• 0
rezanaseri

اشکال در sql server (لطفا به سوالات من هم جواب بدید)

سوال

من یک دیتا بیس sql server دارم که با نرم افزار navicat فراخوانی کردم

حالا برنامه شامل چندین  edit text , spinner,checkbox هست

می خوام وقتی داخل edittext نوشته شد یا موردی را از spinner  یا checkbox انتخاب کرد از جداول داخل دیتا یس بخواند و نشان دهد

خواهش می کنم

استد عا دارم کمک کنید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

16 پاسخ به این سوال تا کنون داده شده است

  • 0

شما واسه این کار باید از کتابخونه sql  استفاده کنید از اونجا یه متغیر از جنس sql  درست کنید و دیتابیستون رو که ساختید را initializ کنید

اونجا باید از کدای sql استفاده کنید

 

ی سرچ بزنید زیاده اگه پیدا نکردید بگید تا نمونه براتون بذارم 

Sina، H@mid.RS و rezanaseri پسندیده اند

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

ببینیند من با نرم افزار NAVICAT به دیتا بیس SQL SERVER  وصل شدم


و یک برنامه دارم که توش از  edit text , spinner,checkbox  استفاده کردم


شما در نظر بگیرید مثل یک فرم اما وقتی اطلاعات را در EDITTEXT ها پر می کنید یا از spinner و یاcheckbox موردی را انتخاب می کنید


در انتها یک دکمه سرچ دارد که می آید و با توجه به موارد انتخاب شده و درج شده موجود در فرم ، از دیتا بیس اطلاعات لازم را فرا خوانی می کند


(ما قرار نیست اطلاعاتی را در دیتا بیس ذخیره کنیم )


فقط اطلاعات را پس از زدن دکم سرچ می خوانیم و نمایش می دهیم


در ضمن دیتا بیس ما چندین جدول دارد 


نمونه فرم در تصاویر زیر آورده شده است


post-1348-0-53592500-1475709841_thumb.png

post-1348-0-13680500-1475709847_thumb.png

m007moh پسند دیده است

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

 

ببینیند من با نرم افزار NAVICAT به دیتا بیس SQL SERVER  وصل شدم

و یک برنامه دارم که توش از  edit text , spinner,checkbox  استفاده کردم

شما در نظر بگیرید مثل یک فرم اما وقتی اطلاعات را در EDITTEXT ها پر می کنید یا از spinner و یاcheckbox موردی را انتخاب می کنید

در انتها یک دکمه سرچ دارد که می آید و با توجه به موارد انتخاب شده و درج شده موجود در فرم ، از دیتا بیس اطلاعات لازم را فرا خوانی می کند

(ما قرار نیست اطلاعاتی را در دیتا بیس ذخیره کنیم )

فقط اطلاعات را پس از زدن دکم سرچ می خوانیم و نمایش می دهیم

در ضمن دیتا بیس ما چندین جدول دارد 

نمونه فرم در تصاویر زیر آورده شده است

 

 

واسه این کار میتونید از کد زیر استفاده کنید

به فرض اینکه مقادیر ارسالی به ترتیب 1 edit1 , spin1 , check  باشن

و فیلدای مربوت در دیتا بیس به ترتیب  edit , spin , check باشن

 

کدتون رو مثل زیر بنویسید

cur1=sql1.ExecQuery("SELECT * FROM table WHERE edit LIKE '%"&edit1&"%' and spin= '"&spin1&"' and check= '"&check&"' ")

اینجوری رکورد هایی که شامل مقادیر انتخابی باشن تو کرزر cur1 ریخته میشن و بعد میتونی کارا رو انجام بدی

Sina پسند دیده است

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

در تصویر زیر اتصال برنامه از طریق navicat را قرار دادم

من ابتدا از کتابخانه فراخوانی استفاده کردم

دستور زیر را در Sub Activity_Create نوشتم

fara.initialize("Db_Main_server","BEstateType",True)

 

وقتی spinner1  روی اولین گزینه کلیک می کند 

دستور زیر را وارد کردم

Sub Spinner1_ItemClick (Position As Int, Value As Object)
 
If Position = 0 Then
Log(fara.RowCount("SELECT * FROM BEstateType WHERE EstateTypeId = 1"))
این دستور می خوام یک log  بگیرم ولی منتها کار نمی کنه
کسی از دوستان به من کمک کنه

post-1348-0-71391000-1475795102_thumb.png

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

من با کتابخانه فراخوانی شهاب اسکندری کار نکردم ولی فک نکنم واسه select گرفتن از rowcount استفاده کنه من بهتون پیشنهاد میکنم از کتابخانه sql استفاده کنید چون کار کردن باش راحت تره

