پرش به

  • مهمان گرامی به انجمن برنامه نویسی بیسیک فور ایکس خوش آمدید برای استفاده از تمام امکانات انجمن لطفا ثبت نام کنید.
    تصویر

    وارد کردن کاراکتر فارسی در دیتابیس

    دیتابیس فارسی اندروید

    • لطفا وارد حساب کاربری خود شوید تا بتوانید پاسخ دهید
    9 پاسخ برای این موضوع

    #1 ارسالی يكشنبه ۲ آبان ۹۵ - ۲۰:۴۵:۱۹

    batman1
    batman1
    +15
    • ███████▒▒▒ %66

    • 92 ارسال

    سلام به همه.

    دوستان،چه جوری میشه داخل دیتابیس برنامه فارسی تایپ کرد.

    مثلا این ستون فارسی باشه:

    Untitled.png



    #2 ارسالی دوشنبه ۳ آبان ۹۵ - ۱۷:۳۷:۲۸

    salmana
    salmana
    +607
    • ıllı Helper Forum ıllı

    • 313 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : بندرعباس بستک

    مدال های کاربر

                  

    تو دیتابیس نمیدونم

    شما برای چه کاری میخای

    شاید سمت بیسیک تونستیم کمکت کنیم


    • batman1 این پست را پسندیده است

    کیف نرم افزار(33 برنامه کاربردی) را در بازار ببینید:

    https://cafebazaar.i...ar.bastak/?l=fa

     

    icon_kif.png


    #3 ارسالی دوشنبه ۳ آبان ۹۵ - ۱۹:۳۹:۳۱

    batman1
    batman1
    +15
    • ███████▒▒▒ %66

    • 92 ارسال

    همین تصویری رو که من داخل پستم گذاشتم،همینو میخوام داخل دیتابیس به فارسی بزنم و در برنامم نمایشش بدم

    همین



    #4 ارسالی دوشنبه ۳ آبان ۹۵ - ۲۰:۱۷:۴۶

    salmana
    salmana
    +607
    • ıllı Helper Forum ıllı

    • 313 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : بندرعباس بستک

    مدال های کاربر

                  

    من یه سورس برات آماده کردم که میاد اعداد فارسی رو از ادیت تکست میگیره و تبدیل به اعداد انگلیسی میکنه ( شما بیا جای انگلیسیها را با فارسی ها عوض کن)

     

    شما راحت میتونی برای دیتابیست پیادش کنی. اگر نتونستی اعلام کن

     

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید


    • Syed Esmaeil و batman1 این پست را پسندیده است

    کیف نرم افزار(33 برنامه کاربردی) را در بازار ببینید:

    https://cafebazaar.i...ar.bastak/?l=fa

     

    icon_kif.png


    #5 ارسالی دوشنبه ۳ آبان ۹۵ - ۲۱:۰۸:۰۷

    batman1
    batman1
    +15
    • ███████▒▒▒ %66

    • 92 ارسال

    عزیز،راه دیگه ای نداره.

    تابعی،چیزی؟!

    اینطوری بخوام بنویسم که خیلی دستور میشه!!



    #6 ارسالی دوشنبه ۳ آبان ۹۵ - ۲۱:۲۷:۴۵

    salmana
    salmana
    +607
    • ıllı Helper Forum ıllı

    • 313 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : بندرعباس بستک

    مدال های کاربر

                  

    عزیز،راه دیگه ای نداره.

    تابعی،چیزی؟!

    اینطوری بخوام بنویسم که خیلی دستور میشه!!

     

    3 راه هست:

     

    1. با استفاده از کد من

    2. با استفاده از کپی کردن اعداد فارسی و ریختن توی دیتابیست ( قاعدتا خیلی مطل میکنه)

    3. استفاده از کیبورد فارسی( توی نت سرچ بکن ببین چنین چیزی هست)


    • batman1 این پست را پسندیده است

    کیف نرم افزار(33 برنامه کاربردی) را در بازار ببینید:

    https://cafebazaar.i...ar.bastak/?l=fa

     

    icon_kif.png


    #7 ارسالی دوشنبه ۳ آبان ۹۵ - ۲۱:۳۲:۴۱

    batman1
    batman1
    +15
    • ███████▒▒▒ %66

    • 92 ارسال

    آخه خود نرم افزار دیتابیس باید قابلیت دریافت حروف فارسی رو داشته باشه.

    مشکل اونه



    #8 ارسالی سه شنبه ۴ آبان ۹۵ - ۰۰:۱۶:۲۸

    مبتدی
    مبتدی
    +13
    • █▒▒▒▒▒▒▒▒▒ %1

    • 9 ارسال

    شما هر چی به دیتابیس بدید همون رو ذخیره می کنید

    عموما هم utf8 ذخیره می شه، پس باید اعداد فارسی رو خودتون به دیتابیس منتقل کنید.

    برای همین اعداد انگلیسی را به فارسی تبدیل کنید و سپس اقدام به ذخیره سازی اون کنید

    ولی در حال حاضر اطلاعاتتون که در بانک ذخیره شده را هم میتوانید با یه فونت فارسی به راحتی در برنامه خودتون نمایش بدید

     

    این تابعی رو که دوستمون قرار دادند، دقیقا نیاز شما رو مرتفع می کنه و اعداد لاتین رو به فارسی تبدیل می کنه

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید


    • Syed Esmaeil, Sina و batman1 این پست را پسندیده است

    #9 ارسالی سه شنبه ۴ آبان ۹۵ - ۰۸:۰۲:۰۲

    salmana
    salmana
    +607
    • ıllı Helper Forum ıllı

    • 313 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : بندرعباس بستک

    مدال های کاربر

                  

    طبق گفته دوستمون فونت فارسی رو تست بکن احتمالا جواب میگیری. چرا خودم حواسم نبود. فکر میکردم که دارم یه جا اشتباه حواسم میره :lol:


    • Syed Esmaeil و batman1 این پست را پسندیده است

    کیف نرم افزار(33 برنامه کاربردی) را در بازار ببینید:

    https://cafebazaar.i...ar.bastak/?l=fa

     

    icon_kif.png


    #10 ارسالی سه شنبه ۴ آبان ۹۵ - ۱۰:۴۰:۳۱

    m007moh
    m007moh
    +338
    • ıllıllı Basic4X User ıllıllı

    • 157 ارسال
    • جنسیت : اقا

    مدال های کاربر

               

    سلام به همه.

    دوستان،چه جوری میشه داخل دیتابیس برنامه فارسی تایپ کرد.

    مثلا این ستون فارسی باشه:

    Untitled.png

     

    اگه منظورتون اینه که اعداد فارسی باشن که اصن مشکلی نیس شما از فونت Byekan  استفاده کن کلا فونت عدداش فارسیه براتون پیوستش میکنم

     

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید


    • Syed Esmaeil, salmana و batman1 این پست را پسندیده است





    همچنین به دیتابیس, فارسی, اندروید نیز برچسب خورده است

    0 کاربر در حال خواندن این موضوع است

    0 کاربر، 0 مهمان و 0 عضو مخفی

    تغییر Layout ایندکس انجمن
    انتخاب فونت دلخواه
    انتخاب رنگ عناصر
    123456789101112131415
    انتخاب عکس به عنوان پس زمینه
    انتخاب پترن به عنوان پس زمینه
    انتخاب رنگ پس زمینه ایندکس
    انتخاب رنگ منو ها
    Click To Disable Effects