• اطلاعیه ها

    • H@mid.RS

      جذب نیرو   پنجشنبه, 10 فروردین 1396

      درود به دوستان عزیز به چند نفر مدیر برای بخش های php و گرافیک نیازمندیم درصورت تمایل درخواست خود را در پیام خصوصی بفرستید  
    • H@mid.RS

      تغییر نام کاربری   دوشنبه, 28 فروردین 1396

      درود دوستانی که نام کاربری انها با ایمل شان یکی بود تغییر کرد مثلا نام کاربری sss@tmail.com به sss تغییر کرد دوستانی که مشکل ورود دارند @ به بعد را پاک کنند
    • H@mid.RS

      کسب درآمد   پنجشنبه, 31 فروردین 1396

      دوستانی که میخواهند با انجمن خودشون همکاری کنند و از محیط انجمن درآمد کسب کنند به بنده پیام خصوصی بفرستند
    • H@mid.RS

      راه اندازی وبلاگ برای انجمن   دوشنبه, 18 اردیبهشت 1396

      درود به همه دوستان عزیز از این پس کاربران ویژه  - همکاران - و مدیران میتوانند در انجمن برای خود وبلاگ بسازند
  • 0
bakhtiaran

مشکل پخش آهنگ از طریق soundpool

سوال

با سلام بنده اومدم یک باتن گذاشتم و برای اون باتن هم از طریق soundpool یک اهنگ گذاشتم اما وقتی که کلیک کردم و اهنگ پخش شد اگه بخوام همونجور که در حال پخشه دوباره رو باتن کلیک کنم اهنگ قطع نمیشه و دوباره اهنگ شروع میشه که که با اهنگ قبلی قاطی میشه و صدا به هم میریزه کدم هم کد زیره

Sub Globals
    Dim sp As SoundPool
    Dim hu As Int
	
End Sub
Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean)
  Activity.LoadLayout("1")
 sp.Initialize(1)
hu = sp.Load(File.DirAssets,"re.ogg")
End sub
Sub Button8_Down


		sp.Play(hu,1,1,2,-1,1)



End Sub

ممنون میشم راهنمایی کنید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

9 پاسخ به این سوال تا کنون داده شده است

  • 0

من این کتابخونه رو ندارم که تست کنم ولی معمولا این مدل کتابخونه های تابع isplay دارن که true,false بر میگردونه

 

شما باید از if استفاده کنید که اگر play بود pause کنه و برعکس

پسند شده توسط viki0028

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

من این کتابخونه رو ندارم که تست کنم ولی معمولا این مدل کتابخونه های تابع isplay دارن که true,false بر میگردونه

شما باید از if استفاده کنید که اگر play بود pause کنه و برعکس

کتابخانه که همون audio هستش شرطش رو چجوری بنویسم هرجور مینویسم خطا میگیره

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

با سپاس 

 

دوست عزیزم کاری نداره که به این باتن ها میگن باتن دو زمانه به این صورت که :

Sub Button6_Click
If btnChecker Then
ToastMessageShow("ok",False)
Else
ToastMessageShow("no",False)
End If
End Sub

شما الان به جای btnChecker هر چیزی رو که میخوای باهاش کار کنی رو باید وارد کنی .

 

با سپاس

متآسفانه هرکاری میکنم عمل نمیکنه اگه میشه سورسمو یه نگاه بندازین الان مشکلم اینه که دوتا اهنگ گذاشتم و یک دکمه توقف دکمه توقف فقط یک بار کار میکنه واسه هر آهنگ بعدش اهنگ یک اگه درحال پخش بود و رو اهنگ دو کلیک کردم اهنگ یک قطع نمیشه و همزمان باهم پخش میشه

http://s8.picofile.com/file/8271134126/sound.rar.html

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

دوست عزیز این کدی که گذاشتم کد اصلی کار با این چیزی هست که شما میخواهید .

 

با if هایی برای چک کردن در هر باتن شما به کار کنید برا حل مشکل منتظر سورس آماده نباشید که .

 

من الان سورس شما رو دیدم اصلا کدهایی که ما داده بودیم درونش نبود.

