پرش به

  • مهمان گرامی به انجمن برنامه نویسی بیسیک فور ایکس خوش آمدید برای استفاده از تمام امکانات انجمن لطفا ثبت نام کنید.
    تصویر

    اشکال در sql server (لطفا به سوالات من هم جواب بدید)


    • لطفا وارد حساب کاربری خود شوید تا بتوانید پاسخ دهید
    16 پاسخ برای این موضوع

    #1 ارسالی سه شنبه ۱۳ مهر ۹۵ - ۲۲:۲۳:۲۷

    rezanaseri
    rezanaseri
    +9
    • ███▒▒▒▒▒▒▒ %15

    • 34 ارسال
    من یک دیتا بیس sql server دارم که با نرم افزار navicat فراخوانی کردم
    حالا برنامه شامل چندین  edit text , spinner,checkbox هست
    می خوام وقتی داخل edittext نوشته شد یا موردی را از spinner  یا checkbox انتخاب کرد از جداول داخل دیتا یس بخواند و نشان دهد
    خواهش می کنم
    استد عا دارم کمک کنید


    #2 ارسالی چهارشنبه ۱۴ مهر ۹۵ - ۱۱:۳۰:۱۱

    m007moh
    m007moh
    +347
    • ıllıllı Basic4X User ıllıllı

    • 162 ارسال
    • جنسیت : اقا

    مدال های کاربر

               

    شما واسه این کار باید از کتابخونه sql  استفاده کنید از اونجا یه متغیر از جنس sql  درست کنید و دیتابیستون رو که ساختید را initializ کنید

    اونجا باید از کدای sql استفاده کنید

     

    ی سرچ بزنید زیاده اگه پیدا نکردید بگید تا نمونه براتون بذارم 


    • H@mid.RS, Syed Esmaeil, Sina و 1 فرد دیگر این پست را پسندیده اند

    #3 ارسالی پنجشنبه ۱۵ مهر ۹۵ - ۰۲:۵۴:۲۲

    rezanaseri
    rezanaseri
    +9
    • ███▒▒▒▒▒▒▒ %15

    • 34 ارسال

    ببینیند من با نرم افزار NAVICAT به دیتا بیس SQL SERVER  وصل شدم

    و یک برنامه دارم که توش از  edit text , spinner,checkbox  استفاده کردم

    شما در نظر بگیرید مثل یک فرم اما وقتی اطلاعات را در EDITTEXT ها پر می کنید یا از spinner و یاcheckbox موردی را انتخاب می کنید

    در انتها یک دکمه سرچ دارد که می آید و با توجه به موارد انتخاب شده و درج شده موجود در فرم ، از دیتا بیس اطلاعات لازم را فرا خوانی می کند

    (ما قرار نیست اطلاعاتی را در دیتا بیس ذخیره کنیم )

    فقط اطلاعات را پس از زدن دکم سرچ می خوانیم و نمایش می دهیم

    در ضمن دیتا بیس ما چندین جدول دارد 

    نمونه فرم در تصاویر زیر آورده شده است

    فایل های پیوستی


    ویرایش شده توسط rezanaseri پنجشنبه ۱۵ مهر ۹۵ - ۰۷:۴۶:۲۱.

    • Syed Esmaeil و m007moh این پست را پسندیده است

    #4 ارسالی پنجشنبه ۱۵ مهر ۹۵ - ۰۸:۴۷:۲۹

    m007moh
    m007moh
    +347
    • ıllıllı Basic4X User ıllıllı

    • 162 ارسال
    • جنسیت : اقا

    مدال های کاربر

               

     

    ببینیند من با نرم افزار NAVICAT به دیتا بیس SQL SERVER  وصل شدم

    و یک برنامه دارم که توش از  edit text , spinner,checkbox  استفاده کردم

    شما در نظر بگیرید مثل یک فرم اما وقتی اطلاعات را در EDITTEXT ها پر می کنید یا از spinner و یاcheckbox موردی را انتخاب می کنید

    در انتها یک دکمه سرچ دارد که می آید و با توجه به موارد انتخاب شده و درج شده موجود در فرم ، از دیتا بیس اطلاعات لازم را فرا خوانی می کند

    (ما قرار نیست اطلاعاتی را در دیتا بیس ذخیره کنیم )

    فقط اطلاعات را پس از زدن دکم سرچ می خوانیم و نمایش می دهیم

    در ضمن دیتا بیس ما چندین جدول دارد 

    نمونه فرم در تصاویر زیر آورده شده است

     

     

    واسه این کار میتونید از کد زیر استفاده کنید

    به فرض اینکه مقادیر ارسالی به ترتیب 1 edit1 , spin1 , check  باشن

    و فیلدای مربوت در دیتا بیس به ترتیب  edit , spin , check باشن

     

    کدتون رو مثل زیر بنویسید

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

    اینجوری رکورد هایی که شامل مقادیر انتخابی باشن تو کرزر cur1 ریخته میشن و بعد میتونی کارا رو انجام بدی


