پرش به

  • مهمان گرامی به انجمن برنامه نویسی بیسیک فور ایکس خوش آمدید برای استفاده از تمام امکانات انجمن لطفا ثبت نام کنید.
    تصویر

    در خواست سورس پاک کردن مخاطبین


    بهترین پاسخ H@mid.RS , پنجشنبه ۲۶ فروردين ۹۵ - ۲۱:۱۸:۰۲

    درود

     

    برای شما کتابخانه ای نوشتم که می تونید فقط با یک نیم دهم خط کد این کار رو بکنید

    نام کتابخانه :

    IRContacts

     

    پیش نمایش سورس :

    کتابخانه همراه سورس پیوست شد:

     

    رفتن به مطلب کامل


    • موضوع قفل شده این موضوع قفل شده است
    17 پاسخ برای این موضوع

    #1 ارسالی پنجشنبه ۲۶ فروردين ۹۵ - ۱۶:۳۱:۳۴

    Syed Esmaeil
    Syed Esmaeil
    +1302
    • ıllı Basic4X Moderator ıllı

    • 972 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : تهران

    مدال های کاربر

                  

    با سپاس ممنون از اینکه سری پاسخگوی ما تازه کاران هستید.

     

    من یه سورس ساده ای میخوام که با کلیک روی دکمه کلا مخاطبین دفترچه تلفن پاک بسشه ممنون


    • Syed Esmaeil این پست را پسندیده است



    فقط امام زمان (عج)



    بر پدر و مادر کسی که با منبع کپی پست میکنه رحمت ...............

     

    جهت سفارش هر گونه پروژه با من در ارتباط باشید.

     

    CRYPT3R@

     

     

     


    #2 ارسالی پنجشنبه ۲۶ فروردين ۹۵ - ۲۱:۱۸:۰۲   بهترین پاسخ

    H@mid.RS
    H@mid.RS
    +1876
    • Administrator

    • 956 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : نیشابور
    • تلگرام : Basic4X@

    مدال های کاربر

                  

    درود

     

    برای شما کتابخانه ای نوشتم که می تونید فقط با یک نیم دهم خط کد این کار رو بکنید

    نام کتابخانه :

    IRContacts

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

     

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

      25.85K   0 تعداد دریافت ها

     

    پیش نمایش سورس :

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

     

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

      48.99K   0 تعداد دریافت ها

    کتابخانه همراه سورس پیوست شد:

     

    فایل های پیوستی


    • Syed Esmaeil, salmana و dostmobile این پست را پسندیده است

    jg_4ng.png

    :bye:
     

    instaaa_copy.png


    #3 ارسالی جمعه ۲۷ فروردين ۹۵ - ۱۰:۵۹:۲۰

    Syed Esmaeil
    Syed Esmaeil
    +1302
    • ıllı Basic4X Moderator ıllı

    • 972 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : تهران

    مدال های کاربر

                  

    ممنون از شما ولی مطابق با عکسی که گرفتم عمل نکرد

     

    لطفا راهنمایی کنید

     

    ممنونتونم

     

    Untitled_1_copy.jpg


    • H@mid.RS و Syed Esmaeil این پست را پسندیده است



    فقط امام زمان (عج)



    بر پدر و مادر کسی که با منبع کپی پست میکنه رحمت ...............

     

    جهت سفارش هر گونه پروژه با من در ارتباط باشید.

     

    CRYPT3R@

     

     

     


    #4 ارسالی جمعه ۲۷ فروردين ۹۵ - ۱۱:۴۳:۳۸

    H@mid.RS
    H@mid.RS
    +1876
    • Administrator

    • 956 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : نیشابور
    • تلگرام : Basic4X@

    مدال های کاربر

                  

    در سورسی که گذاشتم براتون قسمت Activity_Create ی کدی قرار دادم که شما اونو به پروژتون اضافه نکردید

    کد به صورت زیر :

