رفتن به مطلب
بیسیک فور ایکس
  • اطلاعیه ها

    • H@mid.RS

      جذب نیرو   پنجشنبه, 10 فروردین 1396

      درود به دوستان عزیز به چند نفر مدیر برای بخش های php و گرافیک نیازمندیم درصورت تمایل درخواست خود را در پیام خصوصی بفرستید  
    • H@mid.RS

      تغییر نام کاربری   دوشنبه, 28 فروردین 1396

      درود دوستانی که نام کاربری انها با ایمل شان یکی بود تغییر کرد مثلا نام کاربری sss@tmail.com به sss تغییر کرد دوستانی که مشکل ورود دارند @ به بعد را پاک کنند
    • H@mid.RS

      کسب درآمد   پنجشنبه, 31 فروردین 1396

      دوستانی که میخواهند با انجمن خودشون همکاری کنند و از محیط انجمن درآمد کسب کنند به بنده پیام خصوصی بفرستند
    • H@mid.RS

      راه اندازی وبلاگ برای انجمن   دوشنبه, 18 اردیبهشت 1396

      درود به همه دوستان عزیز از این پس کاربران ویژه  - همکاران - و مدیران میتوانند در انجمن برای خود وبلاگ بسازند
  • 0
amir386

تغیر مقادیر هم زمان در مولتی پنل

سوال

با سلام خدمت دوستان!

من یه مولتی پنل ساختم که داخل هر پنل یه لیبل هست

حالا داخل یه تایمر میخوام تعریف کنم که در هر پنل یه عددی در هر ثانیه داخل لیبل شون بنویسه

چطوری هم زمان مقادیرشونو عوض کنم مثلا لیبل پنل اول بشه 500  و لیبل پنل دوم بشه "علی" و لیبل پنل سوم بشه '1380"و...

ممنون میشم کمکم کنید با تشکر :yes1:

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

4 پاسخ به این سوال تا کنون داده شده است

Recommended Posts

  • 0

اگر میخوای فقط یکبار و اونم بار اول اینکار رو کنی باید تو زمان ساخت مولتی پنل این کارو کنی

ولی اگر میخوای مثلا هربار ی دکمه رو زدی یا ... اینجور شه باید حتما از for each view استفاده کنی

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

میشه یه مثال با استفاده از for each view بزنید

ممنون میشم

:)

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

میشه یه مثال با استفاده از for each view بزنید

ممنون میشم

:)

 

این یه مثال کوچیکه 

For Each v As View In Activity.GetAllViewsRecursive
	If v=b Then
	v.Visible=False
	End If
Next

که ویوویی رو که روش کلیک میکنی رو پنهون میکنه

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

حالا شما با مثالی که آقا

زد

بیاید یک تایمر بزارید اون کد رو بزارید به جای اون v=b بزارید

V is label و سپس داخل if بزارید

If v.text= 500 then
V.teXT = 1380
end if

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط mohammad1374
      سلام
      من یک اپلکیشن دارم که  از تایمر معکوس استفاده کردم و میخواهم وقتی تایمر به صفر رسید یک کد را اجرا کنه و من این کد رو بلدم اما مشکل بنده اینه که من میخواهم وقتی که کاربر از برنامه بیرون بیاد تایمر فعال باشد و به کارش ادامه بده و وقتی به صفر رسید به کاربر اعلان بده که وقتت تمام شده حتی اگه کاربر بیرون نرم افزار باشه!
      ممنون میشم که راهنمایی کنید که باید چیکار کنم؟
    • توسط mohammad1374
      سلام
      یه بازی آنلاین دارم که میخواهم یک هاست براش بخرم و میخواهم بعد از چند ماه این هاست رو به سرور تغییر میدم چون این بازی روی هاست جواب نمیده!
      سوال بنده اینه که وقتی هاست رو به سرور تغییر بدم مشکلی به وجود نمیاد؟
      و آیا ثبت اطلاعات در سرور به صورت همان هاست است یا فرق میکه،چون من تا حالا فقط با هاست سی پنل کار کردم و اطلاعات کافی با سرور ندرام؟
      میشه راهنمایی کنید؟
    • توسط mohammad1374
      سلام
      دوستان من دارم یک بازی آنلاین میسازم که میخواستم یک هاست بخرم،سوال من اینه که فضا و پهنای باند چی هستند و اگه فضا و پهنای باند بیشتری بخرم چه کمکی میکنه؟
      میشه از دوستانی که آشنا هستند یکم راهنمایی کنند!
×