• اطلاعیه ها

    • H@mid.RS

      جذب نیرو   پنجشنبه, 10 فروردین 1396

      درود به دوستان عزیز به چند نفر مدیر برای بخش های php و گرافیک نیازمندیم درصورت تمایل درخواست خود را در پیام خصوصی بفرستید  
    • H@mid.RS

      تغییر نام کاربری   دوشنبه, 28 فروردین 1396

      درود دوستانی که نام کاربری انها با ایمل شان یکی بود تغییر کرد مثلا نام کاربری sss@tmail.com به sss تغییر کرد دوستانی که مشکل ورود دارند @ به بعد را پاک کنند
    • H@mid.RS

      کسب درآمد   پنجشنبه, 31 فروردین 1396

      دوستانی که میخواهند با انجمن خودشون همکاری کنند و از محیط انجمن درآمد کسب کنند به بنده پیام خصوصی بفرستند
H@mid.RS

گرفتن مسیر یک فایل در بیسیک فور اندروید

1 ارسال در این موضوع قرار دارد

درود


همونطور که شما می دونید به هر دلیلی نیاز داریم که یک فایل رو باز کنیم


حالا اگه عکس باشه برای نمایش ان


یا موزیک باشه برای پخش


برای این کار نیاز به کتابخانه های زیر داریم :



'*.ContentChooser
'*.SQL
'*.Phone

تعریف یک کانتنت :(مکانشم می گم کجا باشه که بدونید)



Sub Process_Globals
Private cc As ContentChooser
End Sub


Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean)
cc.Initialize("cc")
End Sub

برای فراخوانی و انتخاب یه باتن نیاز داریم که کد زیرو کپی کنیدش داخل:



Sub b_Click
cc.Show("*/*", "Choose image")
End Sub


Sub GetPathFromContentResult(UriString As String) As String
If UriString.StartsWith("/") Then Return UriString
Dim Cursor1 As Cursor
Dim Uri1 As Uri
Dim Proj() As String = Array As String("_data")
Dim cr As ContentResolver
cr.Initialize("")
If UriString.StartsWith("content://com.android.providers.media.documents") Then
Dim i As Int = UriString.IndexOf("%3A")
Dim id As String = UriString.SubString(i + 3)
Uri1.Parse("content://media/external/images/media")
Cursor1 = cr.Query(Uri1, Proj, "_id = ?", Array As String(id), "")
Else
Uri1.Parse(UriString)
Cursor1 = cr.Query(Uri1, Proj, "", Null, "")
End If
Cursor1.Position = 0
Dim res As String
res = Cursor1.GetString("_data")
Cursor1.Close
Return res
End Sub

دستورات بالا برای گرفتن مسیر عکس ها هست ولی چون من در قسمت انتخاب داخل باتن * گذاشتم دیگه همه فایل ها رو از همه برنامه ها می تونید انتخاب کنید.


 


و در نهایت می موند دریافت نتیجه انتخاب :



Sub Choose_Result (Success As Boolean, Dir As String, FileName As String)
If Success Then
dim basic4x as string
basic4x=GetPathFromContentResult(FileName)
ToastMessageShow("انتخاب فایل با موفقیت انجام شد.",False)
Else
ToastMessageShow("مشکل در انتخاب فایل",False)
End If
End Sub

خوب در نهایت میاد مسیر رو توی رشته Basic4X قرار میده و ما می تونیم هر جا نیاز داشتیم ازش استفاده کنیم


 


سوالی بود در خدمتم


در پناه حق


به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • مطالب مشابه

    • توسط H@mid.RS
      سلامو دورد خدمت دوستان و کاربران انجمن بیسیک فور ایکس
       
      ما بعضی اوقات نیاز داریم که اطلاعات کاربر همیشه قابل دسترس باشه
       
      مثلا برنامه ای نوشتیم که در اون پایگاه داده افلاین استفاده شده
      کافیه گوشی یه مشکلی براش پیش بیاد تا این پایگاه داده از بین بره
       
      خوب اینجا فقط برای استفاده از پایگاه داده انلاین نیاز به اینترنت هست
       
      کار باهاش مثل پایگاه داده افلاین هست
      من براتون ی سورس آماده کردم که بتونید اطلاعات یک کاربر رو از پایگاه داده ها بگیرید و روی اونا کار انجام بدید
       
      برای ذخیره هم با کدهای دستوری پایگاه داده میشه این کارو کرد که ما در مرور زمان کم کم براتون آماده می کنیم و میذاریم
       
      نمونه ای از کار با پایگاه داده ها رو شما می تونید در زیر می تونید ببینید :
       
       
      خوب حالا بریم سر اصل مطلبمون
       
      شات از کار سورس کد :

      دوستان بازم میگم هیچ فرقی نداره با پایگاه داده افلاین
       
      برای مثال داخل بازی کلش اف کلنز که همه می دونن و کار کردن با وارد کردن ایمیل اطلاعات میاد اطلاعات از سرور اون بازی
       
      ما هم می تونیم این کارو انجام بدیم
      من در این سورس با نام کاربری اطلاعات گرفتم شما دوست داشتید می تونید با هرچی که فیلد اون در جدولتون باشه انجام بدید
      کد کوئری گرفتن اطلاعات با نام کاربری :
      ExecuteRemoteQuery("SELECT email, user_id, location, user_name FROM tbl_member WHERE user_id='اینجا ایدی رو وارد کنید'", "userinfo") شما سعی کنید اگه اطلاعات کاربرا براتون مهم هست برید سمت دیتابیس انلاین ، هم امنیت و هم کپی برداری ازش خیلی سخت میشه
       
