پرش به

  • مهمان گرامی به انجمن برنامه نویسی بیسیک فور ایکس خوش آمدید برای استفاده از تمام امکانات انجمن لطفا ثبت نام کنید.
    تصویر

    ذخیر عکس در دیتابیس


    • لطفا وارد حساب کاربری خود شوید تا بتوانید پاسخ دهید
    بدون پاسخ

    #1 ارسالی دوشنبه ۱۰ آبان ۹۵ - ۲۳:۲۳:۴۶

    P.najafi
    P.najafi
    +0
    • █▒▒▒▒▒▒▒▒▒ %1

    • 1 ارسال
    با سلام

    دوستان میخواستم بدونم چجوری یک عکس رو از گالری کاربر بگیره و توی دیتابیس و یا هر جای دیگه عکس ذخیره بشه و وقتی کاربر از برنامه خارج میشه و دوباره وارد میشه عکس باشه .. ولی لازم نباشه دوباره لود بشه .. مثل پروفایل تلگرام




    0 کاربر در حال خواندن این موضوع است

    0 کاربر، 0 مهمان و 0 عضو مخفی

    تغییر Layout ایندکس انجمن
    انتخاب فونت دلخواه
    انتخاب رنگ عناصر
    123456789101112131415
    انتخاب عکس به عنوان پس زمینه
    انتخاب پترن به عنوان پس زمینه
    انتخاب رنگ پس زمینه ایندکس
    انتخاب رنگ منو ها
    Click To Disable Effects