Welcome to بیسیک فور ایکس

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

  • 0
batman1

مشکل در راه اندازی دیتابیس

سوال

سلام به همه.

دوستان،من فایل دیتابیسم رو ساختم و در پوشه فایل ریختم.

و هم چنین به وسیله کدهای زیر راه اندازیش کردم:

If File.Exists(File.DirInternal,"jadval_zarb.db")=False Then
		File.Copy(File.DirAssets,"jadval_zarb.db",File.DirInternal,"jadval_zarb.db")	
	End If
	sql1.Initialize(File.DirInternal,"jadval_zarb.db",True)

حالا وقتی به قسنت راه اندازی میرسه،از برنامه میاد بیرون!!

مشکل کجاست؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

14 پاسخ به این سوال تا کنون داده شده است

  • 0

عزیز،واسه من به خط

sql1.Initialize(File.DirInternal,"jadval_zarb.db",False)

میرسه،اصلا دیگه خط های بعدی رو اجرا نمیکنه.

از برنامه میاد بیرون!!

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 0

ممنون میشم یکی جواب منو بده.

داداش من کدات و برنامت رو چک کردم کدات (قسمت دیتا بیسش) مشکلی نداره 

ولی خود دیتابیست مشکل داره تو pc  باز میشه ولی تو گوشی باز نمیشه واسه اینکه مطمئن شی نرم افزار root explorer رو نصب کن رو گوشیت این نرم افزار دیتابیس ها رو راحت باز میکنه ولی دیتا بیس تو رو مشکل میگیره

پسند شده توسط salmana و batman1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 0

لطف کردید.

آقا،من دیتابیس رو از اول ساختم

حالا همه چیز اوکیه:

If File.Exists(File.DirAssets,"jadvalzarb.db")=False Then
		File.Copy(File.DirAssets,"jadvalzarb.db",File.DirInternal,"jadvalzarb.db")
	End If
	sql1.Initialize(File.DirInternal,"jadvalzarb.db",True)	
	cur=sql1.ExecQuery("SELECT * FROM tbl_zarb_1")
	For i=0 To cur.RowCount
		cur.Position=i
		list_jadval_zarb.AddSingleLine(cur.GetString("zarb1"))
	Next

اما به این خط که میرسه:

cur=sql1.ExecQuery("SELECT * FROM tbl_zarb_1")

خطا میده.

دیباگش کردم،دیدم که میزننه cur راه اندازی نشده.درحالی که متغیر cur من اصلا ویژگی به اسم initialize نداره که بخواد راه اندازی بشه!

ممنون میشم راهنماییم کنید.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 0

لطف کردید.

آقا،من دیتابیس رو از اول ساختم

حالا همه چیز اوکیه:

If File.Exists(File.DirAssets,"jadvalzarb.db")=False Then
		File.Copy(File.DirAssets,"jadvalzarb.db",File.DirInternal,"jadvalzarb.db")
	End If
	sql1.Initialize(File.DirInternal,"jadvalzarb.db",True)	
	cur=sql1.ExecQuery("SELECT * FROM tbl_zarb_1")
	For i=0 To cur.RowCount
		cur.Position=i
		list_jadval_zarb.AddSingleLine(cur.GetString("zarb1"))
	Next

اما به این خط که میرسه:

cur=sql1.ExecQuery("SELECT * FROM tbl_zarb_1")

خطا میده.

دیباگش کردم،دیدم که میزننه cur راه اندازی نشده.درحالی که متغیر cur من اصلا ویژگی به اسم initialize نداره که بخواد راه اندازی بشه!

ممنون میشم راهنماییم کنید.

 

پیوستش کن تا چکش کنم 

 

اینجا ک کدات مشکلی نداره

پسند شده توسط batman1 و salmana

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 0

ممنون میشم یکی جواب منو بده

 

بفرما

 

http://s8.picofile.com/file/8272501492/Jadval_Zarb.rar.html

 

ولی اسم بعضی چیزا توی دیتابیس رو تغییر دادم و توی بیسیکت هم اعمال کردم

پسند شده توسط batman1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 0

عزیز،اینو چی کارش کردی؟!

این که هنوز ارور میده!!

 

چه موقعی ارور رو مشاهده میکنی؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 0

طبق معمول،وقتی به این خط میرسم:

sql1.Initialize(File.DirInternal,"jadvalzarb.db",True)

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 0

 

طبق معمول،وقتی به این خط میرسم:

sql1.Initialize(File.DirInternal,"jadvalzarb.db",True)

سلام

توی لاگ چه خطایی میده؟

پسند شده توسط batman1 و salmana

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 0

کدهاتون درستن و نباید همچین خطایی بده

این خطا میگه که کلا نمیشناسه دیتایس رو

شما یه پروژه جدید بسازین و دوباره دیتابیس رو معرفی کنین ببینین باز هم همین خطا رو میده؟

پسند شده توسط batman1 و salmana

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط batman1
      سلام.
      من یه سرویسی راه اندازی کردم،حالا وقتی اجراش میکنم و بریک پوینت میزنم،میبینم که اصلا قسمت اصلیه کد داخل سرویس،اجرا نمیشه!!
      تصویر رو ببینید:

      بعد از این که سرویس کریت رو چک میکنه،میاد سرویس استارت رو هم چک میکنه و دیگه سراغ ساب آخر نمیره!!
      به نظرتون مشکل از کجاست؟
    • توسط batman1
      سلام به همه.
      من یه برنامه نویشتم که وای فای های روشن رو پیدا میکنه و داخل یک لیست ویو نشون میده.
      حالا من میخوام با انتخاب هرکدوم از وای فای ها،اگه باز بودن،به اون وای فای متصل بشه.
      چه جوری آیتم های لیست ویو رو انتخاب کنم؟
      چون ممکنه بعضی موقع ها 10تا آیتم گیر بیاره و بعضی موقع ها 5 تا.
      چه جوری انتخاب کنم؟
    • توسط batman1
      سلام به همه.
      برنامه ای دارم که درش از سرویس ها استفاده کردم.
      عملکرد برنامه،مثل نرم افزارهای هشدار دهنده میمونه.(آلارم)
      منتها من یه اسپینر دارم که آهنگ های هشدار،داخل اونه.
      من چه جوری باید اون اسپینر رو توی سرویس تعریف کنم؟خطا میده.
      ممنون.