• اطلاعیه ها

    • H@mid.RS

      جذب نیرو   پنجشنبه, 10 فروردین 1396

      درود به دوستان عزیز به چند نفر مدیر برای بخش های php و گرافیک نیازمندیم درصورت تمایل درخواست خود را در پیام خصوصی بفرستید  
    • H@mid.RS

      تغییر نام کاربری   دوشنبه, 28 فروردین 1396

      درود دوستانی که نام کاربری انها با ایمل شان یکی بود تغییر کرد مثلا نام کاربری sss@tmail.com به sss تغییر کرد دوستانی که مشکل ورود دارند @ به بعد را پاک کنند
    • H@mid.RS

      کسب درآمد   پنجشنبه, 31 فروردین 1396

      دوستانی که میخواهند با انجمن خودشون همکاری کنند و از محیط انجمن درآمد کسب کنند به بنده پیام خصوصی بفرستند
  • 0
mohammad2020

اسکرول کردن لیبل های درون پنل

سوال

سلام دوستان گرامی ممنون می شم این مشکلم رو حل کنید

تازه کارم

 

من میخوام داخل یه پنل چهل تا لیبل مختلف قرار بدم و اسکرولش کنم چنین چیزی میشه ؟؟

 

ممنون میشم کمکم کنید

اگه برام نمونه کد بزارید یه دنیا ممنون میشم ازتون 

پسند شده توسط aravb45

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

21 پاسخ به این سوال تا کنون داده شده است

  • 0

اخه اگه بخوام از روي تكست بخونه خيلي زياد ميشه

تازه ميخوام شرطي كنم براي هر كدام از اين ليبل ها رو

 

يعني ميخوام وصلش كنم به اسپيمر اسمپير هر ايندكسي رو نشون داد متن مربوط به اون نمايش داده بشه در اون ليبل

 

به خاطر اين كمي قاطي كردم

.

 

اگه ميشد ليبل ها رو داخل پنل گذاشت و پنل رو اسكرول كرد خيلي راحت مي تونستم ادامه كار ها رو انجام بدم

اما اين طوري كه با حلقه ليبل ساخته ميشه و با حلقه متن بزارم رو بلد نيستم

 

 

خب کاری که نداره داداش

 

شما یه پنل بساز لیبیل و اسپینر رو بنداز توش اونوقت اون پنل رو بنداز تو اسکرول

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

همین رو نمیتونم میشه کدش رو بزاری دمت گرم

من می سازم موقع اجرا ارور میده 

ممنون میشم یه نمونه بهم بدی

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

همین رو نمیتونم میشه کدش رو بزاری دمت گرم

من می سازم موقع اجرا ارور میده 

ممنون میشم یه نمونه بهم بدی

 

بفرما

 

هر بلوک شامل یه لیبل و ی اسپینر هست

 

هر لیبل هم یه متن داره که من مقدار i  دادم شما هرچی خواستی بده

 

http://s9.picofile.com/file/8277111750/pack.zip.html

پسند شده توسط mohammad2020

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

دمت گرم داداش شرمنده زحمتت دادم

روی این کدی که دادی کار میکنم انشالله که درست بشه

بازم ممنونم

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

سلام من یک مشکل دام ..عکس هایی که توی موقیعت 120 %y تغریف کردم اینطوری : 

 

توی اسکرول ویو قادر نیست نمایش بده باید چی کار کنم ؟

از اد ویو هم میخاوم استفده کنم بلد نیستم ممنون میشم کمک کنید

 

@mobinamv103  تلرگامم

 

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0
در در 1395/09/12, 17:16:57، m007moh گفته است :

 

اولیش

 

اگه منظورت اینجوریه

 

photo_2016_12_02_17_14_22.jpg

 

کدت میشه این


Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean)
Dim top,left As Int
top=0:left=0
Dim scr As ScrollView
scr.Initialize(0)
Activity.AddView(scr,0,0,100%x,100%y)
For i=1 To 100
Dim lab As Label
lab.Initialize("lab")
scr.Panel.AddView(lab,left,top,30%x,10%x)
left=left+31%x
lab.Color=Colors.RGB(Rnd(0,255),Rnd(0,255),Rnd(0,255))
lab.Text=i
If i Mod 3 =0 Then
left=0
top=top+11%x
End If
Next
top=top+11%x
scr.Panel.Height=top

End Sub

 

من از این استفاده کردم و مشلکم حل شد ..تشکر میکنم از شما .

راستش من مشکلم سه ستون بودن بود..که اینو دیدم و دستکاری کردم یک چیزهایی و درست شد ..ممنون عالی بود

پسند شده توسط H@mid.RS

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری