
    lbl1.Initialize("")
     fara.FarakhaniMatn("id",familypage.meghdar,lbl1,"matn")
fara.SetScroll(lbl1,ScrollView1)
    lbl1.Gravity=Gravity.RIGHT
    lbl1.TextSize=14
    lbl1.Typeface=font
    lbl1.TextColor=Colors.White
 
End Sub
 
Sub Activity_Resume
 
End Sub
 
Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean)
 
End Sub

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0
در در 1395/07/14, 11:43:39، m007moh گفته است :

 

من سورستون رو دیدم شما اون تعداد دکمه ای که میخواید(3تا) رو ک گذاشتید و نیاز به اسکرول نیست 

ولی اگه بخواید اسکرول انجام بدید از مدل کد زیر استفاده کنید


For i=0 To 10
				Dim pn As Button
					pn.Initialize("pn")
					ScrollView1.Panel.AddView(pn,5%x,top,90%x,30%x)
pn.Text="cod"&i
				
top=top+30%x

			Next
ScrollView1.Panel.Height=top+10%x

اینجا من 10تا باتن رو پشت سر هم تو اسکرول قرار دادم

البته شما میتونیدهمه خصوصیات دکمه رو تغییر بدید و اسکرول هم میخوره

 

من تو حلقه ساختم شما میتونید دستی بسازید

top چیه ؟ از چه نوعی تعیف کردید ؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

×