رفتن به مطلب
بیسیک فور ایکس
  • اطلاعیه ها

    • H@mid.RS

      جذب نیرو   پنجشنبه, 10 فروردین 1396

      درود به دوستان عزیز به چند نفر مدیر برای بخش های php و گرافیک نیازمندیم درصورت تمایل درخواست خود را در پیام خصوصی بفرستید  
    • H@mid.RS

      تغییر نام کاربری   دوشنبه, 28 فروردین 1396

      درود دوستانی که نام کاربری انها با ایمل شان یکی بود تغییر کرد مثلا نام کاربری sss@tmail.com به sss تغییر کرد دوستانی که مشکل ورود دارند @ به بعد را پاک کنند
    • H@mid.RS

      کسب درآمد   پنجشنبه, 31 فروردین 1396

      دوستانی که میخواهند با انجمن خودشون همکاری کنند و از محیط انجمن درآمد کسب کنند به بنده پیام خصوصی بفرستند
    • H@mid.RS

      راه اندازی وبلاگ برای انجمن   دوشنبه, 18 اردیبهشت 1396

      درود به همه دوستان عزیز از این پس کاربران ویژه  - همکاران - و مدیران میتوانند در انجمن برای خود وبلاگ بسازند
H@mid.RS

کار با Notification در بیسیک4اندروید

Recommended Posts

همون طور که میدونید Notification یه جور نمایش وضعیت هستش که شما و کاربرای اندروید رو از وضعیت برنامه مطلع کنه
دقیقا مثل کادر پیغام
خوب یه سری کد کلی براتون میذارم و توضیحات میدم
برای مثال :

Dim n As Notification
n.Initialize
n.Icon = "icon"
n.SetInfo("This is the title", "and this is the body.", Main) 
 
n.Notify(1)


در قسمت بالا ما یه اعلان ایجاد کردیم فقط کافیه پیام ایجاد کنیم که با تغییر کد زیر ایجاد میشه :

n.SetInfo("This is the title", "and this is the body.", Main)

ایکن خود برنامه

n.Icon = "icon"

می تونید صدا و ویبر رو فعال و غیر فعال کنید :

n.Vibrate = False
n.Sound = False

خوب به همین راحتی
سوالی بود در خدمتم

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دستتون درد نکنه .

خیلی کاربردی هست.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

راهی هست که بشه کاری کرد که تا زمانی که کاربر روی notification کلیک نکرد متوقف نشه؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

سلام

راهی هست که بشه کاری کرد که تا زمانی که کاربر روی notification کلیک نکرد متوقف نشه؟

منظورتون ویبره و صدا هست ؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

 

منظورتون ویبره و صدا هست ؟

 

بله

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بله

 

کار تکرار رو برات تایمر انجام میده تا موقعی که تایمر متوقف بشه همش صدا میده و ویبره میزنه

کد:

Sub Process_Globals
Dim timer1 As Timer
End Sub

Sub Globals
Dim n As Notification
End Sub

Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean)
n.Initialize

timer1.Initialize("t",1000)
timer1.Enabled=True
End Sub

Sub Activity_Resume

End Sub
Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean)

End Sub
Sub t_Tick
	n.Icon = "icon"
	n.SetInfo("This is the title", "and this is the body.", "") 
	n.Notify(1)
	n.Icon = "icon"
	n.Vibrate = True
	n.Sound = True
End Sub

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ببخشید ما اگه چندتا از این کدا بزاریم با موضوع مختلف رندوم به کاربر نمایش داده میشن؟

بعد چجوری میشه مشخص کرد که هرچند ساعت یکبار نمایش داده بشه؟

ببخشید اگه تاپیک قدیمی اپ کردم

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

ببخشید ما اگه چندتا از این کدا بزاریم با موضوع مختلف رندوم به کاربر نمایش داده میشن؟

بعد چجوری میشه مشخص کرد که هرچند ساعت یکبار نمایش داده بشه؟

ببخشید اگه تاپیک قدیمی اپ کردم

 

 

شما آفلاین و از قبل تنظیم شده و متن مشخص شده میخای این کار رو بکنی؟(که فکر نکنم منظورت این باشه)

 

برای اینکار این آموزش رو دنبال بکن

 

http://basic4x.ir/topic/532-%D8%AE%D8%A8%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D9%84-%D9%86%D9%88%D8%AA%DB%8C%D9%81%DB%8C%DA%A9%DB%8C%D8%B4%D9%86-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1-%DB%8C%D8%A7-%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D9%84-%D8%AF%D8%B3/

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مگه این افلاین و تنظیم شده نیس؟

اخه تو بیسیک کداش رو میزاریم دیگه

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

+ این روشی که گفتین با هاسته پس انلاینه دیگه درسته؟

میشه هاست رایگان استفاده کرد؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در کل باید بشه.

ولی ظاهرا بعضی هاستای رایگان جواب نمیده. چون تعدادی افراد بودن که روی هاست رایگان مشکل داشتن. ولی من قبلا با هاست رایگان زدگیگ انجام میدادم و مشکلی نداشتم باهاش.فکر کنم حالا زدگیگ فایل منیجر رایگان ارایه نمیده.البته فکر کنم.

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

آیا میشه وقتی کاربر روی نوتیفیکیشن کلیک کرد ، کاری صورت پذیرد؟ چطوری؟

اگه مثال بزنین ممنون می شم

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

همون طور که میدونید Notification یه جور نمایش وضعیت هستش که شما و کاربرای اندروید رو از وضعیت برنامه مطلع کنه

دقیقا مثل کادر پیغام

خوب یه سری کد کلی براتون میذارم و توضیحات میدم

برای مثال :

Dim n As Notification
n.Initialize
n.Icon = "icon"
n.SetInfo("This is the title", "and this is the body.", Main) 
 
n.Notify(1)

ایکن خود برنامه

n.Icon = "icon"

خوب به همین راحتی

سوالی بود در خدمتم

 

 

 

 

میشه به جای ایکن خود برنامه از یه ایکن دیگه استفاده کرده؟؟

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

میشه به جای ایکن خود برنامه از یه ایکن دیگه استفاده کرده؟؟

بله میشه .در پوشه Objects\res\drawable

آیکون مورد نظر خود را قرار بدید و کلیک راست کنید روش و تیک read only رو بذارید .

n.Icon = "icon" 

ایم قسمت هم به جای ایکون اسم عکس رو  بذارید

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بله میشه .در پوشه Objects\res\drawable

آیکون مورد نظر خود را قرار بدید و کلیک راست کنید روش و تیک read only رو بذارید .

n.Icon = "icon" 

ایم قسمت هم به جای ایکون اسم عکس رو  بذارید

 

ممنون از پاسخ سریعتون

انجام دادم ولی کار نکرد 

همون ایکون برنامه رو نشون داد بازم

به اشتراک گذاری این ارسال


لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • مطالب مشابه

    • توسط afsaneh67
      سلام، من یه برنامه b4a دارم که با بانک انلاین و افلاین کار می کنه، می خوام هر وقت محتوای جداول بانک انلاین تغییر کرد، توی b4a متوجه بشم. آیا راه حلی هست؟
    • توسط Assassin
      Bazar Progress Notification
      مشاهده فایل با سلام خدمت همه دوستان.
      با این آموزش یاد میگیرید که یک نتفیکیشن پیشرفته همراه با پروگرس بار مثل زمانی که با کافه بازار یک فایل رو دانلود میکنید درصد دانلود با پروگرس در نتفیکیشن نشون میده رو در برنامتون خیلی راحت بسازید.
      امیرحسین آقاجری
      اگه خوشتون اومد پسندیدن رو بزنید
      ارسال کننده Assassin ارسال پنجشنبه, 30 شهریور 1396 دسته آموزش های ویدویی  
    • توسط Assassin
      با سلام خدمت همه دوستان.
      با این آموزش یاد میگیرید که یک نتفیکیشن پیشرفته همراه با پروگرس بار مثل زمانی که با کافه بازار یک فایل رو دانلود میکنید درصد دانلود با پروگرس در نتفیکیشن نشون میده رو در برنامتون خیلی راحت بسازید.
      امیرحسین آقاجری
      اگه خوشتون اومد پسندیدن رو بزنید
×