رفتن به مطلب
بیسیک فور ایکس
  • اطلاعیه ها

    • H@mid.RS

      جذب نیرو   پنجشنبه, 10 فروردین 1396

      درود به دوستان عزیز به چند نفر مدیر برای بخش های php و گرافیک نیازمندیم درصورت تمایل درخواست خود را در پیام خصوصی بفرستید  
    • H@mid.RS

      تغییر نام کاربری   دوشنبه, 28 فروردین 1396

      درود دوستانی که نام کاربری انها با ایمل شان یکی بود تغییر کرد مثلا نام کاربری sss@tmail.com به sss تغییر کرد دوستانی که مشکل ورود دارند @ به بعد را پاک کنند
    • H@mid.RS

      کسب درآمد   پنجشنبه, 31 فروردین 1396

      دوستانی که میخواهند با انجمن خودشون همکاری کنند و از محیط انجمن درآمد کسب کنند به بنده پیام خصوصی بفرستند
    • H@mid.RS

      راه اندازی وبلاگ برای انجمن   دوشنبه, 18 اردیبهشت 1396

      درود به همه دوستان عزیز از این پس کاربران ویژه  - همکاران - و مدیران میتوانند در انجمن برای خود وبلاگ بسازند
  • 0
batman1

مشکل در راه اندازی دیتابیس

سوال

سلام به همه.

دوستان،من فایل دیتابیسم رو ساختم و در پوشه فایل ریختم.

و هم چنین به وسیله کدهای زیر راه اندازیش کردم:

If File.Exists(File.DirInternal,"jadval_zarb.db")=False Then
		File.Copy(File.DirAssets,"jadval_zarb.db",File.DirInternal,"jadval_zarb.db")	
	End If
	sql1.Initialize(File.DirInternal,"jadval_zarb.db",True)

حالا وقتی به قسنت راه اندازی میرسه،از برنامه میاد بیرون!!

مشکل کجاست؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

14 پاسخ به این سوال تا کنون داده شده است

Recommended Posts

  • 0

عزیز،واسه من به خط

sql1.Initialize(File.DirInternal,"jadval_zarb.db",False)

میرسه،اصلا دیگه خط های بعدی رو اجرا نمیکنه.

از برنامه میاد بیرون!!

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

ممنون میشم یکی جواب منو بده.

داداش من کدات و برنامت رو چک کردم کدات (قسمت دیتا بیسش) مشکلی نداره 

ولی خود دیتابیست مشکل داره تو pc  باز میشه ولی تو گوشی باز نمیشه واسه اینکه مطمئن شی نرم افزار root explorer رو نصب کن رو گوشیت این نرم افزار دیتابیس ها رو راحت باز میکنه ولی دیتا بیس تو رو مشکل میگیره

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

لطف کردید.

آقا،من دیتابیس رو از اول ساختم

حالا همه چیز اوکیه:

If File.Exists(File.DirAssets,"jadvalzarb.db")=False Then
		File.Copy(File.DirAssets,"jadvalzarb.db",File.DirInternal,"jadvalzarb.db")
	End If
	sql1.Initialize(File.DirInternal,"jadvalzarb.db",True)	
	cur=sql1.ExecQuery("SELECT * FROM tbl_zarb_1")
	For i=0 To cur.RowCount
		cur.Position=i
		list_jadval_zarb.AddSingleLine(cur.GetString("zarb1"))
	Next

اما به این خط که میرسه:

cur=sql1.ExecQuery("SELECT * FROM tbl_zarb_1")

خطا میده.

دیباگش کردم،دیدم که میزننه cur راه اندازی نشده.درحالی که متغیر cur من اصلا ویژگی به اسم initialize نداره که بخواد راه اندازی بشه!

ممنون میشم راهنماییم کنید.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

احتمالا کوئریتون خروجی نداره

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

لطف کردید.

آقا،من دیتابیس رو از اول ساختم

حالا همه چیز اوکیه:

If File.Exists(File.DirAssets,"jadvalzarb.db")=False Then
		File.Copy(File.DirAssets,"jadvalzarb.db",File.DirInternal,"jadvalzarb.db")
	End If
	sql1.Initialize(File.DirInternal,"jadvalzarb.db",True)	
	cur=sql1.ExecQuery("SELECT * FROM tbl_zarb_1")
	For i=0 To cur.RowCount
		cur.Position=i
		list_jadval_zarb.AddSingleLine(cur.GetString("zarb1"))
	Next

اما به این خط که میرسه:

cur=sql1.ExecQuery("SELECT * FROM tbl_zarb_1")

خطا میده.

دیباگش کردم،دیدم که میزننه cur راه اندازی نشده.درحالی که متغیر cur من اصلا ویژگی به اسم initialize نداره که بخواد راه اندازی بشه!

ممنون میشم راهنماییم کنید.

 

پیوستش کن تا چکش کنم 

 

اینجا ک کدات مشکلی نداره

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

ممنون میشم یکی جواب منو بده

 

بفرما

 

http://s8.picofile.com/file/8272501492/Jadval_Zarb.rar.html

 

ولی اسم بعضی چیزا توی دیتابیس رو تغییر دادم و توی بیسیکت هم اعمال کردم

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

عزیز،اینو چی کارش کردی؟!

این که هنوز ارور میده!!

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

عزیز،اینو چی کارش کردی؟!

این که هنوز ارور میده!!

 

چه موقعی ارور رو مشاهده میکنی؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

طبق معمول،وقتی به این خط میرسم:

sql1.Initialize(File.DirInternal,"jadvalzarb.db",True)

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

 

طبق معمول،وقتی به این خط میرسم:

sql1.Initialize(File.DirInternal,"jadvalzarb.db",True)

سلام

توی لاگ چه خطایی میده؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

این خطاها رو میده:

1.png

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

کدهاتون درستن و نباید همچین خطایی بده

این خطا میگه که کلا نمیشناسه دیتایس رو

شما یه پروژه جدید بسازین و دوباره دیتابیس رو معرفی کنین ببینین باز هم همین خطا رو میده؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط amir386
      سلام دوستان. میدونم که همتون با کتابخونه httputils2 آشنایی دارین و انواع کاربردشو بلدین که بیشتر مربوط به بحث آپلود و دانلود هستش .! راستش یه برنامه نوشتم که در یک جا آپلودانجام میده و در جای دیگه هم دانلود خوب برنامه کاملا درست نوشته شده و سالمه و رویداد اتمام دانلود و کار های دیگش... به درستی انجام میشه. ولی امروز روی اندروید 6 به بالا تست کردم دیدم نه دانلود و نه آپلودی ونه هیچ رویدادی........ انجام نمیشه!
      حالا موندم توش چیکار کنم دوستانی که میدونن لطفا راهنماییم کنن این مشکلو حل کنم با تشکر!
    • توسط batman1
      با سلام.
      این سورس کد نرم افزاری اجرای دستورات صوتی هست.
      مثلا میگید وای فای خاموش،وای فای رو خاموش میکنه یا...
      هم به فارسی و هم به انگلیسی
      یکی دیگه از ویژگی هاش هم،اینه که میتونید با استفاده از گفتار،پیامک رو بنویسید و خیلی راحت برنامه اون رو به شماره دلخواهتون ارسال میکنه.
×