پرش به

  • مهمان گرامی به انجمن برنامه نویسی بیسیک فور ایکس خوش آمدید برای استفاده از تمام امکانات انجمن لطفا ثبت نام کنید.
    تصویر

    مشکل پخش آهنگ از طریق soundpool

    basic

    • لطفا وارد حساب کاربری خود شوید تا بتوانید پاسخ دهید
    16 پاسخ برای این موضوع

    #1 ارسالی يكشنبه ۲۵ مهر ۹۵ - ۲۲:۰۴:۱۰

    bakhtiaran
    bakhtiaran
    +3
    • ██▒▒▒▒▒▒▒▒ %5

    • 12 ارسال

    با سلام بنده اومدم یک باتن گذاشتم و برای اون باتن هم از طریق soundpool یک اهنگ گذاشتم اما وقتی که کلیک کردم و اهنگ پخش شد اگه بخوام همونجور که در حال پخشه دوباره رو باتن کلیک کنم اهنگ قطع نمیشه و دوباره اهنگ شروع میشه که که با اهنگ قبلی قاطی میشه و صدا به هم میریزه کدم هم کد زیره

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

    ممنون میشم راهنمایی کنید



    #2 ارسالی دوشنبه ۲۶ مهر ۹۵ - ۰۹:۴۸:۳۳

    m007moh
    m007moh
    +347
    • ıllıllı Basic4X User ıllıllı

    • 162 ارسال
    • جنسیت : اقا

    مدال های کاربر

               

    من این کتابخونه رو ندارم که تست کنم ولی معمولا این مدل کتابخونه های تابع isplay دارن که true,false بر میگردونه

     

    شما باید از if استفاده کنید که اگر play بود pause کنه و برعکس


    • viki0028 این پست را پسندیده است

    #3 ارسالی دوشنبه ۲۶ مهر ۹۵ - ۱۱:۳۷:۴۲

    bakhtiaran
    bakhtiaran
    +3
    • ██▒▒▒▒▒▒▒▒ %5

    • 12 ارسال

    من این کتابخونه رو ندارم که تست کنم ولی معمولا این مدل کتابخونه های تابع isplay دارن که true,false بر میگردونه

    شما باید از if استفاده کنید که اگر play بود pause کنه و برعکس



    کتابخانه که همون audio هستش شرطش رو چجوری بنویسم هرجور مینویسم خطا میگیره

    #4 ارسالی دوشنبه ۲۶ مهر ۹۵ - ۱۷:۵۶:۵۹

    Syed Esmaeil
    Syed Esmaeil
    +1308
    • ıllı Basic4X Moderator ıllı

    • 975 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : تهران

    مدال های کاربر

                  

    کتابخانه که همون audio هستش شرطش رو چجوری بنویسم هرجور مینویسم خطا میگیره

    با سپاس 

     

    دوست عزیزم کاری نداره که به این باتن ها میگن باتن دو زمانه به این صورت که :

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

    شما الان به جای btnChecker هر چیزی رو که میخوای باهاش کار کنی رو باید وارد کنی .

     

    با سپاس


    • viki0028 و bakhtiaran این پست را پسندیده است



    فقط امام زمان (عج)



    بر پدر و مادر کسی که با منبع کپی پست میکنه رحمت ...............

     

    جهت سفارش هر گونه پروژه با من در ارتباط باشید.

     

    CRYPT3R@

     

     

     


    #5 ارسالی دوشنبه ۲۶ مهر ۹۵ - ۱۹:۱۹:۰۶

    bakhtiaran
    bakhtiaran
    +3
    • ██▒▒▒▒▒▒▒▒ %5

    • 12 ارسال

    با سپاس 

     

    دوست عزیزم کاری نداره که به این باتن ها میگن باتن دو زمانه به این صورت که :

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

    شما الان به جای btnChecker هر چیزی رو که میخوای باهاش کار کنی رو باید وارد کنی .

     

    با سپاس

    متآسفانه هرکاری میکنم عمل نمیکنه اگه میشه سورسمو یه نگاه بندازین الان مشکلم اینه که دوتا اهنگ گذاشتم و یک دکمه توقف دکمه توقف فقط یک بار کار میکنه واسه هر آهنگ بعدش اهنگ یک اگه درحال پخش بود و رو اهنگ دو کلیک کردم اهنگ یک قطع نمیشه و همزمان باهم پخش میشه

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید



    #6 ارسالی دوشنبه ۲۶ مهر ۹۵ - ۲۰:۲۶:۳۰

    Syed Esmaeil
    Syed Esmaeil
    +1308
    • ıllı Basic4X Moderator ıllı

    • 975 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : تهران

    مدال های کاربر

                  

    متآسفانه هرکاری میکنم عمل نمیکنه اگه میشه سورسمو یه نگاه بندازین الان مشکلم اینه که دوتا اهنگ گذاشتم و یک دکمه توقف دکمه توقف فقط یک بار کار میکنه واسه هر آهنگ بعدش اهنگ یک اگه درحال پخش بود و رو اهنگ دو کلیک کردم اهنگ یک قطع نمیشه و همزمان باهم پخش میشه

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

    دوست عزیز این کدی که گذاشتم کد اصلی کار با این چیزی هست که شما میخواهید .

     

    با if هایی برای چک کردن در هر باتن شما به کار کنید برا حل مشکل منتظر سورس آماده نباشید که .

     

    من الان سورس شما رو دیدم اصلا کدهایی که ما داده بودیم درونش نبود.

     

    شما یه مقداری خودتم فعالیت کن عزیز برادر 

     

    با سپاس


    • viki0028 و bakhtiaran این پست را پسندیده است



    فقط امام زمان (عج)



    بر پدر و مادر کسی که با منبع کپی پست میکنه رحمت ...............

     

    جهت سفارش هر گونه پروژه با من در ارتباط باشید.

     

    CRYPT3R@

     

     

     


    #7 ارسالی دوشنبه ۲۶ مهر ۹۵ - ۲۰:۴۵:۰۷

    bakhtiaran
    bakhtiaran
    +3
    • ██▒▒▒▒▒▒▒▒ %5

    • 12 ارسال

    دوست عزیز این کدی که گذاشتم کد اصلی کار با این چیزی هست که شما میخواهید .

     

    با if هایی برای چک کردن در هر باتن شما به کار کنید برا حل مشکل منتظر سورس آماده نباشید که .

     

    من الان سورس شما رو دیدم اصلا کدهایی که ما داده بودیم درونش نبود.

     

    شما یه مقداری خودتم فعالیت کن عزیز برادر 

     

    با سپاس

    ببینید من میام مینویسم اصلا عمل نمیکنه و خطا میگیره

    if sp.play then

    sp.stop

    else

    sp.play

    end if


    • m007moh این پست را پسندیده است

    #8 ارسالی دوشنبه ۲۶ مهر ۹۵ - ۲۰:۵۶:۲۵

    Syed Esmaeil
    Syed Esmaeil
    +1308
    • ıllı Basic4X Moderator ıllı

    • 975 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : تهران

    مدال های کاربر

                  

    خدمت شما دوست عزیز دقیقا چیزی که میخواهید اینجاس

     

    پلی . وقفه . استپ

     

    post-37-0-57504800-1475164055_thumb.png

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید


    • m007moh این پست را پسندیده است



    فقط امام زمان (عج)



    بر پدر و مادر کسی که با منبع کپی پست میکنه رحمت ...............

     

    جهت سفارش هر گونه پروژه با من در ارتباط باشید.

     

    CRYPT3R@

     

     

     


    #9 ارسالی سه شنبه ۲۷ مهر ۹۵ - ۰۹:۴۱:۲۳

    m007moh
    m007moh
    +347
    • ıllıllı Basic4X User ıllıllı

    • 162 ارسال
    • جنسیت : اقا

    مدال های کاربر

               

    کتابخانه که همون audio هستش شرطش رو چجوری بنویسم هرجور مینویسم خطا میگیره

     

    بفرما داداش کداش اینجوریه

     

    اول بیا sp  رو از نوع mediaplayer تعریف کن (تو همون کتابخونه audio)

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

    بعدش تو تابع اصلی Initialize کن و موزیک رو توش load کن

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

    بعدم تو خاصیت click دکمت اینجوری بنویس

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

    اینجوری اگه درحال پخش باشه توقف میشه اگه درحال توقف باشه پخش میشه

     

    ینی کلا پخش و توقف تو یه دکمه قرار گرفته همونی ک میخواستین


    • Syed Esmaeil و viki0028 این پست را پسندیده است

    #10 ارسالی چهارشنبه ۲۸ مهر ۹۵ - ۲۰:۱۲:۱۱

    Syed Esmaeil
    Syed Esmaeil
    +1308
    • ıllı Basic4X Moderator ıllı

    • 975 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : تهران

    مدال های کاربر

                  

    بفرما داداش کداش اینجوریه

     

    اول بیا sp  رو از نوع mediaplayer تعریف کن (تو همون کتابخونه audio)

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

    بعدش تو تابع اصلی Initialize کن و موزیک رو توش load کن

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

    بعدم تو خاصیت click دکمت اینجوری بنویس

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

    اینجوری اگه درحال پخش باشه توقف میشه اگه درحال توقف باشه پخش میشه

     

    ینی کلا پخش و توقف تو یه دکمه قرار گرفته همونی ک میخواستین

     

    حالا یه سوال 

     

    به فرض من 2 باتن و 2 آهنگ داریم با همون کد 2 زمانه شما 

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

    و یکی هم

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

    به چه صورت وقتی sp1 رو زدیم بخونه ، بعد sp رو زدیم sp1 قطع بشه و در حالی که sp1 داشت میخوند sp رو بزنیم sp1 قطع بشه و sp بخونه ؟

     

    من از همین if استفاده کردم تو رویداد کلیک sp به صورت زیر

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

    ولی رو sp1 مشکل دارم دوست عزیز m007moh که من کلا فکر میکنم این کد هایی که من نوشتم ایراد داره چون من میخوام کاربر اومد رو هر کدوم از این باتن ها پشت سر هم کلیک کرد اون یکی قطع و این یکی شروع به کار کنه


    • m007moh این پست را پسندیده است



    فقط امام زمان (عج)



    بر پدر و مادر کسی که با منبع کپی پست میکنه رحمت ...............

     

    جهت سفارش هر گونه پروژه با من در ارتباط باشید.

     

    CRYPT3R@

     

     

     


    #11 ارسالی چهارشنبه ۲۸ مهر ۹۵ - ۲۲:۲۹:۴۸

    bakhtiaran
    bakhtiaran
    +3
    • ██▒▒▒▒▒▒▒▒ %5

    • 12 ارسال

    حالا یه سوال 

     

    به فرض من 2 باتن و 2 آهنگ داریم با همون کد 2 زمانه شما 

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

    و یکی هم

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

    به چه صورت وقتی sp1 رو زدیم بخونه ، بعد sp رو زدیم sp1 قطع بشه و در حالی که sp1 داشت میخوند sp رو بزنیم sp1 قطع بشه و sp بخونه ؟

     

    من از همین if استفاده کردم تو رویداد کلیک sp به صورت زیر

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

    ولی رو sp1 مشکل دارم دوست عزیز m007moh که من کلا فکر میکنم این کد هایی که من نوشتم ایراد داره چون من میخوام کاربر اومد رو هر کدوم از این باتن ها پشت سر هم کلیک کرد اون یکی قطع و این یکی شروع به کار کنه

     

    اصلا نیاز به شرط نیست شما هر چقدر آهنگ دارین باید به تعداد اونا متغیر از نوع اینت بسازین و با توجه به اون متوقف و شروع کنید که من همین کارو کردم مشکلم حل شد



    #12 ارسالی چهارشنبه ۲۸ مهر ۹۵ - ۲۳:۵۱:۳۸

    Syed Esmaeil
    Syed Esmaeil
    +1308
    • ıllı Basic4X Moderator ıllı

    • 975 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : تهران

    مدال های کاربر

                  

    اصلا نیاز به شرط نیست شما هر چقدر آهنگ دارین باید به تعداد اونا متغیر از نوع اینت بسازین و با توجه به اون متوقف و شروع کنید که من همین کارو کردم مشکلم حل شد

    سورسی مبنی بر فرمایشاتتون که به دل شیرین اومد پیوست کنید .


