• 0
batman1

وارد کردن کاراکتر فارسی در دیتابیس

سوال

سلام به همه.

دوستان،چه جوری میشه داخل دیتابیس برنامه فارسی تایپ کرد.

مثلا این ستون فارسی باشه:

Untitled.png

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

9 پاسخ به این سوال تا کنون داده شده است

  • 0

تو دیتابیس نمیدونم

شما برای چه کاری میخای

شاید سمت بیسیک تونستیم کمکت کنیم

batman1 پسند دیده است

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

همین تصویری رو که من داخل پستم گذاشتم،همینو میخوام داخل دیتابیس به فارسی بزنم و در برنامم نمایشش بدم

همین

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

من یه سورس برات آماده کردم که میاد اعداد فارسی رو از ادیت تکست میگیره و تبدیل به اعداد انگلیسی میکنه ( شما بیا جای انگلیسیها را با فارسی ها عوض کن)

 

شما راحت میتونی برای دیتابیست پیادش کنی. اگر نتونستی اعلام کن

 

http://s8.picofile.com/file/8272086492/replace_basic4x_ir_.rar.html

batman1 پسند دیده است

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

عزیز،راه دیگه ای نداره.

تابعی،چیزی؟!

اینطوری بخوام بنویسم که خیلی دستور میشه!!

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

عزیز،راه دیگه ای نداره.

تابعی،چیزی؟!

اینطوری بخوام بنویسم که خیلی دستور میشه!!

 

3 راه هست:

 

1. با استفاده از کد من

2. با استفاده از کپی کردن اعداد فارسی و ریختن توی دیتابیست ( قاعدتا خیلی مطل میکنه)

3. استفاده از کیبورد فارسی( توی نت سرچ بکن ببین چنین چیزی هست)

batman1 پسند دیده است

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

آخه خود نرم افزار دیتابیس باید قابلیت دریافت حروف فارسی رو داشته باشه.

مشکل اونه

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

شما هر چی به دیتابیس بدید همون رو ذخیره می کنید

عموما هم utf8 ذخیره می شه، پس باید اعداد فارسی رو خودتون به دیتابیس منتقل کنید.

برای همین اعداد انگلیسی را به فارسی تبدیل کنید و سپس اقدام به ذخیره سازی اون کنید

ولی در حال حاضر اطلاعاتتون که در بانک ذخیره شده را هم میتوانید با یه فونت فارسی به راحتی در برنامه خودتون نمایش بدید

 

این تابعی رو که دوستمون قرار دادند، دقیقا نیاز شما رو مرتفع می کنه و اعداد لاتین رو به فارسی تبدیل می کنه

Sub CovertLatin2Persian(Str As String) As String
    Dim te As String = Str
    te = te.Replace("1","۱")
    te = te.Replace("2","۲")
    te = te.Replace("3","۳")
    te = te.Replace("4","۴")
    te = te.Replace("5","۵")
    te = te.Replace("6","۶")
    te = te.Replace("7","۷")
    te = te.Replace("8","۸")
    te = te.Replace("9","۹")
    te = te.Replace("0","۰")
    Return te
End Sub
batman1 و Sina پسند شده است

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

طبق گفته دوستمون فونت فارسی رو تست بکن احتمالا جواب میگیری. چرا خودم حواسم نبود. فکر میکردم که دارم یه جا اشتباه حواسم میره :lol:

batman1 پسند دیده است

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

سلام به همه.

دوستان،چه جوری میشه داخل دیتابیس برنامه فارسی تایپ کرد.

مثلا این ستون فارسی باشه:

Untitled.png

 

اگه منظورتون اینه که اعداد فارسی باشن که اصن مشکلی نیس شما از فونت Byekan  استفاده کن کلا فونت عدداش فارسیه براتون پیوستش میکنم

 

http://s2.picofile.com/file/8260593884/yekan.ttf.html

batman1 و salmana پسند شده است

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط batman1
      با سلام.
      دوستان،من داخل برنامم که پوشه دارم که میخوام محتویات این پوشه رو به سرور ایکس ارسال کنم.
      من این دوستورات رو برای ارسال استفاده میکنم:
      sub sendfile Dim http As HttpJob http.Initialize("job",Me) http.PostFile("http://آدرس سرور",File.DirInternal,"پوشه ای که میخوام محتویاتش فرستاده بشه") End Sub Sub JobDone (Job As HttpJob) If Job.Success=True Then ToastMessageShow("با موفقیت ارسال شد",False) Else ToastMessageShow("ارسال نشد !",True) End If End Sub حالا من مشکلم اینجاست که،همین که آدرس سرور رو بدم کافیه و یا اینکه چیز دیگه ای باید بهش اضافه کنم؟
      دوم اینکه چه جوری بهش بشناسونم که محتوای فلان پوشه رو بفرست؟
      ممنون میشم راهنماییم کنید.
    • توسط batman1
      سلام به همه.
      دوستان،من دنبال کتابخونه ایم که بتونه اطلاعات همه سخت افزارهای گوشی رو بده.
      از کتابخونه phone استفاده کردم،اما خیلی کامل نیست.
      ممنون میشم راهنماییم کنید.
    • توسط batman1
      سلام به تمامی دوستان.
      من نرم افزاری ساختم که حجمش خیلی بالاست.
      آیا میشه با ترفندی حجم اون رو پایین آورد و حجم اصلیش،زمانی که نصب میشه،خودشو نشون بده؟!
      مثلا قبل از نصب،10مگه و بعد از نصب بشه 30 مگ.
      ممنون