• 0
P.najafi

ذخیر عکس در دیتابیس

سوال

با سلام

دوستان میخواستم بدونم چجوری یک عکس رو از گالری کاربر بگیره و توی دیتابیس و یا هر جای دیگه عکس ذخیره بشه و وقتی کاربر از برنامه خارج میشه و دوباره وارد میشه عکس باشه .. ولی لازم نباشه دوباره لود بشه .. مثل پروفایل تلگرام

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

0 پاسخ به این سوال تا کنون داده شده است

هنوز برای این سوال پاسخی ارسال نشده است

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری