رفتن به مطلب
بیسیک فور ایکس
  • اطلاعیه ها

    • H@mid.RS

      جذب نیرو   پنجشنبه, 10 فروردین 1396

      درود به دوستان عزیز به چند نفر مدیر برای بخش های php و گرافیک نیازمندیم درصورت تمایل درخواست خود را در پیام خصوصی بفرستید  
    • H@mid.RS

      تغییر نام کاربری   دوشنبه, 28 فروردین 1396

      درود دوستانی که نام کاربری انها با ایمل شان یکی بود تغییر کرد مثلا نام کاربری sss@tmail.com به sss تغییر کرد دوستانی که مشکل ورود دارند @ به بعد را پاک کنند
    • H@mid.RS

      کسب درآمد   پنجشنبه, 31 فروردین 1396

      دوستانی که میخواهند با انجمن خودشون همکاری کنند و از محیط انجمن درآمد کسب کنند به بنده پیام خصوصی بفرستند
    • H@mid.RS

      راه اندازی وبلاگ برای انجمن   دوشنبه, 18 اردیبهشت 1396

      درود به همه دوستان عزیز از این پس کاربران ویژه  - همکاران - و مدیران میتوانند در انجمن برای خود وبلاگ بسازند
  • 0
batman1

وارد کردن اعداد در Edit Text

سوال

سلام به همه.

دوستان،دکمه ای دارم که میخوام وقتی روی اون زدم،داخل ادیت تکستم،مثلا عدد 1 رو دارد کنه.

مشکلم اینه که نمیدونم چی کار کنم که وقتی هربار کاربر روی عدد یک میزنه،عدد یک،اضافه بشه.

مثلا 4بار روی کلید 1میزنه،چهارتا یک تایپ شه!!

ممنون میشم راهنماییم کنید.

و این که چه طوری میتونم عددی که در ادیت تکست وارد میشه رو داخل یک متغیر عددی ذخیره کنم؟!

dim n1 as double=edittext1.text

اینطوری که نمیشه!!

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

3 پاسخ به این سوال تا کنون داده شده است

Recommended Posts

  • 0

سلام به همه.

دوستان،دکمه ای دارم که میخوام وقتی روی اون زدم،داخل ادیت تکستم،مثلا عدد 1 رو دارد کنه.

مشکلم اینه که نمیدونم چی کار کنم که وقتی هربار کاربر روی عدد یک میزنه،عدد یک،اضافه بشه.

مثلا 4بار روی کلید 1میزنه،چهارتا یک تایپ شه!!

ممنون میشم راهنماییم کنید.

و این که چه طوری میتونم عددی که در ادیت تکست وارد میشه رو داخل یک متغیر عددی ذخیره کنم؟!

dim n1 as double=edittext1.text

اینطوری که نمیشه!!

 

شما باید تو خاصیت کلیک دکمتون اینجوری بنویسید

Sub btn1_Click
	Edittext1.text=Edittext1.text&"1"
End Sub

اینجوری هربار که روی دکمه btn1 ضربه بزنید یدونه 1 به ته رشتتون اضاف میشه

مثلا اگه 4 بار رو دکمه کلیک کنید میشه 1111

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

سلام و درود

نمیدونم منظورتون چیه دقیقا , اما در حالت پیشفرض هم همینطوره

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

اینجوری بنویسید


Dim S as string
S="sina"
Sub btn_click
S=S+1
Endsub
[/Php]

الآن استرینگ S در حالت معمولی سینا هست اما با کلیک بر دکمه btn می شه sina1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط batman1
      سلام به همه دوستان.
      کسی هست که بدونه چه طور میتونم توی حافظه دستکاه فایل هایی که اسم های مشابهی دارن رو پیدا کنم و نمایش بدم؟
      ممنون.
    • توسط batman1
      سلام به همه بزرگواران
      کسی هست بتون برنامه ای بنویسه که بشه باهاش لینک زیر رو کامل باز کرد و به سایت لاگین شد؟!
      https://reg.pnu.ac.ir/forms/authenticateuser/login.htm
      اصلا نمیخوام برنامه پیچیده ای باشه
      میخوام توی یک وب ویو این لینک کاملا باز بشه
      توجه داشته باشید که این لینک رو هرمرورگری  نمیتونه باز کنه
      فقط IE
      دستمزد برنامه نویس هم محفوظه
      ممنون.
    • توسط batman1
      با سلام خدمت دوستان
      برخی از دوستان که به سایت گلستان(دانشگاه پیام نور)مراجعه کرده باشند
      این سایت فقط با مرورگر IE باز میشود
      از اونجایی که مرورگر پیشفرض اندروید،کروم است
      من میخوام برنامه ای بنویسم که فقط بتونه با یه یو آر ال سایتو باز کنه
      اصلا نمیدونم از کجا باید شروع کنم.
      ممنون میشم کمکم کنید.
×