رفتن به مطلب
بیسیک فور ایکس

Recommended Posts

msEmoji
Version:
1

2728.png2764.png Emojize ♥ Basic4X.IR 2764.png2728.png

کار این کتابخونه اینه که می تونیم داخل برنامه از شکلک های مختلف هر جا که دوست داشتیم استفاده کنیم

به همین راحتی

شات از نمونه :

post-1-0-91049300-1460922005_thumb.png

 

کتابخانه و مثال پیوست شد:

msEmojiEx.zip

msEmoji.zip

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مرسی دوست عزیز..میشه بگید چطور میشه اموجی ساخت؟ منظورم اینه میتونیم خودمون بسازیم و بهش اضافه کنیم؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در در 30 فروردین 1395 در 00:14، H@mid.RS گفته است :

msEmoji
Version:
1

2728.png2764.png Emojize ♥ Basic4X.IR 2764.png2728.png

کار این کتابخونه اینه که می تونیم داخل برنامه از شکلک های مختلف هر جا که دوست داشتیم استفاده کنیم

به همین راحتی

شات از نمونه :

post-1-0-91049300-1460922005_thumb.png

 

کتابخانه و مثال پیوست شد:

msEmojiEx.zip

msEmoji.zip

جواب بده داداش خیلی لازم دارم

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

درود

خیر نمیشه باید از همین کتابخونه استفاده کنید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 2 ساعت قبل، H@mid.RS گفته است :

درود

خیر نمیشه باید از همین کتابخونه استفاده کنید

نه منظورم اینه چطور میتونم یه اموجی بسازم و ازش تو b4a استفاده کنم؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

باید عکس تمام اموجی ها رو داشته باشید و بعد از دستور select هر case رو با اموجی مورد نظر قرار بدید و ازش استفاده کنید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 7 دقیقه قبل، H@mid.RS گفته است :

باید عکس تمام اموجی ها رو داشته باشید و بعد از دستور select هر case رو با اموجی مورد نظر قرار بدید و ازش استفاده کنید

میشه سورسشو واسم بزارین؟خیلی ممنون میشم..بعد اینکه آیا میتونم تو فتوشاپ یدونه اموجی بسازم و مستقیما توی edittext  فراخونیش کنم؟یا اینکه حتما باید کتابخونه داشته باشه؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سورس که ندارم

میشه ساخت  ولی یکم کد نویسی پیچیده میشه

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 13 ساعت قبل، H@mid.RS گفته است :

سورس که ندارم

میشه ساخت  ولی یکم کد نویسی پیچیده میشه

خواهش میکنم کمکم کن خیلی لازم دارم

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

درود

با اقای @َAssassin صحبت کردم برای بعد از امتحانات

منماگه وقتم آزاد بشه حتما روش کار میکنم

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
در 7 ساعت قبل، H@mid.RS گفته است :

درود

با اقای @َAssassin صحبت کردم برای بعد از امتحانات

منماگه وقتم آزاد بشه حتما روش کار میکنم

خیلی ازتون ممنونم منم روش کار میکنم اگه نتونستم میام مزاحم میشم

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط batman1
      من برنامه ای دارم که داخلش دارم کالا میفروشم.
      حالا میخوام یه دکمه ای بذارم که کاربر وقتی روش کلیک میکنه، صفحه پرداخت بازشه.
      جستجو زیاد کردم، به درگاه زیرین پال رسیدم، اما مثل این که زرین پال از بیسیک فور اندروید پشتیبانی نمیکنه.
      از دوستان ممنون میشم اگه کسی این کارو کرده، تجربیبات ارزشمندشون به ما هم منتقل کنه.
      ممنون.
    • توسط amir386
      سلام خدمت اساتید عزیز ! همونطور که میدونین مدتیه که تلگرام هیتلر شده و من بسیاری از برنامه هام شاید بیشتر از 15 تاش ارتباط مستثیم و غیر مستقیم با تلگرام و api هاش دارن ! که خیلی وقته از کار افتادن و کاربر حتما باید به قندشکن وصل باشه! اما سوال اصلی من اینه بهترین راه برای دور زدن هیتلر داخل برنامه چیه! چند نقری گفتن که به سرور وصل کنم و از اونجا بهتلگرام . ولی من میخوام مثل برنامه هایی مثل تلگرام طلایی و هاتگرام و... از تونل پراکسی داخل برنامه استفاده کنم ! کسی بلده و یا راهکاری واسم داره!؟ خیلی ممنون❤️
    • توسط batman1
      سلام خدمت تمامی دوستان.
      کسی تا به حال تونسته توی بیسیک فور اندروید،نرم افزار دوربین مخفی بسازه؟
      یعنی این که برنامه رو اجرا کنه، بعد برنامه خودش بسته شه و شروع به فیلم برداری با دوربین جلو کنه.
      با توجه به این که دوربین نیاز به یک پنل داره و توی سرویس هم نمیشه پنل رو به اون شکل تعریف کرد،تقریبا این کار نشدنیه.
      ممنون میشم راهنماییم کنید.
×