رفتن به مطلب
بیسیک فور ایکس
  • اطلاعیه ها

    • H@mid.RS

      جذب نیرو   پنجشنبه, 10 فروردین 1396

      درود به دوستان عزیز به چند نفر مدیر برای بخش های php و گرافیک نیازمندیم درصورت تمایل درخواست خود را در پیام خصوصی بفرستید  
    • H@mid.RS

      تغییر نام کاربری   دوشنبه, 28 فروردین 1396

      درود دوستانی که نام کاربری انها با ایمل شان یکی بود تغییر کرد مثلا نام کاربری sss@tmail.com به sss تغییر کرد دوستانی که مشکل ورود دارند @ به بعد را پاک کنند
    • H@mid.RS

      کسب درآمد   پنجشنبه, 31 فروردین 1396

      دوستانی که میخواهند با انجمن خودشون همکاری کنند و از محیط انجمن درآمد کسب کنند به بنده پیام خصوصی بفرستند
    • H@mid.RS

      راه اندازی وبلاگ برای انجمن   دوشنبه, 18 اردیبهشت 1396

      درود به همه دوستان عزیز از این پس کاربران ویژه  - همکاران - و مدیران میتوانند در انجمن برای خود وبلاگ بسازند

سوال

سلام به همه دوستان

من برنامم رو مینوسیم

در قسمت Designer هم کدهارو میارم

مثلا lbl_title.SetLeftAndRight(20%x,80%x)
lbl_title.SetTopAndBottom(0%y,10%y)

منتها وقتی که روی گوشی یا تبلت اجرا میکنم

اندازه ویووها با هم فرق میکنه!!
چر اینطوری میشه

ممنون.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

5 پاسخ به این سوال تا کنون داده شده است

Recommended Posts

  • 0

ممنون میشم یکی جواب بنده حقیرو بده

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0
در 19 ساعت قبل، batman1 گفته است :

ممنون میشم یکی جواب بنده حقیرو بده

درود

درصد x و y

بر حسب اندازه گوشی هست

مثلا

بگیم Left ویو ۰ باشه

و Width آن 20%x یعنی 20 درصد از صفحه رو بگیره .

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0
در 4 ساعت قبل، Assassin گفته است :

درود

درصد x و y

بر حسب اندازه گوشی هست

مثلا

بگیم Left ویو ۰ باشه

و Width آن 20%x یعنی 20 درصد از صفحه رو بگیره .

سلام.

عزیز از کدوم استفاده کنم؟!

از ایکس و ایگرگ ؟
یا از مثلا left و...؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

ممنون میشم یکی جواب منو بده

 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
  • 0

درود 

دوست عزیز سورس های زیادی رو بصورت تمرینی یا آموزشی در انجمن قرار دادیم که میتونید دانلودشون بکنید و در اجرا ببینید که مشکلی ندارن و با توجه به اونا کارتون رو جلو ببرید . این ساده ترین راه هستش و دقت کنید که وقتی اندازه ای رو طبق متدی که خودتون اعلام کردین میدین ، هیچ مشکلی در هیچ نوع صفحه نمایش با سایز های مختلف دیده نمیشه . برای درک بهتر مساله سورسهایی که قرار دادیم رو تست کنید . ساده ترین و پر کاربردترین سورس هم همون سورس پیشرفته که بنده قرار دادم هستش :greeting:

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط batman1
      سلام به همه دوستان.
      کسی هست که بدونه چه طور میتونم توی حافظه دستکاه فایل هایی که اسم های مشابهی دارن رو پیدا کنم و نمایش بدم؟
      ممنون.
    • توسط batman1
      سلام به همه بزرگواران
      کسی هست بتون برنامه ای بنویسه که بشه باهاش لینک زیر رو کامل باز کرد و به سایت لاگین شد؟!
      https://reg.pnu.ac.ir/forms/authenticateuser/login.htm
      اصلا نمیخوام برنامه پیچیده ای باشه
      میخوام توی یک وب ویو این لینک کاملا باز بشه
      توجه داشته باشید که این لینک رو هرمرورگری  نمیتونه باز کنه
      فقط IE
      دستمزد برنامه نویس هم محفوظه
      ممنون.
×