پرش به

  • مهمان گرامی به انجمن برنامه نویسی بیسیک فور ایکس خوش آمدید برای استفاده از تمام امکانات انجمن لطفا ثبت نام کنید.
    تصویر

    ارور code1 در فراخوانی از دیتابیس


    بهترین پاسخ مبتدی , سه شنبه ۴ آبان ۹۵ - ۰۰:۱۲:۵۲

    پیغام خطا واضحه و میگه چنین تیبلی وجود نداره

    شما باید در ابتدا دلیل ساخته نشدن اون تیبل رو بررسی کنید.

    احتمال خیلی زیاد فایل دیبتابیس جدیدتون که تیبلهای جدید ساختید در گوشیتون بروز رسانی نشده

    پس در ابتدا برنامه را حذف و مجدد اقدام به گرفتن خروجی و نصب برنامه کنید

    و یا فایل دیتابیس جدید رو جایگزین قبلی کنید

    رفتن به مطلب کامل


    • لطفا وارد حساب کاربری خود شوید تا بتوانید پاسخ دهید
    9 پاسخ برای این موضوع

    #1 ارسالی دوشنبه ۳ آبان ۹۵ - ۱۷:۲۴:۲۷

    zeynabsoft
    zeynabsoft
    +9
    • ███▒▒▒▒▒▒▒ %15

    • 35 ارسال
    • جنسیت : انتخاب نشده
    • محل زندگی : teh

    سلام
    من یه دیتابیس آفلاین ساختم دشب و داخلش حدود 15 تا جدول ایجاد کردم
    توی اجرای برنامه جدول هایی رو که دیشب ساختم رو باز میکنه

     

    اما اونهایی رو که امروز ساختم خطای no such table میده ور برنامه رو فورس کلوز میکنه و به این کد ارور میده
    ("cur1=sql1.ExecQuery("SELECT text FROM view
    و ارورش به جدول view و جدول های امروز هست

     

    منتظر راهنمایی دوستان هستم.

     

    اینم عکس کدها ببخشید که جداجدا ارسال کردم

    فایل های پیوستی


    ما یک تیمیم هستیم

    برای سفارش کارهای گرافیکی نرم افزار هاتون در خدمت شما هستیم.

     

    ارتباط با ما در تلگرام: https://telegram.me/biaban_khis

     


    #2 ارسالی دوشنبه ۳ آبان ۹۵ - ۱۹:۲۰:۰۱

    Syed Esmaeil
    Syed Esmaeil
    +1308
    • ıllı Basic4X Moderator ıllı

    • 975 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : تهران

    مدال های کاربر

                  

    کسی نیست پاسخ بده؟

     

    سلام کسی بلد باشه کمکتون میکنه لطفا اسپم ندید 

     

    پست رو هم بعد از 24 ساعت بالا میارن نه 1 ساعت 

     

    بنده هم سرکارم هنوز 




    فقط امام زمان (عج)



    بر پدر و مادر کسی که با منبع کپی پست میکنه رحمت ...............

     

    جهت سفارش هر گونه پروژه با من در ارتباط باشید.

     

    CRYPT3R@

     

     

     


    #3 ارسالی سه شنبه ۴ آبان ۹۵ - ۰۰:۱۲:۵۲   بهترین پاسخ

    مبتدی
    مبتدی
    +13
    • █▒▒▒▒▒▒▒▒▒ %1

    • 9 ارسال

    پیغام خطا واضحه و میگه چنین تیبلی وجود نداره

    شما باید در ابتدا دلیل ساخته نشدن اون تیبل رو بررسی کنید.

    احتمال خیلی زیاد فایل دیبتابیس جدیدتون که تیبلهای جدید ساختید در گوشیتون بروز رسانی نشده

    پس در ابتدا برنامه را حذف و مجدد اقدام به گرفتن خروجی و نصب برنامه کنید

    و یا فایل دیتابیس جدید رو جایگزین قبلی کنید



    #4 ارسالی سه شنبه ۴ آبان ۹۵ - ۱۰:۴۳:۰۵

    m007moh
    m007moh
    +347
    • ıllıllı Basic4X User ıllıllı

    • 162 ارسال
    • جنسیت : اقا

    مدال های کاربر

               

    سلام
    من یه دیتابیس آفلاین ساختم دشب و داخلش حدود 15 تا جدول ایجاد کردم
    توی اجرای برنامه جدول هایی رو که دیشب ساختم رو باز میکنه

     

    اما اونهایی رو که امروز ساختم خطای no such table میده ور برنامه رو فورس کلوز میکنه و به این کد ارور میده
    ("cur1=sql1.ExecQuery("SELECT text FROM view
    و ارورش به جدول view و جدول های امروز هست

     

    منتظر راهنمایی دوستان هستم.

     

    اینم عکس کدها ببخشید که جداجدا ارسال کردم

     

    کدتون رو کامل ندیدم ولی احتمال میدم چون یبار دیتا بیس رو از asset به rootexternal کپی کردی و احتمالا شرط گداشتی که اگه وجود داشت دیگه کپی نکن الان دیتابیس جدید رو که ساختی کپی نمیکنه و همون قبلی مونده

    واسه درست شدنش دیتابیس قبلیت رو پاک کن


    • zeynabsoft این پست را پسندیده است

    #5 ارسالی سه شنبه ۴ آبان ۹۵ - ۱۴:۱۵:۱۶

    zeynabsoft
    zeynabsoft
    +9
    • ███▒▒▒▒▒▒▒ %15

    • 35 ارسال
    • جنسیت : انتخاب نشده
    • محل زندگی : teh

     

    پیغام خطا واضحه و میگه چنین تیبلی وجود نداره
    شما باید در ابتدا دلیل ساخته نشدن اون تیبل رو بررسی کنید.
    احتمال خیلی زیاد فایل دیبتابیس جدیدتون که تیبلهای جدید ساختید در گوشیتون بروز رسانی نشده
    پس در ابتدا برنامه را حذف و مجدد اقدام به گرفتن خروجی و نصب برنامه کنید
    و یا فایل دیتابیس جدید رو جایگزین قبلی کنید

    تشکر دوست عزیز

     

    درست شد

     

    اما یه مشکل دارم تو کدهایی که ارسال کردم

     

    عکسهایی رو که آدرسشونو تو دیتا بیس گذاشتم رو به صورت اتو ساز نمایش نمیده

     

    راهنمایی میفمائید؟

     

     

    کدتون رو کامل ندیدم ولی احتمال میدم چون یبار دیتا بیس رو از asset به rootexternal کپی کردی و احتمالا شرط گداشتی که اگه وجود داشت دیگه کپی نکن الان دیتابیس جدید رو که ساختی کپی نمیکنه و همون قبلی مونده
    واسه درست شدنش دیتابیس قبلیت رو پاک کن

    من کدم رو از حالت شرطی خارج کردم و کلا گفتم کپی کنه همیشه
    "(File.Copy(File.DirAssets,"zeynabsoft.db",File.DirInternal,"zeynabsoft.db

     

    اینطوری بعدا تو آپدیت نرم افزار مشکلی پیش نمیاد؟


    ویرایش شده توسط Syed Esmaeil سه شنبه ۴ آبان ۹۵ - ۱۸:۰۸:۰۱.

    ما یک تیمیم هستیم

    برای سفارش کارهای گرافیکی نرم افزار هاتون در خدمت شما هستیم.

     

    ارتباط با ما در تلگرام: https://telegram.me/biaban_khis

     


    #6 ارسالی سه شنبه ۴ آبان ۹۵ - ۱۸:۰۲:۴۲

    salmana
    salmana
    +609
    • ıllı Helper Forum ıllı

    • 313 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : بندرعباس بستک

    مدال های کاربر

                  

    من کدم رو از حالت شرطی خارج کردم و کلا گفتم کپی کنه همیشه 

    "(File.Copy(File.DirAssets,"zeynabsoft.db",File.DirInternal,"zeynabsoft.db

     

    اینطوری بعدا تو آپدیت نرم افزار مشکلی پیش نمیاد؟

     

    یه آموزش تصویری در این رابطه ضبط میکنم. تا چند دقیقه دیگه آپلود میکنم


    • Syed Esmaeil این پست را پسندیده است

    کیف نرم افزار(33 برنامه کاربردی) را در بازار ببینید:

    https://cafebazaar.i...ar.bastak/?l=fa

     

    icon_kif.png


    #7 ارسالی سه شنبه ۴ آبان ۹۵ - ۱۸:۲۰:۰۳

    salmana
    salmana
    +609
    • ıllı Helper Forum ıllı

    • 313 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : بندرعباس بستک

    مدال های کاربر

                  

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید


    • zeynabsoft این پست را پسندیده است

    کیف نرم افزار(33 برنامه کاربردی) را در بازار ببینید:

    https://cafebazaar.i...ar.bastak/?l=fa

     

    icon_kif.png


    #8 ارسالی سه شنبه ۴ آبان ۹۵ - ۱۸:۴۳:۳۵

    zeynabsoft
    zeynabsoft
    +9
    • ███▒▒▒▒▒▒▒ %15

    • 35 ارسال
    • جنسیت : انتخاب نشده
    • محل زندگی : teh

    تشکر 

     

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

     

    تشکر برا پاسخ 

     

    اما شما اول فیلم فرمودین که هدف این هستش که کپی های بیمورد نکنه دیتابیس رو که سنگین بشه برنامه و ...

    اما اینجا باز هم که همون هست و داره کپی میکنه.

     

    سوال من اینه چه کدی بدیم که نیازی به این a.txt  و b.txt  نباشه و نیاز به حذف و نصب دوباره هم نباشه

     

    هر چند من دستور if  رو حذف کردم و الان دارم جواب میگیرم تو تست 

    اما برای بعدا بروز رسانی نمیدونم جواب میده یانه


    ویرایش شده توسط zeynabsoft سه شنبه ۴ آبان ۹۵ - ۱۸:۴۶:۳۰.

    ما یک تیمیم هستیم

    برای سفارش کارهای گرافیکی نرم افزار هاتون در خدمت شما هستیم.

     

    ارتباط با ما در تلگرام: https://telegram.me/biaban_khis

     


    #9 ارسالی سه شنبه ۴ آبان ۹۵ - ۲۱:۵۳:۳۴

    salmana
    salmana
    +609
    • ıllı Helper Forum ıllı

    • 313 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : بندرعباس بستک

    مدال های کاربر

                  

    نگاه کن یه بار کپی که باید بکنیم دیگه

     

    حالا برای اینکه اصول کدنویسی حفظ بشه و هی نیاد اینو کپی کنه ما میایم قبلش یه if میزاریم.

     

    قضیه a.txt هم برای عدم جلوگیری از تکرار کپی کردن و همچنین برای آپدیت بود.(شما فیلم رو دوباره نگاه کن)

     

    اگر if نزاری و دیتابیست هم سبک باشه ایراد نداره و جواب میگیری و حتی در بروزرسانی بعدی که به بازار میدی هم برات مشکل پیش نمیاره ولی اصولی نیستش


    • zeynabsoft این پست را پسندیده است

    کیف نرم افزار(33 برنامه کاربردی) را در بازار ببینید:

    https://cafebazaar.i...ar.bastak/?l=fa

     

    icon_kif.png


    #10 ارسالی چهارشنبه ۵ آبان ۹۵ - ۰۱:۴۲:۰۶

    zeynabsoft
    zeynabsoft
    +9
    • ███▒▒▒▒▒▒▒ %15

    • 35 ارسال
    • جنسیت : انتخاب نشده
    • محل زندگی : teh

    نگاه کن یه بار کپی که باید بکنیم دیگه

     

    حالا برای اینکه اصول کدنویسی حفظ بشه و هی نیاد اینو کپی کنه ما میایم قبلش یه if میزاریم.

     

    قضیه a.txt هم برای عدم جلوگیری از تکرار کپی کردن و همچنین برای آپدیت بود.(شما فیلم رو دوباره نگاه کن)

     

    اگر if نزاری و دیتابیست هم سبک باشه ایراد نداره و جواب میگیری و حتی در بروزرسانی بعدی که به بازار میدی هم برات مشکل پیش نمیاره ولی اصولی نیستش

    تشکر

    من برای زمانی که دارم تست  میکنم if  رو برداشتم که تغییرات رو ببینم

     

    و برا خورجیش هم if  رو گذاشتم و a.txt 

    تشکر


    ویرایش شده توسط zeynabsoft چهارشنبه ۵ آبان ۹۵ - ۰۱:۴۲:۳۰.

    • salmana این پست را پسندیده است

    ما یک تیمیم هستیم

    برای سفارش کارهای گرافیکی نرم افزار هاتون در خدمت شما هستیم.

     

    ارتباط با ما در تلگرام: https://telegram.me/biaban_khis

     





    0 کاربر در حال خواندن این موضوع است

    0 کاربر، 0 مهمان و 0 عضو مخفی

    تغییر Layout ایندکس انجمن
    انتخاب فونت دلخواه
    انتخاب رنگ عناصر
    123456789101112131415
    انتخاب عکس به عنوان پس زمینه
    انتخاب پترن به عنوان پس زمینه
    انتخاب رنگ پس زمینه ایندکس
    انتخاب رنگ منو ها
    Click To Disable Effects