nasim

آموزش قرار دادن عکس و متن در دیتابیس

16 ارسال در این موضوع قرار دارد

سلام به همه کاربرای انجمن

امروز یه آموزش مهم براتون آماده کردیم

یکی از مشکلات برنامه نویس های بیسیک لود کردن عکس و بین متن میباشد یعنی به صورت زیر

متن

عکس

متن

عکس

البته به هر ترتیب که شما بخوایین

ما تو این آموزش به شما یاد میدیم که چجوری این کار رو انجام بدید

در این آموزش همه مطالب در دیتابیس لود میشن و برای جلوگیری از هنگ کردن برنامه و پرحجم شدن دیتابیس ما فقط اسم عکس ها رو توی دیتابیس میتونیسیم و عکسا رو توی Files لود میکنیم.

طبق کدنویسای این سورس خود برنامه تشخیص میده که کجا باید عکس لود بشه کجا متن

اینم یه نمونه از برنامه

 

IZf1U.jpg

 

عکس بالایی نمایانگر همه چیز هستش

دیگه توضیح اضافی نمیدم

هر اشکالی داشتین توی همین تاپیک مطرح کنین

فیلم با سورس رو هم براتون آپلود کردیم

 

لینک دانلود سورس و فیلم آموزشی

 

 

مدرس:آقای اکبرپور

منبع :کامپیوتر دانشجو

 

myDb، Sina، Tamhidi و 4 کاربر دیگر پسندیده اند

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با سلام و خسته نباشید.خیلی ممنون از بابت این سورس . فقط یه خواهش یه سورس مثل این میخوام که تنظیمات هم داشته باشه و متن و عکس را از دیتابیس بخونه

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

لینک خرابه

 

مشکلی نداره لینک بررسی شد

nasim پسند دیده است

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

این ارور رو می ده

** Service (starter) Create **
** Service (starter) Start **
** Activity (main) Create, isFirst = true **
Error occurred on line: 38 (Main)
android.database.sqlite.SQLiteException: no such table: tbl_test (code 1): , while compiling: SELECT text FROM tbl_test
	at android.database.sqlite.SQLiteConnection.nativePrepareStatement(Native Method)
	at android.database.sqlite.SQLiteConnection.acquirePreparedStatement(SQLiteConnection.java:882)
	at android.database.sqlite.SQLiteConnection.prepare(SQLiteConnection.java:493)
	at android.database.sqlite.SQLiteSession.prepare(SQLiteSession.java:588)
	at android.database.sqlite.SQLiteProgram.<init>(SQLiteProgram.java:58)
	at android.database.sqlite.SQLiteQuery.<init>(SQLiteQuery.java:37)
	at android.database.sqlite.SQLiteDirectCursorDriver.query(SQLiteDirectCursorDriver.java:44)
	at android.database.sqlite.SQLiteDatabase.rawQueryWithFactory(SQLiteDatabase.java:1314)
	at android.database.sqlite.SQLiteDatabase.rawQuery(SQLiteDatabase.java:1253)
	at anywheresoftware.b4a.sql.SQL.ExecQuery2(SQL.java:167)
	at anywheresoftware.b4a.sql.SQL.ExecQuery(SQL.java:155)
	at b4a.example.main._activity_create(main.java:377)
	at java.lang.reflect.Method.invokeNative(Native Method)
	at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:511)
	at anywheresoftware.b4a.shell.Shell.runMethod(Shell.java:668)
	at anywheresoftware.b4a.shell.Shell.raiseEventImpl(Shell.java:337)
	at anywheresoftware.b4a.shell.Shell.raiseEvent(Shell.java:244)
	at java.lang.reflect.Method.invokeNative(Native Method)
	at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:511)
	at anywheresoftware.b4a.ShellBA.raiseEvent2(ShellBA.java:132)
	at b4a.example.main.afterFirstLayout(main.java:102)
	at b4a.example.main.access$000(main.java:17)
	at b4a.example.main$WaitForLayout.run(main.java:80)
	at android.os.Handler.handleCallback(Handler.java:615)
	at android.os.Handler.dispatchMessage(Handler.java:92)
	at android.os.Looper.loop(Looper.java:137)
	at android.app.ActivityThread.main(ActivityThread.java:4745)
	at java.lang.reflect.Method.invokeNative(Native Method)
	at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:511)
	at com.android.internal.os.ZygoteInit$MethodAndArgsCaller.run(ZygoteInit.java:786)
	at com.android.internal.os.ZygoteInit.main(ZygoteInit.java:553)
	at dalvik.system.NativeStart.main(Native Method)
** Activity (main) Resume **

