Welcome to بیسیک فور ایکس

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

  • 0
batman1

الگوریتم اسکن تصاویر

سوال

سلام به همه.

دوستان،میخوام یه برنامه ای بسازم که ابتدا باهاش دوتا عکس بگیری(با دوربین)بعدش بیاد اون دوتا عکس رو اسکن کنه و بهترین حالت عکس رو نشون بده.

مثل کاری که این دوربین های دوگانه انجام میده،اما حالا با یه دوربین.

ممنون میشم توی الگوریتم اسکنش راهنماییم کنید.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

4 پاسخ به این سوال تا کنون داده شده است

  • 0

شما دقیق تر بگید ما کمک می کنیم

پسند شده توسط batman1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 0

ببینید،من نمیدونم که شما با گوشی هایی که دوتا دوربین دارن،کار کردید یا نه.منم کاذ نکردم!

اما شنیدم که کارکردش به این صورته که هردو،عکس میندازن و بعد تصویر اسکن میشه و بهترین و باکیفیت ترین عکس به عنوان خروجی نمایش داده میشه.

حالا من توسط نرم افزار،برای گوشی هایی که یک دوربین دارن میخوام این کارو انجام بدم.

که ابتدا به وسیله دوتا ایمیج ویو،عکس ها رو ذخیره کنم و بعد،توسط یک الگوریتم،عکس ها اسکن بشه و بهترین کیفیت از بین این دوتا عکس،نمایش داده بشه.

پسند شده توسط Sina

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 0

معمولا عکسی که دارای حجم بالاتری هست کیفیت بهتری هم داره حالا اون الگوریتم و اینجور چیزا در بیشتر مواقع کار نمی کنه بیاید حجم های دو تصویر را حساب‌ و سپس بیشترین حجم را بردارید

پسند شده توسط batman1

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط batman1
      سلام.
      من یه سرویسی راه اندازی کردم،حالا وقتی اجراش میکنم و بریک پوینت میزنم،میبینم که اصلا قسمت اصلیه کد داخل سرویس،اجرا نمیشه!!
      تصویر رو ببینید:

      بعد از این که سرویس کریت رو چک میکنه،میاد سرویس استارت رو هم چک میکنه و دیگه سراغ ساب آخر نمیره!!
      به نظرتون مشکل از کجاست؟
    • توسط batman1
      سلام به همه.
      من یه برنامه نویشتم که وای فای های روشن رو پیدا میکنه و داخل یک لیست ویو نشون میده.
      حالا من میخوام با انتخاب هرکدوم از وای فای ها،اگه باز بودن،به اون وای فای متصل بشه.
      چه جوری آیتم های لیست ویو رو انتخاب کنم؟
      چون ممکنه بعضی موقع ها 10تا آیتم گیر بیاره و بعضی موقع ها 5 تا.
      چه جوری انتخاب کنم؟
    • توسط batman1
      سلام به همه.
      برنامه ای دارم که درش از سرویس ها استفاده کردم.
      عملکرد برنامه،مثل نرم افزارهای هشدار دهنده میمونه.(آلارم)
      منتها من یه اسپینر دارم که آهنگ های هشدار،داخل اونه.
      من چه جوری باید اون اسپینر رو توی سرویس تعریف کنم؟خطا میده.
      ممنون.