رفتن به مطلب
بیسیک فور ایکس
  • اطلاعیه ها

    • H@mid.RS

      جذب نیرو   پنجشنبه, 10 فروردین 1396

      درود به دوستان عزیز به چند نفر مدیر برای بخش های php و گرافیک نیازمندیم درصورت تمایل درخواست خود را در پیام خصوصی بفرستید  
    • H@mid.RS

      تغییر نام کاربری   دوشنبه, 28 فروردین 1396

      درود دوستانی که نام کاربری انها با ایمل شان یکی بود تغییر کرد مثلا نام کاربری sss@tmail.com به sss تغییر کرد دوستانی که مشکل ورود دارند @ به بعد را پاک کنند
    • H@mid.RS

      کسب درآمد   پنجشنبه, 31 فروردین 1396

      دوستانی که میخواهند با انجمن خودشون همکاری کنند و از محیط انجمن درآمد کسب کنند به بنده پیام خصوصی بفرستند
    • H@mid.RS

      راه اندازی وبلاگ برای انجمن   دوشنبه, 18 اردیبهشت 1396

      درود به همه دوستان عزیز از این پس کاربران ویژه  - همکاران - و مدیران میتوانند در انجمن برای خود وبلاگ بسازند
  • 0
mosb

راهنمایی در مورد دیتابیس

سوال

سلام دوستان گلم

 

یه راهنمایی میخواستم ازتون :)

 

من دیتابیس شبکه های تلوزیونی رو دارم با پسوند db هستش....... میخواستم بدونم چجوری باید تو b4a فراخوانی کنم و یه اپلیکیشن مثل "تلوبیون" بسازم؟؟؟؟؟ لطفا نمونه کدی ارائه بدید ....

 

خیلی ممنون از پاسخگویی تون

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

1 پاسخ به این سوال تا کنون داده شده است

Recommended Posts

  • 0

سلام دوستان گلم

 

یه راهنمایی میخواستم ازتون :)

 

من دیتابیس شبکه های تلوزیونی رو دارم با پسوند db هستش....... میخواستم بدونم چجوری باید تو b4a فراخوانی کنم و یه اپلیکیشن مثل "تلوبیون" بسازم؟؟؟؟؟ لطفا نمونه کدی ارائه بدید ....

 

خیلی ممنون از پاسخگویی تون

 

 

واسه استفاده از دیتا بیس که با کتابخونه sql و کد نویسی sql  مثل زیر میتونی دسترسی داشته باشی

If File.Exists(File.DirRootExternal,"tv.db")=False Then
	File.Copy(File.DirAssets,"tv.db",File.DirRootExternal,"tv.db")
	End If 
	sql1.Initialize(File.DirRootExternal,"tv.db",False)
	cur1 = sql1.ExecQuery("SELECT * FROM tlewision")

SELECT * FROM tlewision جای این میتونی هر کد sql  ک بخوای بذاری

واسه پخش آنلاین هم اگه لینکار کامل رو داری با کتابخونه audio  و کلاس  videoview  راحت میتونید پخش آنلاین داشته باشید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط H@mid.RS
      تمام نسخه های بیسیک فور اندروید را میتوانید ار اینجا دانلود کنید

    • توسط mohammad1374
      سلام
      من یک اپلکیشن دارم که  از تایمر معکوس استفاده کردم و میخواهم وقتی تایمر به صفر رسید یک کد را اجرا کنه و من این کد رو بلدم اما مشکل بنده اینه که من میخواهم وقتی که کاربر از برنامه بیرون بیاد تایمر فعال باشد و به کارش ادامه بده و وقتی به صفر رسید به کاربر اعلان بده که وقتت تمام شده حتی اگه کاربر بیرون نرم افزار باشه!
      ممنون میشم که راهنمایی کنید که باید چیکار کنم؟
    • توسط amir386
      سلام دوباره به دوستان .
      خواستم بدونم میشه با b4a  در بیرون از برنامه مثلا با یه سرویس.. فهمید که در گوشی چه دکمه ی زده شده حالا هر دکمه ای... چه دکمه های کیبورد و چه دکمه های back و home  و ...
      Sub Activity_KeyPress (KeyCode As Int) As Boolean End Sub با استفاده از رویداد بالا میشه اینکارو کرد ولی فقط داخل اکتیویتی و در داخل برنامه اما من میخوام برنامه حتی در زمان بسته بودن به دکمه ها گوش کنه و زمان انجام رویدادشون یه کاری انجام بده . ممنون میشم کمکم کنید!
×