رفتن به مطلب
بیسیک فور ایکس
  • اطلاعیه ها

    • H@mid.RS

      جذب نیرو   پنجشنبه, 10 فروردین 1396

      درود به دوستان عزیز به چند نفر مدیر برای بخش های php و گرافیک نیازمندیم درصورت تمایل درخواست خود را در پیام خصوصی بفرستید  
    • H@mid.RS

      تغییر نام کاربری   دوشنبه, 28 فروردین 1396

      درود دوستانی که نام کاربری انها با ایمل شان یکی بود تغییر کرد مثلا نام کاربری sss@tmail.com به sss تغییر کرد دوستانی که مشکل ورود دارند @ به بعد را پاک کنند
    • H@mid.RS

      کسب درآمد   پنجشنبه, 31 فروردین 1396

      دوستانی که میخواهند با انجمن خودشون همکاری کنند و از محیط انجمن درآمد کسب کنند به بنده پیام خصوصی بفرستند
    • H@mid.RS

      راه اندازی وبلاگ برای انجمن   دوشنبه, 18 اردیبهشت 1396

      درود به همه دوستان عزیز از این پس کاربران ویژه  - همکاران - و مدیران میتوانند در انجمن برای خود وبلاگ بسازند
  • -1
batman1

ساخت برنامه ای مثل دیوار با بیسیک

سوال

سلام به همه.

دوستان،میخوام یه نرم افزار بسازم که مثل دیوار باشه.یعنی دیتابیس داشته باشه و آنلاین هم باشه

ممنون میشم کمکم کنید.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

3 پاسخ به این سوال تا کنون داده شده است

Recommended Posts

  • 0

شما باید علاوه بر بیسیک به sql , php هم تسلط نسبی داشته باشید

 

واسه اینکار  ارتباط با دیتا بیستون از php استفاده کنید

 

تو بیسیکم از کتابخونه  httputils2  میتونید استفاده کنید و با poststring مقادیر رو بین برنامه و دیتابیس و php ارسال و دریافت کنید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

چه ربطی به php داره؟!

با اس کیو ال دیتابیسشو میسازیم و برای اینکه محتوای سایت رو نشون بدیم،از آدرس دیتابیس استفاده میکنیم.

مگه اینطوری نیست؟!

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

نه دیتابیس آنلاین می سازن و با php بهش وصل می شن

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

  • مطالب مشابه

    • توسط batman1
      سلام به دوستان.
      مشکل من این خطا هست

      در ضمن،کتابخونه ای که بهش اشاره شده رو دارم(البته فقط فایل jar)
      اما با این حال بازهم ارور میده
      ممنون میشم راهنماییم کنید.
    • توسط batman1
      سلام به همه دوستان
      من برنامم رو مینوسیم
      در قسمت Designer هم کدهارو میارم
      مثلا lbl_title.SetLeftAndRight(20%x,80%x)
      lbl_title.SetTopAndBottom(0%y,10%y)
      منتها وقتی که روی گوشی یا تبلت اجرا میکنم
      اندازه ویووها با هم فرق میکنه!!
      چر اینطوری میشه
      ممنون.
    • توسط batman1
      سلام
      دوستان,من یو آر الی دارم که وقتی اون رو برای یک وب ویو تعریف میکنم و اجرا میکنم
      صفحه رو بارگذاری نمیکنه
      اما توی کامپیوتر به راحتی میاد
      ممنون میشم کمکم کنید
      خیلی واجبه
×