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

    و دستور زیر رو هم به اخر Manifest اضافه کنید

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

    سوالی بود در خدمتم


    • Syed Esmaeil این پست را پسندیده است

    jg_4ng.png

    :bye:
     

    instaaa_copy.png


    #5 ارسالی جمعه ۲۷ فروردين ۹۵ - ۱۲:۴۷:۱۳

    Syed Esmaeil
    Syed Esmaeil
    +1302
    • ıllı Basic4X Moderator ıllı

    • 972 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : تهران

    مدال های کاربر

                  

    ممنون از پاسخگوییتون میدونم اینجا جاش نیس بزرگوار ولی نخواستم تاپیک جداگانه بزنم شما به بزرگی خودتون ببخشید

     

    میخواستم بدونم :

     

    میخوااستم بدونم راهی هست برا پیدا کردن یافتن دیتابیس ساخته شده در File.DirInternal

     

    برنامه ای که الان من ساختم دیتا بیسم رو تو اینترنال کپی کرده میخواستم بدونم چطوری میتونم تو گوشی روت شده یا نشده جستجوش کنم 

     

    خیلی برام مهمه ممنون راهنمایی کنین


    • Syed Esmaeil این پست را پسندیده است



    فقط امام زمان (عج)



    بر پدر و مادر کسی که با منبع کپی پست میکنه رحمت ...............

     

    جهت سفارش هر گونه پروژه با من در ارتباط باشید.

     

    CRYPT3R@

     

     

     


    #6 ارسالی جمعه ۲۷ فروردين ۹۵ - ۱۵:۰۷:۰۸

    H@mid.RS
    H@mid.RS
    +1876
    • Administrator

    • 956 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : نیشابور
    • تلگرام : Basic4X@

    مدال های کاربر

                  

    ممنون از پاسخگوییتون میدونم اینجا جاش نیس بزرگوار ولی نخواستم تاپیک جداگانه بزنم شما به بزرگی خودتون ببخشید

     

    میخواستم بدونم :

     

    میخوااستم بدونم راهی هست برا پیدا کردن یافتن دیتابیس ساخته شده در File.DirInternal

     

    برنامه ای که الان من ساختم دیتا بیسم رو تو اینترنال کپی کرده میخواستم بدونم چطوری میتونم تو گوشی روت شده یا نشده جستجوش کنم 

     

    خیلی برام مهمه ممنون راهنمایی کنین

    :iranmap:

    دیتابیس ها معمولا در حافظه داخلی در پوشه دیتا برنامه ذخیره میشن

    البته دیتا بیس شما با چه فرمتی ساخته شده ؟

    DB ?


    jg_4ng.png

    :bye:
     

    instaaa_copy.png


    #7 ارسالی جمعه ۲۷ فروردين ۹۵ - ۱۷:۵۰:۰۱

    Syed Esmaeil
    Syed Esmaeil
    +1302
    • ıllı Basic4X Moderator ıllı

    • 972 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : تهران

    مدال های کاربر

                  

    بله با فرمت db در File.DirInternal زدم  ذخیره بشه حالا چطوری به  DirInternal دستیابی پیدا کنم


    • Syed Esmaeil این پست را پسندیده است



    فقط امام زمان (عج)



    بر پدر و مادر کسی که با منبع کپی پست میکنه رحمت ...............

     

    جهت سفارش هر گونه پروژه با من در ارتباط باشید.

     

    CRYPT3R@

     

     

     


    #8 ارسالی جمعه ۲۷ فروردين ۹۵ - ۲۳:۵۸:۰۹

    H@mid.RS
    H@mid.RS
    +1876
    • Administrator

    • 956 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : نیشابور
    • تلگرام : Basic4X@

    مدال های کاربر

                  

    بله با فرمت db در File.DirInternal زدم  ذخیره بشه حالا چطوری به  DirInternal دستیابی پیدا کنم

     

    خوب دوست عزیز شما برای ذخیره سازی در حافظه خارجی یا کارت حافظه باید از DirRootExternal استفاده کنید

    بعد فایلتون داخل حافظه خارجی ذخیره و با یک فایل منیجر میشه پیداش کرد


    jg_4ng.png

    :bye:
     

    instaaa_copy.png


    #9 ارسالی شنبه ۲۸ فروردين ۹۵ - ۱۷:۵۷:۴۲

    Syed Esmaeil
    Syed Esmaeil
    +1302
    • ıllı Basic4X Moderator ıllı

    • 972 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : تهران

    مدال های کاربر

                  

    دوست عزیزم گلم اون رو میدونم من میخوام به DirInternal دستیابی پیدا کنم

     

    چطوری باید وارد این قسمت بشوم لطفا راهنمایی کنین


    • Syed Esmaeil این پست را پسندیده است



    فقط امام زمان (عج)



    بر پدر و مادر کسی که با منبع کپی پست میکنه رحمت ...............

     

    جهت سفارش هر گونه پروژه با من در ارتباط باشید.

     

    CRYPT3R@

     

     

     


    #10 ارسالی يكشنبه ۲۹ فروردين ۹۵ - ۰۸:۳۰:۴۶

    H@mid.RS
    H@mid.RS
    +1876
    • Administrator

    • 956 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : نیشابور
    • تلگرام : Basic4X@

    مدال های کاربر

                  

    دوست عزیزم گلم اون رو میدونم من میخوام به DirInternal دستیابی پیدا کنم

     

    چطوری باید وارد این قسمت بشوم لطفا راهنمایی کنین

    شما می خواید مثل یک فایل منیجر وارد DirInternal بشید ؟


    jg_4ng.png

    :bye:
     

    instaaa_copy.png


    #11 ارسالی يكشنبه ۲۹ فروردين ۹۵ - ۱۶:۴۹:۴۰

    Syed Esmaeil
    Syed Esmaeil
    +1302
    • ıllı Basic4X Moderator ıllı

    • 972 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : تهران

    مدال های کاربر

                  

    بله دقیقا میخوام پوشه فایل رو که موقع ساخت برنامه داریم رو رویت کنم 

     

    ولی اصلی ترین رویتم فایل های db هست که میخوام اونا رو ببینم به اون مسیر در پستتون رفتم ولی چیزی و فولدری به نام پکیج نیم برنامه نبود  اگر هم بود خالی بود

     

    ممنون میضشم راهنمایی کنین


    • Syed Esmaeil این پست را پسندیده است



    فقط امام زمان (عج)



    بر پدر و مادر کسی که با منبع کپی پست میکنه رحمت ...............

     

    جهت سفارش هر گونه پروژه با من در ارتباط باشید.

     

    CRYPT3R@

     

     

     


    #12 ارسالی يكشنبه ۲۹ فروردين ۹۵ - ۱۹:۵۴:۰۹

    H@mid.RS
    H@mid.RS
    +1876
    • Administrator

    • 956 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : نیشابور
    • تلگرام : Basic4X@

    مدال های کاربر

                  

    بله دقیقا میخوام پوشه فایل رو که موقع ساخت برنامه داریم رو رویت کنم 

     

    ولی اصلی ترین رویتم فایل های db هست که میخوام اونا رو ببینم به اون مسیر در پستتون رفتم ولی چیزی و فولدری به نام پکیج نیم برنامه نبود  اگر هم بود خالی بود

     

    ممنون میضشم راهنمایی کنین

    با بررسی های انجام شده،همچین کاری نمیشه کرد.

    پروژه ای برای گوشی های که روت هست رو براتون قرار میدم که به داخل پوشه ها گوشی می تونید بگردید و فایل هارو ببینید

    پروژه پیوست شد.

