رفتن به مطلب
بیسیک فور ایکس
  • اطلاعیه ها

    • H@mid.RS

      جذب نیرو   پنجشنبه, 10 فروردین 1396

      درود به دوستان عزیز به چند نفر مدیر برای بخش های php و گرافیک نیازمندیم درصورت تمایل درخواست خود را در پیام خصوصی بفرستید  
    • H@mid.RS

      تغییر نام کاربری   دوشنبه, 28 فروردین 1396

      درود دوستانی که نام کاربری انها با ایمل شان یکی بود تغییر کرد مثلا نام کاربری sss@tmail.com به sss تغییر کرد دوستانی که مشکل ورود دارند @ به بعد را پاک کنند
    • H@mid.RS

      کسب درآمد   پنجشنبه, 31 فروردین 1396

      دوستانی که میخواهند با انجمن خودشون همکاری کنند و از محیط انجمن درآمد کسب کنند به بنده پیام خصوصی بفرستند
    • H@mid.RS

      راه اندازی وبلاگ برای انجمن   دوشنبه, 18 اردیبهشت 1396

      درود به همه دوستان عزیز از این پس کاربران ویژه  - همکاران - و مدیران میتوانند در انجمن برای خود وبلاگ بسازند
  • 0
amir386

تغیر مقادیر هم زمان در مولتی پنل

سوال

با سلام خدمت دوستان!

من یه مولتی پنل ساختم که داخل هر پنل یه لیبل هست

حالا داخل یه تایمر میخوام تعریف کنم که در هر پنل یه عددی در هر ثانیه داخل لیبل شون بنویسه

چطوری هم زمان مقادیرشونو عوض کنم مثلا لیبل پنل اول بشه 500  و لیبل پنل دوم بشه "علی" و لیبل پنل سوم بشه '1380"و...

ممنون میشم کمکم کنید با تشکر :yes1:

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

4 پاسخ به این سوال تا کنون داده شده است

Recommended Posts

  • 0

اگر میخوای فقط یکبار و اونم بار اول اینکار رو کنی باید تو زمان ساخت مولتی پنل این کارو کنی

ولی اگر میخوای مثلا هربار ی دکمه رو زدی یا ... اینجور شه باید حتما از for each view استفاده کنی

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

میشه یه مثال با استفاده از for each view بزنید

ممنون میشم

:)

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

میشه یه مثال با استفاده از for each view بزنید

ممنون میشم

:)

 

این یه مثال کوچیکه 

For Each v As View In Activity.GetAllViewsRecursive
	If v=b Then
	v.Visible=False
	End If
Next

که ویوویی رو که روش کلیک میکنی رو پنهون میکنه

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

حالا شما با مثالی که آقا

زد

بیاید یک تایمر بزارید اون کد رو بزارید به جای اون v=b بزارید

V is label و سپس داخل if بزارید

If v.text= 500 then
V.teXT = 1380
end if

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط batman1
      سلام به دوستان.
      مشکل من این خطا هست

      در ضمن،کتابخونه ای که بهش اشاره شده رو دارم(البته فقط فایل jar)
      اما با این حال بازهم ارور میده
      ممنون میشم راهنماییم کنید.
    • توسط batman1
      سلام
      دوستان,من یو آر الی دارم که وقتی اون رو برای یک وب ویو تعریف میکنم و اجرا میکنم
      صفحه رو بارگذاری نمیکنه
      اما توی کامپیوتر به راحتی میاد
      ممنون میشم کمکم کنید
      خیلی واجبه
    • توسط mohammad1374
      سلام دوستان
      من در اپلکیشن از ScrollView استفاده کردم که میاد یک لایوت را در خودش لود میکنه اما مشکل این ScrollView که باید از بالا به پایین صفحه را بکشید من میخواهم که از پایین به بالا صفحه رو بکشم آیا میشه؟
      اگه کسی میدونه که چطوری اینکار باید کرد،یه راهنمایی بکنه؟
×