پرش به

  • مهمان گرامی به انجمن برنامه نویسی بیسیک فور ایکس خوش آمدید برای استفاده از تمام امکانات انجمن لطفا ثبت نام کنید.
    تصویر

    ایجاد لیست جداگانه از دیتابیس


    • لطفا وارد حساب کاربری خود شوید تا بتوانید پاسخ دهید
    14 پاسخ برای این موضوع

    #1 ارسالی جمعه ۳ ارديبهشت ۹۵ - ۱۶:۵۴:۴۳

    Syed Esmaeil
    Syed Esmaeil
    +1305
    • ıllı Basic4X Moderator ıllı

    • 975 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : تهران

    مدال های کاربر

                  
    با سلام من الان یه دیتابیس دادرم که شامل چند فیلد میباشد.

    id
    name
    matn
    fav
    list

    در لیست من مثلا چند نو آیتم فهرست دارم به این صورت :

    نامه
    ---1
    ---2
    ---3
    قرارداد
    ---1
    ---2
    ---3
    مکتوب
    ---1
    ---2
    ---3
    رمان
    ---
    ---
    ---

    اینها مجموعه هایی هستند که زیر شاخه دارن

    میخواستم بدونم که این لیست رو چگونه هر کدوم رو به صورت تفکیک در صفحه جدا گانه ای در یک دیتابیس نشون بدم

    بقول معروف دسته بندی بشه و با کلیک روی آن آیتم هاشون مشخص بشه و با کلیک روی آیتم ها به خود matn برسیم

    من فقط مشکلم تو این هست که چگونه در ستون list که موارد رو تو دیتابیس تفکیک کردم به صورت جداگانه در تب یا صفحه جدید فراخوانی و مورد استفاده قرار بدم

    یه سوری کد چند خطی هم برا مثال باشه خوب میشه نشد هم آموزش کافیست

    ممنون
    • Syed Esmaeil این پست را پسندیده است



    فقط امام زمان (عج)



    بر پدر و مادر کسی که با منبع کپی پست میکنه رحمت ...............

     

    جهت سفارش هر گونه پروژه با من در ارتباط باشید.

     

    CRYPT3R@

     

     

     


    #2 ارسالی جمعه ۳ ارديبهشت ۹۵ - ۲۳:۳۵:۱۵

    H@mid.RS
    H@mid.RS
    +1878
    • Administrator

    • 956 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : نیشابور
    • تلگرام : Basic4X@

    مدال های کاربر

                  

    درود

    دوست عزیز چون درخواست سورس می کنید وقت زیادی میبره

    چون چند در خواست دیگه هم داشتی و در حال انجام هست وقت بیشتری می خواد تا انجام بشه

    پس یکم صبر کنی همه درخواست هات انجام میشه

    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

    این چیز های که شما می خواید در این تایپک همه کار با دستورات دیتا بیس هست و شما با یک سرچ داخل گوگل هم می تونید پیدا کنید

    و کدهای بیسیک فور اندروید همون کدهای هست که من براتون قرار دادم سورسش رو در تایپک های قبل

    فقط کد های دیتابیس نیاز دارید که مثلا از چند جدول فقط اطلاعات فراخوانی بشه

    که با کمی صبر براتون قرار میدهم

     

    در پناه حق


    • Syed Esmaeil و nasim این پست را پسندیده است

    jg_4ng.png

    :bye:
     

    instaaa_copy.png


    #3 ارسالی جمعه ۳ ارديبهشت ۹۵ - ۲۳:۳۸:۳۲

    Syed Esmaeil
    Syed Esmaeil
    +1305
    • ıllı Basic4X Moderator ıllı

    • 975 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : تهران

    مدال های کاربر

                  

    که با کمی صبر براتون قرار میدهم

     

     

     

    خیلی هم آفایی 


    • H@mid.RS و Syed Esmaeil این پست را پسندیده است



    فقط امام زمان (عج)



    بر پدر و مادر کسی که با منبع کپی پست میکنه رحمت ...............

