Welcome to بیسیک فور ایکس

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to contribute to this site by submitting your own content or replying to existing content. You'll be able to customize your profile, receive reputation points as a reward for submitting content, while also communicating with other members via your own private inbox, plus much more! This message will be removed once you have signed in.

  • 0
Alierror

خطای اجرا نشدن برنامه بعد از کامپایل

سوال

سلام من وقتی برنامه رو کامپایل میکنم مستقیماً رو امولاتور اجرا نمیشه تو صفحه لاگ ارور میده و باید خودم دستی برم پوشه object و فایل jar رو اجرا کنم...

پسند شده توسط مهمان

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

8 پاسخ به این سوال تا کنون داده شده است

  • 0

درود بر دوست عزیز


شما از جاوا jdk1.8.0_91 رو دانلود و نصب و کانفیگ کنید


ان شا الله که مشکلتون برطرف میشه


 


چون ایران تحریم هست اگه نتونستید این نسخه جاوا رو گیر بیارید همینجا بگید تا براتون قرار بدم :timeout:


 


در پناه حق 


به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 0

سلام خیلی ممنون بابت راهنمایی اگه لطف کنید و لینک رو همینجا بزارید ممنون میشم...

راستی میخوام فایل های سایت رو دانلود کنم خطای سِروِر میده

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 0

 

سلام خیلی ممنون بابت راهنمایی اگه لطف کنید و لینک رو همینجا بزارید ممنون میشم...

راستی میخوام فایل های سایت رو دانلود کنم خطای سِروِر میده

 

 

تقدیم به شما

 

http://s6.picofile.com/file/8248211376/Java_SE_Development_Kit_JDK_1_8_0_91_Www_Basic4X_IR_.rar.html

حجم فایل :

184 مگابایت

 

لطفا از خطایی که رخ میده عکس بگیرید و همین تاپیک بفرستید تا بررسی شود

ممنون از اطلاع رسانی

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 0

سلام من وقتی برنامه رو کامپایل میکنم مستقیماً رو امولاتور اجرا نمیشه تو صفحه لاگ ارور میده و باید خودم دستی برم پوشه object و فایل jar رو اجرا کنم...

 

 

ndnllll

 

didiammmmm

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 0

سلام بر اعضای محترم انجمن 

 

چه کسی پرداخت درون بنرامه رو درست کرده به طور صحیح اجرا شده است ؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • 0

من کتابخونه و خریدم بببینم به چه صورت در میاد دیگه .بعدا تستش کنم .ببینم راسته یا دروغه

:lol:  :nyam2:  :DD:  :DD:  :DD:  :yahoo: 

خیلی توی نت گشتم ....یا اموزش بود یا سورس بود.هیچ کدوم در و پیکر نداشت مجبور شدم برای اولین بار خرید کنم .حالا تا ببینم اموزش در چجه سطح است.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری