رفتن به مطلب
بیسیک فور ایکس
  • 0
batman1

محدود کردن تعداد کاراکتر ورودی edittext

سوال

با سلام.

از دوستان کسی میدونه که جعبه متن رو چه جوری باید به مثلا وارد کردن 2 کاراکتر محدود کرد؟

ممنون.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

3 پاسخ به این سوال تا کنون داده شده است

Recommended Posts

  • 0

سلام

من هم همین نیاز  رو داشتم  و مجبور شدم توی برنامه ام  با کد نویسی این مشکل رو حل کنم

یعنی Property خاصی واسه این ندارند  اگه راه داشت قطعا  میذاشتن

اون لینک بالا رو چک کردم  راه حل اش جالب نیست و استفاده از ime هم خیلی کمکی نمیکنه. وقتی شما خودت طول متن رو میتونی کنترل کنی و کوتاه کنی چرا فیلتر ime میذاری؟  موقع اجرای برنامه اگه متنی داخل ادیت باکس کپی بشه فیلتر ime جلوی اونو نمیگیره

اگر هم قراره توی TextChanged event طول متن رو کنترل کنیم خوب دیگه چه نیاز هست به یه اضافه بار  بنام ime

 

توی اون مثال یه باگ هم هست اون هم اینه که با کوتاه کردن متن، دوباره همین  event صدا زده میشه که بهتره به کمک یه متغییر بولین متوجه تکرار event بشویم و ازش خارج بشیم

فرض کنید  شما یه جعبه متن دارید برای ورود کد پرسنلی و میخواهین حد اکثر 4 رقمی باشه یه متغییر بولین در سطح گلوبال تعریف کنید بنام CuttingTxt

Sub txtPersonelCode_TextChanged (Old As String, New As String)

    If CuttingTxt Then Return                
   
    If New.Length > 4 Then                
        CuttingTxt=True                        
        txtPersonelCode.Text = New.SubString2( 0,4)                        
         txtPersonelCode.SelectionStart = txtPersonelCode.Text.Length                        
     End If                 

    CuttingTxt=False                

End Sub

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

یه ذره بیشت درمورد کدت توضیح میدی؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

یک روش ساده و عالی پیدا کردم

Sub EditText1_TextChanged (Old As String, New As String)
       If New.Length >2 Then
        EditText1.Text=Old
                     
    End If

End Sub

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط batman1
      سلام.
      من یه ایمیج ویوو داردم که یه تغییراتی توش دادم.
      مثلا،یه ایمیج ویوو دیگه رو بهش اضافه کردم ( مثلا یک شکلک )
      یا یه متن رو به تصویری که داخل ایمیج ویوو هست اضافه کردم.
      حالا میخوام اون ایمیج ویوو هه که تغییر کرده و بهش یه تصویر دیگه ای اضافه شده و یا متنی اضافه شده رو ذخیره کنم.
      اما اون ایمیج ویوو ذخیره میشه،ولی بدون تغییرات.
      ممنون میشم یکی راهنمایی کنه که چه جوری ایمیج ویوو رو با تغییرات ذخیره کنم.
      مثلا این تصویر رو با اون اموجیش ذخیره کنم.

    • توسط batman1
      سلام به همه
      دوستان،من یک دیتابیس آنلاین دارم که یکی از فیلداش مخصوص تصاویر هست.
      حالا من همه ی اطلاعات دیتابیس رو میتونم بخونم و داخل برنامم نمایش بدم.
      اما عکس رو نه!!
      یعنی خطا میده
      ممنون میشم کمکم کنید.
      اینم ارور:

    • توسط batman1
      سلام به دوستای گلم.
      یه برنامه ای ساختم که یکی از قسمتاش به وسیله دوربین گوشی عکس میگیره و این کارو با کتابخانه SH_Camera انجام دادم.
      یکی از متدهای این کتابخانه Camera_Preview است که یک ورودی از نوع آرایه بایتی میگیرد.
      و یکی از ساب های این کتابخانه Sub x_TakenPicture است که یه ورودی دارد از نوع آرایه بایتی.

      حالا من میخوام عکس رو که با دوربین میگیرم،به وسیله متد Camera_Preview و داخل Sub x_TakenPicture،بریزمش داخل یک ایمیج ویو و نمایشش بدم.
      اما متد یاد شده از نوع بایت و عکس از نوع بیت مپ هست.
      ممنون میشم راهنماییم کنید،ببینم چه طور میتونم این کارو انجام بدم.
×