پرش به

  • مهمان گرامی به انجمن برنامه نویسی بیسیک فور ایکس خوش آمدید برای استفاده از تمام امکانات انجمن لطفا ثبت نام کنید.
    تصویر

    اسکرول کردن لیبل های درون پنل


    • لطفا وارد حساب کاربری خود شوید تا بتوانید پاسخ دهید
    19 پاسخ برای این موضوع

    #1 ارسالی چهارشنبه ۱۰ آذر ۹۵ - ۲۰:۳۳:۳۷

    mohammad2020
    mohammad2020
    +14
    • ██▒▒▒▒▒▒▒▒ %5

    • 16 ارسال

    سلام دوستان گرامی ممنون می شم این مشکلم رو حل کنید

    تازه کارم

     

    من میخوام داخل یه پنل چهل تا لیبل مختلف قرار بدم و اسکرولش کنم چنین چیزی میشه ؟؟

     

    ممنون میشم کمکم کنید

    اگه برام نمونه کد بزارید یه دنیا ممنون میشم ازتون 


    • aravb45 این پست را پسندیده است

    #2 ارسالی پنجشنبه ۱۱ آذر ۹۵ - ۱۳:۳۸:۱۵

    m007moh
    m007moh
    +338
    • ıllıllı Basic4X User ıllıllı

    • 157 ارسال
    • جنسیت : اقا

    مدال های کاربر

               

    اینجور کار کن

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید


    • salmana و mohammad2020 این پست را پسندیده است

    #3 ارسالی پنجشنبه ۱۱ آذر ۹۵ - ۱۶:۳۷:۰۱

    mohammad2020
    mohammad2020
    +14
    • ██▒▒▒▒▒▒▒▒ %5

    • 16 ارسال

     

    اینجور کار کن

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

    ممنونم داداشم بابت كمكت

    با اين كار يعني ديگه نيازي نيست ليبل ها رو داخل پنل بزارم ؟بايد بيرون پنل بزارم ؟؟

    و بايد براي هر ليبل اين كد رو بنويسم ؟

    چون ميخوام ليبل ها در سه سطر و 15 ستون نمايش داده بشن


    • aravb45 این پست را پسندیده است

    #4 ارسالی پنجشنبه ۱۱ آذر ۹۵ - ۲۱:۴۸:۵۰

    m007moh
    m007moh
    +338
    • ıllıllı Basic4X User ıllıllı

    • 157 ارسال
    • جنسیت : اقا

    مدال های کاربر

               

    ممنونم داداشم بابت كمكت

    با اين كار يعني ديگه نيازي نيست ليبل ها رو داخل پنل بزارم ؟بايد بيرون پنل بزارم ؟؟

    و بايد براي هر ليبل اين كد رو بنويسم ؟

    چون ميخوام ليبل ها در سه سطر و 15 ستون نمايش داده بشن

     

    نه دیگه اگر فقط لیبله همین کافیه

     

    حالا واسه سه ستون شدنش باید با کد زیر بازی کنی اگر نتونستی بگو تا برات درستش کنم

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید


    • mohammad2020 و aravb45 این پست را پسندیده است

    #5 ارسالی جمعه ۱۲ آذر ۹۵ - ۰۰:۴۸:۵۰

    mohammad2020
    mohammad2020
    +14
    • ██▒▒▒▒▒▒▒▒ %5

    • 16 ارسال

    فکر نکنم داداش از پسش بر بیام تازه کارم

    ممنون میشم کمکم کنی یه نمونه برام سه ستونی در دو سطر لیبل بسازی ممنونت میشم


    • aravb45 این پست را پسندیده است

    #6 ارسالی جمعه ۱۲ آذر ۹۵ - ۱۱:۲۱:۰۱

    mohammad2020
    mohammad2020
    +14
    • ██▒▒▒▒▒▒▒▒ %5

    • 16 ارسال

    خواهشا کمک کنید میخوام یه پنل رو اسکرول کنم که داخلش چند تا لیبل هست

    می سازمش اما اسکرول نمیشه 


    • aravb45 این پست را پسندیده است

    #7 ارسالی جمعه ۱۲ آذر ۹۵ - ۱۲:۰۸:۵۳

    m007moh
    m007moh
    +338
    • ıllıllı Basic4X User ıllıllı

    • 157 ارسال
    • جنسیت : اقا

    مدال های کاربر

               

    خواهشا کمک کنید میخوام یه پنل رو اسکرول کنم که داخلش چند تا لیبل هست

    می سازمش اما اسکرول نمیشه 

     

    بفرما داداش این کد کاملش سه ستونی

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید


    • mohammad2020 و aravb45 این پست را پسندیده است

    #8 ارسالی جمعه ۱۲ آذر ۹۵ - ۱۲:۱۰:۳۸

    m007moh
    m007moh
    +338
    • ıllıllı Basic4X User ıllıllı

    • 157 ارسال
    • جنسیت : اقا

    مدال های کاربر

               

    کدای زیر رو برای بهتر متوجه شدن گذاشتم که قشنگ ببینی

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید


    • mohammad2020 و aravb45 این پست را پسندیده است

    #9 ارسالی جمعه ۱۲ آذر ۹۵ - ۱۵:۳۵:۰۷

    mohammad2020
    mohammad2020
    +14
    • ██▒▒▒▒▒▒▒▒ %5

    • 16 ارسال

    ممنونم داداش

    فقط چندتا مشکل دارم

    یکی این که این لیبل ها رو هرکاری میکنم توی یه سطر نشون داده نمی شند میخوام همشون توی یه سطر نمایش داده بشند

    دوم این که بخوام به این ها هر کدام مقداری بدم باید از دستور سلکت استفاده کنم ؟؟


    • aravb45 این پست را پسندیده است

    #10 ارسالی جمعه ۱۲ آذر ۹۵ - ۱۷:۱۶:۵۷

    m007moh
    m007moh
    +338
    • ıllıllı Basic4X User ıllıllı

    • 157 ارسال
    • جنسیت : اقا

    مدال های کاربر

               

    ممنونم داداش

    فقط چندتا مشکل دارم

    یکی این که این لیبل ها رو هرکاری میکنم توی یه سطر نشون داده نمی شند میخوام همشون توی یه سطر نمایش داده بشند

    دوم این که بخوام به این ها هر کدام مقداری بدم باید از دستور سلکت استفاده کنم ؟؟

     

    اولیش

     

    اگه منظورت اینجوریه

     

    photo_2016_12_02_17_14_22.jpg

     

    کدت میشه این

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید


    • mohammad2020 و aravb45 این پست را پسندیده است

    #11 ارسالی جمعه ۱۲ آذر ۹۵ - ۱۷:۱۷:۵۶

    m007moh
    m007moh
    +338
    • ıllıllı Basic4X User ıllıllı

    • 157 ارسال
    • جنسیت : اقا

    مدال های کاربر

               

    ممنونم داداش

    فقط چندتا مشکل دارم

    یکی این که این لیبل ها رو هرکاری میکنم توی یه سطر نشون داده نمی شند میخوام همشون توی یه سطر نمایش داده بشند

    دوم این که بخوام به این ها هر کدام مقداری بدم باید از دستور سلکت استفاده کنم ؟؟

     

     

    واسه دومی اگه دیتا بیس داری اول قبل حلقه select  میکنی بعد حلقه میزنی


    • mohammad2020 و aravb45 این پست را پسندیده است

    #12 ارسالی جمعه ۱۲ آذر ۹۵ - ۱۸:۲۸:۲۶

    mohammad2020
    mohammad2020
    +14
    • ██▒▒▒▒▒▒▒▒ %5

    • 16 ارسال

    دمت گرم داداش ممنونم خیلی زحمت کشیدی 

     متاستفانه دیتا بیس ندارم

    نمی تونم بهشون  نوشته بدم 

    اگه دو تاشون رو بهشون نوشته اضافه کنی  و کدش رو بزاری ممنون میشم 

     

    ببخشید که انقدر زحمتتون میدم 


    • aravb45 این پست را پسندیده است

    #13 ارسالی جمعه ۱۲ آذر ۹۵ - ۲۳:۴۲:۴۳

    m007moh
    m007moh
    +338
    • ıllıllı Basic4X User ıllıllı

    • 157 ارسال
    • جنسیت : اقا

    مدال های کاربر

               

    دمت گرم داداش ممنونم خیلی زحمت کشیدی 

     متاستفانه دیتا بیس ندارم

    نمی تونم بهشون  نوشته بدم 

    اگه دو تاشون رو بهشون نوشته اضافه کنی  و کدش رو بزاری ممنون میشم 

     

    ببخشید که انقدر زحمتتون میدم 

     

    خب اون 40 تا متنی که داری کجاس؟؟؟


    • mohammad2020 و aravb45 این پست را پسندیده است

    #14 ارسالی شنبه ۱۳ آذر ۹۵ - ۰۰:۱۸:۲۷

    mohammad2020
    mohammad2020
    +14
    • ██▒▒▒▒▒▒▒▒ %5

    • 16 ارسال

    یه سری مشخصاته میخوام داخل برنامه وارد کنم نوشته های کوتاه هست یه سری مشخصاته 

    اما نمیدونم چطوری داخل این لیبل های که ایجاد شده بزارم


    • aravb45 این پست را پسندیده است

    #15 ارسالی شنبه ۱۳ آذر ۹۵ - ۰۹:۴۷:۱۰

    m007moh
    m007moh
    +338
    • ıllıllı Basic4X User ıllıllı

    • 157 ارسال
    • جنسیت : اقا

    مدال های کاربر

               

    یه سری مشخصاته میخوام داخل برنامه وارد کنم نوشته های کوتاه هست یه سری مشخصاته 

    اما نمیدونم چطوری داخل این لیبل های که ایجاد شده بزارم

    ششما واسه حلقه نیاز دارید از قبل این متنای کوچیکتون رو یجا زخیره داشته باشید

    حالا یا تو دیتا بیس یا تو فایل تکست


    • aravb45 این پست را پسندیده است




    0 کاربر در حال خواندن این موضوع است

    0 کاربر، 0 مهمان و 0 عضو مخفی

    تغییر Layout ایندکس انجمن
    انتخاب فونت دلخواه
    انتخاب رنگ عناصر
    123456789101112131415
    انتخاب عکس به عنوان پس زمینه
    انتخاب پترن به عنوان پس زمینه
    انتخاب رنگ پس زمینه ایندکس
    انتخاب رنگ منو ها
    Click To Disable Effects