    • Sina این پست را پسندیده است



    فقط امام زمان (عج)



    بر پدر و مادر کسی که با منبع کپی پست میکنه رحمت ...............

     

    جهت سفارش هر گونه پروژه با من در ارتباط باشید.

     

    CRYPT3R@

     

     

     


    #13 ارسالی جمعه ۳۰ مهر ۹۵ - ۰۲:۰۴:۵۴

    m007moh
    m007moh
    +347
    • ıllıllı Basic4X User ıllıllı

    • 162 ارسال
    • جنسیت : اقا

    مدال های کاربر

               

    حالا یه سوال 

     

    به فرض من 2 باتن و 2 آهنگ داریم با همون کد 2 زمانه شما 

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

    و یکی هم

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

    به چه صورت وقتی sp1 رو زدیم بخونه ، بعد sp رو زدیم sp1 قطع بشه و در حالی که sp1 داشت میخوند sp رو بزنیم sp1 قطع بشه و sp بخونه ؟

     

    من از همین if استفاده کردم تو رویداد کلیک sp به صورت زیر

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

    ولی رو sp1 مشکل دارم دوست عزیز m007moh که من کلا فکر میکنم این کد هایی که من نوشتم ایراد داره چون من میخوام کاربر اومد رو هر کدوم از این باتن ها پشت سر هم کلیک کرد اون یکی قطع و این یکی شروع به کار کنه

     

    سلام

    کدتوم رو اینجوری تغیر بدید همونی میشه که شما میخواید

     

    بر فرض اینکه ما سه تا موزیک مختلف داشته باشیم و بخوایم با سه تا دکمه اجرا کنیم (من اینو توصیه نمیمنم بهتره با شرط روی یک دکمه کار کنید) ولی طبق فرضیه شما میریم جلو

     

    اینجا sp1 , sp2 , sp3 از نوع مدیا پلیر هستن که به ترتیب تو Button3 , Button1 , Button1 بررسی شدن

     

    دلیل اینم اینه که در هر صورت باید آهنگای دیگه قط بشن و بعد آهنگ مربوط به دکمه بررسی بشه

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید


    • Syed Esmaeil این پست را پسندیده است

    #14 ارسالی جمعه ۳۰ مهر ۹۵ - ۱۵:۵۲:۳۴

    Syed Esmaeil
    Syed Esmaeil
    +1308
    • ıllı Basic4X Moderator ıllı

    • 975 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : تهران

    مدال های کاربر

                  

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

    یا سپاس 

     

    یعنی به چه صورتی ؟




    فقط امام زمان (عج)



    بر پدر و مادر کسی که با منبع کپی پست میکنه رحمت ...............

     

    جهت سفارش هر گونه پروژه با من در ارتباط باشید.

     

    CRYPT3R@

     

     

     


    #15 ارسالی جمعه ۳۰ مهر ۹۵ - ۲۲:۵۷:۱۳

    m007moh
    m007moh
    +347
    • ıllıllı Basic4X User ıllıllı

    • 162 ارسال
    • جنسیت : اقا

    مدال های کاربر

               

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

    یا سپاس 

     

    یعنی به چه صورتی ؟

     

     

    منظورم اینه که آهنگاتون رو توی یه لیست بذارید و دکمه next,back بذارید







    همچنین به basic نیز برچسب خورده است

    1 کاربر در حال خواندن این موضوع است

    0 کاربر، 0 مهمان و 0 عضو مخفی


      Bing (1)
    تغییر Layout ایندکس انجمن
    انتخاب فونت دلخواه
    انتخاب رنگ عناصر
    123456789101112131415
    انتخاب عکس به عنوان پس زمینه
    انتخاب پترن به عنوان پس زمینه
    انتخاب رنگ پس زمینه ایندکس
    انتخاب رنگ منو ها
    Click To Disable Effects