 

شما یه مقداری خودتم فعالیت کن عزیز برادر 

 

با سپاس

ببینید من میام مینویسم اصلا عمل نمیکنه و خطا میگیره

if sp.play then

sp.stop

else

sp.play

end if

پسند شده توسط m007moh

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

کتابخانه که همون audio هستش شرطش رو چجوری بنویسم هرجور مینویسم خطا میگیره

 

بفرما داداش کداش اینجوریه

 

اول بیا sp  رو از نوع mediaplayer تعریف کن (تو همون کتابخونه audio)

Sub Globals
	Dim sp As MediaPlayer
	Private Button2 As Button
End Sub

بعدش تو تابع اصلی Initialize کن و موزیک رو توش load کن

Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean)
	Activity.LoadLayout("main")
	sp.Initialize2("sp")
	sp.Load(File.DirAssets,"1.mp3")
	Button2.Text="play/pause"
End Sub

بعدم تو خاصیت click دکمت اینجوری بنویس


Sub Button2_Click
	If sp.IsPlaying=False Then
		sp.Play
	Else
		sp.Pause
	End If
End Sub

اینجوری اگه درحال پخش باشه توقف میشه اگه درحال توقف باشه پخش میشه

 

ینی کلا پخش و توقف تو یه دکمه قرار گرفته همونی ک میخواستین

پسند شده توسط viki0028

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

حالا یه سوال 

 

به فرض من 2 باتن و 2 آهنگ داریم با همون کد 2 زمانه شما 

Sub Button2_Click
	If sp.IsPlaying=False Then
		sp.Play
	Else
		sp.Pause
	End If
End Sub

و یکی هم

Sub Button3_Click
	If sp1.IsPlaying=False Then
		sp1.Play
	Else
		sp1.Pause
	End If
End Sub

به چه صورت وقتی sp1 رو زدیم بخونه ، بعد sp رو زدیم sp1 قطع بشه و در حالی که sp1 داشت میخوند sp رو بزنیم sp1 قطع بشه و sp بخونه ؟

 

من از همین if استفاده کردم تو رویداد کلیک sp به صورت زیر

Sub sp_Play_Click
		If sp.IsPlaying=False Then
		sp.Play
	Else
		sp1.Pause
	End If
End Sub

ولی رو sp1 مشکل دارم دوست عزیز m007moh که من کلا فکر میکنم این کد هایی که من نوشتم ایراد داره چون من میخوام کاربر اومد رو هر کدوم از این باتن ها پشت سر هم کلیک کرد اون یکی قطع و این یکی شروع به کار کنه

 

اصلا نیاز به شرط نیست شما هر چقدر آهنگ دارین باید به تعداد اونا متغیر از نوع اینت بسازین و با توجه به اون متوقف و شروع کنید که من همین کارو کردم مشکلم حل شد

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

حالا یه سوال 

 

به فرض من 2 باتن و 2 آهنگ داریم با همون کد 2 زمانه شما 

Sub Button2_Click
	If sp.IsPlaying=False Then
		sp.Play
	Else
		sp.Pause
	End If
End Sub

و یکی هم

Sub Button3_Click
	If sp1.IsPlaying=False Then
		sp1.Play
	Else
		sp1.Pause
	End If
End Sub

به چه صورت وقتی sp1 رو زدیم بخونه ، بعد sp رو زدیم sp1 قطع بشه و در حالی که sp1 داشت میخوند sp رو بزنیم sp1 قطع بشه و sp بخونه ؟

 

من از همین if استفاده کردم تو رویداد کلیک sp به صورت زیر

Sub sp_Play_Click
		If sp.IsPlaying=False Then
		sp.Play
	Else
		sp1.Pause
	End If
End Sub

ولی رو sp1 مشکل دارم دوست عزیز m007moh که من کلا فکر میکنم این کد هایی که من نوشتم ایراد داره چون من میخوام کاربر اومد رو هر کدوم از این باتن ها پشت سر هم کلیک کرد اون یکی قطع و این یکی شروع به کار کنه

 

سلام

کدتوم رو اینجوری تغیر بدید همونی میشه که شما میخواید

 

بر فرض اینکه ما سه تا موزیک مختلف داشته باشیم و بخوایم با سه تا دکمه اجرا کنیم (من اینو توصیه نمیمنم بهتره با شرط روی یک دکمه کار کنید) ولی طبق فرضیه شما میریم جلو

