رفتن به مطلب
بیسیک فور ایکس
  • اطلاعیه ها

    • H@mid.RS

      جذب نیرو   پنجشنبه, 10 فروردین 1396

      درود به دوستان عزیز به چند نفر مدیر برای بخش های php و گرافیک نیازمندیم درصورت تمایل درخواست خود را در پیام خصوصی بفرستید  
    • H@mid.RS

      تغییر نام کاربری   دوشنبه, 28 فروردین 1396

      درود دوستانی که نام کاربری انها با ایمل شان یکی بود تغییر کرد مثلا نام کاربری sss@tmail.com به sss تغییر کرد دوستانی که مشکل ورود دارند @ به بعد را پاک کنند
    • H@mid.RS

      کسب درآمد   پنجشنبه, 31 فروردین 1396

      دوستانی که میخواهند با انجمن خودشون همکاری کنند و از محیط انجمن درآمد کسب کنند به بنده پیام خصوصی بفرستند
    • H@mid.RS

      راه اندازی وبلاگ برای انجمن   دوشنبه, 18 اردیبهشت 1396

      درود به همه دوستان عزیز از این پس کاربران ویژه  - همکاران - و مدیران میتوانند در انجمن برای خود وبلاگ بسازند

Recommended Posts

msEmoji
Version:
1

2728.png2764.png Emojize ♥ Basic4X.IR 2764.png2728.png

کار این کتابخونه اینه که می تونیم داخل برنامه از شکلک های مختلف هر جا که دوست داشتیم استفاده کنیم

به همین راحتی

شات از نمونه :

post-1-0-91049300-1460922005_thumb.png

 

کتابخانه و مثال پیوست شد:

msEmojiEx.zip

msEmoji.zip

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مرسی دوست عزیز..میشه بگید چطور میشه اموجی ساخت؟ منظورم اینه میتونیم خودمون بسازیم و بهش اضافه کنیم؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در در 30 فروردین 1395 در 00:14، H@mid.RS گفته است :

msEmoji
Version:
1

2728.png2764.png Emojize ♥ Basic4X.IR 2764.png2728.png

کار این کتابخونه اینه که می تونیم داخل برنامه از شکلک های مختلف هر جا که دوست داشتیم استفاده کنیم

به همین راحتی

شات از نمونه :

post-1-0-91049300-1460922005_thumb.png

 

کتابخانه و مثال پیوست شد:

msEmojiEx.zip

msEmoji.zip

جواب بده داداش خیلی لازم دارم

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

درود

خیر نمیشه باید از همین کتابخونه استفاده کنید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 2 ساعت قبل، H@mid.RS گفته است :

درود

خیر نمیشه باید از همین کتابخونه استفاده کنید

نه منظورم اینه چطور میتونم یه اموجی بسازم و ازش تو b4a استفاده کنم؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

باید عکس تمام اموجی ها رو داشته باشید و بعد از دستور select هر case رو با اموجی مورد نظر قرار بدید و ازش استفاده کنید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 7 دقیقه قبل، H@mid.RS گفته است :

باید عکس تمام اموجی ها رو داشته باشید و بعد از دستور select هر case رو با اموجی مورد نظر قرار بدید و ازش استفاده کنید

میشه سورسشو واسم بزارین؟خیلی ممنون میشم..بعد اینکه آیا میتونم تو فتوشاپ یدونه اموجی بسازم و مستقیما توی edittext  فراخونیش کنم؟یا اینکه حتما باید کتابخونه داشته باشه؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سورس که ندارم

میشه ساخت  ولی یکم کد نویسی پیچیده میشه

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 13 ساعت قبل، H@mid.RS گفته است :

سورس که ندارم

میشه ساخت  ولی یکم کد نویسی پیچیده میشه

خواهش میکنم کمکم کن خیلی لازم دارم

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

درود

با اقای @َAssassin صحبت کردم برای بعد از امتحانات

منماگه وقتم آزاد بشه حتما روش کار میکنم

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 7 ساعت قبل، H@mid.RS گفته است :

درود

با اقای @َAssassin صحبت کردم برای بعد از امتحانات

منماگه وقتم آزاد بشه حتما روش کار میکنم

خیلی ازتون ممنونم منم روش کار میکنم اگه نتونستم میام مزاحم میشم

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط batman1
      سلام به دوستان.
      مشکل من این خطا هست

      در ضمن،کتابخونه ای که بهش اشاره شده رو دارم(البته فقط فایل jar)
      اما با این حال بازهم ارور میده
      ممنون میشم راهنماییم کنید.
    • توسط batman1
      سلام به همه دوستان
      من برنامم رو مینوسیم
      در قسمت Designer هم کدهارو میارم
      مثلا lbl_title.SetLeftAndRight(20%x,80%x)
      lbl_title.SetTopAndBottom(0%y,10%y)
      منتها وقتی که روی گوشی یا تبلت اجرا میکنم
      اندازه ویووها با هم فرق میکنه!!
      چر اینطوری میشه
      ممنون.
    • توسط batman1
      سلام
      دوستان,من یو آر الی دارم که وقتی اون رو برای یک وب ویو تعریف میکنم و اجرا میکنم
      صفحه رو بارگذاری نمیکنه
      اما توی کامپیوتر به راحتی میاد
      ممنون میشم کمکم کنید
      خیلی واجبه
×