رفتن به مطلب
بیسیک فور ایکس
  • 0
batman1

وارد کردن کاراکتر فارسی در دیتابیس

سوال

سلام به همه.

دوستان،چه جوری میشه داخل دیتابیس برنامه فارسی تایپ کرد.

مثلا این ستون فارسی باشه:

Untitled.png

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

9 پاسخ به این سوال تا کنون داده شده است

پست های پیشنهاد شده

  • 0

تو دیتابیس نمیدونم

شما برای چه کاری میخای

شاید سمت بیسیک تونستیم کمکت کنیم

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

همین تصویری رو که من داخل پستم گذاشتم،همینو میخوام داخل دیتابیس به فارسی بزنم و در برنامم نمایشش بدم

همین

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

من یه سورس برات آماده کردم که میاد اعداد فارسی رو از ادیت تکست میگیره و تبدیل به اعداد انگلیسی میکنه ( شما بیا جای انگلیسیها را با فارسی ها عوض کن)

 

شما راحت میتونی برای دیتابیست پیادش کنی. اگر نتونستی اعلام کن

 

http://s8.picofile.com/file/8272086492/replace_basic4x_ir_.rar.html

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

عزیز،راه دیگه ای نداره.

تابعی،چیزی؟!

اینطوری بخوام بنویسم که خیلی دستور میشه!!

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

عزیز،راه دیگه ای نداره.

تابعی،چیزی؟!

اینطوری بخوام بنویسم که خیلی دستور میشه!!

 

3 راه هست:

 

1. با استفاده از کد من

2. با استفاده از کپی کردن اعداد فارسی و ریختن توی دیتابیست ( قاعدتا خیلی مطل میکنه)

3. استفاده از کیبورد فارسی( توی نت سرچ بکن ببین چنین چیزی هست)

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

آخه خود نرم افزار دیتابیس باید قابلیت دریافت حروف فارسی رو داشته باشه.

مشکل اونه

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

شما هر چی به دیتابیس بدید همون رو ذخیره می کنید

عموما هم utf8 ذخیره می شه، پس باید اعداد فارسی رو خودتون به دیتابیس منتقل کنید.

برای همین اعداد انگلیسی را به فارسی تبدیل کنید و سپس اقدام به ذخیره سازی اون کنید

ولی در حال حاضر اطلاعاتتون که در بانک ذخیره شده را هم میتوانید با یه فونت فارسی به راحتی در برنامه خودتون نمایش بدید

 

این تابعی رو که دوستمون قرار دادند، دقیقا نیاز شما رو مرتفع می کنه و اعداد لاتین رو به فارسی تبدیل می کنه

Sub CovertLatin2Persian(Str As String) As String
    Dim te As String = Str
    te = te.Replace("1","۱")
    te = te.Replace("2","۲")
    te = te.Replace("3","۳")
    te = te.Replace("4","۴")
    te = te.Replace("5","۵")
    te = te.Replace("6","۶")
    te = te.Replace("7","۷")
    te = te.Replace("8","۸")
    te = te.Replace("9","۹")
    te = te.Replace("0","۰")
    Return te
End Sub

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

طبق گفته دوستمون فونت فارسی رو تست بکن احتمالا جواب میگیری. چرا خودم حواسم نبود. فکر میکردم که دارم یه جا اشتباه حواسم میره :lol:

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

سلام به همه.

دوستان،چه جوری میشه داخل دیتابیس برنامه فارسی تایپ کرد.

مثلا این ستون فارسی باشه:

Untitled.png

 

اگه منظورتون اینه که اعداد فارسی باشن که اصن مشکلی نیس شما از فونت Byekan  استفاده کن کلا فونت عدداش فارسیه براتون پیوستش میکنم

 

http://s2.picofile.com/file/8260593884/yekan.ttf.html

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط batman1
      سلام دوستان.
      من میخوام یک محیط چت برای برنامم بسازم، منتها یه جاشو گیر کردم.
      ببینید، میخوام مثل این عکس عمل کنه:
      http://uupload.ir/files/7u92_err.png
      فقط ساختن یه همچین چیزی
      دیتابیس ایناشو خودم دارم، منتها نمیدونم چه طوری اولا یک استکرول ویو حاویه تعدادی لیبل بسازم و دوما این که چه طوری وقتی پیامو نوشتم و ارسال کردم، یک لیبل ساخته بشه و پیام بره داخل اون لیبله بشینه و ادامه داستان
      یه چیزی تو مایه های تلگرام.
      فقط متن نه چیز دیگه ای.
      ممنون میشم راهنماییم کنید.
    • توسط batman1
      سلام به همه.
      دوستان،من با استفاده از کتابخانه SHCamera عکس گرفتم.
      منتها دوتا مشکل دارم
      یکی میخوام این عکسی که داخل پنل هست رو به داخل یه ایمیج ویو انتقال بدم
      یکی میخوام کاربر بتونه تصویری که دوربین داخل پنل مینداره رو زمانی که دوربین داره کار میکنه،بزرگ نمایی کنم.
      خیلی گشتم
      چیزی پیدا نکردم
      ممنون میشم راهنماییم کنید.
    • توسط batman1
      سلام به همه دوستان.
      کسی هست که بدونه چه طور میتونم توی حافظه دستکاه فایل هایی که اسم های مشابهی دارن رو پیدا کنم و نمایش بدم؟
      ممنون.
×