رفتن به مطلب
بیسیک فور ایکس
  • اطلاعیه ها

    • H@mid.RS

      جذب نیرو   پنجشنبه, 10 فروردین 1396

      درود به دوستان عزیز به چند نفر مدیر برای بخش های php و گرافیک نیازمندیم درصورت تمایل درخواست خود را در پیام خصوصی بفرستید  
    • H@mid.RS

      تغییر نام کاربری   دوشنبه, 28 فروردین 1396

      درود دوستانی که نام کاربری انها با ایمل شان یکی بود تغییر کرد مثلا نام کاربری sss@tmail.com به sss تغییر کرد دوستانی که مشکل ورود دارند @ به بعد را پاک کنند
    • H@mid.RS

      کسب درآمد   پنجشنبه, 31 فروردین 1396

      دوستانی که میخواهند با انجمن خودشون همکاری کنند و از محیط انجمن درآمد کسب کنند به بنده پیام خصوصی بفرستند
    • H@mid.RS

      راه اندازی وبلاگ برای انجمن   دوشنبه, 18 اردیبهشت 1396

      درود به همه دوستان عزیز از این پس کاربران ویژه  - همکاران - و مدیران میتوانند در انجمن برای خود وبلاگ بسازند
H@mid.RS

گرفتن لیست تماس در بیسیک۴آندروید

Recommended Posts

اول کتابخونه ی Phone رو فعال کنید .

 

Dim Calls As Lis
Dim CallLog1 As CallLog
Calls = CallLog1.GetAll(10) ' gereftenae liste 10 tamase akhir
For i = 0 To Calls.Size - 1 ' vase har iteme gerefte shode az list
    Dim c As CallItem ' in vase gereftane item
    c = Calls.Get(i) ' item
    Dim callType, name As String ' 2 ta string vase noe tamas va esm tarif mikonim
    Select c.CallType ' mikhamym bedunim ke in tamasemun az che noe has
        Case c.TYPE_INCOMING ' age be man zang zade bud
            callType="Incoming"
        Case c.TYPE_MISSED ' age tamase az das rtafte bud
            callType = "Missed"
        Case c.TYPE_OUTGOING ' age man zangide budam
            callType = "Outgoing"
    End Select
    name = c.CachedName ' namesham midim
    If name = "" Then name = "N/A" End If
    Log("Number=" & c.Number & ", Name=" & name _
        & ", Type=" & callType & ", Date=" & DateTime.Date(c.Date)) ' natie be surate Log
Next

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • مطالب مشابه

    • توسط H@mid.RS
      برای گرفتن درصد باتری ابتدا کتابخونه ی Phone رو فعال کنید
       
       
      Sub Globals
          Dim basic4x As PhoneEvents
      End Sub

      Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean)
          Activity.LoadLayout("mojtaba")
          basic4x.Initialize("basic4x") ' Aval Esme Eventesho Midim
      End Sub

      ' Evente avaz shodane meqdae battry :
      Sub basic4x_BatteryChanged (Level As Int, Scale As Int, Plugged As Boolean, Intent As Intent)
          ToastMeesageShow("BatteryChanged: Level = " & Level & ", Scale = " & Scale & ", Plugged = " & Plugged, True) ' meqdaro neshunesh midim dg khkhkhkhk :D
      End Sub
    • توسط H@mid.RS
      برای اینکه سرعت باز کردن برنامتون بره بالا میتونین از YouWave استفاده کنید  .
      منظور از سرعت باز کردن اینه که تو محیط کدنویسی میخواین برنامرو ران کنین ولی تو AVD دو ساعت طول میکشه هس رو میگم .
      اول اونو از این لینک زیر دانلود کنید .
      اگه کرک نداشت از این لینک هم کرکشو دانلود کنید .
      اول نصبش کنید .
      ۱- basic4Android رو باز کنید .
      ۲- YouWave رو بازکنید .
      ۳- مسیر platform-tools رو تو sdk کپی کنید مثلا مال من اینه :
      D:\Program\Programming\Android\android-sdk-windows\platform-tools ۴- حالا تو قسمت activity_creT کد زیر رو با مسیر خودتون قرار بدین :
      D:\Program\Programming\Android\android-sdk-windows\platform-tools\adb connect 127.0.0.1:5558 5- بعداز انجام عملیات این کدا را درون مسیر یا همون آدرس دایرکتوری تو my Computer پیست کنید و اینتر را بزنید از این پس برنامه در YouWave اجرا خواهد شد .
    • توسط H@mid.RS
      SubString و SubString2 برای گرفتن قسمتی از متن یا رشته کاربرد داره

      یعنی چی؟

      خب میایم با کدنویسی توضیح میدیم

      اول دوتا EditText تعریف می کنیم ( یا هر چیز رشته ای دیگه از نوع String )


      Dim EditText1, EditText2 As EditText

      به فرض میخوایم بعد ۴ حرف از یه متنی رو بگیریم یعنی از حرف پنجم به بعدشو


      EditText1.Text = "www.basic4x.ir"


      EditTxet2.Text = EditText1.Txet.SubString(4)

      نتیجه چی میشه ؟

      مقدار basic4x.ir ریخته میشه تو ادیت تکست ۲

      حالا هم میخوایم ۴ حرف اولو ببره و هم ۴ حرف آخرشو


      EditTxet2.Text = EditText1.Txet.SubString2(4, 16)

      بله میگیم از رشته ۴ ببره تا ۱۶ رو نشون بده و بریزتش تو EditText2

      پس چیزی که میره تو ادیت تکس ۲ چیه؟

       

×