رفتن به مطلب
بیسیک فور ایکس
  • اطلاعیه ها

    • H@mid.RS

      جذب نیرو   پنجشنبه, 10 فروردین 1396

      درود به دوستان عزیز به چند نفر مدیر برای بخش های php و گرافیک نیازمندیم درصورت تمایل درخواست خود را در پیام خصوصی بفرستید  
    • H@mid.RS

      تغییر نام کاربری   دوشنبه, 28 فروردین 1396

      درود دوستانی که نام کاربری انها با ایمل شان یکی بود تغییر کرد مثلا نام کاربری sss@tmail.com به sss تغییر کرد دوستانی که مشکل ورود دارند @ به بعد را پاک کنند
    • H@mid.RS

      کسب درآمد   پنجشنبه, 31 فروردین 1396

      دوستانی که میخواهند با انجمن خودشون همکاری کنند و از محیط انجمن درآمد کسب کنند به بنده پیام خصوصی بفرستند
    • H@mid.RS

      راه اندازی وبلاگ برای انجمن   دوشنبه, 18 اردیبهشت 1396

      درود به همه دوستان عزیز از این پس کاربران ویژه  - همکاران - و مدیران میتوانند در انجمن برای خود وبلاگ بسازند
H@mid.RS

کتابخانه AHSwipeToRefresh برای basic4android

Recommended Posts

دوستان تا حالا مطمعنا دیدید که وقتی داخل گوگل پلاس هستید می خواید صفحه تازه کنید باید صفحه رو به طرف پایین بکشید تا بروز بشه


همون عمل رو همراه با امکاناتش داخل این کتابخانه می بینید


دو شات زیر عمل کشیدن و رها کردن هست :


post-1-0-36074900-1461358140_thumb.pngpost-1-0-16933900-1461358146_thumb.png


AHSwipeToRefresh1_10.zip

SwipeToRefresh.zip

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

فایل پیوستی رو به کتابخانه های بیسیک فور اندروید اضافه کن


برطرف میشه


مسیر زیر :


C:\Program Files\Anywhere Software\Basic4android\Libraries


android-support-v4.zip

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

 

دوستان تا حالا مطمعنا دیدید که وقتی داخل گوگل پلاس هستید می خواید صفحه تازه کنید باید صفحه رو به طرف پایین بکشید تا بروز بشه

همون عمل رو همراه با امکاناتش داخل این کتابخانه می بینید

دو شات زیر عمل کشیدن و رها کردن هست :

attachicon.gif54iuyu.pngattachicon.gif5454kjkj.png

 

اقا مجتبی من بجا لیست ویو از مولتی پنل اسفاده کردم

داخل این ساب چه کدی بنویسم

Sub RefreshListView
	ListView1.Clear

	For i = 0 To 20
		ListView1.AddSingleLine("Entry " & Rnd(0, 100))
	Next
End Sub

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

 

اقا مجتبی من بجا لیست ویو از مولتی پنل اسفاده کردم

داخل این ساب چه کدی بنویسم

Sub RefreshListView
	ListView1.Clear

	For i = 0 To 20
		ListView1.AddSingleLine("Entry " & Rnd(0, 100))
	Next
End Sub

ساب رفرشش برای لیست ویو 

فک نکنم برای مولتی پنل بشه 

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری

  • مطالب مشابه

    • توسط H@mid.RS
      درود به همه دوستان
      همون طور که می دونید انجمن ما اولین انجمنی بود که نسخه6 ازمایشی رو براتون قرار داد
      و حالا نسخه کامل این برنامه رو براتون قرار میدیم
       
      اولین بار در جهان نسخه Basic4Android v6.00 کامل بدون نیاز به کرک و فعال ساز منتشر شده توسط انجمن ما
       
      همون طور که می دونید دوستان کپی پیست می کنن و این برنامه رو که ما گذاشتیم به اسم خودشون میذارن
      خلاصه این ادمها کم نیستن و دشمن هم حساب نمی شن دقیقا مثل اسرائیل
       
      لطفا نسخه قبلی رو از سیستمتون پاک کنید و نسخه جدید رو نصب کنید
       
       لینک دانلود نسخه کامل :
       
       
       
       
       
       
      لیست کامل تغییرات در قسمت دانلود می تونید مشاهده کنید
       
      مشکلی اگه در نصب بود حتما اطلاع بدید
       
      امیدوارم به پیشرفت روز افزون هموطنان عزیز افزوده بشه تا پرچم ایران همیشه بالا هست بالاتر بره
       
      کپی با ذکر منبع مانعی نداره و مجاز، اما کپی بدون ذکر منبع شرعا حرام و پیگرد قانونی داره
       
      منبع: Www.Basic4X.Ir
       
      و در اخر مرگ بر اسرائیل...
       
      در پناه حق

    • توسط H@mid.RS
      تمام نسخه های بیسیک فور اندروید را میتوانید ار اینجا دانلود کنید

    • توسط H@mid.RS

       
       
       
       
       
       
       
      همون طور که می دونید سمت سرور کد های ارسالی به سرور انلان می باشد
       
       
      ما می تونیم برنامه های فوق العاده پیشرفته با سمت سرور بسازیم
       
       
      ازجمله برنامه ها با دیتای انلاین و بازی های دارای مرحله ای که با وارد کردن اطلاعات به داخل برنامه بارگذاری می شوند
       
       
       
       
       
      ی سورس همراه با کد های PHP رو براتون قرار دادم تا با کار باهاشون بتونید بیشتر اشنا بشید
       
       
       
       
       
      البته دوست خوبم حسین با کد های PHP آشنایت بیشتری داره و حتما این بحث رو ادامه میدیم
       
       
      قابلیت های پروژه پیش رو :
       
       
      1-ثبت نام کاربر
       
       
      2-ورود
       
       
      3-مدیریت یا بارگذاری افرادی که ثبت نام کرده اند
       
       
      4-تغییر پسورد و ریست
       
       
      5-فراموشی پسورد
       
       
      و چیز های دیگر...
       
       
       
       
       
       
       
       
      هر گونه سوالی در مورد سورس یا کد های PHP داشتید مطرح کنید
       
       
       
       
       
      با ارزوی پیشرفت روز افزون
       
       
       
       
       

       
       
       
       
       
       
      Samte Server V 4 (Www.Basic4x.IR).zip
×