رفتن به مطلب
بیسیک فور ایکس
mehrzad238

نشان دادن عکس از دیتابیس آنلاین

پست های پیشنهاد شده

سلام

بنده یه برنامه دارم که نیاز داره از دیتا بیس آنلاین(که در حال حاضر بر روی localhost می باشد ) تصاویر دریافت کنه و در یک ایمیج ویو نمایش داده بشه.

1- اول میخواستم بدونم که عکس رو باید کجا بذارم (منظورم داخل کامپیوترم، مثلا داخل پوشه Htdocs بذارم؟)

2- تو دیتا بیس به چه صورت بذارم، اسمشو با فرمتش بذارم کافیه یا باید آدرس بدم؟ منظورم اینه که مثل آفلاینه یا فرق داره گذاشتن عکس تو دیتا بیس؟

3-لازمه از JSON استفاده بشه یا نه؟

4- هم کد PHP و هم کد های B$A رو میخوام اگه راه داره

ممنون

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از ۷۵ اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به عنوان یک لینک به جای

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.


×
×
  • جدید...