 

اینجا sp1 , sp2 , sp3 از نوع مدیا پلیر هستن که به ترتیب تو Button3 , Button1 , Button1 بررسی شدن

 

دلیل اینم اینه که در هر صورت باید آهنگای دیگه قط بشن و بعد آهنگ مربوط به دکمه بررسی بشه

Sub Button1_Click
sp2.pause
sp3.pause
	If sp1.IsPlaying=False Then
		sp1.pause
	Else
		sp1.Play
	End If
End Sub

Sub Button2_Click
sp1.pause
sp3.pause
	If sp2.IsPlaying=False Then
		sp2.pause
	Else
		sp2.Play
	End If
End Sub

Sub Button3_Click
sp2.pause
sp1.pause
	If sp3.IsPlaying=False Then
		sp3.pause
	Else
		sp3.Play
	End If
End Sub 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0
من اینو توصیه نمیمنم بهتره با شرط روی یک دکمه کار کنید)

یا سپاس 

 

یعنی به چه صورتی ؟

 

 

منظورم اینه که آهنگاتون رو توی یه لیست بذارید و دکمه next,back بذارید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

ممنون میشم یک سورس ساده ای بزارید.

 

در ذهنم بود بیان کنم که خودتون گفتید.

 

با سپاس

 

بفرمایید جاییش ابهام بود بگید تا توضیح بدم


Sub Globals
	Dim lst As List
	Dim mp As MediaPlayer
	Dim i As Int:i=0
End Sub

Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean)
	Activity.LoadLayout("lay")
	lst.Initialize
	lst=File.ListFiles(File.DirRootExternal&"/music")
	mp.Initialize2("mp")
	mp.Load(File.DirRootExternal&"/music",lst.Get(i))
End Sub

Sub Activity_Resume

End Sub

Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean)

End Sub
Sub play_Click
	If mp.IsPlaying Then
	mp.Pause
	Else
	mp.Play
	End If
End Sub
Sub next_Click
	i=i+1
	mp.Load(File.DirRootExternal&"/music",lst.Get(i Mod lst.Size))
	mp.Play
End Sub
Sub back_Click
	i=i-1
	mp.Load(File.DirRootExternal&"/music",lst.Get(i Mod lst.Size))
	mp.Play
End Sub

اینم لینک سورس کامل

http://s9.picofile.com/file/8271892618/Media_player.zip.html

 

پ.ن: 

واسه تستش چنتا آهنگ بریزید تو پوشه Music

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط amir386
      سلام دوستان حدود چند ماهه سر درگمم تو یه موضوعی. چند بارم منصرف شم ازش ولی گفتم بپرسم کسی شاید تونست کمکم کنه...
      تو این پروژه میخوام . از این دیوایس برای اونیکی دیوایس از طریق سرور . هاست یا هر چی که بشه... از این دیوایس برای اونیکی دیوایس دستور ارسال کنم بعدش پاسخ تاییدم دریافت بشه یه چیزی شبیه به team viewer
      البته مشکل من دستوراتش نیست . مشکل اصلیم برقراری ارتباط بین این دو تا دیوایس هستش. دو روش هم پیش گرفتم ولی نتیجه خوبی نداده یکی از طریق ftp  یکی از طریق ارسال ایمیل و دریافتش... و.. 
      اگه کسی میتونه خواهشا کمکم کنه هزینه هم میکنم...
      یا یه نمونه سورسی ساخته بشع هم بقیشو خودم ادامه میدم.
      راه حل هاتونم پیشنهاد کنید مرسی 
    • توسط H@mid.RS
      درود به دوستان

      فیلم ارتباط و برنامه نویسی برای انواع گوشی ها و برد های آردوینو 

      حتما ببینید فوق العاده جالب هست :

       


       

      موفق باشید

    • توسط H@mid.RS


      با این کتابخانه شما می توانیدایمیل ارسال نمیاید

      برنامه نویسی ای او اس با Basic4IOS

      لینک دانلود :

      http://www.visualnet.inf.br/download/b4x/iPOP.zip

       

      سورس کد پیوست شد:

      iPOPSample.zip