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ارور مربوط به دیتابیسه

شما تو دیتابیستون تیبل tbl_test ندارین

H@mid.RS پسند دیده است

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

همین رو اجرا می کنم بدون تغییر هم باز همین ارور رو میده

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

لینک خرابه ،نمیشه ، لینک دانلود نمیده، خیلی به این اموزش نیاز دارم لطفا بررسی کنید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

همین الآن دانلود شد مشکلی نداشت

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

دوستان من در اینمورد یه مشکلی دارم کمکم کنید خیلی ممنون میشم

درحال نوشتن کتاب هستم که فهرست مطالب داره بعد از وارد شدن داخل فهرست مطالب لیست فصلها رو میاره و بعد از وارد شدن به یکی از فصل ها در اینجا نیاز به این کد دارم که متن و عکس رو نمایش بده

برای اینکار در نویکت دو تیبل باید ایجاد کنم؟ که یکبار فهرست مطالب رو فراخوانی کنه و با تیبل دوم داخل فصلها که متن و عکس دارن.

کمکم کنید ممنون میشم.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

دوستان من در اینمورد یه مشکلی دارم کمکم کنید خیلی ممنون میشم

درحال نوشتن کتاب هستم که فهرست مطالب داره بعد از وارد شدن داخل فهرست مطالب لیست فصلها رو میاره و بعد از وارد شدن به یکی از فصل ها در اینجا نیاز به این کد دارم که متن و عکس رو نمایش بده

برای اینکار در نویکت دو تیبل باید ایجاد کنم؟ که یکبار فهرست مطالب رو فراخوانی کنه و با تیبل دوم داخل فصلها که متن و عکس دارن.

کمکم کنید ممنون میشم.

بستگی به خودتون داره

میتونین از دوتا تیبل استفاده کنین یکی برای تیتر لیست ها یکی هم برای متن و عکسا که فک کنم اینجوری هم بهتر باشه و تمیزتر

اگه بخوایین طبق این اموزش برین جلو

شما باید تو تیبل اول بیاین تیتر لیست ها رو بیارین و از آیدی اون تیتر استفاده کنین برای لود عکس و متن مربوط به همون تیتر تو تیبل دوم

Tamhidi، Sina و myDb پسندیده اند

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام
اگه بخواییم گزینه
favorite
اضافه کنیم در ابن آموزش چه کار باید بکنیم؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

اگه بخواییم گزینه

favorite

اضافه کنیم در ابن آموزش چه کار باید بکنیم؟

سلام

به حدول محتوای حودتون ، یه ستون اضافه میکنید به اسم fave و اگر مقدارش برابر با یک بود ، یعنی جزئی از علاقه مندی هاست

به شکل زیر میتونید دریافتشون کنید

cur = sql.exeQuery("SELECT * FROM tbl WHERE fave = 1")

برای اینکه به علاقه مندی ها اضافه کنید ، کافیه عدد این ستون رو یک کنید

مثلا برای مطلب با id = 1

sql.exeNonQuery("UPDATE tbl SET fave = '1' WHERE id = 1")

همین کار رو هم برای خارج کردن از علاقه مندی ها انجام میدید

sql.exeNonQuery("UPDATE tbl SET fave = '0' WHERE id = 1")

فقط کدهارو خودتو تایپ کنید ، ممکنه مشکل املائی داشته باشه

mr.edris، Tamhidi و Sina پسندیده اند

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !


ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید


ورود به حساب کاربری