Welcome to بیسیک فور ایکس

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

  • 0
batman1

فاکتوریل

سوال

سلام به همه.

دوستان،من الگوریتم فاکتوریل رو به شکل زیر نوشتم:

dim result_fac, num as int
result_fac=1
num=txt_num_1.Text
		For i=num To 1			
			result_fac=result_fac*i			
			i=i-1
			Msgbox(result_fac,"")	
		Next

اما به حلقه فور که میرسه،بدنه رو اجرا نمیکنه و از حلقه خارج میشه.

میشه بگید مشکلم کجاست؟!

ممنون.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

3 پاسخ به این سوال تا کنون داده شده است

  • 0

شما گفتید از اون عدد تا یک باید جای اون دو تا رو عوض کنید

پسند شده توسط batman1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 0

سلام به همه.

دوستان،من الگوریتم فاکتوریل رو به شکل زیر نوشتم:

dim result_fac, num as int
result_fac=1
num=txt_num_1.Text
		For i=num To 1			
			result_fac=result_fac*i			
			i=i-1
			Msgbox(result_fac,"")	
		Next

اما به حلقه فور که میرسه،بدنه رو اجرا نمیکنه و از حلقه خارج میشه.

میشه بگید مشکلم کجاست؟!

ممنون.

 

دوست عزیز توی بیسیک واسه اینکه حلقه برعکس باشه باید از step-1 استفاده کرد کدتون میشه مث زیر

dim result_fac, num as int
result_fac=1
num=txt_num_1.Text
		For i=num To 1	step -1		
			result_fac=result_fac*i			
		Next

Msgbox(result_fac,"")	
پسند شده توسط Sina، batman1، salmana و 1 کاربر دیگر

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط batman1
      سلام.
      من یه سرویسی راه اندازی کردم،حالا وقتی اجراش میکنم و بریک پوینت میزنم،میبینم که اصلا قسمت اصلیه کد داخل سرویس،اجرا نمیشه!!
      تصویر رو ببینید:

      بعد از این که سرویس کریت رو چک میکنه،میاد سرویس استارت رو هم چک میکنه و دیگه سراغ ساب آخر نمیره!!
      به نظرتون مشکل از کجاست؟
    • توسط batman1
      سلام به همه.
      من یه برنامه نویشتم که وای فای های روشن رو پیدا میکنه و داخل یک لیست ویو نشون میده.
      حالا من میخوام با انتخاب هرکدوم از وای فای ها،اگه باز بودن،به اون وای فای متصل بشه.
      چه جوری آیتم های لیست ویو رو انتخاب کنم؟
      چون ممکنه بعضی موقع ها 10تا آیتم گیر بیاره و بعضی موقع ها 5 تا.
      چه جوری انتخاب کنم؟
    • توسط batman1
      سلام به همه.
      برنامه ای دارم که درش از سرویس ها استفاده کردم.
      عملکرد برنامه،مثل نرم افزارهای هشدار دهنده میمونه.(آلارم)
      منتها من یه اسپینر دارم که آهنگ های هشدار،داخل اونه.
      من چه جوری باید اون اسپینر رو توی سرویس تعریف کنم؟خطا میده.
      ممنون.