رفتن به مطلب
بیسیک فور ایکس

سوال

سلام من این کدو برای فراخانی sql نوشتم

	If File.Exists(File.DirRootExternal,"pixnote.db") = False Then
		File.Copy(File.DirAssets,"pixnote.db",File.DirRootExternal,"pixnote.db")
	End If
	If FirstTime Then
        sql1.Initialize(File.DirRootExternal, "pixnote.db", True)
    End If

بعد اومدم اینو نوشتم

		Try
		sql1.ExecNonQuery("INSERT INTO table1(titr,matn) VALUES("&Matn_ED.Text&","&Titre_ED.Text&")")
		Catch
			ToastMessageShow("خطا",True)
			End Try

اما همش خطا میده و هر کاری کردم درس شند الان سه روزه درگیرم

لطفا کمک کنید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

1 پاسخ به این سوال تا کنون داده شده است

Recommended Posts

  • 0

درود

دوست عزیز چرا dirrootexternal ?

دلیل اینو بگو ؟ 

file.exists(file.dirinternal,"pixnote.db") = false then

file.copy(file.dirasset,"pixnote.db",file.dirinternal,"pixnote.db")

روش صحیحش اینه 

البته تایپیدم و به سیشتم دسترسی ندارم و شاید غلط املایی داشته باشم.

و یک نکته ی دیگه ، فیرست تایم اصلا چیه ؟ منکه تا حالا تو هیچ پروژه ای ندیدم . برای اولین بار !!!!!! بیمورده این نوع کد .تو b4a . 

البه شایدم من دانشم کمه . به هرحال موفق باشی

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

×