    • Syed Esmaeil و Sina این پست را پسندیده است

    #5 ارسالی جمعه ۱۶ مهر ۹۵ - ۰۲:۳۵:۱۸

    rezanaseri
    rezanaseri
    +9
    • ███▒▒▒▒▒▒▒ %15

    • 34 ارسال

    در تصویر زیر اتصال برنامه از طریق navicat را قرار دادم

    من ابتدا از کتابخانه فراخوانی استفاده کردم

    دستور زیر را در Sub Activity_Create نوشتم

    fara.initialize("Db_Main_server","BEstateType",True)

     

    وقتی spinner1  روی اولین گزینه کلیک می کند 

    دستور زیر را وارد کردم

    Sub Spinner1_ItemClick (Position As Int, Value As Object)
     
    If Position = 0 Then
    Log(fara.RowCount("SELECT * FROM BEstateType WHERE EstateTypeId = 1"))
    این دستور می خوام یک log  بگیرم ولی منتها کار نمی کنه
    کسی از دوستان به من کمک کنه

    فایل های پیوستی


    ویرایش شده توسط rezanaseri جمعه ۱۶ مهر ۹۵ - ۰۲:۴۴:۲۶.


    #6 ارسالی جمعه ۱۶ مهر ۹۵ - ۰۷:۵۰:۲۶

    m007moh
    m007moh
    +347
    • ıllıllı Basic4X User ıllıllı

    • 162 ارسال
    • جنسیت : اقا

    مدال های کاربر

               
    من با کتابخانه فراخوانی شهاب اسکندری کار نکردم ولی فک نکنم واسه select گرفتن از rowcount استفاده کنه من بهتون پیشنهاد میکنم از کتابخانه sql استفاده کنید چون کار کردن باش راحت تره
    • H@mid.RS و Sina این پست را پسندیده است

    #7 ارسالی جمعه ۱۶ مهر ۹۵ - ۰۹:۲۰:۰۷

    rezanaseri
    rezanaseri
    +9
    • ███▒▒▒▒▒▒▒ %15

    • 34 ارسال

    با سلام و تشکر از جواب شما

    میشه برام یک نمونه مثال بزنید

    مثلا در تصویر بالا می خوام ابتدا تیبل BEstateType را معرفی کنم و سپس در قسمت 

    Spinner1_ItemClick

    وقتی position = 0  است بیاد و از داخل تیبل گزینه آپارتمان را انتخاب نمایید

     

    در واقع هدف من این است که در داخل نرم افزار وقتی کاربر گزینه آپارتمان را از داخل spinner  انتخاب می کند 

    بیاد و از داخل این تیبل بخواند

     

    ممنون میشم کمک نمایید



    #8 ارسالی جمعه ۱۶ مهر ۹۵ - ۱۱:۳۴:۰۲

    m007moh
    m007moh
    +347
    • ıllıllı Basic4X User ıllıllı

    • 162 ارسال
    • جنسیت : اقا

    مدال های کاربر

               

    با سلام و تشکر از جواب شما
    میشه برام یک نمونه مثال بزنید
    مثلا در تصویر بالا می خوام ابتدا تیبل

    BEstateType را معرفی کنم و سپس در قسمت


    Spinner1_ItemClick


    وقتی position = 0 است بیاد و از داخل تیبل گزینه آپارتمان را انتخاب نمایید



    در واقع هدف من این است که در داخل نرم افزار وقتی کاربر گزینه آپارتمان را از داخل spinner انتخاب می کند


    بیاد و از داخل این تیبل بخواند



    ممنون میشم کمک نمایید



    طبق عکس بالا کداتون میشه مثل زیر

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

    و قسمت اسپینرتون میشه

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

    الان واستون log میده "آپارتمان"
    • H@mid.RS, Syed Esmaeil, salmana و 1 فرد دیگر این پست را پسندیده اند

    #9 ارسالی جمعه ۱۶ مهر ۹۵ - ۱۳:۴۷:۱۶

    rezanaseri
    rezanaseri
    +9
    • ███▒▒▒▒▒▒▒ %15

    • 34 ارسال

    با سلام 

    طبق تصویر زیر ارور می دهد

    من کد زیر را در activity-create تعریف کردم

    sql1.Initialize(File.DirRootExternal,"test.db",False)
        cur1=sql1.ExecNonQuery("select * from BEstateType")

     

    به جای خط آخر از خط زیر استفاده کردم و ارورش از بین رفت

    cur1 = sql1.ExecQuery("SELECT * FROM BEstateType")
       
    برنامه اجرا شد ولی در قسمت لاگ ها ارور زیر را به من می دهد و برنامه کرش می کند و خارج می شود

     

     

     

     

    android.database.sqlite.SQLiteCantOpenDatabaseException: unknown error (code 14): Could not open database

    فایل های پیوستی

    • فایل پیوستی  11.jpg   346.37K   0 تعداد دریافت ها

    ویرایش شده توسط rezanaseri جمعه ۱۶ مهر ۹۵ - ۱۴:۱۵:۲۶.


