رفتن به مطلب
بیسیک فور ایکس
  • اطلاعیه ها

    • H@mid.RS

      جذب نیرو   پنجشنبه, 10 فروردین 1396

      درود به دوستان عزیز به چند نفر مدیر برای بخش های php و گرافیک نیازمندیم درصورت تمایل درخواست خود را در پیام خصوصی بفرستید  
    • H@mid.RS

      تغییر نام کاربری   دوشنبه, 28 فروردین 1396

      درود دوستانی که نام کاربری انها با ایمل شان یکی بود تغییر کرد مثلا نام کاربری sss@tmail.com به sss تغییر کرد دوستانی که مشکل ورود دارند @ به بعد را پاک کنند
    • H@mid.RS

      کسب درآمد   پنجشنبه, 31 فروردین 1396

      دوستانی که میخواهند با انجمن خودشون همکاری کنند و از محیط انجمن درآمد کسب کنند به بنده پیام خصوصی بفرستند
    • H@mid.RS

      راه اندازی وبلاگ برای انجمن   دوشنبه, 18 اردیبهشت 1396

      درود به همه دوستان عزیز از این پس کاربران ویژه  - همکاران - و مدیران میتوانند در انجمن برای خود وبلاگ بسازند
  • 0
360momax

تایمر و عکس

سوال

Untitled.png

 

 

اگه سورس داره بگید تا دانلود کنم

 

اکه خودتون بلید بازم یگید

 

اگه کتاب خونه هم داره بگید دانلود کنم

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

13 پاسخ به این سوال تا کنون داده شده است

Recommended Posts

  • 0

دوست عزیز با سپاس

 

این سری پستتون رو نمیبندم که دوستان کمکتون کنند ولی از سری بد برا درخواست هاتون میدونید باید چیکار کنید چون قبلا پست هاتون سر همین جریان بسته شده.

 

با سپاس 

نمی تونم داخل در خواست ها چیزی بگزارم میگه باید عضو ویژه باشید و 45 تا مطلب

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

درود با کتابخانه اریا لیست ویومیتونی این کارو انجام بدی

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

درود با کتابخانه اریا لیست ویومیتونی این کارو انجام بدی

سورسش رو می خوام

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

درود شما باید کتابخانه و سورس رو خریداری کنید

 

سورسش رو می خوام

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

کار مشکلی نیس داداش از کد زیر استفاده کنی میشه

فقط قبلش عکسات رو به اسم های 0,1,2,3,..... دخیره کن


Sub Globals
	
Dim i As Int=0
	Dim time As Timer
	Dim image As ImageView	
End Sub

Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean)
image.Initialize("image")
	Activity.AddView(image,0,0,100%x,100%x)
	time.Initialize("time",5000)
	time.Enabled=True
	

End Sub


Sub time_Tick
	i=i+1
	image.SetBackgroundImage(LoadBitmap(File.DirAssets,(i Mod 5)&".png"))
End Sub

این کد میاد هر 5 ثانیه یه عکس رو نشون میده و وقتی رسید به آخر اولی رو نشون میده ترتیب نشون دادن ابنجوریه 0,1,2,3,4,0,1,2,3,4,0,1,2,3,4,..........

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

کار مشکلی نیس داداش از کد زیر استفاده کنی میشه

فقط قبلش عکسات رو به اسم های 0,1,2,3,..... دخیره کن

Sub Globals
	Dim i As Int=0
	Dim time As Timer
	Dim image As ImageView	
End Sub

Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean)
	time.Initialize("time",5000)
	time.Enabled
End Sub

Sub time_Tick
	i=i+1
	image.SetBackgroundImage(LoadBitmap(File.DirAssets,(i Mod 5)&".jpg"))
End Sub

این کد میاد هر 5 ثانیه یه عکس رو نشون میده و وقتی رسید به آخر اولی رو نشون میده ترتیب نشون دادن ابنجوریه 0,1,2,3,4,0,1,2,3,4,0,1,2,3,4,..........

لطفا آیتم کلیک به صورت جداگانه هر عکس رو هم بزارید ممنون

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

لطفا آیتم کلیک به صورت جداگانه هر عکس رو هم بزارید ممنون

 

همین کدی که تو رویداد کلیک هست رو تو دکمه بدارید

Sub Globals
	
Dim i As Int=0
	Dim time As Timer
	Dim image As ImageView
	Dim btn As Button
End Sub

Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean)
image.Initialize("image")
	Activity.AddView(image,0,0,100%x,100%x)
	
	btn.Initialize("btn")
	Activity.AddView(btn,50%x,110%x,20%x,10%x)
End Sub

Sub btn_Click
	i=i+1
	image.SetBackgroundImage(LoadBitmap(File.DirAssets,(i Mod 5)&".png"))
End Sub

این کد هربار که دکمه رو بزنید عکس رو چرخشی عوض میکنه

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

من مبتدی هستم اگر میشه کدش رو برام  بزارید ممنون

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

من مبتدی هستم اگر میشه کدش رو برام  بزارید ممنون

داداش کداش رو تو پست 9 که گذاشتم

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

داداش کداش رو تو پست 9 که گذاشتم

 

