• 0
batman1

مشکل در راه اندازی دیتابیس

سوال

سلام به همه.

دوستان،من فایل دیتابیسم رو ساختم و در پوشه فایل ریختم.

و هم چنین به وسیله کدهای زیر راه اندازیش کردم:

If File.Exists(File.DirInternal,"jadval_zarb.db")=False Then
		File.Copy(File.DirAssets,"jadval_zarb.db",File.DirInternal,"jadval_zarb.db")	
	End If
	sql1.Initialize(File.DirInternal,"jadval_zarb.db",True)

حالا وقتی به قسنت راه اندازی میرسه،از برنامه میاد بیرون!!

مشکل کجاست؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

14 پاسخ به این سوال تا کنون داده شده است

  • 0

عزیز،واسه من به خط

sql1.Initialize(File.DirInternal,"jadval_zarb.db",False)

میرسه،اصلا دیگه خط های بعدی رو اجرا نمیکنه.

از برنامه میاد بیرون!!

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

ممنون میشم یکی جواب منو بده.

داداش من کدات و برنامت رو چک کردم کدات (قسمت دیتا بیسش) مشکلی نداره 

ولی خود دیتابیست مشکل داره تو pc  باز میشه ولی تو گوشی باز نمیشه واسه اینکه مطمئن شی نرم افزار root explorer رو نصب کن رو گوشیت این نرم افزار دیتابیس ها رو راحت باز میکنه ولی دیتا بیس تو رو مشکل میگیره

salmana و batman1 پسند شده است

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

لطف کردید.

آقا،من دیتابیس رو از اول ساختم

حالا همه چیز اوکیه:

If File.Exists(File.DirAssets,"jadvalzarb.db")=False Then
		File.Copy(File.DirAssets,"jadvalzarb.db",File.DirInternal,"jadvalzarb.db")
	End If
	sql1.Initialize(File.DirInternal,"jadvalzarb.db",True)	
	cur=sql1.ExecQuery("SELECT * FROM tbl_zarb_1")
	For i=0 To cur.RowCount
		cur.Position=i
		list_jadval_zarb.AddSingleLine(cur.GetString("zarb1"))
	Next

اما به این خط که میرسه:

cur=sql1.ExecQuery("SELECT * FROM tbl_zarb_1")

خطا میده.

دیباگش کردم،دیدم که میزننه cur راه اندازی نشده.درحالی که متغیر cur من اصلا ویژگی به اسم initialize نداره که بخواد راه اندازی بشه!

ممنون میشم راهنماییم کنید.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

لطف کردید.

آقا،من دیتابیس رو از اول ساختم

حالا همه چیز اوکیه:

If File.Exists(File.DirAssets,"jadvalzarb.db")=False Then
		File.Copy(File.DirAssets,"jadvalzarb.db",File.DirInternal,"jadvalzarb.db")
	End If
	sql1.Initialize(File.DirInternal,"jadvalzarb.db",True)	
	cur=sql1.ExecQuery("SELECT * FROM tbl_zarb_1")
	For i=0 To cur.RowCount
		cur.Position=i
		list_jadval_zarb.AddSingleLine(cur.GetString("zarb1"))
	Next

اما به این خط که میرسه:

cur=sql1.ExecQuery("SELECT * FROM tbl_zarb_1")

خطا میده.

دیباگش کردم،دیدم که میزننه cur راه اندازی نشده.درحالی که متغیر cur من اصلا ویژگی به اسم initialize نداره که بخواد راه اندازی بشه!

ممنون میشم راهنماییم کنید.

 

پیوستش کن تا چکش کنم 

 

اینجا ک کدات مشکلی نداره

salmana و batman1 پسند شده است

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

ممنون میشم یکی جواب منو بده

 

بفرما

 

http://s8.picofile.com/file/8272501492/Jadval_Zarb.rar.html

 

ولی اسم بعضی چیزا توی دیتابیس رو تغییر دادم و توی بیسیکت هم اعمال کردم

batman1 پسند دیده است

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

عزیز،اینو چی کارش کردی؟!

این که هنوز ارور میده!!

 

چه موقعی ارور رو مشاهده میکنی؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

طبق معمول،وقتی به این خط میرسم:

sql1.Initialize(File.DirInternal,"jadvalzarb.db",True)

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

 

طبق معمول،وقتی به این خط میرسم:

sql1.Initialize(File.DirInternal,"jadvalzarb.db",True)

سلام

توی لاگ چه خطایی میده؟

batman1 و salmana پسند شده است

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

کدهاتون درستن و نباید همچین خطایی بده

این خطا میگه که کلا نمیشناسه دیتایس رو

شما یه پروژه جدید بسازین و دوباره دیتابیس رو معرفی کنین ببینین باز هم همین خطا رو میده؟

salmana و batman1 پسند شده است

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط batman1
      سلام به همه.
      دوستان،من میخوام نرم افزاری بنویسم که بتونه سخت افزارها رو تجزیه و تحلیل کنه.
      مثلا بگه که این گوشی که نرم افزار روش نصبه،باتریش چند روز دوام میاره و اطلاعات این چنینی.
      آیا ممکنه؟
    • توسط batman1
      سلام.
      دوستان،من میخوام برنامه ای رو بنویسم که وقتی مثلا گوشی توی شارژ بود و میزان شارژ گوشی به 90 درصد رسید،نرم افزار این رقم رو شناسایی کنه و گوشی رو از شارژ قطع کنه.
      این که چه جوری گوشی رو از شارژ قطع کنه،مهمه.
      ممنون میشم کمکم کنید.
    • توسط batman1
      سلام به تمامی دوستان.
      میخواستم بدونم که چه جوری میشه که یه پسوند به خصوص،مثل مثلا txt یا پسوندهای دیگه رو توی بیسیک سرچ کرد؟
      بعدش،فایل هایی که گیر اومدن رو لیست کنه؟
      ممنون میشم راهنماییم کنید.