     

    جهت سفارش هر گونه پروژه با من در ارتباط باشید.

     

    CRYPT3R@

     

     

     


    #4 ارسالی شنبه ۱۱ ارديبهشت ۹۵ - ۲۱:۰۳:۰۶

    Syed Esmaeil
    Syed Esmaeil
    +1305
    • ıllı Basic4X Moderator ıllı

    • 975 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : تهران

    مدال های کاربر

                  

    لطفا فقط در یادتون باشه 

     

    ممنون


    • H@mid.RS و Syed Esmaeil این پست را پسندیده است



    فقط امام زمان (عج)



    بر پدر و مادر کسی که با منبع کپی پست میکنه رحمت ...............

     

    جهت سفارش هر گونه پروژه با من در ارتباط باشید.

     

    CRYPT3R@

     

     

     


    #5 ارسالی شنبه ۱۱ ارديبهشت ۹۵ - ۲۱:۴۷:۰۱

    nasim
    nasim
    +390
    • ıllı Basic4X VIP ıllı

    • 198 ارسال
    • جنسیت : خانوم

    مدال های کاربر

                  

    درود

    فک کنم این سورس بدرتون میخوره

    یه سری لیست داری بعد هر کدوم زیر مجموعه داره برای خودش که همشون داخل دیتابیسن دقیقا همون چیزی که شما بالا نوشته بودین

    با دونوع کتابخونه هم نوشته شده

    هم فراخوانی آقا شهاب هم کتابخونه SQL

     

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید


    • H@mid.RS و Syed Esmaeil این پست را پسندیده است

    SMUYt.jpg


    #6 ارسالی يكشنبه ۱۲ ارديبهشت ۹۵ - ۲۰:۳۳:۴۶

    Syed Esmaeil
    Syed Esmaeil
    +1305
    • ıllı Basic4X Moderator ıllı

    • 975 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : تهران

    مدال های کاربر

                  

    این ارور از چیست ؟

     

    post-37-0-44757200-1462122137_thumb.png

    فایل های پیوستی


    • Syed Esmaeil این پست را پسندیده است



    فقط امام زمان (عج)



    بر پدر و مادر کسی که با منبع کپی پست میکنه رحمت ...............

     

    جهت سفارش هر گونه پروژه با من در ارتباط باشید.

     

    CRYPT3R@

     

     

     


    #7 ارسالی يكشنبه ۱۲ ارديبهشت ۹۵ - ۲۰:۵۸:۱۹

    nasim
    nasim
    +390
    • ıllı Basic4X VIP ıllı

    • 198 ارسال
    • جنسیت : خانوم

    مدال های کاربر

                  

    شما اینو تو کتابخونتون کپی کنین مشکل درست میشه

    فایل های پیوستی


    SMUYt.jpg


    #8 ارسالی يكشنبه ۱۲ ارديبهشت ۹۵ - ۲۱:۱۱:۲۰

    Syed Esmaeil
    Syed Esmaeil
    +1305
    • ıllı Basic4X Moderator ıllı

    • 975 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : تهران

    مدال های کاربر

                  

    ممنون حل شد مشکلم

    فایل های پیوستی


    • Syed Esmaeil و nasim این پست را پسندیده است



    فقط امام زمان (عج)



    بر پدر و مادر کسی که با منبع کپی پست میکنه رحمت ...............

     

    جهت سفارش هر گونه پروژه با من در ارتباط باشید.

