• اطلاعیه ها

    • H@mid.RS

      جذب نیرو   پنجشنبه, 10 فروردین 1396

      درود به دوستان عزیز به چند نفر مدیر برای بخش های php و گرافیک نیازمندیم درصورت تمایل درخواست خود را در پیام خصوصی بفرستید  
    • H@mid.RS

      تغییر نام کاربری   دوشنبه, 28 فروردین 1396

      درود دوستانی که نام کاربری انها با ایمل شان یکی بود تغییر کرد مثلا نام کاربری sss@tmail.com به sss تغییر کرد دوستانی که مشکل ورود دارند @ به بعد را پاک کنند
    • H@mid.RS

      کسب درآمد   پنجشنبه, 31 فروردین 1396

      دوستانی که میخواهند با انجمن خودشون همکاری کنند و از محیط انجمن درآمد کسب کنند به بنده پیام خصوصی بفرستند
  • 0
mosb

راهنمایی در مورد دیتابیس

سوال

سلام دوستان گلم

 

یه راهنمایی میخواستم ازتون :)

 

من دیتابیس شبکه های تلوزیونی رو دارم با پسوند db هستش....... میخواستم بدونم چجوری باید تو b4a فراخوانی کنم و یه اپلیکیشن مثل "تلوبیون" بسازم؟؟؟؟؟ لطفا نمونه کدی ارائه بدید ....

 

خیلی ممنون از پاسخگویی تون

پسند شده توسط Sina

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

1 پاسخ به این سوال تا کنون داده شده است

  • 0

سلام دوستان گلم

 

یه راهنمایی میخواستم ازتون :)

 

من دیتابیس شبکه های تلوزیونی رو دارم با پسوند db هستش....... میخواستم بدونم چجوری باید تو b4a فراخوانی کنم و یه اپلیکیشن مثل "تلوبیون" بسازم؟؟؟؟؟ لطفا نمونه کدی ارائه بدید ....

 

خیلی ممنون از پاسخگویی تون

 

 

واسه استفاده از دیتا بیس که با کتابخونه sql و کد نویسی sql  مثل زیر میتونی دسترسی داشته باشی

If File.Exists(File.DirRootExternal,"tv.db")=False Then
	File.Copy(File.DirAssets,"tv.db",File.DirRootExternal,"tv.db")
	End If 
	sql1.Initialize(File.DirRootExternal,"tv.db",False)
	cur1 = sql1.ExecQuery("SELECT * FROM tlewision")

SELECT * FROM tlewision جای این میتونی هر کد sql  ک بخوای بذاری

واسه پخش آنلاین هم اگه لینکار کامل رو داری با کتابخونه audio  و کلاس  videoview  راحت میتونید پخش آنلاین داشته باشید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط milad4047
      سلام به همه دوستان
      تو بیسیک کدی هست که با استفاده از اون نذاریم کاربر از محتوای اپ  و خوده اپ اسکرین شات بگیره ؟؟
       
       
      با تشکر
    • توسط batman1
      وقت بخیر.
      یه سایت دارم که یه باکس سرچ داره.
      حالا میخوام که یه نرم افزار بسازم که کار همون باکس سرچ سایت رو انجام بده.
      من با پی اچ پی آشنا هستم و ۴عمل اصلی رو بلدم(اینسرت،سرچ،بروزرسانی و انتخاب)
      منتها من نمیدونم که چه لینکی رو به باکس سرچ برنامم بدم که از بانک اطاعاتی سایت بخونه.
      ممنون میشم کمکم کنید.
    • توسط H@mid.RS
      سلامو دورد خدمت دوستان و کاربران انجمن بیسیک فور ایکس
       
      ما بعضی اوقات نیاز داریم که اطلاعات کاربر همیشه قابل دسترس باشه
       
      مثلا برنامه ای نوشتیم که در اون پایگاه داده افلاین استفاده شده
      کافیه گوشی یه مشکلی براش پیش بیاد تا این پایگاه داده از بین بره
       
      خوب اینجا فقط برای استفاده از پایگاه داده انلاین نیاز به اینترنت هست
       
      کار باهاش مثل پایگاه داده افلاین هست
      من براتون ی سورس آماده کردم که بتونید اطلاعات یک کاربر رو از پایگاه داده ها بگیرید و روی اونا کار انجام بدید
       
      برای ذخیره هم با کدهای دستوری پایگاه داده میشه این کارو کرد که ما در مرور زمان کم کم براتون آماده می کنیم و میذاریم
       
      نمونه ای از کار با پایگاه داده ها رو شما می تونید در زیر می تونید ببینید :
       
       
      خوب حالا بریم سر اصل مطلبمون
       
      شات از کار سورس کد :

      دوستان بازم میگم هیچ فرقی نداره با پایگاه داده افلاین
       
      برای مثال داخل بازی کلش اف کلنز که همه می دونن و کار کردن با وارد کردن ایمیل اطلاعات میاد اطلاعات از سرور اون بازی
       
      ما هم می تونیم این کارو انجام بدیم
      من در این سورس با نام کاربری اطلاعات گرفتم شما دوست داشتید می تونید با هرچی که فیلد اون در جدولتون باشه انجام بدید
      کد کوئری گرفتن اطلاعات با نام کاربری :
      ExecuteRemoteQuery("SELECT email, user_id, location, user_name FROM tbl_member WHERE user_id='اینجا ایدی رو وارد کنید'", "userinfo") شما سعی کنید اگه اطلاعات کاربرا براتون مهم هست برید سمت دیتابیس انلاین ، هم امنیت و هم کپی برداری ازش خیلی سخت میشه
       
      فقط دوستان فایل SQLDB.php که براتون پیوست کردم برای ارتباط بین برنامه و دیتا بیس هست که اطلاعات دیتا بیس رو وارد کنید و در محلی از هاستتون بریزینش و لینکشو به قسمت که کدشو در زیر می ذارم بدین
       
      job.PostString("http://app.basic4x.ir/reg/SQLDB.php", Query) سوالی داشتید مطرح کنید
       
      سورس کد پیوست شد
       
       
      در پناه حق
       
      MySQL Www.Basic4X.IR.zip
      SQLDB.php