• 0
batman1

مشکل در راه اندازی دیتابیس

سوال

سلام به همه.

دوستان،من فایل دیتابیسم رو ساختم و در پوشه فایل ریختم.

و هم چنین به وسیله کدهای زیر راه اندازیش کردم:

If File.Exists(File.DirInternal,"jadval_zarb.db")=False Then
		File.Copy(File.DirAssets,"jadval_zarb.db",File.DirInternal,"jadval_zarb.db")	
	End If
	sql1.Initialize(File.DirInternal,"jadval_zarb.db",True)

حالا وقتی به قسنت راه اندازی میرسه،از برنامه میاد بیرون!!

مشکل کجاست؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

14 پاسخ به این سوال تا کنون داده شده است

  • 0

عزیز،واسه من به خط

sql1.Initialize(File.DirInternal,"jadval_zarb.db",False)

میرسه،اصلا دیگه خط های بعدی رو اجرا نمیکنه.

از برنامه میاد بیرون!!

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

ممنون میشم یکی جواب منو بده.

داداش من کدات و برنامت رو چک کردم کدات (قسمت دیتا بیسش) مشکلی نداره 

ولی خود دیتابیست مشکل داره تو pc  باز میشه ولی تو گوشی باز نمیشه واسه اینکه مطمئن شی نرم افزار root explorer رو نصب کن رو گوشیت این نرم افزار دیتابیس ها رو راحت باز میکنه ولی دیتا بیس تو رو مشکل میگیره

salmana و batman1 پسند شده است

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

لطف کردید.

آقا،من دیتابیس رو از اول ساختم

حالا همه چیز اوکیه:

If File.Exists(File.DirAssets,"jadvalzarb.db")=False Then
		File.Copy(File.DirAssets,"jadvalzarb.db",File.DirInternal,"jadvalzarb.db")
	End If
	sql1.Initialize(File.DirInternal,"jadvalzarb.db",True)	
	cur=sql1.ExecQuery("SELECT * FROM tbl_zarb_1")
	For i=0 To cur.RowCount
		cur.Position=i
		list_jadval_zarb.AddSingleLine(cur.GetString("zarb1"))
	Next

اما به این خط که میرسه:

cur=sql1.ExecQuery("SELECT * FROM tbl_zarb_1")

خطا میده.

دیباگش کردم،دیدم که میزننه cur راه اندازی نشده.درحالی که متغیر cur من اصلا ویژگی به اسم initialize نداره که بخواد راه اندازی بشه!

ممنون میشم راهنماییم کنید.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

لطف کردید.

آقا،من دیتابیس رو از اول ساختم

حالا همه چیز اوکیه:

If File.Exists(File.DirAssets,"jadvalzarb.db")=False Then
		File.Copy(File.DirAssets,"jadvalzarb.db",File.DirInternal,"jadvalzarb.db")
	End If
	sql1.Initialize(File.DirInternal,"jadvalzarb.db",True)	
	cur=sql1.ExecQuery("SELECT * FROM tbl_zarb_1")
	For i=0 To cur.RowCount
		cur.Position=i
		list_jadval_zarb.AddSingleLine(cur.GetString("zarb1"))
	Next

اما به این خط که میرسه:

cur=sql1.ExecQuery("SELECT * FROM tbl_zarb_1")

خطا میده.

دیباگش کردم،دیدم که میزننه cur راه اندازی نشده.درحالی که متغیر cur من اصلا ویژگی به اسم initialize نداره که بخواد راه اندازی بشه!

ممنون میشم راهنماییم کنید.

 

پیوستش کن تا چکش کنم 

 

اینجا ک کدات مشکلی نداره

salmana و batman1 پسند شده است

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

ممنون میشم یکی جواب منو بده

 

بفرما

 

http://s8.picofile.com/file/8272501492/Jadval_Zarb.rar.html

 

ولی اسم بعضی چیزا توی دیتابیس رو تغییر دادم و توی بیسیکت هم اعمال کردم

batman1 پسند دیده است

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

عزیز،اینو چی کارش کردی؟!

این که هنوز ارور میده!!

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

عزیز،اینو چی کارش کردی؟!

این که هنوز ارور میده!!

 

چه موقعی ارور رو مشاهده میکنی؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

طبق معمول،وقتی به این خط میرسم:

sql1.Initialize(File.DirInternal,"jadvalzarb.db",True)

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

 

طبق معمول،وقتی به این خط میرسم:

sql1.Initialize(File.DirInternal,"jadvalzarb.db",True)

سلام

توی لاگ چه خطایی میده؟

salmana و batman1 پسند شده است

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

کدهاتون درستن و نباید همچین خطایی بده

این خطا میگه که کلا نمیشناسه دیتایس رو

شما یه پروژه جدید بسازین و دوباره دیتابیس رو معرفی کنین ببینین باز هم همین خطا رو میده؟

batman1 و salmana پسند شده است

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط batman1
      با سلام.
      دوستان،من داخل برنامم که پوشه دارم که میخوام محتویات این پوشه رو به سرور ایکس ارسال کنم.
      من این دوستورات رو برای ارسال استفاده میکنم:
      sub sendfile Dim http As HttpJob http.Initialize("job",Me) http.PostFile("http://آدرس سرور",File.DirInternal,"پوشه ای که میخوام محتویاتش فرستاده بشه") End Sub Sub JobDone (Job As HttpJob) If Job.Success=True Then ToastMessageShow("با موفقیت ارسال شد",False) Else ToastMessageShow("ارسال نشد !",True) End If End Sub حالا من مشکلم اینجاست که،همین که آدرس سرور رو بدم کافیه و یا اینکه چیز دیگه ای باید بهش اضافه کنم؟
      دوم اینکه چه جوری بهش بشناسونم که محتوای فلان پوشه رو بفرست؟
      ممنون میشم راهنماییم کنید.
    • توسط batman1
      سلام به همه.
      دوستان،من دنبال کتابخونه ایم که بتونه اطلاعات همه سخت افزارهای گوشی رو بده.
      از کتابخونه phone استفاده کردم،اما خیلی کامل نیست.
      ممنون میشم راهنماییم کنید.
    • توسط batman1
      سلام به تمامی دوستان.
      من نرم افزاری ساختم که حجمش خیلی بالاست.
      آیا میشه با ترفندی حجم اون رو پایین آورد و حجم اصلیش،زمانی که نصب میشه،خودشو نشون بده؟!
      مثلا قبل از نصب،10مگه و بعد از نصب بشه 30 مگ.
      ممنون