     

    CRYPT3R@

     

     

     


    #9 ارسالی دوشنبه ۱۳ ارديبهشت ۹۵ - ۲۱:۱۴:۳۰

    Syed Esmaeil
    Syed Esmaeil
    +1305
    • ıllı Basic4X Moderator ıllı

    • 975 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : تهران

    مدال های کاربر

                  

    فقط یه سوال نسیم خانوم من اگر بخوام بجای اسم فصل هام تو دیتا بیس یعنی همون دسته بندیم بجای 

     

    1

    2

    3

     

    بخوام 

     

    lori

    kordi

    torky

     

    بنویسم از برنامه چطوری باید فراخوانی کنم ؟

     

    چون من به جای اعداد حروف گزاشتم برنامه اجرا نشد ممنون میشم راهنمایی کنید ؟>>>>>>>


    • Syed Esmaeil این پست را پسندیده است



    فقط امام زمان (عج)



    بر پدر و مادر کسی که با منبع کپی پست میکنه رحمت ...............

     

    جهت سفارش هر گونه پروژه با من در ارتباط باشید.

     

    CRYPT3R@

     

     

     


    #10 ارسالی دوشنبه ۱۳ ارديبهشت ۹۵ - ۲۳:۴۴:۵۱

    nasim
    nasim
    +390
    • ıllı Basic4X VIP ıllı

    • 198 ارسال
    • جنسیت : خانوم

    مدال های کاربر

                  

    با اون اعداد کاری نداشته باش

    شما بیا یه لیست ویو درست کن

    به این شکل

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

    بعدش بیا برای کلیک هر کدوم با استفاده از پوزیشن اکتیوتی مشخص کن

    به این شکل

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

    تو این ساب بالایی مشخص میکنیم بره کدوم فصل رو اجرا کنه

    یعنی تو با تغییر اعداد

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

    میتونی لیست ویو قبلش درست کنی

    تغییر بده اگه مشکلی بود بگو


    SMUYt.jpg


    #11 ارسالی سه شنبه ۱۴ ارديبهشت ۹۵ - ۲۰:۴۵:۲۹

    Syed Esmaeil
    Syed Esmaeil
    +1305
    • ıllı Basic4X Moderator ıllı

    • 975 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : تهران

    مدال های کاربر

                  

    ممنون از پاسخگوییتون من از داخل دیتابیس میخوام انجام بدم 

     

    چون نمونه دیتا بیس هاشم دیدم مثل دیتابیس نام بچه ها که دسته بندیش زده

     

    فارسی ترکی کردی

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

     

    برای مشاهده این بخش لطفا وارد حساب کاربری خود شوید یا اگر عضو نیستید از این قسمت عضو سایت شوید

      49.58K   0 تعداد دریافت ها

     

    تو عکس مشخصه دیگه

     

     


    • Syed Esmaeil این پست را پسندیده است



    فقط امام زمان (عج)



    بر پدر و مادر کسی که با منبع کپی پست میکنه رحمت ...............

     

    جهت سفارش هر گونه پروژه با من در ارتباط باشید.

     

    CRYPT3R@

     

     

     


    #12 ارسالی سه شنبه ۱۴ ارديبهشت ۹۵ - ۲۱:۱۱:۴۴

    nasim
    nasim
    +390
    • ıllı Basic4X VIP ıllı

    • 198 ارسال
    • جنسیت : خانوم

    مدال های کاربر

                  

    هموطن شما یه ستون توی دیتابیست باز کن و اسم او فصل هابیی که میخوای رو بنویس دقیقا مثل همون دیتابیسی که عکشو گذاشتی

    بعد بیا اون لیست ها رو توی کدنویسی فراخوانی کن و برای کلیکش main.meghdar عدد یک دو یا هرچی که باشه مشخص کن دقیقا شبیه اون ساب کلیک لیست ویو که بالا گذاشتم تا بشه اون چیزی که میخوای


    SMUYt.jpg


    #13 ارسالی سه شنبه ۱۴ ارديبهشت ۹۵ - ۲۱:۲۷:۲۱

    Syed Esmaeil
    Syed Esmaeil
    +1305
    • ıllı Basic4X Moderator ıllı

    • 975 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : تهران

    مدال های کاربر

                  

    5000 هزار خط هست دیتابیس برای هر خط باید به صورت جدا بنویسم

     

     

    میشه لطفا یه نمونه سورس کوچیکی بزارید ممنون میشم 


    • Syed Esmaeil این پست را پسندیده است



    فقط امام زمان (عج)



    بر پدر و مادر کسی که با منبع کپی پست میکنه رحمت ...............

