Welcome to بیسیک فور ایکس

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

  • 0
batman1

وارد کردن کاراکتر فارسی در دیتابیس

سوال

سلام به همه.

دوستان،چه جوری میشه داخل دیتابیس برنامه فارسی تایپ کرد.

مثلا این ستون فارسی باشه:

Untitled.png

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

9 پاسخ به این سوال تا کنون داده شده است

  • 0

تو دیتابیس نمیدونم

شما برای چه کاری میخای

شاید سمت بیسیک تونستیم کمکت کنیم

پسند شده توسط batman1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 0

همین تصویری رو که من داخل پستم گذاشتم،همینو میخوام داخل دیتابیس به فارسی بزنم و در برنامم نمایشش بدم

همین

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 0

من یه سورس برات آماده کردم که میاد اعداد فارسی رو از ادیت تکست میگیره و تبدیل به اعداد انگلیسی میکنه ( شما بیا جای انگلیسیها را با فارسی ها عوض کن)

 

شما راحت میتونی برای دیتابیست پیادش کنی. اگر نتونستی اعلام کن

 

http://s8.picofile.com/file/8272086492/replace_basic4x_ir_.rar.html

پسند شده توسط batman1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 0

عزیز،راه دیگه ای نداره.

تابعی،چیزی؟!

اینطوری بخوام بنویسم که خیلی دستور میشه!!

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 0

عزیز،راه دیگه ای نداره.

تابعی،چیزی؟!

اینطوری بخوام بنویسم که خیلی دستور میشه!!

 

3 راه هست:

 

1. با استفاده از کد من

2. با استفاده از کپی کردن اعداد فارسی و ریختن توی دیتابیست ( قاعدتا خیلی مطل میکنه)

3. استفاده از کیبورد فارسی( توی نت سرچ بکن ببین چنین چیزی هست)

پسند شده توسط batman1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 0

آخه خود نرم افزار دیتابیس باید قابلیت دریافت حروف فارسی رو داشته باشه.

مشکل اونه

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 0

شما هر چی به دیتابیس بدید همون رو ذخیره می کنید

عموما هم utf8 ذخیره می شه، پس باید اعداد فارسی رو خودتون به دیتابیس منتقل کنید.

برای همین اعداد انگلیسی را به فارسی تبدیل کنید و سپس اقدام به ذخیره سازی اون کنید

ولی در حال حاضر اطلاعاتتون که در بانک ذخیره شده را هم میتوانید با یه فونت فارسی به راحتی در برنامه خودتون نمایش بدید

 

این تابعی رو که دوستمون قرار دادند، دقیقا نیاز شما رو مرتفع می کنه و اعداد لاتین رو به فارسی تبدیل می کنه

Sub CovertLatin2Persian(Str As String) As String
    Dim te As String = Str
    te = te.Replace("1","۱")
    te = te.Replace("2","۲")
    te = te.Replace("3","۳")
    te = te.Replace("4","۴")
    te = te.Replace("5","۵")
    te = te.Replace("6","۶")
    te = te.Replace("7","۷")
    te = te.Replace("8","۸")
    te = te.Replace("9","۹")
    te = te.Replace("0","۰")
    Return te
End Sub
پسند شده توسط batman1 و Sina

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 0

طبق گفته دوستمون فونت فارسی رو تست بکن احتمالا جواب میگیری. چرا خودم حواسم نبود. فکر میکردم که دارم یه جا اشتباه حواسم میره :lol:

پسند شده توسط batman1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 0

سلام به همه.

دوستان،چه جوری میشه داخل دیتابیس برنامه فارسی تایپ کرد.

مثلا این ستون فارسی باشه:

Untitled.png

 

اگه منظورتون اینه که اعداد فارسی باشن که اصن مشکلی نیس شما از فونت Byekan  استفاده کن کلا فونت عدداش فارسیه براتون پیوستش میکنم

 

http://s2.picofile.com/file/8260593884/yekan.ttf.html

پسند شده توسط batman1 و salmana

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط batman1
      سلام.
      من یه سرویسی راه اندازی کردم،حالا وقتی اجراش میکنم و بریک پوینت میزنم،میبینم که اصلا قسمت اصلیه کد داخل سرویس،اجرا نمیشه!!
      تصویر رو ببینید:

      بعد از این که سرویس کریت رو چک میکنه،میاد سرویس استارت رو هم چک میکنه و دیگه سراغ ساب آخر نمیره!!
      به نظرتون مشکل از کجاست؟
    • توسط batman1
      سلام به همه.
      من یه برنامه نویشتم که وای فای های روشن رو پیدا میکنه و داخل یک لیست ویو نشون میده.
      حالا من میخوام با انتخاب هرکدوم از وای فای ها،اگه باز بودن،به اون وای فای متصل بشه.
      چه جوری آیتم های لیست ویو رو انتخاب کنم؟
      چون ممکنه بعضی موقع ها 10تا آیتم گیر بیاره و بعضی موقع ها 5 تا.
      چه جوری انتخاب کنم؟
    • توسط batman1
      سلام به همه.
      برنامه ای دارم که درش از سرویس ها استفاده کردم.
      عملکرد برنامه،مثل نرم افزارهای هشدار دهنده میمونه.(آلارم)
      منتها من یه اسپینر دارم که آهنگ های هشدار،داخل اونه.
      من چه جوری باید اون اسپینر رو توی سرویس تعریف کنم؟خطا میده.
      ممنون.