پرش به

  • مهمان گرامی به انجمن برنامه نویسی بیسیک فور ایکس خوش آمدید برای استفاده از تمام امکانات انجمن لطفا ثبت نام کنید.
    تصویر

    مسخص شدن مسیر انترنال دیتابیس برنامه ها


    بهترین پاسخ H@mid.RS , جمعه ۳ ارديبهشت ۹۵ - ۰۹:۲۱:۳۵

    بله دوست عزیز نیاز به تحقیق بیشتری داره

    چون ما اینجا با بیسیک کار می کنیم مسیر فایل ها مشخص می باشد.

    رفتن به مطلب کامل


    • لطفا وارد حساب کاربری خود شوید تا بتوانید پاسخ دهید
    5 پاسخ برای این موضوع

    #1 ارسالی دوشنبه ۳۰ فروردين ۹۵ - ۲۳:۳۲:۲۹

    Syed Esmaeil
    Syed Esmaeil
    +1312
    • ıllı Basic4X Moderator ıllı

    • 978 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : تهران

    مدال های کاربر

                  

    با سلام و درود ایزد تعالا

     

    ضمن تشکر از پاسخگویی شما مدیر عزیز

     

    بنده درخواست پیدا کردن دیتا بیس برنامه بعد از نصب رو روی گوسشی های روت شده دارم

     

    اگر آموزش تصویری باشه خیلی بهتر هست نبود هم شات  اسکرین کافی

     

    به این صورت که ما مسیر دیتابیسی رو در برنامه یا سورس مطابق دستور زیر در  قسمت 

     

    Sql1.Initialize(File.DirInternal , "data.db",True)

     

    انتخاب کردین و بعد از نصب میخواهیم data.db رو در فایل منیجر یا هر قسمتی از اندروید ( موبایل یا تبلت یا امیلاتور )

     

    پیدا کنیم

     

     

    ممنون و سپاس


    • H@mid.RS و Syed Esmaeil این پست را پسندیده است



    فقط امام زمان (عج)



    بر پدر و مادر کسی که با منبع کپی پست میکنه رحمت ...............

     

    جهت سفارش هر گونه پروژه با من در ارتباط باشید.

     

    CRYPT3R@

     

     

     


    #2 ارسالی سه شنبه ۳۱ فروردين ۹۵ - ۲۱:۰۷:۲۳

    H@mid.RS
    H@mid.RS
    +1879
    • Administrator

    • 956 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : نیشابور
    • تلگرام : Basic4X@

    مدال های کاربر

                  

    درود بر تو دوست عزیز

     

    شما می تونید از مسیر زیر دیتابیس برنامه رو ببینید : (نیازی به روت نیست)

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

    دیتابیسی که ما استفاده می کنیم داخل برنامه با کدی که شما نوشتید که در DirInternal بارگذاری بشه میشه مسیر بالا و مسیر بالا حافظه داخل گوشی هست

    سورس زیر رو براتون نوشتم بهتر متوجه می شید:

    شات :

     

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

     

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

      148.99K   0 تعداد دریافت ها

     

    سورس پیوست شد.

     

    فایل های پیوستی


    • Syed Esmaeil این پست را پسندیده است

    jg_4ng.png

    :bye:
     

    instaaa_copy.png


    #3 ارسالی چهارشنبه ۱ ارديبهشت ۹۵ - ۱۳:۳۱:۴۳

    Syed Esmaeil
    Syed Esmaeil
    +1312
    • ıllı Basic4X Moderator ıllı

    • 978 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : تهران

    مدال های کاربر

                  

    با سپاس از شما

     

    همچین مسیری اصلا تو گوشیم ساخته نشده 

     

    /Android/data/pakege barname/files/virtual_assets/nameDatabase.db

     

    حتی درون فایل منیجر سرچم زدم basic4x.db ولی چیزی پیدا نشد گوشیمم روت هست 

     

     

    الان من مشابه این برنامه زیاد دارم که پیوست کردم  ببخشید آپلود کردم میشه مشخصه مسیر دیتا بیس برنامه رو مشخص کنید برای مثال 

     

    چون من هر چه میگردم نه درون دیتا گوشی و اس دی کارت نام پکیجش نیست

     

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید


    • Syed Esmaeil این پست را پسندیده است



    فقط امام زمان (عج)



    بر پدر و مادر کسی که با منبع کپی پست میکنه رحمت ...............

     

    جهت سفارش هر گونه پروژه با من در ارتباط باشید.

     

    CRYPT3R@

     

     

     


    #4 ارسالی چهارشنبه ۱ ارديبهشت ۹۵ - ۲۰:۵۰:۰۰

    H@mid.RS
    H@mid.RS
    +1879
    • Administrator

    • 956 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : نیشابور
    • تلگرام : Basic4X@

    مدال های کاربر

                  

    درود

    این برنامه با ایکلیپس نوشته شده

    باید بگرید داخل گوشیتون یا در گوگل سرچ کنید و اطلاعات خودتون رو در مورد مسیر های ذخیره سازی دیتا برنامه های نوشته شده با ایکلیپس ببرید بالا

    اون مسیری که من گفتم مختص برنامه های هست که با بیسیک فور اندروید نوشته شده

     

    البته مختص که نه چون اکثر برنامه های خود سیستم عامل هم دیتاشون اونجا دیده میشه


    • Syed Esmaeil این پست را پسندیده است

    jg_4ng.png

    :bye:
     

    instaaa_copy.png


    #5 ارسالی پنجشنبه ۲ ارديبهشت ۹۵ - ۱۹:۴۹:۲۵

    Syed Esmaeil
    Syed Esmaeil
    +1312
    • ıllı Basic4X Moderator ıllı

    • 978 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : تهران

    مدال های کاربر

                  

    دوست عزیز من دقیقا با برنامه sqlite به دیتابیس دست یافتم فقط مشکل اینجای که آدرس دهی اصلی به این صورت هست

     

    path : dta/data/***/file

     

    درون data یه  data دیگه وجود داره که تمامی پوشه File.DirAssets و غیره در اونجا می باشد.

     

    گوشیم روت هست و با فایل منیجر که هیدنت رو تیک زدم بلزم نشد به این قسمت دست پیدا کنم شما برنامه ای دارید .

     

    چون شدنی هست وقتی نرم افزار sqlite  به این قسمت میتونه بره بوسیله روت ما هم قاعدتن باید بتونیم 

     

    با سپاس


    • Syed Esmaeil این پست را پسندیده است



    فقط امام زمان (عج)



    بر پدر و مادر کسی که با منبع کپی پست میکنه رحمت ...............

     

    جهت سفارش هر گونه پروژه با من در ارتباط باشید.

     

    CRYPT3R@

     

     

     


    #6 ارسالی جمعه ۳ ارديبهشت ۹۵ - ۰۹:۲۱:۳۵   بهترین پاسخ

    H@mid.RS
    H@mid.RS
    +1879
    • Administrator

    • 956 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : نیشابور
    • تلگرام : Basic4X@

    مدال های کاربر

                  

    بله دوست عزیز نیاز به تحقیق بیشتری داره

    چون ما اینجا با بیسیک کار می کنیم مسیر فایل ها مشخص می باشد.


    • Syed Esmaeil این پست را پسندیده است

    jg_4ng.png

    :bye:
     

    instaaa_copy.png





    0 کاربر در حال خواندن این موضوع است

    0 کاربر، 0 مهمان و 0 عضو مخفی

    تغییر Layout ایندکس انجمن
    انتخاب فونت دلخواه
    انتخاب رنگ عناصر
    123456789101112131415
    انتخاب عکس به عنوان پس زمینه
    انتخاب پترن به عنوان پس زمینه
    انتخاب رنگ پس زمینه ایندکس
    انتخاب رنگ منو ها
    Click To Disable Effects