رفتن به مطلب
بیسیک فور ایکس
  • اطلاعیه ها

    • H@mid.RS

      جذب نیرو   پنجشنبه, 10 فروردین 1396

      درود به دوستان عزیز به چند نفر مدیر برای بخش های php و گرافیک نیازمندیم درصورت تمایل درخواست خود را در پیام خصوصی بفرستید  
    • H@mid.RS

      تغییر نام کاربری   دوشنبه, 28 فروردین 1396

      درود دوستانی که نام کاربری انها با ایمل شان یکی بود تغییر کرد مثلا نام کاربری sss@tmail.com به sss تغییر کرد دوستانی که مشکل ورود دارند @ به بعد را پاک کنند
    • H@mid.RS

      کسب درآمد   پنجشنبه, 31 فروردین 1396

      دوستانی که میخواهند با انجمن خودشون همکاری کنند و از محیط انجمن درآمد کسب کنند به بنده پیام خصوصی بفرستند
    • H@mid.RS

      راه اندازی وبلاگ برای انجمن   دوشنبه, 18 اردیبهشت 1396

      درود به همه دوستان عزیز از این پس کاربران ویژه  - همکاران - و مدیران میتوانند در انجمن برای خود وبلاگ بسازند
  • 0
batman1

وارد کردن کاراکتر فارسی در دیتابیس

سوال

سلام به همه.

دوستان،چه جوری میشه داخل دیتابیس برنامه فارسی تایپ کرد.

مثلا این ستون فارسی باشه:

Untitled.png

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

9 پاسخ به این سوال تا کنون داده شده است

Recommended Posts

  • 0

تو دیتابیس نمیدونم

شما برای چه کاری میخای

شاید سمت بیسیک تونستیم کمکت کنیم

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

همین تصویری رو که من داخل پستم گذاشتم،همینو میخوام داخل دیتابیس به فارسی بزنم و در برنامم نمایشش بدم

همین

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

من یه سورس برات آماده کردم که میاد اعداد فارسی رو از ادیت تکست میگیره و تبدیل به اعداد انگلیسی میکنه ( شما بیا جای انگلیسیها را با فارسی ها عوض کن)

 

شما راحت میتونی برای دیتابیست پیادش کنی. اگر نتونستی اعلام کن

 

http://s8.picofile.com/file/8272086492/replace_basic4x_ir_.rar.html

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

عزیز،راه دیگه ای نداره.

تابعی،چیزی؟!

اینطوری بخوام بنویسم که خیلی دستور میشه!!

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

عزیز،راه دیگه ای نداره.

تابعی،چیزی؟!

اینطوری بخوام بنویسم که خیلی دستور میشه!!

 

3 راه هست:

 

1. با استفاده از کد من

2. با استفاده از کپی کردن اعداد فارسی و ریختن توی دیتابیست ( قاعدتا خیلی مطل میکنه)

3. استفاده از کیبورد فارسی( توی نت سرچ بکن ببین چنین چیزی هست)

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

آخه خود نرم افزار دیتابیس باید قابلیت دریافت حروف فارسی رو داشته باشه.

مشکل اونه

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

شما هر چی به دیتابیس بدید همون رو ذخیره می کنید

عموما هم utf8 ذخیره می شه، پس باید اعداد فارسی رو خودتون به دیتابیس منتقل کنید.

برای همین اعداد انگلیسی را به فارسی تبدیل کنید و سپس اقدام به ذخیره سازی اون کنید

ولی در حال حاضر اطلاعاتتون که در بانک ذخیره شده را هم میتوانید با یه فونت فارسی به راحتی در برنامه خودتون نمایش بدید

 

این تابعی رو که دوستمون قرار دادند، دقیقا نیاز شما رو مرتفع می کنه و اعداد لاتین رو به فارسی تبدیل می کنه

Sub CovertLatin2Persian(Str As String) As String
    Dim te As String = Str
    te = te.Replace("1","۱")
    te = te.Replace("2","۲")
    te = te.Replace("3","۳")
    te = te.Replace("4","۴")
    te = te.Replace("5","۵")
    te = te.Replace("6","۶")
    te = te.Replace("7","۷")
    te = te.Replace("8","۸")
    te = te.Replace("9","۹")
    te = te.Replace("0","۰")
    Return te
End Sub

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

طبق گفته دوستمون فونت فارسی رو تست بکن احتمالا جواب میگیری. چرا خودم حواسم نبود. فکر میکردم که دارم یه جا اشتباه حواسم میره :lol:

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

سلام به همه.

دوستان،چه جوری میشه داخل دیتابیس برنامه فارسی تایپ کرد.

مثلا این ستون فارسی باشه:

Untitled.png

 

اگه منظورتون اینه که اعداد فارسی باشن که اصن مشکلی نیس شما از فونت Byekan  استفاده کن کلا فونت عدداش فارسیه براتون پیوستش میکنم

 

http://s2.picofile.com/file/8260593884/yekan.ttf.html

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط batman1
      سلام به همه دوستان.
      کسی هست که بدونه چه طور میتونم توی حافظه دستکاه فایل هایی که اسم های مشابهی دارن رو پیدا کنم و نمایش بدم؟
      ممنون.
    • توسط batman1
      سلام به همه بزرگواران
      کسی هست بتون برنامه ای بنویسه که بشه باهاش لینک زیر رو کامل باز کرد و به سایت لاگین شد؟!
      https://reg.pnu.ac.ir/forms/authenticateuser/login.htm
      اصلا نمیخوام برنامه پیچیده ای باشه
      میخوام توی یک وب ویو این لینک کاملا باز بشه
      توجه داشته باشید که این لینک رو هرمرورگری  نمیتونه باز کنه
      فقط IE
      دستمزد برنامه نویس هم محفوظه
      ممنون.
    • توسط batman1
      با سلام خدمت دوستان
      برخی از دوستان که به سایت گلستان(دانشگاه پیام نور)مراجعه کرده باشند
      این سایت فقط با مرورگر IE باز میشود
      از اونجایی که مرورگر پیشفرض اندروید،کروم است
      من میخوام برنامه ای بنویسم که فقط بتونه با یه یو آر ال سایتو باز کنه
      اصلا نمیدونم از کجا باید شروع کنم.
      ممنون میشم کمکم کنید.
×