رفتن به مطلب
بیسیک فور ایکس
  • 0
mosb

راهنمایی در مورد دیتابیس

سوال

سلام دوستان گلم

 

یه راهنمایی میخواستم ازتون :)

 

من دیتابیس شبکه های تلوزیونی رو دارم با پسوند db هستش....... میخواستم بدونم چجوری باید تو b4a فراخوانی کنم و یه اپلیکیشن مثل "تلوبیون" بسازم؟؟؟؟؟ لطفا نمونه کدی ارائه بدید ....

 

خیلی ممنون از پاسخگویی تون

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

1 پاسخ به این سوال تا کنون داده شده است

Recommended Posts

  • 0

سلام دوستان گلم

 

یه راهنمایی میخواستم ازتون :)

 

من دیتابیس شبکه های تلوزیونی رو دارم با پسوند db هستش....... میخواستم بدونم چجوری باید تو b4a فراخوانی کنم و یه اپلیکیشن مثل "تلوبیون" بسازم؟؟؟؟؟ لطفا نمونه کدی ارائه بدید ....

 

خیلی ممنون از پاسخگویی تون

 

 

واسه استفاده از دیتا بیس که با کتابخونه sql و کد نویسی sql  مثل زیر میتونی دسترسی داشته باشی

If File.Exists(File.DirRootExternal,"tv.db")=False Then
	File.Copy(File.DirAssets,"tv.db",File.DirRootExternal,"tv.db")
	End If 
	sql1.Initialize(File.DirRootExternal,"tv.db",False)
	cur1 = sql1.ExecQuery("SELECT * FROM tlewision")

SELECT * FROM tlewision جای این میتونی هر کد sql  ک بخوای بذاری

واسه پخش آنلاین هم اگه لینکار کامل رو داری با کتابخونه audio  و کلاس  videoview  راحت میتونید پخش آنلاین داشته باشید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط amir386
      سلام خدمت اساتید عزیز ! همونطور که میدونین مدتیه که تلگرام هیتلر شده و من بسیاری از برنامه هام شاید بیشتر از 15 تاش ارتباط مستثیم و غیر مستقیم با تلگرام و api هاش دارن ! که خیلی وقته از کار افتادن و کاربر حتما باید به قندشکن وصل باشه! اما سوال اصلی من اینه بهترین راه برای دور زدن هیتلر داخل برنامه چیه! چند نقری گفتن که به سرور وصل کنم و از اونجا بهتلگرام . ولی من میخوام مثل برنامه هایی مثل تلگرام طلایی و هاتگرام و... از تونل پراکسی داخل برنامه استفاده کنم ! کسی بلده و یا راهکاری واسم داره!؟ خیلی ممنون❤️
    • توسط Unknown_Programmer
      درود
       
      امروز در خدمت شما هستم با آموزش شماره گیری کد های USSD .
       
      خب واقعا کار ساده ای هستش اول کتاب خونه Phone رو فعال کنید.
       
      سپس کد زیر رو بنویسید .
      Sub USSDCODE(code As String) code = code.Replace("#","%23") Dim phone As PhoneCalls StartActivity(phone.Call(code)) End Sub سپس این گونه میتوانید کد را شماره گیری کنید.
      USSDCODE("*555*5#") برای مثال یک button استفاده میکنیم و میگیم اگر روی این button کلیک کردیم بیا و کد رو شماره گیری کن.
      Sub Button1_Click USSDCODE("*555*5#") End Sub به جای *555*5# هر کدی که میخواهید بزارید.
       
      امید وارم به دردتون خورده باشه منتظر آموزش های دیگر باشید...
    • توسط batman1
      با سلام خدمت دوستان.
      من یه برنامه دیتابیس آنلاین نوشتم.
      منتها قسمت سرچ برنامه یه مشکلی داره!!
      کدهای پی اچ پی شو کامل نوشتم،اما توی کد اندرویدیش،این خطارو زمانی که میخوام سرچ کنم،میده:

      شما میدونید مشکل از کجاست؟!
×