    فایل های پیوستی


    • Syed Esmaeil این پست را پسندیده است

    jg_4ng.png

    :bye:
     

    instaaa_copy.png


    #13 ارسالی يكشنبه ۲۹ فروردين ۹۵ - ۲۰:۰۰:۱۶

    Syed Esmaeil
    Syed Esmaeil
    +1302
    • ıllı Basic4X Moderator ıllı

    • 972 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : تهران

    مدال های کاربر

                  

    ممنون پس هکر ها چطوری دست پیدا میکنن و دیتابیس رو برمیدارن 

     

    اگر نمیشه چرا پس این همه به فکر بالا بردن امنیت دیتا بیس ها هستند 

     

     
    بی زحمت این کتابخانه هاشون رو هم پیوست کنین رو پیوست کنید ممنون

    • Syed Esmaeil این پست را پسندیده است



    فقط امام زمان (عج)



    بر پدر و مادر کسی که با منبع کپی پست میکنه رحمت ...............

     

    جهت سفارش هر گونه پروژه با من در ارتباط باشید.

     

    CRYPT3R@

     

     

     


    #14 ارسالی يكشنبه ۲۹ فروردين ۹۵ - ۲۰:۱۷:۱۶

    H@mid.RS
    H@mid.RS
    +1876
    • Administrator

    • 956 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : نیشابور
    • تلگرام : Basic4X@

    مدال های کاربر

                  

    ممنون پس هکر ها چطوری دست پیدا میکنن و دیتابیس رو برمیدارن 
     
    اگر نمیشه چرا پس این همه به فکر بالا بردن امنیت دیتا بیس ها هستند 
     
     
    بی زحمت این کتابخانه هاشون رو هم پیوست کنین رو پیوست کنید ممنون

     

    پیدا کردن دیتا بیس کار راحتی هست داخل اندروید چون در مسیر مشخص هست

    حالا خوندن اطلاعات داخلش به سختی و اگر کریپت بشه میشه گفت واسه هر کس که هک بلده امکانپذیر نیست

    هک دیتا بیس از طریق SQL Injection امکان پذیر هست که این روش هم یه نوع تزریق هست

    یعنی ما باس رگو پیدا کنیم که بتونیم تزریق رو انجام بدیم پس اصطلاحا ADB رو که بهش رسیدیم خوندن دیتا بیس برامون راحت میشه

     

    حالا تو اندروید بحثش فرق میکنه چون همه چیز مشخص و معلومه

     

    کتابخونه پیوست شد

     

    فایل های پیوستی


    • Syed Esmaeil و طاها الیاس زاده این پست را پسندیده است

    jg_4ng.png

    :bye:
     

    instaaa_copy.png


    #15 ارسالی يكشنبه ۲۹ فروردين ۹۵ - ۲۰:۴۸:۴۸

    Syed Esmaeil
    Syed Esmaeil
    +1302
    • ıllı Basic4X Moderator ıllı

    • 972 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : تهران

    مدال های کاربر

                  

    ممنون از راهنماییتون و واینکه برای بنده حقیر وقت گذاشتین

     

     

    پیدا کردن دیتا بیس کار راحتی هست داخل اندروید چون در مسیر مشخص هست

     

    اینم یه توضیح بدبد ممنونتون میشم بزرگوار

     

    این ها رو هم بی زحمت پیوست کنید ممنون

     

     

    Dim Su As SuShell
    Dim Process As SuProcess
    Dim Apk As SuApk
    Dim Browser As SuBrowser

    • Syed Esmaeil این پست را پسندیده است



    فقط امام زمان (عج)



    بر پدر و مادر کسی که با منبع کپی پست میکنه رحمت ...............

     

    جهت سفارش هر گونه پروژه با من در ارتباط باشید.

     

    CRYPT3R@

     

     

     





    0 کاربر در حال خواندن این موضوع است

    0 کاربر، 0 مهمان و 0 عضو مخفی

    تغییر Layout ایندکس انجمن
    انتخاب فونت دلخواه
    انتخاب رنگ عناصر
    123456789101112131415
    انتخاب عکس به عنوان پس زمینه
    انتخاب پترن به عنوان پس زمینه
    انتخاب رنگ پس زمینه ایندکس
    انتخاب رنگ منو ها
    Click To Disable Effects