      فقط دوستان فایل SQLDB.php که براتون پیوست کردم برای ارتباط بین برنامه و دیتا بیس هست که اطلاعات دیتا بیس رو وارد کنید و در محلی از هاستتون بریزینش و لینکشو به قسمت که کدشو در زیر می ذارم بدین
       
      job.PostString("http://app.basic4x.ir/reg/SQLDB.php", Query) سوالی داشتید مطرح کنید
       
      سورس کد پیوست شد
       
       
      در پناه حق
       
      MySQL Www.Basic4X.IR.zip
      SQLDB.php
    • توسط hocein
      جدیدترین نسخه نرم افزار Basic4Android را با لینک مستقیم از این پست دانلود کنید. در این نسخه تغییرات زیادی انجام شده است که در ادامه به بررسی این قابلیت ها می پردازیم.
      اضافه شدن استفاده شکلک و عکس و متن های طولانی در (تایتل ، توست مسیج ، مسیج باکس و ….).
      CharSequence as internal type. Allows showing rich text in many places such as: Labels, toast messages, dialogs, ListView and others. • استفاده از متد multoDex در سرویس ها و اکتیویتی ها ، ماژول ها.
      Support for MultiDex - With MultiDex enabled there is no limit to the number of methods or fields. This issue is important for large projects that reference many third party libraries. کارایی : رفع باگ های کدنویسی نرم افزار Basic4Android ؛ افزایش پردازش کار ها و متد ها
      'main module #MultiDex: True • کتابخانه OkHttp اپدیت شد و چندین باگ فیکس شد ، نسخه انتشار داده شده : 3.50
      OkHttp updated and is now based on OkHttp v3.50. •  استفاده از چندین دیوایس از طریق B4A-Bridge و وصل شدن مولتی به دیوایس ها.
      Many improvements to B4A-Bridge: کارایی : رفع مشکلات نرم افزار Basic4Android در گوشی مختلف برای تست قبل انتشار
      Auto discovery - Devices running B4A-Bridge are discovered automatically and are listed in the devices list with their names. Logs - The logs implementation was rewritten. Logs reading with B4A-Bridge is more stable and it is also possible to read the unfiltered logs (limited to the running process). #BridgeLogger attribute - When set to true, logs will be available in release mode as well as debug mode. Landscape layout. Download progress bar. File Explorer menu shortcut. • استفاده از کلید F7 برای پیدا کردن تمامی ریفرنس ها یا کال ساب ها.
      Find all references (F7) finds references in layout files and CallSub methods. • اضافه شدن دو ساب زیر به ساب اصلی TypeFace.
      Typeface.FONTAWESOME / MATERIALICONS constants. کارایی : استفاده مستقیم فونت ایکنی و ایکن های متریال در کدنویسی که دیگه نیازی نیست Resource به برنامه اضافه کنه برای ایکن ها.
       
      • اضافه شدن هیلتر سرچ برای ایکن ها و ایکن های متریال که قبلا در بیسیک فور اندروید به قسمت دیزاین اضافه شد.
      Icon picker - Filter field and icons tool tips:  
       
      • اضافه شدنCallSubUtils در قالب یک کتابخانه برای بیسیک فور اندروید.
      CallSubUtils is included as a library. • منو جدیدی ایجاد شده برای برای اجراء رویداد ها و تغییر ان برای جلوگیری از Force Close شدن برنامه. (اجرا متد (رویداد کلیک) برای مشکلات به وجود اماده)
      Menu click event implementation changed to avoid issues with modal dialogs. • انتشار و اشکال زدایی علامت تلفیقی (symbol) در ویرایشگر و در دیزاین اسکریپت پشتیبانی می شوند.
      Release and Debug compilation symbols are supported in the manifest editor and designer script. • دیتا و دیتابیس برنامه در فایل zip ذخیره سازی میشود و محفوظ است برای برنامه.
      Export as zip keeps the original dates. کارایی : خروجی گرفتن اطلاعات و دیتا های برنامه در قالب فایل zip
      و همچنین در پیرو تغییرات بالا ، برخی باگ ها فیکس شدن که اطلاعاتی در مورد انها در سایت مرجع نگذاشته شده.
      Other minor improvements and bug fixes. • همچین در پیرو نسخه 6.8 نرم افزار Basic4Android برای اجرا برنامه بر روی گوشی خودتون از طریق B4A-BRIDGe باید نسخه جدید که امروز خروجی داده شد رو استفاده کنید
      نسخه انتشار داده b4a-bridge 2.3 میباشد در انتهای پست می تونید دانلود کنید
      Make sure to update to B4A–Bridge v2.30+
      دانلود بیسیک 6.80
      دانلود کرک
      اگر کرک بالا جواب نداد از فایل کرک پیوست استفاده کنید.
      License & DLL.zip
      دانلود bridge
    • توسط mojcom
      سلام - کسی میدونه چیکار میشه کرد که در زمانی که صفحه گوشی خاموشه و گوشی در حالت sleep هست در اون زمان هم کدی که داخل سرویسمون برای یادآور گذاشتیم اجرا بشه.
      حدود 3 ماه دنبال این موضوع میگردم هنوز پیدا نکردم - زمانی که صفحه گوشی روشنه مشکلی نیست یادآور اجرا میشه و آلارمم پخش میشه اما وقتی صفحه خاموشه صدای آلارم پخش نمیشه .
      لطفا کسی اگه میدونه کمک کنه