• اطلاعیه ها

    • H@mid.RS

      جذب نیرو   پنجشنبه, 10 فروردین 1396

      درود به دوستان عزیز به چند نفر مدیر برای بخش های php و گرافیک نیازمندیم درصورت تمایل درخواست خود را در پیام خصوصی بفرستید  
    • H@mid.RS

      تغییر نام کاربری   دوشنبه, 28 فروردین 1396

      درود دوستانی که نام کاربری انها با ایمل شان یکی بود تغییر کرد مثلا نام کاربری sss@tmail.com به sss تغییر کرد دوستانی که مشکل ورود دارند @ به بعد را پاک کنند
    • H@mid.RS

      کسب درآمد   پنجشنبه, 31 فروردین 1396

      دوستانی که میخواهند با انجمن خودشون همکاری کنند و از محیط انجمن درآمد کسب کنند به بنده پیام خصوصی بفرستند
  • 0
batman1

مشکل در راه اندازی دیتابیس

سوال

سلام به همه.

دوستان،من فایل دیتابیسم رو ساختم و در پوشه فایل ریختم.

و هم چنین به وسیله کدهای زیر راه اندازیش کردم:

If File.Exists(File.DirInternal,"jadval_zarb.db")=False Then
		File.Copy(File.DirAssets,"jadval_zarb.db",File.DirInternal,"jadval_zarb.db")	
	End If
	sql1.Initialize(File.DirInternal,"jadval_zarb.db",True)

حالا وقتی به قسنت راه اندازی میرسه،از برنامه میاد بیرون!!

مشکل کجاست؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

14 پاسخ به این سوال تا کنون داده شده است

  • 0

عزیز،واسه من به خط

sql1.Initialize(File.DirInternal,"jadval_zarb.db",False)

میرسه،اصلا دیگه خط های بعدی رو اجرا نمیکنه.

از برنامه میاد بیرون!!

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

ممنون میشم یکی جواب منو بده.

داداش من کدات و برنامت رو چک کردم کدات (قسمت دیتا بیسش) مشکلی نداره 

ولی خود دیتابیست مشکل داره تو pc  باز میشه ولی تو گوشی باز نمیشه واسه اینکه مطمئن شی نرم افزار root explorer رو نصب کن رو گوشیت این نرم افزار دیتابیس ها رو راحت باز میکنه ولی دیتا بیس تو رو مشکل میگیره

پسند شده توسط batman1 و salmana

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

لطف کردید.

آقا،من دیتابیس رو از اول ساختم

حالا همه چیز اوکیه:

If File.Exists(File.DirAssets,"jadvalzarb.db")=False Then
		File.Copy(File.DirAssets,"jadvalzarb.db",File.DirInternal,"jadvalzarb.db")
	End If
	sql1.Initialize(File.DirInternal,"jadvalzarb.db",True)	
	cur=sql1.ExecQuery("SELECT * FROM tbl_zarb_1")
	For i=0 To cur.RowCount
		cur.Position=i
		list_jadval_zarb.AddSingleLine(cur.GetString("zarb1"))
	Next

اما به این خط که میرسه:

cur=sql1.ExecQuery("SELECT * FROM tbl_zarb_1")

خطا میده.

دیباگش کردم،دیدم که میزننه cur راه اندازی نشده.درحالی که متغیر cur من اصلا ویژگی به اسم initialize نداره که بخواد راه اندازی بشه!

ممنون میشم راهنماییم کنید.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

لطف کردید.

آقا،من دیتابیس رو از اول ساختم

حالا همه چیز اوکیه:

If File.Exists(File.DirAssets,"jadvalzarb.db")=False Then
		File.Copy(File.DirAssets,"jadvalzarb.db",File.DirInternal,"jadvalzarb.db")
	End If
	sql1.Initialize(File.DirInternal,"jadvalzarb.db",True)	
	cur=sql1.ExecQuery("SELECT * FROM tbl_zarb_1")
	For i=0 To cur.RowCount
		cur.Position=i
		list_jadval_zarb.AddSingleLine(cur.GetString("zarb1"))
	Next

اما به این خط که میرسه:

cur=sql1.ExecQuery("SELECT * FROM tbl_zarb_1")

خطا میده.

دیباگش کردم،دیدم که میزننه cur راه اندازی نشده.درحالی که متغیر cur من اصلا ویژگی به اسم initialize نداره که بخواد راه اندازی بشه!

ممنون میشم راهنماییم کنید.

 

پیوستش کن تا چکش کنم 

 

اینجا ک کدات مشکلی نداره

پسند شده توسط batman1 و salmana

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

ممنون میشم یکی جواب منو بده

 

بفرما

 

http://s8.picofile.com/file/8272501492/Jadval_Zarb.rar.html

 

ولی اسم بعضی چیزا توی دیتابیس رو تغییر دادم و توی بیسیکت هم اعمال کردم

پسند شده توسط batman1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

عزیز،اینو چی کارش کردی؟!

این که هنوز ارور میده!!

 

چه موقعی ارور رو مشاهده میکنی؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

طبق معمول،وقتی به این خط میرسم:

sql1.Initialize(File.DirInternal,"jadvalzarb.db",True)

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

 

طبق معمول،وقتی به این خط میرسم:

sql1.Initialize(File.DirInternal,"jadvalzarb.db",True)

سلام

توی لاگ چه خطایی میده؟

پسند شده توسط salmana و batman1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

کدهاتون درستن و نباید همچین خطایی بده

این خطا میگه که کلا نمیشناسه دیتایس رو

شما یه پروژه جدید بسازین و دوباره دیتابیس رو معرفی کنین ببینین باز هم همین خطا رو میده؟

پسند شده توسط salmana و batman1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط batman1
      سلام دوستان
      من دنبال راهی بودم تا بتونم باهاش کارت حافظه رو اسکن کنم،البته با نام دلخواه.یعنی اینکه بگم که اگر فلان نام رو پیدا کردی،بعد فایل هایی که پیداکردی رو لیست کن.
      به این سورس کد رسیدم.اما تقریبا چیزی ازش نفهمیدم.
      میشه یکی کمک کنه و توضیح بده:
      Sub SdCard(CurPath As String) Dim FileList, FolderList As List Dim F As String FileList.Initialize FolderList.Initialize If CurPath = "" Then CurPath = "/mnt/sdcard" End If If File.IsDirectory(CurPath,"") Then Try FileList = File.ListFiles(CurPath) If FileList.IsInitialized Then If FileList.Size > 0 Then F = CurPath Listview1.AddSingleLine(F) CodeModule.ViewList.Add(F) For i = 0 To FileList.Size - 1 F = FileList.Get(i) If File.IsDirectory(CurPath & "/" & F,"")Then FolderList.Add(CurPath & "/" & F) Else Listview1.AddSingleLine(CurPath & "/" & F) CodeModule.ViewList.Add(CurPath & "/" & F) Counter = Counter + 1 LabelCounter.Text = Counter End If DoEvents Next End If End If Catch Msgbox(LastException & " " & CurPath & " " & FileList.Size,"File") End Try 'Recursive Code Try If FolderList.IsInitialized Then If FolderList.Size > 0 Then For i = 0 To FolderList.Size - 1 F = FolderList.Get(i) SdCard(F) DoEvents Next End If End If Catch Msgbox(LastException & " " & FolderList.Size & " " & F,"Folder") End Try End If End Sub ممنون
    • توسط batman1
      سلام به تمامی دوستان.
      میخواستم ببینم میشه،مثلا وقتی برنامه من درحال اجرا هست،نرم افزار ایکس خود به خود بسته بشه یا اصلا اجرا نشه؟
      ممنون.