Sina و H@mid.RS پسند شده است

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

با سلام و تشکر از جواب شما

میشه برام یک نمونه مثال بزنید

مثلا در تصویر بالا می خوام ابتدا تیبل BEstateType را معرفی کنم و سپس در قسمت 

Spinner1_ItemClick

وقتی position = 0  است بیاد و از داخل تیبل گزینه آپارتمان را انتخاب نمایید

 

در واقع هدف من این است که در داخل نرم افزار وقتی کاربر گزینه آپارتمان را از داخل spinner  انتخاب می کند 

بیاد و از داخل این تیبل بخواند

 

ممنون میشم کمک نمایید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

با سلام و تشکر از جواب شما

میشه برام یک نمونه مثال بزنید

مثلا در تصویر بالا می خوام ابتدا تیبل

BEstateType را معرفی کنم و سپس در قسمت

Spinner1_ItemClick

وقتی position = 0 است بیاد و از داخل تیبل گزینه آپارتمان را انتخاب نمایید

در واقع هدف من این است که در داخل نرم افزار وقتی کاربر گزینه آپارتمان را از داخل spinner انتخاب می کند

بیاد و از داخل این تیبل بخواند

ممنون میشم کمک نمایید

طبق عکس بالا کداتون میشه مثل زیر

Dim sql1 As SQL	Dim cur1 As Cursor	sql1.Initialize(File.DirRootExternal,"test.db",False)	cur1=sql1.ExecQuery("select * from BEstateType")
و قسمت اسپینرتون میشه
Sub Spinner1_ItemClick (Position As Int, Value As Object)	cur1.Position=Position	Log(cur1.GetString("statetypedescription"))End Sub
الان واستون log میده "آپارتمان"
H@mid.RS، salmana و Sina پسندیده اند

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

با سلام 

طبق تصویر زیر ارور می دهد

من کد زیر را در activity-create تعریف کردم

sql1.Initialize(File.DirRootExternal,"test.db",False)
    cur1=sql1.ExecNonQuery("select * from BEstateType")

 

به جای خط آخر از خط زیر استفاده کردم و ارورش از بین رفت

cur1 = sql1.ExecQuery("SELECT * FROM BEstateType")
   
برنامه اجرا شد ولی در قسمت لاگ ها ارور زیر را به من می دهد و برنامه کرش می کند و خارج می شود

 

 

 

 

android.database.sqlite.SQLiteCantOpenDatabaseException: unknown error (code 14): Could not open database

post-1348-0-70611500-1475835389_thumb.jpg

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

اره حق با شماس من تصحیحش کردم

شما باید اول دیتا بیس رو از dieasset به dirrootexternal انتقال بدید

salmana، H@mid.RS و Sina پسندیده اند

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

File.Copy(File.DirAssets,"test.db",File.DirRootExternal,"test.db")

 

طبق دستور بالا اضافه کردم ولی باز نشد

و در 

Sub Spinner1_ItemClick (Position As Int, Value As Object)
 
If Position = 0 Then
cur1.Position=Position
Log(cur1.GetString("statetypedescription"))
 
اضافه کردم
 
این ارور را می دهد
 
java.io.FileNotFoundException: test.db
 
تو manifest چیزی نباید اضافه کنم؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

 

File.Copy(File.DirAssets,"test.db",File.DirRootExternal,"test.db")

 

طبق دستور بالا اضافه کردم ولی باز نشد

و در 

Sub Spinner1_ItemClick (Position As Int, Value As Object)
 
If Position = 0 Then
cur1.Position=Position
Log(cur1.GetString("statetypedescription"))
 
اضافه کردم
 
این ارور را می دهد
 
java.io.FileNotFoundException: test.db
 
تو manifest چیزی نباید اضافه کنم؟

 

 

نه به منیفست ربطی نداره 

 

اگه مایلید کداتون رو اینجا یا تو خصوصی بفرستید من ببینم؟؟؟!!!

H@mid.RS پسند دیده است

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

 

طفا از آدرس زیر دانلود کنید 

چون حجمش بیشتر از 2 mb است

http://lohegostaresh.ir/test/rabinsoon.zip

 

 

 

داداش خب شما الان اصن دیتا بیستون رو تو پوشه فایل نریختید

 

چطور میخواید اونو از asset به external کپی کنید ؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

من دیتا بیس رو با navicat ساختم ولی نمی دونم چرا تو پوشه نمیاره
بذار من اطلاعات دیتا بیس رو براتون بفرستم

 

 

سلام دوست عزیز
چی شد لطفا کمکم کنید
من خیلی در گیر این پروژه هستم

db.txt

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

سلام دوستان

 با آرزوی قبولی طاعات شما در تاسوعا و عاشورای حسینی

لطفا و خواهشا جواب سوال مرا بدهید

به خدا 3 هفته شد کسی یعنی واقعا بلد نیست ؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری