رفتن به مطلب
بیسیک فور ایکس
  • 0
batman1

فاکتوریل

سوال

سلام به همه.

دوستان،من الگوریتم فاکتوریل رو به شکل زیر نوشتم:

dim result_fac, num as int
result_fac=1
num=txt_num_1.Text
		For i=num To 1			
			result_fac=result_fac*i			
			i=i-1
			Msgbox(result_fac,"")	
		Next

اما به حلقه فور که میرسه،بدنه رو اجرا نمیکنه و از حلقه خارج میشه.

میشه بگید مشکلم کجاست؟!

ممنون.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

3 پاسخ به این سوال تا کنون داده شده است

Recommended Posts

  • 0

شما گفتید از اون عدد تا یک باید جای اون دو تا رو عوض کنید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0


dim result_fac, num as int

result_fac=1

num=txt_num_1.Text

For i=1 To num

result_fac=result_fac*i

Next

Msgbox(result_fac,"")

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

سلام به همه.

دوستان،من الگوریتم فاکتوریل رو به شکل زیر نوشتم:

dim result_fac, num as int
result_fac=1
num=txt_num_1.Text
		For i=num To 1			
			result_fac=result_fac*i			
			i=i-1
			Msgbox(result_fac,"")	
		Next

اما به حلقه فور که میرسه،بدنه رو اجرا نمیکنه و از حلقه خارج میشه.

میشه بگید مشکلم کجاست؟!

ممنون.

 

دوست عزیز توی بیسیک واسه اینکه حلقه برعکس باشه باید از step-1 استفاده کرد کدتون میشه مث زیر

dim result_fac, num as int
result_fac=1
num=txt_num_1.Text
		For i=num To 1	step -1		
			result_fac=result_fac*i			
		Next

Msgbox(result_fac,"")	

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط batman1
      سلام به همه.
      دوستان،من با استفاده از کتابخانه SHCamera عکس گرفتم.
      منتها دوتا مشکل دارم
      یکی میخوام این عکسی که داخل پنل هست رو به داخل یه ایمیج ویو انتقال بدم
      یکی میخوام کاربر بتونه تصویری که دوربین داخل پنل مینداره رو زمانی که دوربین داره کار میکنه،بزرگ نمایی کنم.
      خیلی گشتم
      چیزی پیدا نکردم
      ممنون میشم راهنماییم کنید.
    • توسط batman1
      سلام به همه دوستان.
      کسی هست که بدونه چه طور میتونم توی حافظه دستکاه فایل هایی که اسم های مشابهی دارن رو پیدا کنم و نمایش بدم؟
      ممنون.
    • توسط batman1
      سلام به همه بزرگواران
      کسی هست بتون برنامه ای بنویسه که بشه باهاش لینک زیر رو کامل باز کرد و به سایت لاگین شد؟!
      https://reg.pnu.ac.ir/forms/authenticateuser/login.htm
      اصلا نمیخوام برنامه پیچیده ای باشه
      میخوام توی یک وب ویو این لینک کاملا باز بشه
      توجه داشته باشید که این لینک رو هرمرورگری  نمیتونه باز کنه
      فقط IE
      دستمزد برنامه نویس هم محفوظه
      ممنون.
×