پرش به

  • مهمان گرامی به انجمن برنامه نویسی بیسیک فور ایکس خوش آمدید برای استفاده از تمام امکانات انجمن لطفا ثبت نام کنید.
    تصویر

    عدم اتو سایز عکس های دیتابیس


    • لطفا وارد حساب کاربری خود شوید تا بتوانید پاسخ دهید
    12 پاسخ برای این موضوع

    #1 ارسالی سه شنبه ۴ آبان ۹۵ - ۱۴:۱۹:۱۴

    zeynabsoft
    zeynabsoft
    +9
    • ███▒▒▒▒▒▒▒ %15

    • 35 ارسال
    • جنسیت : انتخاب نشده
    • محل زندگی : teh

    من عکس های رو که آدرسشونو داخل دیتا بیس تعریف کردم رو وقتی اجرا میشن به صورت اتو سایز نیستن

     

    و فقط میتونم یه سایز به همشون بدم که اینطوری برنامه بهم ریخته میشه و بعضی عکس ها خیلی بزرگ و بعضیشونم خیلی کوچیکن

     

    راهنمایی بفرمایید.

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

     

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

      92.95K   1 تعداد دریافت ها


    ما یک تیمیم هستیم

    برای سفارش کارهای گرافیکی نرم افزار هاتون در خدمت شما هستیم.

     

    ارتباط با ما در تلگرام: https://telegram.me/biaban_khis

     


    #2 ارسالی سه شنبه ۴ آبان ۹۵ - ۱۷:۰۲:۴۱

    ali.1020
    ali.1020
    +157
    • ██████████ %100

    • 133 ارسال

    مدال های کاربر

                  

    از کتابخانه beter image view  استفاده کنید


    • salmana و m007moh این پست را پسندیده است

    #3 ارسالی سه شنبه ۴ آبان ۹۵ - ۱۷:۰۶:۳۴

    zeynabsoft
    zeynabsoft
    +9
    • ███▒▒▒▒▒▒▒ %15

    • 35 ارسال
    • جنسیت : انتخاب نشده
    • محل زندگی : teh

    از کتابخانه beter image view  استفاده کنید

    میشه لطفا واضح بفرمایین و اگر نمونه سورس دارید قرار بدین؟

     

    هر چه سرچ میکنم چنین کتابخونه ای رو پیدا نمیکنم


    ویرایش شده توسط zeynabsoft سه شنبه ۴ آبان ۹۵ - ۱۷:۱۶:۱۴.

    ما یک تیمیم هستیم

    برای سفارش کارهای گرافیکی نرم افزار هاتون در خدمت شما هستیم.

     

    ارتباط با ما در تلگرام: https://telegram.me/biaban_khis

     


    #4 ارسالی سه شنبه ۴ آبان ۹۵ - ۱۷:۱۸:۴۹

    ali.1020
    ali.1020
    +157
    • ██████████ %100

    • 133 ارسال

    مدال های کاربر

                  

    بفرمایید

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

    کتابخانه 

     

    اینم نمونه کد 

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید


    • Syed Esmaeil, salmana و m007moh این پست را پسندیده است

    #5 ارسالی سه شنبه ۴ آبان ۹۵ - ۱۸:۳۲:۵۳

    zeynabsoft
    zeynabsoft
    +9
    • ███▒▒▒▒▒▒▒ %15

    • 35 ارسال
    • جنسیت : انتخاب نشده
    • محل زندگی : teh

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

    عزیزم این تمام کد منه 

    لطفا نمونه سورستون رو اگر زحمتی نیست متناسب با این بفرستید که از دیتابیس اتوسایز کنه


    ما یک تیمیم هستیم

    برای سفارش کارهای گرافیکی نرم افزار هاتون در خدمت شما هستیم.

     

    ارتباط با ما در تلگرام: https://telegram.me/biaban_khis

     


    #6 ارسالی چهارشنبه ۵ آبان ۹۵ - ۰۹:۲۸:۴۲

    m007moh
    m007moh
    +347
    • ıllıllı Basic4X User ıllıllı

    • 162 ارسال
    • جنسیت : اقا

    مدال های کاربر

               

    من عکس های رو که آدرسشونو داخل دیتا بیس تعریف کردم رو وقتی اجرا میشن به صورت اتو سایز نیستن

     

    و فقط میتونم یه سایز به همشون بدم که اینطوری برنامه بهم ریخته میشه و بعضی عکس ها خیلی بزرگ و بعضیشونم خیلی کوچیکن

     

    راهنمایی بفرمایید.attachicon.gif

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

     

    از کتابخونه picasso هم میتونید استفاده کنید 

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید


    • salmana این پست را پسندیده است

    #7 ارسالی چهارشنبه ۵ آبان ۹۵ - ۰۹:۳۲:۲۳

    m007moh
    m007moh
    +347
    • ıllıllı Basic4X User ıllıllı

    • 162 ارسال
    • جنسیت : اقا

    مدال های کاربر

               

       

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

    عزیزم این تمام کد منه 

    لطفا نمونه سورستون رو اگر زحمتی نیست متناسب با این بفرستید که از دیتابیس اتوسایز کنه

     

     

    تو کدتون هم بجای این خط خط زیر رو بدارید

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید


    • salmana این پست را پسندیده است

    #8 ارسالی چهارشنبه ۵ آبان ۹۵ - ۰۹:۳۳:۴۰

    m007moh
    m007moh
    +347
    • ıllıllı Basic4X User ıllıllı

    • 162 ارسال
    • جنسیت : اقا

    مدال های کاربر

               

     

    تو کدتون هم بجای این خط خط زیر رو بدارید

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

     

    فقط یادتون باشه عکستون رو واسه نمایش از dirasset  به rootexternal  انتقال بدید


    • salmana این پست را پسندیده است

    #9 ارسالی چهارشنبه ۵ آبان ۹۵ - ۱۳:۰۷:۲۹

    zeynabsoft
    zeynabsoft
    +9
    • ███▒▒▒▒▒▒▒ %15

    • 35 ارسال
    • جنسیت : انتخاب نشده
    • محل زندگی : teh

    فقط یادتون باشه عکستون رو واسه نمایش از dirasset  به rootexternal  انتقال بدید

    این ارور رو میده

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

    که مربوط به api  هست 

    جزئیات کتابخونه پیشنهادیتون رو کامل میفرمایید.

    کد من رو که بالا ارسال کردم براتون همون رو تکمیل کنید و بفرستید. تشکر


    ما یک تیمیم هستیم

    برای سفارش کارهای گرافیکی نرم افزار هاتون در خدمت شما هستیم.

     

    ارتباط با ما در تلگرام: https://telegram.me/biaban_khis

     


    #10 ارسالی چهارشنبه ۵ آبان ۹۵ - ۱۳:۳۸:۰۷

    m007moh
    m007moh
    +347
    • ıllıllı Basic4X User ıllıllı

    • 162 ارسال
    • جنسیت : اقا

    مدال های کاربر

               

    این ارور رو میده

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

    که مربوط به api  هست 

    جزئیات کتابخونه پیشنهادیتون رو کامل میفرمایید.

    کد من رو که بالا ارسال کردم براتون همون رو تکمیل کنید و بفرستید. تشکر

     

    از اونجا ک دیتابیس دارید شما سورستون رو زیپ کنید تا ببینم



    #11 ارسالی پنجشنبه ۶ آبان ۹۵ - ۱۵:۵۵:۱۹

    zeynabsoft
    zeynabsoft
    +9
    • ███▒▒▒▒▒▒▒ %15

    • 35 ارسال
    • جنسیت : انتخاب نشده
    • محل زندگی : teh

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

    عزیزم این تمام کد منه 

    لطفا نمونه سورستون رو اگر زحمتی نیست متناسب با این بفرستید که از دیتابیس اتوسایز کنه

     

    کسی نبود؟


    ما یک تیمیم هستیم

    برای سفارش کارهای گرافیکی نرم افزار هاتون در خدمت شما هستیم.

     

    ارتباط با ما در تلگرام: https://telegram.me/biaban_khis

     


    #12 ارسالی يكشنبه ۹ آبان ۹۵ - ۱۳:۰۷:۴۹

    ali.1020
    ali.1020
    +157
    • ██████████ %100

    • 133 ارسال

    مدال های کاربر

                  

    سورستو پیوست کن ببینم میتونم کاری برات انجام بدم



    #13 ارسالی يكشنبه ۹ آبان ۹۵ - ۱۶:۵۴:۳۴

    zeynabsoft
    zeynabsoft
    +9
    • ███▒▒▒▒▒▒▒ %15

    • 35 ارسال
    • جنسیت : انتخاب نشده
    • محل زندگی : teh

    سورستو پیوست کن ببینم میتونم کاری برات انجام بدم

    تشکر دستی فعلا تنظیمشون کردم 

    تا نسخه بعد درستش میکنم ان شاالله

    کد بالاست میتونید تو یه پروزه بذارینش و یه دیتابیس ساده هم بذارید کنارش

     

    اگر کس دیگه از دوستان میتونه راهنمایی کنه منتظرم و ممنونش میشم


    ویرایش شده توسط zeynabsoft يكشنبه ۹ آبان ۹۵ - ۱۶:۵۵:۰۷.

    ما یک تیمیم هستیم

    برای سفارش کارهای گرافیکی نرم افزار هاتون در خدمت شما هستیم.

     

    ارتباط با ما در تلگرام: https://telegram.me/biaban_khis

     





    0 کاربر در حال خواندن این موضوع است

    0 کاربر، 0 مهمان و 0 عضو مخفی

    تغییر Layout ایندکس انجمن
    انتخاب فونت دلخواه
    انتخاب رنگ عناصر
    123456789101112131415
    انتخاب عکس به عنوان پس زمینه
    انتخاب پترن به عنوان پس زمینه
    انتخاب رنگ پس زمینه ایندکس
    انتخاب رنگ منو ها
    Click To Disable Effects