رفتن به مطلب
بیسیک فور ایکس
  • اطلاعیه ها

    • H@mid.RS

      جذب نیرو   پنجشنبه, 10 فروردین 1396

      درود به دوستان عزیز به چند نفر مدیر برای بخش های php و گرافیک نیازمندیم درصورت تمایل درخواست خود را در پیام خصوصی بفرستید  
    • H@mid.RS

      تغییر نام کاربری   دوشنبه, 28 فروردین 1396

      درود دوستانی که نام کاربری انها با ایمل شان یکی بود تغییر کرد مثلا نام کاربری sss@tmail.com به sss تغییر کرد دوستانی که مشکل ورود دارند @ به بعد را پاک کنند
    • H@mid.RS

      کسب درآمد   پنجشنبه, 31 فروردین 1396

      دوستانی که میخواهند با انجمن خودشون همکاری کنند و از محیط انجمن درآمد کسب کنند به بنده پیام خصوصی بفرستند
    • H@mid.RS

      راه اندازی وبلاگ برای انجمن   دوشنبه, 18 اردیبهشت 1396

      درود به همه دوستان عزیز از این پس کاربران ویژه  - همکاران - و مدیران میتوانند در انجمن برای خود وبلاگ بسازند

Recommended Posts

درود به دوستان عزیز

خوب ما باید بدونیم که چه کدهای برای حافظه های داخلی هست و خارجی و ...

post-1-0-14130000-1460752305.png

حالا به صورت زیر می تونید هر کدومو دوست داشتید انتخاب کنید :

 

DirAssets : همون پوشه files هستش که موقعی برنامه رو مینویسین میتونین فایل هارو توش بزارین و بعد نصب برنامه اون ها فقط ReadOnly هستن یعنی نه پاک میشن و میشه اونارو تغییر داد و فقط قابل خوندن اون ها هستین 

 

ِDirDefualtExternal یه فولدر هست به اسم پکیج نیم برنامتون توی پوشه android توی حافظه خارجی که فایل ها رو میتونین اونجا ذخیره کنید و کاربر هم خیلی راحت از توی فایل منیجر میتونه بهش دسترسی داشته باشه ( برای مثال عکس هایی که میخواین به اشتراک بزارین رو از DirAssets به DirDefualtExternal انتقال بدین از DirRootExternal بهتره)

ِ

DirInternal توی پوشه های داخلی اندروید هستش که فقط برنامه شما اجازه دسترسی به اون رو داره و بهترین جا برای ذخیره اطلاعات و فایل هاس (تمامی دیتابیس ها و refrence های برنامه اینجا ذخیره میشن) و کاربر هم فقط در صورت داشت روت میتونه بهش دسترسی داشته باشه که توی این آدرس قرار داره Data/data/packagename 

 

DirInternalCache این هم مثل DirInternal  محلی برای ذخیره فایل های شماس با این تفاوت که cache هستن یعنی در صورت پر شدن حافظه این فایل ها به صورت خودکار پاک میشن

 

DirRootExternal هم که حافظه خارجی یا همون کارت حافظه هستش

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این که حافظه داخلیه

حاغظه خارجی رو با هر روشی امتحان می کنم پوشه درونش ساخته نمیشه نمیشه نمیشه

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این که حافظه داخلیه

حاغظه خارجی رو با هر روشی امتحان می کنم پوشه درونش ساخته نمیشه نمیشه نمیشه

برای ساختن پوشه توی حافظه ی خارجی به این صورت عمل کنین

Dim direction = "esme pushe morede nazar" As String
File.MakeDir(File.DirRootExternal,direction)

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خسته باشی این که تو حافظه داخلی می سازه

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط batman1
      سلام به دوستان.
      مشکل من این خطا هست

      در ضمن،کتابخونه ای که بهش اشاره شده رو دارم(البته فقط فایل jar)
      اما با این حال بازهم ارور میده
      ممنون میشم راهنماییم کنید.
    • توسط batman1
      سلام
      دوستان,من یو آر الی دارم که وقتی اون رو برای یک وب ویو تعریف میکنم و اجرا میکنم
      صفحه رو بارگذاری نمیکنه
      اما توی کامپیوتر به راحتی میاد
      ممنون میشم کمکم کنید
      خیلی واجبه
    • توسط mohammad1374
      سلام دوستان
      من در اپلکیشن از ScrollView استفاده کردم که میاد یک لایوت را در خودش لود میکنه اما مشکل این ScrollView که باید از بالا به پایین صفحه را بکشید من میخواهم که از پایین به بالا صفحه رو بکشم آیا میشه؟
      اگه کسی میدونه که چطوری اینکار باید کرد،یه راهنمایی بکنه؟
×