    #10 ارسالی جمعه ۱۶ مهر ۹۵ - ۱۴:۵۴:۱۳

    m007moh
    m007moh
    +347
    • ıllıllı Basic4X User ıllıllı

    • 162 ارسال
    • جنسیت : اقا

    مدال های کاربر

               
    اره حق با شماس من تصحیحش کردم
    شما باید اول دیتا بیس رو از dieasset به dirrootexternal انتقال بدید
    • H@mid.RS, Syed Esmaeil, salmana و 1 فرد دیگر این پست را پسندیده اند

    #11 ارسالی جمعه ۱۶ مهر ۹۵ - ۱۵:۰۳:۲۴

    rezanaseri
    rezanaseri
    +9
    • ███▒▒▒▒▒▒▒ %15

    • 34 ارسال

    File.Copy(File.DirAssets,"test.db",File.DirRootExternal,"test.db")

     

    طبق دستور بالا اضافه کردم ولی باز نشد

    و در 

    Sub Spinner1_ItemClick (Position As Int, Value As Object)
     
    If Position = 0 Then
    cur1.Position=Position
    Log(cur1.GetString("statetypedescription"))
     
    اضافه کردم
     
    این ارور را می دهد
     
    java.io.FileNotFoundException: test.db
     
    تو manifest چیزی نباید اضافه کنم؟

    ویرایش شده توسط rezanaseri جمعه ۱۶ مهر ۹۵ - ۱۵:۰۴:۱۴.


    #12 ارسالی جمعه ۱۶ مهر ۹۵ - ۲۱:۱۱:۲۹

    m007moh
    m007moh
    +347
    • ıllıllı Basic4X User ıllıllı

    • 162 ارسال
    • جنسیت : اقا

    مدال های کاربر

               

     

    File.Copy(File.DirAssets,"test.db",File.DirRootExternal,"test.db")

     

    طبق دستور بالا اضافه کردم ولی باز نشد

    و در 

    Sub Spinner1_ItemClick (Position As Int, Value As Object)
     
    If Position = 0 Then
    cur1.Position=Position
    Log(cur1.GetString("statetypedescription"))
     
    اضافه کردم
     
    این ارور را می دهد
     
    java.io.FileNotFoundException: test.db
     
    تو manifest چیزی نباید اضافه کنم؟

     

     

    نه به منیفست ربطی نداره 

     

    اگه مایلید کداتون رو اینجا یا تو خصوصی بفرستید من ببینم؟؟؟!!!


    • H@mid.RS و Syed Esmaeil این پست را پسندیده است

    #13 ارسالی يكشنبه ۱۸ مهر ۹۵ - ۰۰:۳۹:۳۷

    rezanaseri
    rezanaseri
    +9
    • ███▒▒▒▒▒▒▒ %15

    • 34 ارسال

    طفا از آدرس زیر دانلود کنید 

    چون حجمش بیشتر از 2 mb است

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

    test/rabinsoon.zip


    • m007moh این پست را پسندیده است

    #14 ارسالی يكشنبه ۱۸ مهر ۹۵ - ۰۱:۱۴:۴۸

    m007moh
    m007moh
    +347
    • ıllıllı Basic4X User ıllıllı

    • 162 ارسال
    • جنسیت : اقا

    مدال های کاربر

               

     

    طفا از آدرس زیر دانلود کنید 

    چون حجمش بیشتر از 2 mb است

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

    test/rabinsoon.zip

     

     

     

    داداش خب شما الان اصن دیتا بیستون رو تو پوشه فایل نریختید

     

    چطور میخواید اونو از asset به external کپی کنید ؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!



    #15 ارسالی يكشنبه ۱۸ مهر ۹۵ - ۰۱:۴۰:۱۴

    rezanaseri
    rezanaseri
    +9
    • ███▒▒▒▒▒▒▒ %15

    • 34 ارسال

    من دیتا بیس رو با navicat ساختم ولی نمی دونم چرا تو پوشه نمیاره
    بذار من اطلاعات دیتا بیس رو براتون بفرستم

     

     

    سلام دوست عزیز
    چی شد لطفا کمکم کنید
    من خیلی در گیر این پروژه هستم

    فایل های پیوستی

    • فایل پیوستی  db.txt   60bytes   4 تعداد دریافت ها





    0 کاربر در حال خواندن این موضوع است

    0 کاربر، 0 مهمان و 0 عضو مخفی

    تغییر Layout ایندکس انجمن
    انتخاب فونت دلخواه
    انتخاب رنگ عناصر
    123456789101112131415
    انتخاب عکس به عنوان پس زمینه
    انتخاب پترن به عنوان پس زمینه
    انتخاب رنگ پس زمینه ایندکس
    انتخاب رنگ منو ها
    Click To Disable Effects