• 0
zeynabsoft

ارور code1 در فراخوانی از دیتابیس

سوال

سلام
من یه دیتابیس آفلاین ساختم دشب و داخلش حدود 15 تا جدول ایجاد کردم
توی اجرای برنامه جدول هایی رو که دیشب ساختم رو باز میکنه

 

اما اونهایی رو که امروز ساختم خطای no such table میده ور برنامه رو فورس کلوز میکنه و به این کد ارور میده
("cur1=sql1.ExecQuery("SELECT text FROM view
و ارورش به جدول view و جدول های امروز هست

 

منتظر راهنمایی دوستان هستم.

 


اینم عکس کدها ببخشید که جداجدا ارسال کردم

post-1383-0-22272100-1477318036_thumb.png

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

8 پاسخ به این سوال تا کنون داده شده است

  • 0

پیغام خطا واضحه و میگه چنین تیبلی وجود نداره

شما باید در ابتدا دلیل ساخته نشدن اون تیبل رو بررسی کنید.

احتمال خیلی زیاد فایل دیبتابیس جدیدتون که تیبلهای جدید ساختید در گوشیتون بروز رسانی نشده

پس در ابتدا برنامه را حذف و مجدد اقدام به گرفتن خروجی و نصب برنامه کنید

و یا فایل دیتابیس جدید رو جایگزین قبلی کنید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

سلام

من یه دیتابیس آفلاین ساختم دشب و داخلش حدود 15 تا جدول ایجاد کردم

توی اجرای برنامه جدول هایی رو که دیشب ساختم رو باز میکنه

 

اما اونهایی رو که امروز ساختم خطای no such table میده ور برنامه رو فورس کلوز میکنه و به این کد ارور میده

("cur1=sql1.ExecQuery("SELECT text FROM view

و ارورش به جدول view و جدول های امروز هست

 

منتظر راهنمایی دوستان هستم.

 

اینم عکس کدها ببخشید که جداجدا ارسال کردم

 

کدتون رو کامل ندیدم ولی احتمال میدم چون یبار دیتا بیس رو از asset به rootexternal کپی کردی و احتمالا شرط گداشتی که اگه وجود داشت دیگه کپی نکن الان دیتابیس جدید رو که ساختی کپی نمیکنه و همون قبلی مونده

واسه درست شدنش دیتابیس قبلیت رو پاک کن

zeynabsoft پسند دیده است

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

 

پیغام خطا واضحه و میگه چنین تیبلی وجود نداره
شما باید در ابتدا دلیل ساخته نشدن اون تیبل رو بررسی کنید.
احتمال خیلی زیاد فایل دیبتابیس جدیدتون که تیبلهای جدید ساختید در گوشیتون بروز رسانی نشده
پس در ابتدا برنامه را حذف و مجدد اقدام به گرفتن خروجی و نصب برنامه کنید
و یا فایل دیتابیس جدید رو جایگزین قبلی کنید


تشکر دوست عزیز

 

درست شد

 

اما یه مشکل دارم تو کدهایی که ارسال کردم

 

عکسهایی رو که آدرسشونو تو دیتا بیس گذاشتم رو به صورت اتو ساز نمایش نمیده

 

راهنمایی میفمائید؟

 

 

کدتون رو کامل ندیدم ولی احتمال میدم چون یبار دیتا بیس رو از asset به rootexternal کپی کردی و احتمالا شرط گداشتی که اگه وجود داشت دیگه کپی نکن الان دیتابیس جدید رو که ساختی کپی نمیکنه و همون قبلی مونده
واسه درست شدنش دیتابیس قبلیت رو پاک کن


من کدم رو از حالت شرطی خارج کردم و کلا گفتم کپی کنه همیشه
"(File.Copy(File.DirAssets,"zeynabsoft.db",File.DirInternal,"zeynabsoft.db

 

اینطوری بعدا تو آپدیت نرم افزار مشکلی پیش نمیاد؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

من کدم رو از حالت شرطی خارج کردم و کلا گفتم کپی کنه همیشه 

"(File.Copy(File.DirAssets,"zeynabsoft.db",File.DirInternal,"zeynabsoft.db

 

اینطوری بعدا تو آپدیت نرم افزار مشکلی پیش نمیاد؟

 

یه آموزش تصویری در این رابطه ضبط میکنم. تا چند دقیقه دیگه آپلود میکنم

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

تشکر 

 

تشکر برا پاسخ 

 

اما شما اول فیلم فرمودین که هدف این هستش که کپی های بیمورد نکنه دیتابیس رو که سنگین بشه برنامه و ...

اما اینجا باز هم که همون هست و داره کپی میکنه.

 

سوال من اینه چه کدی بدیم که نیازی به این a.txt  و b.txt  نباشه و نیاز به حذف و نصب دوباره هم نباشه

 

هر چند من دستور if  رو حذف کردم و الان دارم جواب میگیرم تو تست 

اما برای بعدا بروز رسانی نمیدونم جواب میده یانه

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

نگاه کن یه بار کپی که باید بکنیم دیگه

 

حالا برای اینکه اصول کدنویسی حفظ بشه و هی نیاد اینو کپی کنه ما میایم قبلش یه if میزاریم.

 

قضیه a.txt هم برای عدم جلوگیری از تکرار کپی کردن و همچنین برای آپدیت بود.(شما فیلم رو دوباره نگاه کن)

 

اگر if نزاری و دیتابیست هم سبک باشه ایراد نداره و جواب میگیری و حتی در بروزرسانی بعدی که به بازار میدی هم برات مشکل پیش نمیاره ولی اصولی نیستش

zeynabsoft پسند دیده است

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

نگاه کن یه بار کپی که باید بکنیم دیگه

 

حالا برای اینکه اصول کدنویسی حفظ بشه و هی نیاد اینو کپی کنه ما میایم قبلش یه if میزاریم.

 

قضیه a.txt هم برای عدم جلوگیری از تکرار کپی کردن و همچنین برای آپدیت بود.(شما فیلم رو دوباره نگاه کن)

 

اگر if نزاری و دیتابیست هم سبک باشه ایراد نداره و جواب میگیری و حتی در بروزرسانی بعدی که به بازار میدی هم برات مشکل پیش نمیاره ولی اصولی نیستش

تشکر

من برای زمانی که دارم تست  میکنم if  رو برداشتم که تغییرات رو ببینم

 

و برا خورجیش هم if  رو گذاشتم و a.txt 

تشکر

salmana پسند دیده است

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری