Welcome to بیسیک فور ایکس

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

  • 0
360momax

مشکل در اجرا کردن لایوت در بیسیک

سوال

سلام

 

من یک برنامه نوشتم بهد چند تا باتن گذاشتم اسم یکی از باتن ها اموزش هست قبل از این که کد مخصوص لود ویدو رو بنویسم میومد باتن ها را نشون میداد بعد از اینکه نوشتن کدش رو تا که رو باتن اموزش کلیک میکنم بیرون میره از برنامه بدون هیچ گونه اروری

 

http://s8.picofile.com/file/8274728718/game.zip.html

اینم فایلش

 

لطفا برسی کنید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

4 پاسخ به این سوال تا کنون داده شده است

  • 0

اسم باتن رو با اسم اکتیویتی یکی گذاشتی واسه همین مشکل میگیره!!!

 

اوه ممنون من فکر میکردم مشکل باید از اکتویتی فهرست 1 یا لایوت فهرست اول باشه :)

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 0

سلام

 

من یک برنامه نوشتم بهد چند تا باتن گذاشتم اسم یکی از باتن ها اموزش هست قبل از این که کد مخصوص لود ویدو رو بنویسم میومد باتن ها را نشون میداد بعد از اینکه نوشتن کدش رو تا که رو باتن اموزش کلیک میکنم بیرون میره از برنامه بدون هیچ گونه اروری

 

http://s8.picofile.com/file/8274728718/game.zip.html

اینم فایلش

 

لطفا برسی کنید

 

اسم باتن رو با اسم اکتیویتی یکی گذاشتی واسه همین مشکل میگیره!!!

پسند شده توسط salmana و H@mid.RS

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 0

سلام

 

من یک برنامه نوشتم بهد چند تا باتن گذاشتم اسم یکی از باتن ها اموزش هست قبل از این که کد مخصوص لود ویدو رو بنویسم میومد باتن ها را نشون میداد بعد از اینکه نوشتن کدش رو تا که رو باتن اموزش کلیک میکنم بیرون میره از برنامه بدون هیچ گونه اروری

 

http://s8.picofile.com/file/8274728718/game.zip.html

اینم فایلش

 

لطفا برسی کنید

 

اسم باتن رو با اسم اکتیویتی یکی گذاشتی واسه همین مشکل میگیره!!!

 

 

ای نباشد.خخخخ

 

من فیلم براش ضبط کردم و کامل گفتم که هیچ وقت اسم انتخابی نباید مثل اسم اکتیویتی ها و سایر متدها باشه و همچنین نحوه دیباگش هم برات گفتم. چون دفعه قبلی هم اسم starter روی باتن گذاشته بودی

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 0

ای نباشد.خخخخ

 

من فیلم براش ضبط کردم و کامل گفتم که هیچ وقت اسم انتخابی نباید مثل اسم اکتیویتی ها و سایر متدها باشه و همچنین نحوه دیباگش هم برات گفتم. چون دفعه قبلی هم اسم starter روی باتن گذاشته بودی

ممنون بابت فیلم اموزشی 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط batman1
      سلام.
      من یه سرویسی راه اندازی کردم،حالا وقتی اجراش میکنم و بریک پوینت میزنم،میبینم که اصلا قسمت اصلیه کد داخل سرویس،اجرا نمیشه!!
      تصویر رو ببینید:

      بعد از این که سرویس کریت رو چک میکنه،میاد سرویس استارت رو هم چک میکنه و دیگه سراغ ساب آخر نمیره!!
      به نظرتون مشکل از کجاست؟
    • توسط batman1
      سلام به همه.
      من یه برنامه نویشتم که وای فای های روشن رو پیدا میکنه و داخل یک لیست ویو نشون میده.
      حالا من میخوام با انتخاب هرکدوم از وای فای ها،اگه باز بودن،به اون وای فای متصل بشه.
      چه جوری آیتم های لیست ویو رو انتخاب کنم؟
      چون ممکنه بعضی موقع ها 10تا آیتم گیر بیاره و بعضی موقع ها 5 تا.
      چه جوری انتخاب کنم؟
    • توسط batman1
      سلام به همه.
      برنامه ای دارم که درش از سرویس ها استفاده کردم.
      عملکرد برنامه،مثل نرم افزارهای هشدار دهنده میمونه.(آلارم)
      منتها من یه اسپینر دارم که آهنگ های هشدار،داخل اونه.
      من چه جوری باید اون اسپینر رو توی سرویس تعریف کنم؟خطا میده.
      ممنون.