Welcome to بیسیک فور ایکس

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

  • 0
batman1

وارد کردن اعداد در Edit Text

سوال

سلام به همه.

دوستان،دکمه ای دارم که میخوام وقتی روی اون زدم،داخل ادیت تکستم،مثلا عدد 1 رو دارد کنه.

مشکلم اینه که نمیدونم چی کار کنم که وقتی هربار کاربر روی عدد یک میزنه،عدد یک،اضافه بشه.

مثلا 4بار روی کلید 1میزنه،چهارتا یک تایپ شه!!

ممنون میشم راهنماییم کنید.

و این که چه طوری میتونم عددی که در ادیت تکست وارد میشه رو داخل یک متغیر عددی ذخیره کنم؟!

dim n1 as double=edittext1.text

اینطوری که نمیشه!!

پسند شده توسط m007moh

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

3 پاسخ به این سوال تا کنون داده شده است

  • 0

سلام به همه.

دوستان،دکمه ای دارم که میخوام وقتی روی اون زدم،داخل ادیت تکستم،مثلا عدد 1 رو دارد کنه.

مشکلم اینه که نمیدونم چی کار کنم که وقتی هربار کاربر روی عدد یک میزنه،عدد یک،اضافه بشه.

مثلا 4بار روی کلید 1میزنه،چهارتا یک تایپ شه!!

ممنون میشم راهنماییم کنید.

و این که چه طوری میتونم عددی که در ادیت تکست وارد میشه رو داخل یک متغیر عددی ذخیره کنم؟!

dim n1 as double=edittext1.text

اینطوری که نمیشه!!

 

شما باید تو خاصیت کلیک دکمتون اینجوری بنویسید

Sub btn1_Click
	Edittext1.text=Edittext1.text&"1"
End Sub

اینجوری هربار که روی دکمه btn1 ضربه بزنید یدونه 1 به ته رشتتون اضاف میشه

مثلا اگه 4 بار رو دکمه کلیک کنید میشه 1111

پسند شده توسط batman1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 0

سلام و درود

نمیدونم منظورتون چیه دقیقا , اما در حالت پیشفرض هم همینطوره

پسند شده توسط batman1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 0

اینجوری بنویسید


Dim S as string
S="sina"
Sub btn_click
S=S+1
Endsub
[/Php]

الآن استرینگ S در حالت معمولی سینا هست اما با کلیک بر دکمه btn می شه sina1

پسند شده توسط batman1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط batman1
      سلام.
      من یه سرویسی راه اندازی کردم،حالا وقتی اجراش میکنم و بریک پوینت میزنم،میبینم که اصلا قسمت اصلیه کد داخل سرویس،اجرا نمیشه!!
      تصویر رو ببینید:

      بعد از این که سرویس کریت رو چک میکنه،میاد سرویس استارت رو هم چک میکنه و دیگه سراغ ساب آخر نمیره!!
      به نظرتون مشکل از کجاست؟
    • توسط batman1
      سلام به همه.
      من یه برنامه نویشتم که وای فای های روشن رو پیدا میکنه و داخل یک لیست ویو نشون میده.
      حالا من میخوام با انتخاب هرکدوم از وای فای ها،اگه باز بودن،به اون وای فای متصل بشه.
      چه جوری آیتم های لیست ویو رو انتخاب کنم؟
      چون ممکنه بعضی موقع ها 10تا آیتم گیر بیاره و بعضی موقع ها 5 تا.
      چه جوری انتخاب کنم؟
    • توسط batman1
      سلام به همه.
      برنامه ای دارم که درش از سرویس ها استفاده کردم.
      عملکرد برنامه،مثل نرم افزارهای هشدار دهنده میمونه.(آلارم)
      منتها من یه اسپینر دارم که آهنگ های هشدار،داخل اونه.
      من چه جوری باید اون اسپینر رو توی سرویس تعریف کنم؟خطا میده.
      ممنون.