رفتن به مطلب
بیسیک فور ایکس
  • 0
P.najafi

ذخیر عکس در دیتابیس

سوال

با سلام

دوستان میخواستم بدونم چجوری یک عکس رو از گالری کاربر بگیره و توی دیتابیس و یا هر جای دیگه عکس ذخیره بشه و وقتی کاربر از برنامه خارج میشه و دوباره وارد میشه عکس باشه .. ولی لازم نباشه دوباره لود بشه .. مثل پروفایل تلگرام

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

0 پاسخ به این سوال تا کنون داده شده است

Recommended Posts

هنوز برای این سوال پاسخی ارسال نشده است

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

×