     

    جهت سفارش هر گونه پروژه با من در ارتباط باشید.

     

    CRYPT3R@

     

     

     


    #14 ارسالی چهارشنبه ۱۵ ارديبهشت ۹۵ - ۱۷:۰۵:۵۵

    Syed Esmaeil
    Syed Esmaeil
    +1305
    • ıllı Basic4X Moderator ıllı

    • 975 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : تهران

    مدال های کاربر

                  

    نسیم خانوم ممنون میشم یه نمونه سورس کوچیکی پیوست کنید در رابطه با صحبت هاتون ممنون


    • Syed Esmaeil این پست را پسندیده است



    فقط امام زمان (عج)



    بر پدر و مادر کسی که با منبع کپی پست میکنه رحمت ...............

     

    جهت سفارش هر گونه پروژه با من در ارتباط باشید.

     

    CRYPT3R@

     

     

     


    #15 ارسالی دوشنبه ۲۷ ارديبهشت ۹۵ - ۱۳:۱۵:۱۳

    Null
    Null
    +35
    • ██▒▒▒▒▒▒▒▒ %5

    • 24 ارسال
    • جنسیت : اقا
    • محل زندگی : مهمه؟
     

    با سلام من الان یه دیتابیس دادرم که شامل چند فیلد میباشد.

    id
    name
    matn
    fav
    list

    در لیست من مثلا چند نو آیتم فهرست دارم به این صورت :

    نامه
    ---1
    ---2
    ---3
    قرارداد
    ---1
    ---2
    ---3
    مکتوب
    ---1
    ---2
    ---3
    رمان
    ---
    ---
    ---

    اینها مجموعه هایی هستند که زیر شاخه دارن

    میخواستم بدونم که این لیست رو چگونه هر کدوم رو به صورت تفکیک در صفحه جدا گانه ای در یک دیتابیس نشون بدم

    بقول معروف دسته بندی بشه و با کلیک روی آن آیتم هاشون مشخص بشه و با کلیک روی آیتم ها به خود matn برسیم

    من فقط مشکلم تو این هست که چگونه در ستون list که موارد رو تو دیتابیس تفکیک کردم به صورت جداگانه در تب یا صفحه جدید فراخوانی و مورد استفاده قرار بدم

    یه سوری کد چند خطی هم برا مثال باشه خوب میشه نشد هم آموزش کافیست

    ممنون

     

    کاری نداره برای هر یک باشید دیتابیس جدا بزاری یا راه بهتر اگر درک کنی چی میگم اینه :

     

    1. توی دیتابیس یه ستون به اسم detect بسیاز.

    2. در ستون detect عدد بزار مثلا اگه رمانه 1 ، اگه نامس 2 و...

    3. تو برنامه بگو اگر ستون detect مثلا 1 بود در اون صورت بیا ایتما رو در لیست فلان بریز و اگر 2 بود در لیست فلان و ...

    4. تمومه  :DD:

     

    ضمنا من وقت برای سورس ندارم ببخشید !






    0 کاربر در حال خواندن این موضوع است

    0 کاربر، 0 مهمان و 0 عضو مخفی

    تغییر Layout ایندکس انجمن
    انتخاب فونت دلخواه
    انتخاب رنگ عناصر
    123456789101112131415
    انتخاب عکس به عنوان پس زمینه
    انتخاب پترن به عنوان پس زمینه
    انتخاب رنگ پس زمینه ایندکس
    انتخاب رنگ منو ها
    Click To Disable Effects