 

 

 

برادر ممنون منظورم اینکه 5 تا عکس داره با تایمر عوض میشه مثلا رو عکس 1 زدیم یه رویدادی انجام بشه رو 2 زدیم یه توستی نمایش بده و الا آخر ممنون

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

برادر ممنون منظورم اینکه 5 تا عکس داره با تایمر عوض میشه مثلا رو عکس 1 زدیم یه رویدادی انجام بشه رو 2 زدیم یه توستی نمایش بده و الا آخر ممنون

Dim i As Int=0
	Dim time As Timer
	Dim image As ImageView
	Dim btn As Button
End Sub

Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean)
	image.Initialize("image")
	Activity.AddView(image,0,0,100%x,100%x)
	
	btn.Initialize("btn")
	Activity.AddView(btn,50%x,110%x,20%x,10%x)
	
	
	time.Initialize("time",5000)
	time.Enabled=True
	

End Sub


Sub time_Tick
	i=i+1
	image.SetBackgroundImage(LoadBitmap(File.DirAssets,(i Mod 5)&".png"))
End Sub

Sub btn_Click
	i=i+1
	image.SetBackgroundImage(LoadBitmap(File.DirAssets,(i Mod 5)&".png"))
End Sub

Sub image_Click
Log(i Mod 5)
	If i Mod 5=0 Then
	ToastMessageShow("ax shomare 1",False)
	Else If i Mod 5=1 Then
	ToastMessageShow("ax shomare 2",False)
	Else If i Mod 5=2 Then
	ToastMessageShow("ax shomare 3",False)
	Else If i Mod 5=3 Then
	ToastMessageShow("ax shomare 4",False)
	Else If i Mod 5=4 Then
	ToastMessageShow("ax shomare 5",False)
	End If
End Sub

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0
Dim i As Int=0
	Dim time As Timer
	Dim image As ImageView
	Dim btn As Button
End Sub

Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean)
	image.Initialize("image")
	Activity.AddView(image,0,0,100%x,100%x)
	
	btn.Initialize("btn")
	Activity.AddView(btn,50%x,110%x,20%x,10%x)
	
	
	time.Initialize("time",5000)
	time.Enabled=True
	

End Sub


Sub time_Tick
	i=i+1
	image.SetBackgroundImage(LoadBitmap(File.DirAssets,(i Mod 5)&".png"))
End Sub

Sub btn_Click
	i=i+1
	image.SetBackgroundImage(LoadBitmap(File.DirAssets,(i Mod 5)&".png"))
End Sub

Sub image_Click
Log(i Mod 5)
	If i Mod 5=0 Then
	ToastMessageShow("ax shomare 1",False)
	Else If i Mod 5=1 Then
	ToastMessageShow("ax shomare 2",False)
	Else If i Mod 5=2 Then
	ToastMessageShow("ax shomare 3",False)
	Else If i Mod 5=3 Then
	ToastMessageShow("ax shomare 4",False)
	Else If i Mod 5=4 Then
	ToastMessageShow("ax shomare 5",False)
	End If
End Sub

استاد یه سوال 5 تا عکس تموم میشه برناه ارور میده چطوری این کار رو مکرر کنیم یعنی 1 تا 5 رو نشون داد دوباره بیاد سر 1  ممنون

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

h

 

استاد یه سوال 5 تا عکس تموم میشه برناه ارور میده چطوری این کار رو مکرر کنیم یعنی 1 تا 5 رو نشون داد دوباره بیاد سر 1  ممنون

اینی که من فرستادم درسته  

شما از خطات عکس بگیر ببینم

ولی احتمال میدم تعداد عکسات کمه دقیقا باید اسماشون 

0,1,2,3,4 باشه

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط batman1
      سلام به همه دوستان.
      کسی هست که بدونه چه طور میتونم توی حافظه دستکاه فایل هایی که اسم های مشابهی دارن رو پیدا کنم و نمایش بدم؟
      ممنون.
    • توسط batman1
      سلام به همه بزرگواران
      کسی هست بتون برنامه ای بنویسه که بشه باهاش لینک زیر رو کامل باز کرد و به سایت لاگین شد؟!
      https://reg.pnu.ac.ir/forms/authenticateuser/login.htm
      اصلا نمیخوام برنامه پیچیده ای باشه
      میخوام توی یک وب ویو این لینک کاملا باز بشه
      توجه داشته باشید که این لینک رو هرمرورگری  نمیتونه باز کنه
      فقط IE
      دستمزد برنامه نویس هم محفوظه
      ممنون.
    • توسط batman1
      با سلام خدمت دوستان
      برخی از دوستان که به سایت گلستان(دانشگاه پیام نور)مراجعه کرده باشند
      این سایت فقط با مرورگر IE باز میشود
      از اونجایی که مرورگر پیشفرض اندروید،کروم است
      من میخوام برنامه ای بنویسم که فقط بتونه با یه یو آر ال سایتو باز کنه
      اصلا نمیدونم از کجا باید شروع کنم.
      ممنون میشم کمکم کنید.
×